- 27 Eylül 2007
- 1.301
- 5
- 39
bunların yaramazlığı bizlere heralde benimki annemede yaramazlık yapıyor ama geçen gün teyzem bakmış bir uslu bir uslu diyo hiç yaramazlık yapmadı uyumuş bide normalde uyumuyo gündüz yok artık dedimBuket, çok haklısın sorunsuz yürütmek zor gibi.
Bak o konuda bakıcınız haklı olabilir. Ben şimdilik laptopun kamerasını açık tutuyorum, ses görüntü alıyorum. Rüzgar bizleyken olan haline göre bakıcısıyla öyle sakinki. Şaşırıp kalıyorum. Böyle çocuk bakmakta ne var diyorum içimden. Bayansa, "çook hareketli poposu bir dk. yer görmüyor" diyor Rüzgar için. Bir de akşam bize ettiklerini bir görse. Yani Elif'de onunlayken sakindir eminim. Sıkılıyor mudur. Eminim evde hepimizin çocuğu sıkılıyordur. Dışarı çıkaramadıkça enerjilerini tam boşaltamıyorlardır. Şu kış bir bitse.
Gerçi ben soğuktan ziyade rüzgarlı havadan şikayetçiyim. Hani hava soğuk olsa nolur. Giydirirsin sıkı sıkı çıkarırsın oynatırsın çocuğu. Ama bizde bir rüzgar oluyor feci, her daim var yani. Bazen çıkıyoz geri geri kaçıyoruz eve..
bakıcının dışarı çıkmasına izin vermiyomusun öğlen hava güneşliyken falan çıksa evde emininim çok sıkılıyodur akşamda sana sarıyo tabi:)
gerçekten rahat edermiyiz buket şöyle kendi başına oynasa oyuncaklarıyla bi şeyler yazsa karalasa o sırada ben yemek yapsam falan çok rahat edicem bide ayakta sallamadan uyusa bi de çişini öğrense çokmu şey istiyorum :26:Burcu senden haber almak da süper oldu, herşeyi kısaca özetlemişsin :)
Doruğun konuşma olayına bittim. Bizimki şu sura daha çok beden dilini kullanarak iletişim kurduğu için, parklarda falan gördüğüm çocuklara ağzım açık izliyorum. Maşallah Doruk'a işi ilerletmiş, kibarlık falan da yapıyor demek...
Çocuklarla insan bunalıyor arada, ama 1-2 seneye daha rahat edeceğiz dimi? edeceğiz evet evet herkes öyle diyor
Ayça demek Rüzgar da sakin kadının yanında, anneye naz niyaz bitmiyor ama...
Ben de okuldan geldiğimde yağmur çamur demeden mutlaka kısa süreli de olsa çıkartıyorum dışarıya. Ama su birinkitilerini boş geçmiyor, hepsine basılacak üst baş ıslanmadan gelemiyoruz eğer yağmur varsa. Dur yapma etme falan takmıyorlar zati..
Ben de arada vitamin (supravit) ve balık yağı veriyorum. Ama düzenli vermiyorum hani iştahsızlık ortaya çıktığında veriyorum. Şu aralar iyi çok şükür. Aman dilimi ısırıyorum
Yaa kızlar benim oğlum pırasaymış ıspanakmış yemiyor.. çorbayıda bıraktı.. Varsa yoksa et.. Et balık tavuk bunları yemek istiyor sürekli. Nasıl alıştırıcam bilemiyorum. çorba çok seviyordu 1 aydır içmiyor artık..
ne güzel canım onlarda çok faydalı meyve falandamı yemiyo ordan alsa vitamini
buketin dediği gibi sebzeli köftede çok iyi fikir