bu arada uzun zamandır istediğim blog işini gerçekleştirdim :)
adresi elif'li hayat
bakalım ne kadar aktif tutabileceğim...
tatlım hayırlı uğurlu ve aktif olsun bloğun.
2 kere yorum yaptım ama beceremedim sanırsam
şu prospan şurup hakkında
dr 2 ay önce verdi ve devamında başka ilaçlarda tabi bitkisel
memnun kaldım.20 günde bir hastalanan kızım grip olmadı şükür.
Dr değişmek zorunda kaldık ve bundan dahada memnunuz şükür.
Geçmiş olsun Buketçim hastalık havası işte birde kreşe gidince daha zor tabi o kadar çocuğun içinde sağlam kalması bir an önce iyileşir inşallah küçük Elif
istanbul hatunlarıııııııııı buluşmuşsunuz ne güzel yediğiniz içtiğniz sizin olsun da neler yaptınız bi anlatın bu arada pepee pasta şahane ellerine sağlık Esracım:)
Buketcım cok gecmıs olsun kuzum.. oksuruk ıcın bıldırcın yumurtası onerebılırım.. bana da Derya onermıstı.. ama kuzey bır sey yemedıgı ıcın onermıstı. Oksuruk ıcın bızım pınarın kını ıkı gunde kestı.. ozguru ertesı gun duzelttı.. ılık sutun ıcıne katıp karıstırıyoruz ıyıce.. gunde bır kere olmak seklınde,o sekıl tuketıyorsun.21 gun kullanıp ara verıyorsun. Eger ıcıne sınerse yap derım.. sonucta cıg yumurta.. belkı arzu etmek ıstemezsın. Ama ıste eskılerden kalma bır metod.
Bu arada okuldan bir kağıt verdiler elime, diş hekimi gelmiş kontrol yapmış.
Çürük yok ama flor le ilgili bir işlem yapılması gerekiyor yazıyordu.
Tam da hatırlayamıyorum telaştan ama arkadaşlarımdan duymuştum çabuk çürümesin diye dişleri bir şey sürüyorlar bebelerin dişine.
Biz daha yaptırmadık böyle bir işlem.
Yaptıran var mı sizlerde durum nedir, nasıl oluyor paylaşırsanız sevinirim?
yiğit yine hastaboğazları aşırı iltihaplanmış dedi doktor. bir ayda kullandığımız üçüncü antibiyotik dudaklarına vurdu kuzumun. dudakları olduğu gibi yara. kanıyor.. yemek yemek istemiyor. ilaçtan nefret geldi artık.
afikin fotolarına maşallah.. ne kadar güzel gülistancım evi kreşe çeviriyorsun. etkinlikler filan. ben birazcık denedim yiğit daha keyif almıyor, anlamıyor.. zamanı var heralde. konuşma konusunda şükür. devamının gelmesini bekliyoruz sabırsızlıkla.
kar heryeri kapadı. allah yolculuk edenlerin yardımcısı olsun. inşallah ben memlekete gidene kadar yollar açılır...