2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benzer bir durum benim teyzemin kızında da var allah yardımcıları olsun. keşke elden bişey gelse ama gelmiyor ne yazık ki...

bi bakayım ben de markafoniye. colinsten hep alırım ben de..

ben de 60 kg ile giriyorum kışa bakalım. yaza ne olacağım.. bu halimden memnunum. ne almak ne vermek istiyorum. sadece sıkılaşmak istiyorumm..
bugün akşam annem geliyor. yiğitle yalnız dört günüm geçti. şükürler olsun korktuğum kadar zor geçmedi. ama hep gezdirdik hep oynadık. yeni oyuncaklar aldık. etkisi vardır sanırım..

Offff tam 4 kere alıntı ettim yazdıklarınızı cvp vericem bişey çıktı olmadı
neyse kızlarrr napıyorsunuz bakiiimmmm
ben çok fena grip oldum okadarda dikkat ettim çama oldu işteee

hayırlısı olsun tatlım heriki taraf içinde.ama tabi zor bişiy rabbim kimsenin huzurunu bozmasın.

Hiçbirzaman tek taraflı hareket edilmemesi gerekirrr.

günaydın kızlarrrrr
tüm enerjim gitti şehit haberini duyunca offf off
artık dicek bişi bulamıyorummmm o hainlere katillere insan dışı varlıklara
Rabbim sabır versin ailelerine inş.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalarrrrr

bişi sorcam size benim kızımın sadece ayak başparmaklarının tırnakları kırılıyo ve kırık kırık sanki çıkıyor.
acaba vitaminsizlikten mi oluyor doktora götürcem bide sormak istiyorum vitamin ilacı kullanıyor musunuz ne kullanıyorsunuz acaba?

gunaydınlarrrrrr

belma dogum yapmısss face de gorenler gormustur gerci tuylerim diken diken oldu ya sabah okuyunca. Berra dunyaya gelmis 7 hafta evvel herhangi bir saglık sorunu yoktur umarım gule gule buyut belmacım gozun aydın. tekrar aynı heyecanlar nasıl ozendim simdi varya sana .

birsens gunaydın

ece nin de bas parmak tırnakları o sekilde merak etme heralde olan birsey ikisindede olduguna gore en azından.

birsens gunaydın

ece nin de bas parmak tırnakları o sekilde merak etme heralde olan birsey ikisindede olduguna gore en azından.

ayy saol canım bende neden öle diye üzüldüm yarın doktorumuza gidicez göstercektim.
tatlım vitamin kullanmak istyrm malum kış çok grip oluyo benim kız gerçi kararsızım napim bilemedim

Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah...
Ben de çok şaşırdım, erken geldi Berra bebek.
Ne zaman yeni bir bebek haberi alsam veya görsem yakınımda benim de ilk hallerim gelir aklıma....

Elif in de öyle oluyor özellikle baş parmak merak etme birsens.
Şu anda Elif de öksürük-burun akıntısı var, iştah da gitti. Ben supravit veriyorum, daha önce doktor yazmıştı.
Bir de Carlson Balık yağı veriyorum balık pek yemediği için.

Kac gundur agzımın tadı yok.. dilimden dokulesı yazılası yok.. yıne de sorumluluk gıbı hıssettım, yazdım basladım.. gelıp ıkı kelam da olsa etmelıyım ıstedım.

Bıraz yemeye baslayan oglum,dişlerimizin hepsı bı anda cıkma kararı aldıgı ıcın, tekrar yemeyerek hayatımıza devam edıyoruz.

Ordan burdan surdan.. ıste boyle..

bu arada 52 kılo degılım ben, 42 kıloyum artık.. yasuyoırum ama ölüyüm..

bu sehır efsanelerıne ınanın arkadaslar, belkı ınanırsam gercek olur :))

Çok haklısın kimsenin tadı kalmadı. Allah ım 2011 yılını Ekim ayı çok kötü geçiyor ülkemiz için.
1999 da yılında Yalova da depremi yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın bana da kimseye de.
Haberleri açtığımda yüreğim deliniyor resmen.Önce şehitlerimiz, sonra deprem...
Ben çadırda kalırken mevsim yazdı, soğuk yoktu en azından.
Düşünüyorum VAn da insanların yaşadıklarını, yaşayacaklarını içim daralıyor.

Bu arada diş olayı tamamlandı zannediyorum bizde. Hangi dişleri çıkıyor Kuzi nin ?

Selamlar,
Benim de herkes gibi içim çok karanlık bu günlerde. Şehitlerimizin üzüntüsü tazeyken üzerine eklenen deprem. Hele bu kış vakti ne halde olduklarını düşünmek hem acı veriyor hem vicdan azabı.
Allahım hepsinin yardımcısı olsun. Bir de ortalıktaki “ilahi adalet yerini buldu” sesleri sussun artık. İnsanlığımdan utanmak istemiyorum artık…

Bu nasıl bir düşünce sistemi, aklım almıyor....Çok üzülüyorum, yardım etmek yerine ortalığı karıştıranları gördükçe...
Bakın az önce twitter da okudum.
Yardımlar geliyor Kakıdöy belediyesine, ve bunları paketleyecek koli ihtiyacı ortaya çıkıyor.
Kağıt toplayan çocuklar yetişiyorlar ve onlar da koli getirerek destek oluyor.....
Ortalığı karıştıranlara örnek olsun....

Belmaaa hayırlı uğurlu olsun bebeğin. Niye acele etti acaba. Herşey yolundadır umarım.

kaç gündür kendime gelemedim tadımız kaçtı off buket yazını görünce yine içim kötü oldu kağıt toplayan çoçuklar bile yardıma koşuyor daha ne olsun
geçen hafta herşey yarım kaldı sanki hayatımdaki hiç bir şeyden zevk almadım 5 dk unutup gülsem suçluluk hissettim ne kötü bir haldeyiz Allahım

Rüzgar'ın dişlerini saymıştım geçenlerde. 16 taneydi. Sanıyorum 2 buçuk 3 yaşına kadar 20 olup şimdilik tamamlanacakmış.

Bu arada ayak tırnağı hikayesi bizimkinde de var.

van depreminde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rabbimden rahmet, ailelerine de sabır ve başsağlığı diliyorum. şehitlerimizin acısı içimizde kor gibi yanarken üzerine gelen bu afet ülkece hepimizi derin kederlere sürükledi. rabbim daha da büyük acılarla imtihan etmesin inşallah. ne söylesek ne kadar söylesek boş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…