Sağol cnm inş. :)
:)) diyaloglar süper bizim yalakada özellikle bir şey isteyeceği zaman canım anneciiiim bişey isticem :)
geçenlerde beni sevindirdi tek başına yatarak amafazla uzun sürmedi 2 gün amcasının aldığı hasan bebek var onunla yatıyordu o aralar
- annecim ben odmda kendim yatıcam hasanla
-tamam kızım bende buradaki koltukta beklerim istersen
-hayıy annecim ben yatarım
-tamam kızım o zaman ışığı kapatıyorum sorun olursa seslenirsin ben gelirim
-tamam hadi iyi geceler kendine iyi bak bay bay görüşürüz
-tamam kızım hadi iyi geceler seni seviyorum baay
hiç umudum yoktu ışığı kapattım odadan çıktım 5 dk sonra gittiimde horlyordu çok sevinmiştim ama kısa sürdü tabii 2 gn sonra eski düzen yatak odasında yanında yatıyorum karanlıkta uyuyunca yatağına alıyorum bunada şükür ayağımda sallamaktansa öğle uykusunda hala ayakta salllıyorum
Bu aralar çürüğe çıktım iyice sol gözümde bulanık görme olayı var doktora gittim göz anjiyosu falan derken balıkesire sevketti hocasına buradaki doktor o da baktı ayda bir anjiyo istedi anlamadılar tam durumu ama yzde 80 görüyormuş ilerlemesin diye takipteler neyse sık sık anneme bıraktım doktorlarda koştururken birgün evde diyalog şu annecim gözüne bakiim gözümü açtı baktı baktı hmmm gözünde bişey day (var) şimdi bekle beni burda hemen geliyoooom :)) geldi ve bebeğini getirdi anne al bu kendini iyi hissetmen için dedi
kırmızı başlıklı kızı anlatmasına bitiyorum bende kıymızı başlıklı kız annecim annecim anneanneme yemek götüriiim demiş anneannesini kuyt ham: