gizmoooooo
yazdıklarını tekrrtekrar okudum. ve 2.ci okuyuşumda anladım aktiviteleri.
beynim okadar yogunki
(
balık çizip üstüne toz şeker yapıştırmak harikaymış yavv.
hemen yarın yapmalıyıs.
arada böyle ipuçu verirsen çok memnun olurum ben saşen bizzat kendim:)))
bu arada atma yada degerleendirme olayı geekli mutlaka. ben her yapışımda ne kadar gereksiz ve fazla harcama yaptıgımı farkediyorum ne acıdırki sadecebi kaç defa giyip kaldırdıgım kıyafetleri birdaha giymiyorum. bu düzene bi dur dedim ve artık ciddi manada ihtiyacım olmada almıyorum yani sırf aaa bu tarzşimdi çok moda diye military omuz bluz doldurmuyorum dolaba yada balon etek yada bebe yaka gibi gibib.....
ama iyi durumda olanları dernege göndermen şahane .ihtiyacı olan okadar kişi varki. bizim begenmediğimz yada giymediklerimiz onlar için paha biçilemez:)
esrakoo,
dayıma şifa dileklerin için teşekkür ederim çok saol umarım daha iyi olcak .
ece de maşallah şarkılarsüpper:)
şimdi napıcas şimdi nereye gidices soruları beni bitiriyor. bide her yaptıgımız oyun aktivite faaliyet herneyse biter bitmez akifden annecim gene yapalım.gene gene.. illallah dedirtti yavv..
ben bi forum buldum. önceokulöncesi isimli bi site anaokulu yada kreş tarzı ögretmenlerinin buluşma noktası şarkılar etkinlikler falan filan bolca var.tavsiye ederim.
şarkıların melodili halleride var.
öğretmenlik için kpss devlet memurlugu olarak şart. devlet okulunda istanbulda semtime yakın okullara girebilmem için 85 üstü almam gerek bunun için kpss kursuna gitmem gerek çünkü ben ingilizceciyim ,matematik tarih kimya cografya vss anlamm zaten unuttumda. ama özel okul dersane yada kolej canına okur verdiği paranın kaç mislini çalıştırır.
yani ikilemdeyim, bakalım hayırlısı
bu arada ben okula giderken önlüğümü falan hazırlıyorum ktaplarımı ayarlıyorum akif bende gelcem diye aglıyor ,
olmaz annecim ben dersanlatcam öğrenciler var diyorum,bende usluca oturcam anne yütfeen diyor. sıpa!