2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar,benim bulantı mide yanmasına döndü.midesi yanan var mı?randevum 19 ocaktaydı ama ben pazartesi başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum,daha fazla beklemeye dayanamayacağım.
herkese sevgiler,görüşmek üzere...
 

benımde mıgdem bulanmıyor cok hahıf gosum agrıyor şişlik bılı yok.son adatım27sıydışu an 4 haftalik kasıklarımda cokn agrı var sankı kan gelcek gıbı wcye gıdınce bışey yok dr aradım agrı kesıcı ic gecmezse benı ara dedı ama ben icmedım gecmedıde cok tedırgınım
 

babymom, tazefasulye teşekkür ederim moral verdiniz
düşünmemeye çalışıyorum
eşime severek aldığım parfümün kokusu berbatgeliyor banada şimdi hatırlardım benimde midem bulanıyor : ) parfüm deodorant yasakzaten eşim bu ara kullanamıyor, bende bıraktım, en çok da sigaradan iğreniyorum
boşu boşuna stres yapıyorum neyse iyiyim şimdi
iyiki varsınız :CüvCüv:
 
telli regl ağrısı gibi ağrılar hemen hepimizde oldu. Minoset içebilirsin, sakıncası yok. Ama plus değil. Sadece minoset ve sakın sıcak su koyma karnına..
 

canım aynı ağrılar bendede var bende 5 haftalık hamileyim çok şiddetli ağrılarım var bazen duramıyorum ağrıdan hatta senin dediğin gibi sanki kan gelecekmiş gibi ağrıyo ve sanki tuvaletim varmış gibi karmplar giriyo karnıma ama herkes bunların olması normal diyor rahim genişliyormuş şuan bile ağrıdan zor duruyorum
 
merhaba kızlarr.... öncelikle benimde 4-5 . haftalarda sanki her an regli olacakmışım gibi ağrım vardı.hatta kasık ağrım hiç geçmiordu ama arada bir sanki regli sancısı saplanıordu.ve hemen koşup bakıodum wcde kontrol amaçlı. hemen yatıodum bacaklar havaya.o zaman ağrım azalıordu.sonra regli olmam gereken zaman geçince (olmadık die oldu galiba) ağrılarım baya azaldı.regli sancıları geçti kasık ağrıları azaldı.

benim sorum şimdi 7-8 . haftadakilere. kızlar ben korkunç şişim.karnım sanki 4 aylık hamile gibi.korkunç gaz gibi ağrılar var. yemek yiemediğim halde 2 kilo artmış kilom ve kabızlık çekiorum kaç gündür. siz neler yaptınız bu durumlarda
 

bence kasık ağrılarına dayanmaya çalış. herkeste oluyor başlarda. herkesin ayrı derdi var işte. bak ben bulantılarımdan kasık ağrımın farkına bile varmıyorum. bulantının yanında öyle hafif kalıyor ki.... sen şanslısın , dayanmaya çalış, ağrıkesiciyi şart olmadıkça kullanma
 

Bol bol su iç, muz yeme, meyve suyu içme, mümkünse kuru kayısı üstü su iç. Meyve üstü su da kabızlığı önlemeye yardımcı diye biliyorum ben.

Gaz beni de öldürecek.. Bir de progestandan dolayı sumolar gibi oldum. Unutmayın, şişliği (ödemi) indirmenin en iyi yolu su içmektir !! Fakat bir dikişte yarım litre değil, 250 ml kadar içmeliyiz. Sonra midemiz genişler. Bir de suyu ılık değil, soğuğa yakın (dolaptan karıştırıyorum) içersek midemiz de çok bulanmaz..
 
ben zaten çok su ien bi insanım hep.çay sevmem kola sprite türü şeyler de sevemedim.tek sıvı kaynağım su die herkesten daha çok tüketşorum.acaba sütten mi oluo bu gaz.şimdi aklıma geldi.1 lt ye yakın süt içiorum yağsız.süt gaz yapardı dimi kızlar.meyve hiç tüketmiorum artık.canım hiç mi hiç istemio.gene zorlaım kendimi.1 haftadır nefret ediorum yemekten. süt çorba yumurta yoğurt sadece. ve sütlü gıdalar da agz yapar :) yani ben şimdi ona yordum.ve daha şimdiden 2 kilo nassı şiştimmmmmmm :
 
suttende oluyodur progestan kullanıosan ondanda oluyo. bende aynı durumdyaım aksamları 4aylık gıbıyım sabah dumduz ılerleyen saatlerde yıne sisim. bol meyve ye elma ye mesela elma ıcını temızlıo yıyebılırsen ac karna ye mıden bulanmazsa. sutu azalt gunde 1lt cok fazla. gunde sadece 2 bardak onerılıo sutun falzası kan degerlerını arttırıyomus sanırım yanı zararlı.
 
aynen öle :) sabahları normalim gün ilerledikçe karnım büyüo. hehehe süte aşığım ama keser
m 2 bardağa düşüreim.normaldede içerdim zaten 30 yaşına kadar ki süt içimi çok önemli die.kadınlarda calsium stoklaması 30 a kadar yapılır bu yüzden her gün dadanırım süte.yarın doktora gideceğim. inşallah herşey düzgündür.neler görcem kızlar yarın.bebişin boyu gramı kalbini dinleyebilcek miyim. bir de bende erken döllenme oldu yani erken yumurtlama.ben regli sonrası ilişkiye girdim sonra olmadı çünkü yurtdışındaydım ve orda öğrendim zaten hamile olduğumu.yani takvim yöntemine göre korumalı günlerdeydim.bu bi deişiklik yapar mı. yumurtlama olması gereken zamandan 1 hafta önce yani gebe kaldım.
 
progestanı herkes kullanmalı mı.ben bilmiorum ve kullanmıorum.doktorlar biras cahil burda bölece ben de bilgilenemiorum. anlatır mısınız biraz
 

maaşallah lalece. o kadar tersiz ki anlatamam. ben de hiç su içemiyorum. sütü de sevmiyorum. meyveyle aram çok iyi. su niyetine günde 2 lt ayran içebilirim. 2 bardak su içmek bile zor geliyor. o kadar üzülüyorum ki bu duruma. herkes ne güzel lıkır lıkır içiyor. ben bir kere çölde kalmıştım 24 saat (tunusta) o zaman bile bir bardak su içmemiştim. ramazan ayında bazen bi farkediyorum ki 2 gün hiç su içmemişim. ve yine de susamıyorum. şimdi zorlana zorlana günde 1 lt içiyorum ama inanın bana nasıl oluyorsa 3 lt wc de gidiyor gün boyunca. vücudum su üretiyor olmalı. photosentez yapmak gibi bişey.
 

erken döllenme olduysa internetin verdiği haftadan daha büyük oluyor bebek. benim de erkenmiş mesela. doktora gittiğimde sata göre 7+5 tim ama doktor bebeğin boyunu ölçünce 8+4 çıktı. kötü bişey değil, şanslısın erken döllenmişsen. bir hafta kazanmış olursun. ama orda doktorlar vajinal bakmıyorlarsa ölçümleri çok sağlıklı alamayacaklardır ve bu durumunu da kesinleştiremeyebilirler. olsun çok da önemli değil bir hafta fark.
progestana gelince; herkes kullanmak zorunda değil tabi ki, genelde lekelenmesi olanlara veriyor doktor. ya da riskli bir durum gördüyse. bebeğin tutunmasını kolaylaştıran pekiştiren bir ilaç.
 

hihoyyyt çok güldüm ya.bi de çölde kalmış.susuz kalmak için en ii yer.beni annem doktora bile götürmüştü bu kız şeker hastası galiba dili kuruo devamlı die.
kızlar kilo aldınız mı. nasılsınız. anlatsanıza.napçaz bu kiloyu.ben şişiorum ve feci korkmaya başladım
 
lalece sen ırandaydın sanırım bende bakudeyim gozunu sevdigimin memleketi diorum baska birsey demiorum. erken dollenme olmussa takvime gore 6 haftalıksan 7 haftalık cıkar ultrasonda yani 1 hafta ilerden gidersin. ben mesela 1 hafta geriden gidiorum gec dollenme benim.

aftabru- ben sutten cok fena tiksindim ama gunde 2lt ayranı banamısın demeden gotururum midemede ii gelio sabah kahvaltıda yagsız tostla beraber ıctım mesela bugun ii geldi. suya gelince havalar soguk die ılık iciodum ama soguk ıcmek gerekıomus ondan bugun azar azar soguk ıcıorum.

kızlar birde bi arkadasım bugun dediki o 7aylık suan, kusması oldugu zaman sabahları ac kanına 1 limon sıkıp icine tuz katıp iciomus ii geliomus o. yarından itibaren deneyecegim o sekilde atlatms
 
su içemiyorum ben de içenlere çok imreniyorum.babymom bana da limolu tuzlu karışım harika geliyo.midemi rahatlatıyo.tavsiye ederim
 
slm kızlar bnde hiç bişey yok yawww ne midem bulanıyo ne gögüslerimde bi degişiklik var acaba bende bi anormallik mi var:uhm:.:uhm:. ama yinede olmasın tabii.bende hiç su içmezdim ama çok su tüketmeye başladım sabah sabah bile 3 bardak su içtim yaw. Allah sizede bnmki gibi bi hamilelik versin:Saruboceq:
 
benim agzım cok kuruyo ve acı tad var surekli. gece wcye kalktıgımda bile muhakkak su ıcıorum ıcım yanmıs oluyo
 
kilolar nassıııııı... şişen var mı benim gibii. neyim noldum anlamadım heheheheh anlatsanıza kızlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…