Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün Doruk'u ilk defa sıkıştıra sıkıştıra sevdim. Şeniz Sarstım resmen çocuğu, çok zevkliydi. Doruk'u da bir görseniz, gevrek gevrek sırıtmıyor mu, ölecektim :) Az daha büyüsün, havalara atıcam, ısırıcam, daha çok sıkıştırıcam :) Ay çok güzeldi, yok artıköyle süs bitkisi gibi sevmek :)
canim bendede asiri bi duygusallik vardi 1-2 hafta herseye agliyordum, ama simdi gecti, cokdaha iyiyim..gecicek tamamen hormonal, bozma moralini, anneligin keyfini cikar..evet nurdancım ogulmdada girmistim ruhen cabuk çokebilen biryapım var alıskanlıklarım elimdenalınınca hemen dibe vuruyorum kendime donuk biryapım var sanırım o istegim disinda degisince ortamım çok kotu etkileniyorum
esim diyorhatta sen fizikençok dayanıklısın agrı esiginyuksek canı tatlı degilsinama rihen hemençokuyorsuntoplanman zor oluyordiyor çok dogru bir yorum yapacak birseyy yokalahtan bir daha dogurmayacagım:)
oglumda boyle oldum bundada olacagım diye çokkorkuyordum basıma geldi ilk bir hafta çok iyiydim yaslında çok mutluydumkizim olud doum yaptımsaglıkla falan diyeama sonra ne olduysa eski tas eskihamam simdilerde daha iyiyim sizleri çok ozledim insallah ilk firsatta m usait oldukca tekrarg ireceğim tabi annem burda yanımda oldugu surece yoksa yemek ev isi berkenin baktımı ilgilenilmesi vs zaman ne kadar kalırsa artık
KIZLAR EMZİRMEDEN EVEL SİLİYORMUSUNUZ GOGSUNUZU ??
OGLUMDA YILLAR EVEL KAYNAMIS SOGUMUS SU İLE PAMUKLA SİLİNYORDU HAZIRLIYORDUK BİR KABA ONCENED KAYNAMIS SOGMUSU SU VE PAMULKARI KUÇUK KUÇ UK KOPARIP STERİL KABA KOYUYORDUK OYLE SİLİYORDUM AMA BU SEFERHASTANEDE KİMSE OYLE YAP DEMEDİ SİLMENE GEREK YOK DEDİLYER VE BEN HİÇ SİLMEDEN AGZINA VERİYORUM DİREK HERGUN DUS ALIYORM ALAMASSAM MUSLUKTA YIKIYORUM GOUSLERİMİ SİZLER NASIL YAPIYORSUNUZ Xx??
ECE NİN KAKASINDA AMİP ÇİKTİ NERDEN NE MİKROBU KAPTI ANLAMIS DEGİLİZ İLAC KULANIYORUZ HERSEYİ SORGULUYORUM SU ANDA ÇUNKU
canım ben hamile kalınca ilk aldığım şey baby sling di ama malesef kullanamadım cocuk içinde rahat olmuyo gb öylece kaldı oda bakalım sen kullanabilecekmisin...valla taze bende öyleyim 2-3 gündür. evde yalnızdım ve depresyon hali bende de vardı aslında tamamen geçmişte değil ama. böyle koklaya koklaya sıkı sıkı sevince hormonlarada iyi geliyor sanırım.kendimi iyi hissediyorum.
bu arada baby sling aldım arkadaşlar bakalım becerip kullanabilecekmiyim?
telsiz soran olmuş bende chicco nun 100 tl civarında olanturuncu telsizi var idare eder derecede iş görüyo.
aynen benim cimcimede bizde durmazken annemin kucağında uslu uslu duruyodu hatta geceleri bizim yanımızda beşikte yatarken uyutmuyodu annemin yanına getirince cocuk sabaha kadar rahatsız etmediği bile olurdu...gecmis olsun pevincim, bizimki gezinmeyi sevdigi icin emerken uyurken, benimde belim ve kolum agriyor..ama dedigin gibi unutuyorsun herseyi...
ya ben bazen annemden bile kiskaniyorum..hatta dun kadincagizi biraz kirdim galiba..geceleri annem aliyor bazen yanina biz uyuyalim diye, bana 2-3 saatte bir emzirmeye getiriyor, yada gunuduz bazen cok ilgileniyor ben susturamayinca, Teo onda sakinliyor,bende yirtiniyor..
bende bu cocuk seni annesi saniyor, beni emzik olarak goruyor dedim gece senle yatip senin kokunu aliyor dedim, hata yaptik heralde dedim,o da alindi..halbuki ben toparliyayim ve tansiyonum dusuyor diye yardim etme istiyor..
bütün bebekler tüylü doğuyor canım. bizimki çok tuylü değil ama özellikle erkek bebekler çok tüylü doğuyor, sonra dökülüyorlar korkmaBenim oğlumun kulağında, bacaklarında,sırtında ciddi ciddi kıllar var.. Yaw kıllı bi oğlancık mı olacak yoksa sizinkilerde de var mı??
Olmazsa ağdaya götürücem oğlumu hehe:))