Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünya küçük derler ya, bugün hoş bir tesadüf yaşadım.
Çamlıca'daki e-bebek mağazasına gittik. Kiraladığım pompanın süresi yarın doluyor, kirayı uzatmak yerine bir tane satın alayım dedim. Mağazada süt pompalarının olduğu yere doğru ilerlerken bizimle beraber başka bir çift de aynı tarafa doğru gidiyordu. Tam da benim almayı düşündüğüm markayı incelemeye başladılar. Ben mağaza görevlisine aradığım modelin olup olmadığını sorunca bu çift ile pompa ile ilgili görüşlerimizi ve internetten edindiğimiz bilgileri paylaştık. Derken, her ikimizin de bilgi kaynağının KK olduğunu ve ikimizin de Ağustos Annesi olduğunu :lepi: öğrendik. Meğerse CAMBAZ64 ile aynı mağazada gezinmekteymişiz :teytey: Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.. Gerçekten çok hoş bir tesadüf oldu. Yüz yüze tanışmış olmaktan çok memnun oldum adaşım :içelim:
galiba üretim hatası lmuş..şansızlık işte.ben chicconun arabasından çoook memnunum tazem.çekişi yol tutuşu falan çok iyi:) evlilik ylldönümünüz kutlu olsun.furkoların da birliktelik yldönümleri kutlu olsunAldığımız puset fiyasko çıktı. PIERRE CARDIN ENIGMA bebek için harika ama, kullanan için çok kötü. Hiç ergonomik değil, iki büklüm oluyorsun kullanırken. Üstelik bozuk market arabası gibi sağa çekiyor 300 TL verdiğime değmedi Aldığım yere götürdüm, fabrikasına göndeririz, dedi. E ben napıcam ki bu arada? Fabrikadan 2 ay sonuç çıkmazsa?
KEDİCİ teşekkürler verdiğin bilgiler için!
GÖBEĞİM konusunda; az bir lierac kaldı, içinde lohusalık döneminde de kullanın, yazıyor ama unutuyorum. Hangi arada derede sürücem ki, duştan hemen sonra genelde emişiyoruz. Az daqha zaman tanıyorum kendime. Gebelik döneminde görünmeyen ama, doğumdan sonra ortaya çıkan çatlaklarım var. Çok belli olmuyorlar. Ama görüntü faul ! Gayet gevşek ! BABYMOM şu topiği açsak ya kuzum, neden açmıyoruz?
30 AĞUSTOS, (6.) EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ kutlu olsun =) Burkomların da 10. birliktelik yıldönümü!
aman ne güzel tesadüf sizinki de kutlu olsun canımbizim de 3. evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan
mutlu yıllarbugünn benim doğummm günüm...dışarı çıkalım dedik hazırlandık çıktık ama çok rüzgar var die geri döndük ......
çok hoş gerçekten.Dünya küçük derler ya, bugün hoş bir tesadüf yaşadım.
Çamlıca'daki e-bebek mağazasına gittik. Kiraladığım pompanın süresi yarın doluyor, kirayı uzatmak yerine bir tane satın alayım dedim. Mağazada süt pompalarının olduğu yere doğru ilerlerken bizimle beraber başka bir çift de aynı tarafa doğru gidiyordu. Tam da benim almayı düşündüğüm markayı incelemeye başladılar. Ben mağaza görevlisine aradığım modelin olup olmadığını sorunca bu çift ile pompa ile ilgili görüşlerimizi ve internetten edindiğimiz bilgileri paylaştık. Derken, her ikimizin de bilgi kaynağının KK olduğunu ve ikimizin de Ağustos Annesi olduğunu :lepi: öğrendik. Meğerse CAMBAZ64 ile aynı mağazada gezinmekteymişiz :teytey: Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.. Gerçekten çok hoş bir tesadüf oldu. Yüz yüze tanışmış olmaktan çok memnun oldum adaşım :içelim:
Yıldönümümüzü kutlayan herkese çok teşekkürlera.s.10 senedir ilk defa bu kadar silik bir yıldönümü oldubenneyaptımkiBen seneye bunun acısını çıkarmaz mıyımÇok üzgünüm çoook
yapma bele gözün sevem..türkü söyleyeyim sana kendine gel
yine de şahlanıyor aman kolbaşının yandım da gır atıııı: kedi:
nevam aşkım bu gün 1 aylık oldu.uyanınca ve babası gelince aşıya götüreceğiz.sonra da doktor kontrolümüz var.kalça filmi çekilecek..inşallah bu işlemler üzmez kuzumu