2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

gizze
hoşgeldin aramıza canım
benim sat 28 ekim ama 4 gün öndeyim şimdilik.yarın 12+0 oluyorum.inşallah Allah hem eşine hem bebeğine kavuşturur
 
 
arkadaslar herkese meraba aranızda progestan içen varmı ben 3.kutuya başladım ama doktorum yeterlı acıklamayı yapmadı bunu neden içmem gerektıgı konusunda ??

Ben de 4. kutuya başladım. Bana 10. haftaya kadar içmen gerekir demişti. 10+3 olduğumda gideceğim. Bakalım "devam" diyecek mi? Sen kaçıncı haftadasın?
 
arkadaslar herkese meraba aranızda progestan içen varmı ben 3.kutuya başladım ama doktorum yeterlı acıklamayı yapmadı bunu neden içmem gerektıgı konusunda ??

biz o ilaçla kanka olduk,kaçıncı kutuda olduğumu saymadım.umarım en kısa zamanda aramız bozulur da yollarımızı ayırırız.
tedaviyle hamile kaldım,progestan da tedavimin bir parçasıydı.kullanılış amacı,eğer hamilelik oluşursa kolayca tutunabilmesini sağlamak.(adetin 15. gününde başlayıp 10 gün, günde 2 tane içtim.)ilk bebeğimi kaybettiğim için doktorum 'testte pozitifi görür görmez günde 3 tane progestan almaya başla.' demişti,başladım.sonra lekelenmelerim oldu,günde 4'e çıkardı.işte o günden beri kafam çok güzel kafamçokkarıştı günde 4 tane beni fena çarptı.
yani canım,uzun lafın kısası, bu ilaç bebişlerimizin bize iyi tutunması için kullanılıyor.
 
gunaydın herkese hayırlı cumalar olsun ins hepimiz icin

bugun kendimi ii hisediyorum aksam yatmadan boyundan asagı ılık dus aldım buda uykumu derinlesitrdi gece kalktim wcye ama oyle sikayet edilecek durumum yoktu herkese tavsiye ederim beden rahatlıyor gevsiyor...

onun dısında simdilik bi yaramazlık yok ama ilerleyen saatlerde ne olur bilemem.

prenses bende progestan fitil kullanıyorum simdiye kadar sabah aksam kullanıodum son kontrolumde druma sadece gece kullanayım die yalvardım resmen cunku bedenimi cok gerio. 2 hafta daha kullanıcam sonra Allahın izniyle bye diycez progestana .

biraz gecmisi okuyim bakalım
 
albumu ekledim ama sadece baglantılarım ve yoneticiler gorebilio herkese acık degil
 
günaydın arkadaşlar
kim diyor bu doğumdan önceki iznin sonrasına aktarılamadığını tam olarak o metni bulabilir misiniz? çünkü böyle bişey yapmak çok saçma ve benim çalıştığım yerde doğum yapan bayanlar oldu onlar öncesini sonrasına eklettiler. acaba milli eğitime özgü bi yönetmelik mi?
valla bu izin meselesi problem annesi ya da kayınvalidesi yakın olanlar yaşadı. diğerleri artık akşama kadar aklında bebek öyle çalışırlar. misal ben. var ya 6 ay bile verseler izni hemen bitiyor. bilmiyorum ki ne yapmak gerekli.
benim eşimde nisanda askere gitmeyi düşünüyor. ben de o zaman 5 aylık falan hamile olcam. ve bebeğimiz muhtemelen babası yokken doğacak. babası belki beni bekler diyor ama biraz hayal gibi.
hamileliğin sıkıntıları ilk 3 ay daha yoğun olurmuş. bedenen ve manen gebeliğe hazırlanıyor kişi galiba ondan. çünkü böyle devam etse 9 ay bitmez. ben de acayip bi şişkinlik var canım bişey yemek istemiyor. yemediğim halde karnım davul gibi oluyor ve en çok da geceleri rahatsız oluyorum.
arkadaşlar birbirimize çok dua edelim benim aklımda hep bebeğim var. bi elime alsaydım hayırlısıyla bu düşüncelerden belki sıyrılırdım. inş hep mutlu haberler alırız. sağlıcakla kalın.
 
ben albüm yaptım az önce kendime ama bazı fotoları eklemedi, herhalde boyutları büyük olunca eklemiyor, öyle mi? yavaş yavaş keşfedeceğim bu siteyi bakalım, bu tür konularda çok atak değilimdir.

çok güzel olmuş eline sağlık.hihoyyyt
 

bu 40 gün rapor hakkını doğumdan sonra da kullanabiliriz değil mi?
 
öğretmen arkadaşlarım
benim arkadaşlarım doğum yaptılar ve hepside doğum öncesi izinlerini doğum sonrasına eklettiler
ben kadrolu bir öğretmenin sözleşmelilerde durum nasıl bilmiyorum.belki onlarda böyle bir uygulama vardır
MEB'in 5 eylül 2008 yazısını okudum o yazıda da kullanılmayan iznimizin doğum sonrasına aktarılacağı yazıyo
acaba yeni yönetmelik mi çıktı 5 eylül 2008 den sonra
bugün müdür başyardımcıma soracam o bu konuları iyi bilir
 
bu 40 gün rapor hakkını doğumdan sonra da kullanabiliriz değil mi?

evet canım.eğer rapor haklarımızıharcamazsak doğumdan sonra da kullanabiliriz.tüm arkadaşlarım öyle yaptılar
hatta ben 10 günlük mazaret iznimi de kullanmayı düşünüyorum alabilirsem
 
kızlar yaşasın bugün 13.haftaya girdim
doğum cetvelim bir gün geriden geliyor ama bugün 12+0 oldum ve 12.haftam bitti
inşallah 13.haftada sorunsuz biter
mide bulantılarım hala devam ediyor oysa bir çok site biter diyordu.kızlar son üç gündü şişkinlikten nefes alamıyorum.yemek yemesem bile karnım davul gibi geriliyo.sabahları iniyo öğladen sonra başlıyo.akşamlar kabus oldu
 
 

hoşgeldin gizze, eşinin askerliğinin kısa dönem olmasına çok sevindim. onun için de senin için de zor olurdu diğer türlü.
yok canım, benim satım 27 ekim değil, 1 kasım. usg cihazı 12 hafta diye gösteriyor ama doktorum o cihazlardan farklı düşünüyor. bana 11+2 sin demişti 2 gün önce. ben de cihazdan ziyade doktora güvendiğim için 11 haftalığım diye dolaşıyorum. çünkü eğer cihazın dediği gibi 12 haftalık olsam çok çok erken bi döllenme olmuş olacak ki bu da aklıma yatmıyor. bebeğimin sağlıklı gelişmesinden başka da hiçbir şey önemli değil, ne cinsiyetini ne de 3/4 gün farkı kafama takmıyorum. eşim cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyor olsa da....
 
arkadaslar herkese meraba aranızda progestan içen varmı ben 3.kutuya başladım ama doktorum yeterlı acıklamayı yapmadı bunu neden içmem gerektıgı konusunda ??

canım genelde düşük riski olduğunda veriyor sdoktorlar bu ilacı.
 
mrb arkadaşlar bende 9 hafta 2 günlük hamileyim..çok kötü bulantılarım var bide mide yanması var.dayanılacak gibi deil. biraz takip ettim sizlerde aynı şeyleri yazmışsınız((( hiçmi çaresi yok yada nezamana kadar böyle çekicez bu soorunları.ilk hamileligim benim..tecrubeli arkadaşların bize önerileri varmı ? inşallah tez zamanda saglıklı bebişler alırız kucagımıza..
 
 
albumu herkese acık olarak degistirdim arkadaslar.

birde benim su bebis haftalarıyla ilgili bir fikrim var . bence dra ilk gittigimizde cıkan hafta ve dollenme gunu dogru. sonrasında bebisler hızlı gelisiyolar ve haftaları ilerliyo sadece. bence dollenme gunu degismiyo sadece her gittigimizde daha cabuk gelistigi icin haftasının degistigini dusunuyorum ben.
 
arkadaslar ben 28 temmuz annesiyim insallah. hani sizin gobis resimleriniz yok mu? cekin de gorelim yaww.

benimki giyinikken pek belli olmuyor ki foto çeksem de anlamazsınız. ama bir ay sonra iyice belirir ben de şöyle karnımın profilinden güzel bi foto eklerim. senin göbek foton nerde kibele? ben göbek göremedim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…