2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

GELGİT ten hiç ses seda çıkmıyor mu yoksa ben mi kaççırıyorum? sadece onunla ben vuruyorduk galiba iğne. başka iğne vuran yok değil mi arkadaşlar?
 
kızlar uzun zamandır takipteyim gerci sizi.. okuyorum.. ama yazmaya pek vakit bulamıyorum sanırım.. ben de agustos aday adayıyım..gercı gecen yılda agustosta dogum yaptım.. bırer yıl arayla ıkıncı bebemıde agustosta kucagıma alacagım allah kısmet ederse...
bugun kalp seslerını duyana kadar yazmak istememiştim..
kalp seslerını duydugum an dunyalar benımdi.. Allahım hepimizi bir avazda kurtarır insallah..
 
esra naber nasıl oldun? lekelerin devam ediyor mu hala? Randevun kaçta? Eve gelir gelmez bize haber vermeyi unutma.. Ben sana flash TV deki kaynana semra ile izdivaç programını öneriyorum. Oraya çıkan tipler bomba :)) Ben de 2-3 hafta yatmıştım evde. Öğleyin 12 - 1 sıralarında oluyor. Sanırım diğer evlilik programlarına kabul edilmeyen tipleri çağırıyorlar. Çok komik..
 
canım bende duyöadımkı kalp atıslarını sonucda ekranda gördük doktorum kalbi gayet iyi atıyor dedı hersey normal dedı.sonucda görmekle dınlemek arasında fark olacagını sanmıyorumama doktorundan memnun degılsen degıstır sen bilirsin
minik kelebek gozun aydın
ben 6+6 da gittigimde bebek 10,81 mm idi ama benim erken dollenme catlatma ignem onuncu gun vurulmustu
saol canım :1hug: oo senın baya erken vurulmus catlatma ıgnen,ben muhtemelen 20.gun yumurtladım anladım çünkü
GELGİT ten hiç ses seda çıkmıyor mu yoksa ben mi kaççırıyorum? sadece onunla ben vuruyorduk galiba iğne. başka iğne vuran yok değil mi arkadaşlar?

evet gelgıt bayadır ugramadı hersey yolundadır inşallah.bizim düşük yapanlar die bı topiğimiz vardı arada orayada ugruyorum ordada yok.belkı istirahet falan edıyorsa ondan ugrayamamısıtr
 

tazefasulye çok sagol ya tavsiyen için annem benimleevde kalıyor o takip ediyor semra hn ın programı ben izlemiyordum onu izdivac var esra erol un o daha guzel diye ona bakıyordum madem diger iyi progrmlara kabul edilmeyen manyak tipler var yarın mutlaka onu izlerim :))) gulmeye ihtiyacım var fazlasıyla
onun haricinde muge anlı falan programı var esra ceyhahn var hastayım o kadına zaten oldum olası :))) onlarda evlilik programları kadar matrak sunucular kendilerini otorite sanıyor falan :)

aftabru baby sizin esler pek alem yahu.)) size nazlanma fırsatı tanımayacaklar bu kesin :) eyvah eyvah bebekleri simdiden kıskanıyorlar bence baskın olup usteçıkıp soylenmek daha etkiliolur siz dahaçok nazlanın sızlanın :)
 
ben de az önce "kanında pıhtılaşma sebebiyle düşük yapanlar" topiğine uğradım. oraya girmeyeceğim bir daha, çok moralim bozuluyor. bu vurduğum iğneler bende umut yaratıyor. ama orda duyuyorum ki bu iğnelere rağmen düşük yapanlar oluyor. hem de kaç tane. çok üzülüyorum. yüksek riskli grupta olduğumu biliyorum ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. oysa ordan öğreniyorum ki insanlar 5 aylıkken bile pıhtılaşma yüzünden hem de iğneye rağmen bebeklerini kaybedebiliyormuş... kimsenin bu acıyı yaşamasını istemem. dua etmekten ve kendime dikkat etmekten başka çarem yok.
 
fasulyecim randevum saat de gelir gelmez guzel haberler yazarımsize umarım

ben senin bir ara raporlu oldugunu sonra hatta ise baslamak istemiyor canım falandedigini hatırlıyorum ama dusuk tehliken oldugunu yattıgını anlamamısım aklımda yanlıskalmısk yada
seninne kadar surdu istersen ozel dersen ozel mesaj da yazabilirsin tarif e ihtiyacım var benimki gibimi genelde insanların diye anlamak istiyorum.
 
aftabru ya orda okudukların hangi dr lara gidiyorlar hangi ilacı alıyorlar bilmiyorum ama benim bir yakınım bu sekilde kızını dunyaya getirdi ve çok iyi proflara gitti ve hep mutlu bir hamile idi dusuk tehlikesi hala daha var diye hiç kendinden duymamıstım igneyi ol sorun ortadan kalkıyor olarak biliyorum ben sahsen ondan duyduklarımla senin dr un yinedebuyuk risk altıntasın vs diyormu peki;?
benim arkadas hata igneyi kendide vuramıyordu hergun aynı saatte gidip klinikte vuruluyordu ve diyorum ya çok mutlu hamileydi hiç endiseli olarak gormedim uzaktan bir akbrabam kendisi ama sıkca karsılasıyorduk
allaha emaet artık ya esen elinden geleni yapyorsun igneni oluyorsun
ben elimden geleni yapyıorm yatıyorum dinleniyorum
yiycek ekmeği suyu varsa derler ya dunyaya oyle yada boyle glecekler
bazen bende duygusallasıp gozyaslarına boguluyorum neden neden diye ama yani boylee yapacak birseyy okk allaha emanetler allah acılarını yasatmasın
 

canım o topiklere gırmek senı üzüyorsa bence bırdaha gırme.sonucda binlerce hamıle insan var ve herkezde cok farlı tepkı söz konusu.o iğne vurdurrupta düşürmüş ama baskası var 6 ay hıc sorunu yok hersey normal fakat erken dogumla kaybetmıs.hep kötü olaylara gıtmesın aklımız biraz iyiyi düşünelım canım iyi olsun.belki iğne vurdurup doguran yüzlerce insan vardır bu topikte ama vurdurdugu halde düşüren sadece 10 küsürdür belkıde.oyüzden sonu güzel bıten hıkayelerı örnek alalım kendımıze olurmu canım :1hug:
 
hoşbuldum...hihoyyyt

ve güle güle.............:a015:
 
Son düzenleme:
hoşbuldum...hihoyyyt

ve güle güle.............:a015:

arkadaşım,hayırdır,ne oldu?bir sorun yoktur inşallah.

hastalara,düşük tehlikesi olanlara,midesi bulananlara geçmiş olsun.yeni gelenler hoşgelmişler... bende iş baştan aşkın,dönem sonu yaklaştı;yazılılar,ödevler,analizler... eve iş getirmediğinize yatıp kalkıp şükredin bence.
sevgiler,görüşmek üzere...
 

Merhaba, başka bir arama yaparken rastladım bu ticker hadisesine de, "date of death" ölüm tarihi demek, yani o tickerler bebeğini kaybetmiş anneler için (o yüzden melek resmi var zaten). Hepinize sağlıklı gebelikler.
 

Al benden de o kadar canım. Şu işler bir teker teker gelmez kiklavaönem sonu işleri yetmezmiş gibi bir de proje başvurularının son günleri yaklaşıyor ona koşuşturuyoruz. Benim de midem fena ama hiiiiiiç sitem etmiyorum. İlk hamileliğimde midem dışıma çıksın ama yeter ki bebeğim benimle kalsın diye dualar etmiştim evde yatarken. Şimdi sitem edip de halime isyan etmeye hiç niyetim yok. Bebişimin bana verdiği vereceği her tür "fiziksel" rahatsızlığa seve seve katlanırım ben:asigim:

Bu arada teessüf ederim, kimse beni sormamış kaç gündürsenağlama
 
burko slm.izmirlimisin?benimde memleket izmir,burnuda tütüyo valla.kısmetse ocak sonunda gidicem:)
 
10.hafta bittiğnden bu yana mide bulantularım da bitti iştahım da açıldı
kızlar bir çoğunuzun mide bulantılarının bitmesine yada azalmasına az kaldı tabii kimisinde devam edecektir
benim sağ kasığımda batmalar oluyor sizde de oluyor mu
 

desene mide bulantılarında kurtulmama 3 hafta kaldıhihoyyyt ki umarım kurtulurum.bu arada senin adına sevindim helincim:)
 
ESRAKO, MİNİK KELEBEK
teşekkürler telkinleriniz için. genelde olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten. ama işte dün girip de okuyunca olumsuz şeyleri gerçekleri hatırladım. kızlar maalesef ben ciddi yüksek riskli bir gruptayım. bazı doktorlar bu iğneyi benimki kadar ciddi kan problemi olmayanlara da ek tedbir olarak veriyorlar ve işte onlar çok güzel atlatıyorlar 9 ayı. doktorum olumsuz bişey söylemiyor, çok tatlı bir doktor. ben de zaten bebeğin kısmet işi olduğuna ve şartlar ne olursa olsun eğer allah isterse bebeğimin yaşayacağına istemezse de doğmayacağına inanıyorum. tek kaygım çok ileri safhalarda ondan ayrılmak. inşallah hepimiz için herşey hep yolunda gider de 8 ay sonra burada "emzirme tekniklerini" tartışıyor oluruz. bebeklerin uyku düzenini, gaz problemini konuşuyor oluruz belki.... neyse hadi biz hep ümitli olalım.
 
anne adayları günaydın,
kızlar ya benim gibi gaz sorunu yaşayan varmı ? (ağızdan) su içsem gaz çıkartıyorum.ay sinir olmaya başladım. toplulukta felan acayip rahatsız oluyorum.çıkartmasam da rahatlıyamıyorum.offfff yaaaaaaaaaaaa:1no2:
 

evet hazımsızlıktan...aynı zamanda boş oılsada aynı problem olmasada ama ben burnumu tıkıyom ilacın kokusu gelkiyo nefret ediyom ya ilaçlardan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…