Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bende duyöadımkı kalp atıslarını sonucda ekranda gördük doktorum kalbi gayet iyi atıyor dedı hersey normal dedı.sonucda görmekle dınlemek arasında fark olacagını sanmıyorumama doktorundan memnun degılsen degıstır sen bilirsinMerhaba herkese
dün doktora gittim, 7 haftalık sanyordum 5,5 -6 haftalık sın dedi doktorum galiba muhtemel doğum tarihi eylül olacak benimde ?
kalp atışlarını bende duyucam sanıyordum onu 3. ayda birlikte dinleriz şimdi gerek yok kalbi atıyor görünüyor dedi boyu 4 mm
testler yapıldı idrarda enfeksiyondan başka problem yok çok şükür,
tek kullanımlık bir ilaç verdi onun için
1 ay sonra tekrar gel dedi
ben hariç herkes dinledi kalp atışlarını bende duyucam sanıyordum doktorum sadece ultrasonla baktı
doktorumu değiştirmelimiyim ?
saol canım :1hug: oo senın baya erken vurulmus catlatma ıgnen,ben muhtemelen 20.gun yumurtladım anladım çünküminik kelebek gozun aydın
ben 6+6 da gittigimde bebek 10,81 mm idi ama benim erken dollenme catlatma ignem onuncu gun vurulmustu
GELGİT ten hiç ses seda çıkmıyor mu yoksa ben mi kaççırıyorum? sadece onunla ben vuruyorduk galiba iğne. başka iğne vuran yok değil mi arkadaşlar?
esra naber nasıl oldun? lekelerin devam ediyor mu hala? Randevun kaçta? Eve gelir gelmez bize haber vermeyi unutma.. Ben sana flash TV deki kaynana semra ile izdivaç programını öneriyorum. Oraya çıkan tipler bomba :)) Ben de 2-3 hafta yatmıştım evde. Öğleyin 12 - 1 sıralarında oluyor. Sanırım diğer evlilik programlarına kabul edilmeyen tipleri çağırıyorlar. Çok komik..
ben de az önce "kanında pıhtılaşma sebebiyle düşük yapanlar" topiğine uğradım. oraya girmeyeceğim bir daha, çok moralim bozuluyor. bu vurduğum iğneler bende umut yaratıyor. ama orda duyuyorum ki bu iğnelere rağmen düşük yapanlar oluyor. hem de kaç tane. çok üzülüyorum. yüksek riskli grupta olduğumu biliyorum ama yine de olumlu düşünmeye çalışıyorum. oysa ordan öğreniyorum ki insanlar 5 aylıkken bile pıhtılaşma yüzünden hem de iğneye rağmen bebeklerini kaybedebiliyormuş... kimsenin bu acıyı yaşamasını istemem. dua etmekten ve kendime dikkat etmekten başka çarem yok.
hoşbuldum...hihoyyyt
ve güle güle.............:a015:
orda Ticker Tybybes var ordan istediklerini seç.sonra aşagı in 2 oldugu yeri seç.burdanda bitane seçiyosun sonra 3 cü aşama.date of death bölümüne bebigin doguca zamanı yaz sonrada crete ticker bas orda çıkanı kilo takip bölmene kopyala ama öncekini sil.umarım anlatabilmişimdir.başarılarkaydirigubbakcemile5
arkadaşım,hayırdır,ne oldu?bir sorun yoktur inşallah.
hastalara,düşük tehlikesi olanlara,midesi bulananlara geçmiş olsun.yeni gelenler hoşgelmişler... bende iş baştan aşkın,dönem sonu yaklaştı;yazılılar,ödevler,analizler... eve iş getirmediğinize yatıp kalkıp şükredin bence.
sevgiler,görüşmek üzere...
10.hafta bittiğnden bu yana mide bulantularım da bitti iştahım da açıldı
kızlar bir çoğunuzun mide bulantılarının bitmesine yada azalmasına az kaldı tabii kimisinde devam edecektir
benim sağ kasığımda batmalar oluyor sizde de oluyor mu
anne adayları günaydın,
kızlar ya benim gibi gaz sorunu yaşayan varmı ? (ağızdan) su içsem gaz çıkartıyorum.ay sinir olmaya başladım. toplulukta felan acayip rahatsız oluyorum.çıkartmasam da rahatlıyamıyorum.offfff yaaaaaaaaaaaa:1no2: