2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ayy bişey sorcam biliyorum bizim topikde kimse sevmez bu gülbeni ama ben bu aralar tv den uzak oldugum için şimdi eltim bişey söyledi dogrumudur? anam bu kadın ikizlerimi dogurmuş 30 haftalıkken?

haydeeee duymadınmı kız gercekten.anahaberlere bılemm cıktı hatun dogurdu die kaydirigubbakcemile3 vatan mıllet meselesı yane,isimlerde didemın dedıgı gibi bırı ares bırı güney.arttıkın ares ne tanrısıdır bılemıcem ama güney bıldıgımız güney yane
 
Son düzenleme:

gencecik kızlar bi guluolar altın dis tum guzellik sıfır. pırlantaya brillant diolar cok meraklılar kıclarında don yok kolları boyunları dolu. altınada gızıl diolar yani kızıldan gelio. kediye pişik diolar cocuklar severken it balası die seviolar vs vs anlatılmaz yasanır burası...:))

avatarım nasiii hiihoooooo

bayıldım super
 
avatarım nasiii hiihoooooo
az sonra uyuyacak gibisin kaydirigubbakcemile3


tamam çok iyi olur sen kendine randevu alırken banada al orada kaydım var telefonlaşırız 35 haftalık olucaz ozman nts ye bağlanacağız kesin Elif bu hafta nts ya bağlan dedi sonrada 34. haftandan sonra bakarız dedi bu arada son kez ona da gitmiş olurum vedalaşırız :)
olsun yanında eşin varken biryerde oturamayız zaten belki benim eşimde gelir ozmana kadar annem gelmiş olurda annemde gelirim ayak üstüde olsa görüşmüş oluruz :)
 
benim canım yengeç burger istiyor birazcık yesemmi acaba oğlumun bir yeri şişmesin CADIARZU
birde şöyle koca karpuzu ortadan ikise kesip yarısını kaşık kaşık yemek istiyorum cokacimcoook
diyabet çikolata aldım bugün peeh normal çikolatanın yerini tutmuyor

eşim çağııyor film izlicez, yarın bilgisayarım geliyor hihoyyyt
 

canım ya deme öyle,vallahı içim gidiyo sana.azıcık canının istedıgı seylerden yeme hakkında yokmu :çok üzgünüm: biz burda boyna pis bogazımıza diyoz şunu yiycez bunu yapcaz aksama die.yok sukadar karpuz yiyoz bılmem ne.valla kendı adıma cok özür dilerim canım.bukadar yasaklı bi liste olabılecegını düşünmedım hiç.
 
sen yine sünger bop izledin di mi?ben ne zaman izlesem canım istiyo
 
Bugün hiç giremedim, son günüm diye toparlanmam gerekti. Ne kadar çok sayfa yazılmış sabahtan akşama kadar yahu :)

süpeer ebruşka
bende haftaya bırakıyorum inşallahhhzemuszemus
Teşekkür ederim fasulyeko.. Darısı tüm çalışanların başına..
haftaya aynı gün ben de sevineceğim böyle inşallah..gözün aydın.evden de gir özletme kendini.
İnşallah canım inşallah.. Senin de dinlenme vaktin geldi artıkın. Evden de gireceğim muhakkak.. zemuszemus

NORRAAA, sağol canım :) Hepimis evde olalım, ooohh ne güzel :)

Dün mideyi üşütmüşüm kızlar..klimalı odadan sauna mutfağa gire çıka oldu sanırım..midede bişey kalmadı...bugün iyiyim ama..nane-limon içtim bol bol..çok iyi geldi..
Çok geçmiş olsun Mercimekim.. Kendine dikkat et..

aynı durumdaymışız. benimde öyle..sonra beklemeye başlayacaz çok heyecanlı.
harika valla iş yapmamak lazım son gün dimi ama
Evet, çok heyecanlıyım ben de.. Bugün sağolsunlar işyerindeki arkadaşlarım öğlen yemeğe çıkardılar beni.. Konuşma yaptırdılar bana kaydirigubbakcemile3 Dedim "arkadaşlar bir süreliğine evimin gadınıııı, bebeğimin anası olacağım.. kaydirigubbakcemile3 "


Her yerde aynı.. Bebeğin yoksa aralarında "acaba"lı varsayımlar kurmalar.. Kendi akıllarınca tavsiyelerde bulunmalar felan.. Hamile olduğunda da cinsiyet meselesi.. Kız dediğimde aldığım cevap %90 teselli içeren "OLSUN" oldu.. Bunu yapanların hepsi de kadın :) Bu nasıl bir çelişkidir anlamadım ben, insanın kendi cinsiyetini küçümsemesi.. Hatta bir keresinde dr.un muayenehanesinde bir teyze ya kızını ya da gelinini getirmiş, bebekleri olmamış, tüp bebek için gelmişler.Bana sordu neyin olacak diye, kızım olacak dedim. Kadın ne dese beğenirsiniz " e napalım OLSUN, bir sonraki erkek olur"!!!! HASPİNALLAHHHH, diyemiyorsunki yaw teyze insan allahtan korkar, bak sen torun istiyorsun, olmuyor, tedaviyle olsun diye uğraşıyorsun ve hala daha kız mı erkek mi ayrımı yapıyorsun.. Desen neye yarar ki...
 
Kızlar birşey soracağım. Hepiniz emzirme yastığı aldınız mı? Ben almadım ama alsam mı, yoksa bebişin doğum sonrasına mı bıraksam bilemedim...
 
Topik ahalisi herkese selam...
Şöyle bir geçmişi toparlayayım dönüyorum hemen...


ah bilseler kız evlat ne kıymetli ne değerli, kız da erkek de çok güzel, ama önce kız zikredilir, bunu da bilmezler...
 
aldım ebruska, sanırım rahat olacak bebeğin kafasını koruması babında, alacaksan illa al şimdiden kafandan çıksın...
 

Hoşgeldin Mucize.. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.. Kızı erkeği ne farkeder ki.. Ama o kadar yaygın bir yaklaşımki bu, eğitimli dediğin insanlar bile düşebiliyor bu hataya..
 
Esranın hayvanlarının intikamı didodan çıkmış... ah esra ah esra, benim kedoşumu da verdik bi ara sessiz sedasız yazmıştım, muhtemelen gözden kaçmıştır, hatta gözden kaçsın diye de epey bi cümle arasında yazdım. mafoldumben Ama olmadı, kedime iyi bakmalarına rağmen (merhametli bir aileydi) kedoş bunalıma girdi 1-2 beden küçüldü prenses kızım Bi ziyaret ettik ki huyu suyu değişmiş, hemen aldık tabi geri, ama eve değil, başka bir ara çözüm bulduk, ama hala tam bir evi yok kedoşun.

gypsy 3-5 aylık olnca yahya alacam yazmış, isterse veririm gibi düşündüm ama sonra o intihar eden hayvancağızları düşünüp vazgeçtim. ıyi bakarsan vereyim esram sana ama sende gezentisin yav, hayvanı evde aç susuz bırakırsın güvenemedim şimdi sana :mymeka:
 
Hoşgeldin Mucize.. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.. Kızı erkeği ne farkeder ki.. Ama o kadar yaygın bir yaklaşımki bu, eğitimli dediğin insanlar bile düşebiliyor bu hataya..

hoşbulduk ebruska, amin canım, haklısın...
ya bazen bazıları için yemişim eğitimini diyorum :))
 
mucizem nerelerdesin yahu iimisin sen

ya kızlar iste bagnazlık bu bunu yapanda kadınlar erkek delisi kadınlar yani cinslerimiz..cok acıyorum walla. ben drdaydım biseferinde kadın acık acık dioki biz oglana meraklıyız ama kıs usagı yahsıdır ananın yanında kalandır. garip ya bizdede var bu turkiyede.

hatta itiraf.comda okudum kadının biri yazmıs yılarca feminist takıldım bi kızım var ama itiraf ediorum bu cocougum erkek olucak die acayip bir gururum var. ben anlamıorum
 
ben de başlık atacam
bu sefer durum ciddi:

ÇATLADIM

onca ay yağlan pehlivan gibi ve en sonunda göbek altından başlayan ve göbek etrafına kadar çıkan bir şekilde çatla mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben kılcal damar falan sandım başta o kırmızılıkları tabi göbek altını çok iyi göremiyorum, dr. kontrolümde sordum dr a dedim bunlar damar değil mi? bunlar has çatlak dedi dr. hass.. mı dedim ama, iş işten geçmişti.. bir de ayrıntılı inceledim ki of of çatlamışım epey ne ara oldu nasıl oldu bilmiyorum.

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

şimdi bi de bebek alta inince iyice mi çatlayacağız ne olacak, artar mı bunlar mafoldumben
 

iyiyim babym merhaba... az dinlendim, gene geldim buralara, biraz civar bölgelerde takıldık, tam tatil modu değil de işte hava değişimi diyelim, askerlerinki gibi :)
sen de iyisin inşallah...
 
sağol canım.. peki nasıl birşey aldın? bele cırtcırtla tutturulanlar gördüm bir ye ay şeklinde yastıklar..

canım markası sevi bebe. Böyle lastikli arkası anne koluna geçiriyor sonra da yastığın çukur kısmına bebeğin başı yerleştiriliyor. Böylece emerken bebeğin hassas kafası rahat bir çukurda kalmış oluyor. benimki dikdörtgen şeklindeydi, ortası çukurumsu...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…