2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

Gizze hoşgeldin. Allah kavuştursun hem bebişine hem eşine.

Kablosuz bağlantıyla ilgili yazılanları okudum çok canım sıkıldı. Okulda benim odamda var (rehber öğretmenim). 9 ay izin verse de doktor evde geçirsem hamişliği ne iyi olacak.

Kıslaaaar dün gece gördüğüm rüyayı paylaşmak istiyorum. İkiz erkek bebeğim olmuş. Rüyamda 3. kez oğlum olduğunu görüyorum. Arka arkaya onları emziriyorum. O emzirme duygusu, bebişin cop cop meme alması, Allahım o günleri hepimize yaşatsın ne güzel bir duyguydu.:ecrin_bebek: Hiç uyanmak istemedim.
 
HELİNCİM bazen bulantılar 3,5 4.aya kadar surebiliomus ins bizimkiler okadar surmez 13.haftan mubarek olsun buarada darısı basımıza :))
CADU sende aramıza hosgeldin ins guzel haberlerinide alırız
KYBELE benim gobus var ama yanımda makina yok evdeyken ceker koyarım
AIDA bende hep sapsarı oglan bebek goruyorum ruyalarımda ben esmerim esim kumral ama bebekken sapsarıymıs ama bide formların birinde bi kız hep oglan gormus kızmıs bebegin cinsiyeti. bende kız istiyorum hayırlısıyla saglıkla gelsin insallah once onemlisi o saglıklı olması . esim pek merak etmio ama ben ediorum :)
 
günaydın kızlar. gizzecim hoşgeldinn. sayılı gün çabuk geçer en güzel zamanlarını eşinle geçireceksin.kızlar yazın hamilelik geçiren yakınlarım var galiba son aylarımız yaz sıcaklaırna denk geleceği için biraz bunalacakmışız.napalım artık elbiselerle idare edicez.klima da zararlı soğuk çarpıor zaten ilaç kullanmakta tehlikeli. sıcak sıcak oturuo soğuk sular içicez galiba
 
banada aynı seyi soylediler bunalıma sokuyolar adamı napalım askı elbiselerle oturuuz evimizde artık
 
demek ki hepimize aynı şeyleri söylemişler, işte ''keşke biraz daha bekleseydiniz'' felan ya da ''yanlış zamanlama çok zor geçireceksin'' vs.vs. ben bir de antalya bölgesindeyim ya.belki haklılardır ama ben bebişimi müjdelediğimde herkesin bana pozitif şeyler söylemesini bekledim.negatif olanlara sinirrrrrrrrrrrr oldum.klava: beni bu gak guklar öldürecek.bi nohut tanesi yesem gaklıyom.off yaaa:bbo:
 
Kızlar cocukistiyorum.com sitesinin forum bölümünde bir doktor hamileliğin ilk 3 ayında hayvansal gıda tüketilmemesini öneriyor. Süt, yumurta, peynir, yoğurt, ... olabildiğince az tüketilmesini önermiş. Linki aşağıda. Siz de bir okuyun acaba ben mi yanlış anladım. İnanasım gelmiyor :bbo:

hamileliğin ilk dönemlerinde beslenme | Çocuk İstiyorum - Tüp Bebek Forumu |

Biz, "aman da süt içelim, bugün süt içemedim bari yoğurt yiyeyim" derken bir yerlerde yanlış mı yapıyoruz. Doktora giden olursa bu ara sorabilir mi doktoruna? Ben haftaya gidicem.
 
aidaa bu doktor neye dayanarak açıklama yapmış bilmiyorum
benim doktorum ise keseyi henüz görmüştük bana süt en az iki kase yoğurt günde bir tane yumurta haftada iki defa balık ve et bol yeşillik ye dedi
böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum
ben sadece doktorumun söylediğini önemsiyorum yoksa her kafadan çıkan ses moralimi bozacak
bir sürü amile akrabam ve arkadaşım oldu hepsi de süt balık ve et yediler ilk üç ayda dahil
belki hani 12.aydan sonra bebeğe yararı oluyor öncesinde önemli derecede bebeğe geçmiyordur diye düşünmüş olabilir
 
BABYMOM, şimdi senin fotolarına baktım. birini kırpıp avatarın yapmalısın bence, hepsi de çok hoş. birazdan da esrakoya bakacağım, o da ekleyecekti. belki eklemiştir.
 
LALECE, 319-322 sayfalardan birinde sana özel bişey yazmıştım, bakabilir misin fırsatın varsa. 320 olabilir
 
zaten benim 12.haftam bitti yanlış beslendiysem de bitti
kızlar en iyisi sadece kendi doktorunuza güvenin yoksa insan her şeyi takıyor
doktorum bebeğimin iyi geliştiğini herşeyin iyi olduğunu söyledi bende sevinçten uçarak eve geldim
doktora güven doktorun moral depolaması çok önemli
 
gördüm canım şimdi :) başkent tahrandayım.iran türkiyenin 1920 li yıllarındaki hali gibi.sadece tahrannın nişantaşı kadar yerinde lüks bi yaşam var ama bu bina ve kıyafet bazında.sağlık insan hakları ulaşım temizlik manasında bi gelişmişliği yok
 
aftabrucum cok tesekkurler seninkilerde cok hos gercekten

lalece bende azerbaycandayım burası nispeten ii ama yinede insanlık bakımından 20 yıl geriden gidio turkiye burdan bakılınca cok avrupai ve guclu bir ulke. bunlar cok krolar ya
 
Kizlar gunaydin hepinize..
Aftabru, esrako, babaymom albumleriniz cok guzel, insan gormeyince cok farkli hayal ediyor:) cok kiskandim, bende en kisa zamanda album olusturucam..bu album isis cok iyi oldu, en azindan birbirimizi taniyor gibi olucaz:))
Aidaa ben o doktorun uzmanliigindan suphe ederim, bebek ilk 3 ay proteine ihtiyaci var hucre ve organ olusumu ve gelisimi icin, eger bizden parazit gibi somurmesini istemiyorsak, bebek icin olmasa bile kendimiz icin yemeliyiz o urunleri ki gucten dusmeyelim..
 
azerbaycana burda bayılıolar düşün aradaki farkı.türkiye zaten hayallerini süslüor.her tatilde atlayıp geliorlar tc.ye .ama yani düşünce ve gelişmişlik bazından baya baya geriler. 10 taen gökdelenleri var tahranda ona gelişmişlik diorlar anlamıorlar ki sokaklar çamur toprak pislik insanlar hiçbir şeyden yararlanamıor.gelişmişliği karıştırıolar hehe. neyse.sen hangi şehirdesin. biz yeni yılda baküye geleceğiz.çok yakın buraya.arabayla 5 saat.
 
bakudeyim bende . dusun burası baskent ama istanbul adapzarı izmitin tırnagı olamaz. bisuru gokdelen tipi binalar var ama insanlar azgelismis kafaları calısmıo yollar toztoprak zengin fakir arasındaki ucurum cok. zaten bunlarda iran kulturunde kalmıslar yemekler filan cok yaglı..ama drlar fena sayılmaz benim gittigim hastaneyi turkler yaptırmıs ve tum drlar turkiyede bisekilde egitim gormus yada calısmıs . ultrason cihazı bile alman hastanesinden gelme. o yonden sanslıyım ama ozel oldugu icin pahalı tabi. Allah sizide kurtarsın ordan buraya gelince cennete gelmissin gibi olur eminim
 
bence cok sacma cocuk organları ozaman gelisiyo et sut olmayacakta ne olacak ben yiyemiyorum diye yeteri kadar uzuluyorum zaten yiyebilen arkadaslar dengeli birsekilde yesinler bence
 
ESRAKO albumune baktım cok tatlısınız masallah oglunda oyle. Allah guzel yuvanızı nazarlardan korusun insallah. bende 3 tane test yaptım ucunude saklıyorum hatta yumurta takibi yaptırmıstım o cıktıları bile saklıyorum cekirdekten itibaren hatırası var :))))))))))))) ins bebislerimizinde resmini ekleriz kızlar . bu foto olayıyla daha bi senlendi topigimiz
 


Kızlar? Siz de benim gibi kabız olup da wc'den mutlu bir şekilde çıkınca, doğum yapan kadınlara benzetiyor musunuz kendinizi? sırnaşık şey Öyle bir ıkınmam gerekiyor ki bazen, korkmuyorum desem yalan olur :)


ilahi keops :) kafan güzel öyle mi :)) Valla gülmekten öldüm. Benim de bir ara 4'e çıkarmıştı doktor ama ben raporum bitip de, okula başlayacağım zaman kendiliğimden 3' e indirdim. Daha iyi böyle..

bu 40 gün rapor hakkını doğumdan sonra da kullanabiliriz değil mi?

evet canım, en mantıklısı bu!


Sanırım bir ara kaldırılmıştı, fakat tekrar uygulamaya koyuldu, diye biliyorum ben.


helin, bize yolu iyice aç, arkandayız canımcım . allaha çok şükür ufak tefek lekelerimiz dışında problem yok. Hatta sanırım şu aralar kimsede lekelenme yok. Mevsimsel falan mıydı acaba?

Şişliğinle ilgili bir şey diyemiyorum, çok yavaş yemek yemeni öneriyorum sadece. Gaz yapacak yiyeceklerden de uzak dur, ama içerideki sistem değişiyor. Tabii ki olacak böyle şeyler..

canım midede yanma yapan yiyecekler kişiden kişiye değişir. Kardeşime muz çok iyi geliyormuş mesela, ama benim içimde volkan patlıyor muz yiyince. Sana bir kaç önerim; portakal ve mandalinadan uzak dur. Elma ve ayvayı kabuğunu soyarak ye. Sütü ılık iç, sanılanın aksine soğuk süt iyi gibi gelse de, sonra çok daha fena yapıyor. Hatta laktozsuz süt iç! Pınarın var.. O hiç dokunmuyor mideye. hiç dayanamazsan, gaviscon şurubu doktor burada birkaçımıza vermiş. İçebilirsin.. Çok rahatlatıyor. Bulgur, mercimek, kuru baklagiller gibi gaz yapan yiyecekerden uzak dur.


boş veeerr, açarız klimayı, gider öteki odada otururuz napalım? Aslında kızlar benim en büyük hayallerimden biri hamileyken denize girebilmekti. Kocaman göbüşümle şşapada şupada yüzebileceğimi düşününce mutlu oluyorum. Çok özenirdim ben plajda hamile hatunlara.. Kıskandırma sırası bende.. kötükedihüso Şaka bir yana, Allah isteyen herkese, istediği zaman nasip etsin..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…