- 8 Aralık 2007
- 3.074
- 830
ESRAKO, MİNİK KELEBEK
teşekkürler telkinleriniz için. genelde olumlu düşünmeye çalışıyorum zaten. ama işte dün girip de okuyunca olumsuz şeyleri gerçekleri hatırladım. kızlar maalesef ben ciddi yüksek riskli bir gruptayım. bazı doktorlar bu iğneyi benimki kadar ciddi kan problemi olmayanlara da ek tedbir olarak veriyorlar ve işte onlar çok güzel atlatıyorlar 9 ayı. doktorum olumsuz bişey söylemiyor, çok tatlı bir doktor. ben de zaten bebeğin kısmet işi olduğuna ve şartlar ne olursa olsun eğer allah isterse bebeğimin yaşayacağına istemezse de doğmayacağına inanıyorum. tek kaygım çok ileri safhalarda ondan ayrılmak. inşallah hepimiz için herşey hep yolunda gider de 8 ay sonra burada "emzirme tekniklerini" tartışıyor oluruz. bebeklerin uyku düzenini, gaz problemini konuşuyor oluruz belki.... neyse hadi biz hep ümitli olalım.
canım inan her hamilelikte kucağına alana kadar hep risk vardır hepimiz her şey iyide gitse kaygılanıyoruz ben 4 defa kontrola gittim ultrasona gireceğim an korkudan ölüyorum ne diyecek diye
ben de senin gibi düşüklerin erken doğumların bebek ölümlerinin olduğu bölümlere giriyordum baktım kötü olyorum vazgeçtim etrafımızda ailemizde arkadaşlarımızda sağ salim bir sürü doğum yapanlar var niye güzel sonuçlarla ilgilenmeyip kötüyü kafamıza takalım ki iyi örnekleri düşün bebeklerimiz için herşeyi yapıyoruz doktora gitmeden doğururdu ninelerimiz annelerimiz