2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.


Beni de ekler misiniz listeye? 25 ağustos epidural sezeryan, kızımın adı Deva olacak, Allah izin verirse :Saruboceq:

Gerçi ben 2 farklı zamanda rüyamda 22 temmuzda doğum yaptığımı gördüm :1shok:
Rüyalarımın ikisinde de 'bebeğim yengeç burcu oldu,halbuki ya aslan ya da başak olacaktı diyorum' bir de ' oh canıma değsin, kayınvalidemler doğuma yetişemedi ' diye seviniyorumnaniknanik :dance:

Çiğken temısleyıp koymak daha ıyı degıl mı annem.. cıkardıktan sonra yumusamış oluyo cunku,onu temızlemek zor olmuyor mu pekı??.. nacızane fikrim.

Bende dipfrize koymadan önce yıkıyorum, çok büyük sapları temizliyorum, sonra bir tencereye koyup üzerine 2-3 domates rendeleyip 5-10 dakika ocağa koyuyorum.Domates suyu ve kendi suyu ile birazcık şokluyorum. Soğutup,poşeyleyip dolaba koyuyorum. Fasülyeyi de aynı.


Hemen bi çikolata, şeker tatlı bişey atsan ağzına
 

delikafadulden delikafadulden delikafadulden ekle ekleeee,hastane için yaptıklarına daha bi özendın sen,merak ettiim
 
kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum. uzun zamandır açıyorum ama yazamıyorum. sıcaklar beni mahvetti. hepiniz iyisinizdir inşallah. esra dan haber alan var mı? naptı acaba??
 
neyse bir tek ben değilmişim.manyağız biz ya
Bak şindi çok rencide olmuş hissettim kendimi.. :kedi: naniknanik
rencide olan yerlerini yirin senin ben.
takılmadık erken doğuma derya..ağrılarımız var onların neyin belirtisi olduğunu çözmeye çalışıyoruz.birbirimize soruyoruz..öyle bir risk oluşursa hemen önlem alalım diye.yoksa doğurmak isteyen yok tabiki.asla asla asla 31 temmuza kadar dayanacğım ben inşallah.
ben almadım vermek de istemiyorum.
yav evrim kızn,ma..ağrın kasılman falan olmadığından anlamıyon bizi.bana doktor sancıların başlamış hafif hafif dedi bir de..insan tetikde oluyor haliyle.gece uyuyamadım kaç gündür karın ağrısından.neye yoracağımı bilemiyorum işte.erken doğurma meraklısı değilim biliyorsun sen de..kısma bana yütfennn.
Ebruska.. bizim Nesfit işi ne oldu?? senden merakla haber beklıyorum vallahi :))

ben de müspet bir cevaptan sonra hemen dönücem eski sevgilime..tam tahıllı güsel bence sadece.
 

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaynanan meselesın e cok güldümm..

canım burko gelınce senı epidural olarak kendı lıstesıne eller.benı liste uyduruk liste,taaa hamişliğimizin başınd yapmıstık,muhtemel dogum tarıhlşerımızle.ama yınede benım listeyede eklerım senı
 
yav ne purcu olursa olsun..hele erkekse boşverin ne derler
erkek adamın burcu olmaz olsa da bilmez
 
buarada kizlar dun gece bi tane "acikta kalmis toto" ruyasi gordum..Tibet baska bi kadinla evlenmis ve kadinda hamileymis ve o da bende ayni hastanede sezeryan olucakmisiz, o benden once giriyor sezeryana epidural yerine genel anestezi yapiyorlarmis, bende salak gibi kadina ziyarete gidiyorum, nasil yaptilar diye, sonrada beni alicaklarmis sezeryana ama ben epidural istiyorum diyorum..buarada tibet o kadinin yanina gidiyor; ama diyorum sen benim kocamdin, noldu?? sonra uyandim sabaha karsi sikismis mesaneyle, tibete sarildim uayndirdim, anlattim ruyayi, yorum super "gece daha kalin giyin istersen yada daha iyi ortun, usutuyorsun tabi" dedim bana bak sakin beni bosayip baska biriyle evlenme, cocugumun kardesini ben dogurucam, baska bi kadin degil:))tabii hala ruyanin etkisindeyim sabah in 5inde:)))
 
sen benim kocmdın noldu? ha ha ha çok hoş bu replik
 
burarada evet bence artik eski listeye pek taklilmiyalim, kim varmis kim yokmus, kimeski kim yeni...cunku zaten cogu gunde degisicek; kalanlarin hepsi yeni listemizde olur gercek tarihlerle..
 

:roflol: :roflol: :roflol: süpermiş.
maalesef bende öle bı rüya göriyim hemen başlarım dır dır gece saat kac olursa olsun lülülülülülü
 

geçmiş olsun..dualarım seninle..

arkadaşlar size bir soru bamyayı dondurucuda nasıl saklıyorsunuz?

önce temizliyom güzelce..sonra ocağa koyup içine az su,limon,doğranmış domates ekleyip fazla karıştırmadan hafif sararıncaya kadar pişiriyorum..soğudumu buzdolabı poşetlerine koyup doğru deepfreeze..fasulyeyi de börülceyi de öle yapıyom ben..
 
fasulyeko çok geçmiş olsun sters çok etkiliyor inşallah bugün güzel haber alırsın kasma kendini hastanede yatman gerekirsede yatarsın önemli olan sen ve bebeğin sağlığı bitirdik hepimzde çok şükür bunlar olucak arasıra ama relax olmamız gerek
 
sen benim kocmdın noldu? ha ha ha çok hoş bu replik

bu anlattigim ruyanin ozetiydi tabi bu yeni karisiyla oturmaya falan geliyor bizim bi aile dostlarimiza bende bne alakaysa ordayim, ama Tibet nasil degismis, bide kiza mincik mincik.. hay allahim resmen kabustu, ki yani hic oyle capkin, ne biliyiml hani insani tedirgin edicek bi tip degildir, bildigin ev kedisidir kendisi...ya daha neler neler gordum, sinir harbiyle uyandim, bide cisim gelmis, kostur wcye...ciism gelmese daha neler gorucektim..
 
burarada evet bence artik eski listeye pek taklilmiyalim, kim varmis kim yokmus, kimeski kim yeni...cunku zaten cogu gunde degisicek; kalanlarin hepsi yeni listemizde olur gercek tarihlerle..

oo zaten o eskı listedekıler burda olsan birbirimizi göremezdık kalabalıktansengözlerimebaksanab.şuna bak 65 kişi :1shok:neyse yenı listemıs cok güzel hem oaraya inşallah bebişlerimizin ismi yazılacak daha bı süper olacakkkzemuszemus
 

çok hoşsun nurdan..kaydirigubbakcemile3
 
evriş doktor bana magnezyumu bıraktırdı fazla uzun süre içmek iyi değilmiş haberiniz olsun ki ben bayadır kullanıyordum niye verdiler sana dedi bacağım ağrıyordu onun için dedim bırak artık içme dedi
 
hayir daha komigi kadinin sezeryan dikislerini inceliyorum bide, karnina bakiyorum, bide sirtindan kesi yapmislar ona bakiyorum, aa ne guzel estetik dikmisler hic ip gorunmuyor disardan diyorum:))))
 
delikafadulden delikafadulden delikafadulden ekle ekleeee,hastane için yaptıklarına daha bi özendın sen,merak ettiim

ya yok kuzum.. aslında ole cok ozenılecek bısı yapmadım.. kalplı kutu vardır.. onları kutu seklıne cevırdım.. ustune nazar bozcugu yapıstırdım mınık.. sımdı ınce bır mavı kurdele alıp baglıycam.. ama bıter bıtmez gosterecegım.. soz.


Gercekten de o dedıdın senaryoyu hepımız kurduk.. brıbırımızle paylastık.. ınsallahh o gunler de nasıp olur :))


Yavrum.. arada gırıp cıkan agrılarım olmadıgını nereden bılıosun.. ben de yasıyorum.. ama kafayı oraya takmamaya calısıyorum.. agrım cok olursa magnezyum alıyorum.. halledıyoruss ıste.

Ben de sadece tam tahıllı yıyorum.. oyle meyevelı cıkolatalı olaylarına gırmıyorum acıkcası..
 

bana da doktorum 36-37. haftadan sonra icme dedi hatta o karin sertlesmesi icin aldigim progestronlu ilacida 36. haftadan sonra alma dedi..kasilmalari onlemesini istemiyorlar bu haftadan sonra...
 

Ört totoyu.. ört.. bence de kaydirigubbakcemile3


Bana da kullan.. bırakma.. bı zararı yok dedı :)) valla Derya ne bileyim annem.. Allaha emanet gıdıyorus..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…