bi kaç zamandır canım sıkkın.
pek keyfim yok.
abim ve eşi..abimin işden çıkarılmasıyla başgösteren sıkıntıları halen devam ediyormuş hatta buyuyerek. abim 5 ay işsiz kaldıkdan sonra yeniden çalışmaya başladı herşey yolundaydı bizce ama onlar içleirnde sorunlarını çözmemişler. ve abimin eşi çok küçük ayrıntılara takılmış durumda. off önce babam gitti konustu sonra yengemin abisi. bakalım ne olcak çok gerginim stresliyim uykularım kaçıyor iştahım gidiyor.
Allah kimsenin aile birliğini bozmasın huzur bi ailede olması gereken mutlak unsur. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.abimle konusunca abim çok haklı. yengem ailesine farklı anlatıyor belliki. abimi dinleyen ailesi kendi kızlarını suçlu buluyor. off ne zor bi durum ya sadece dua edebiliyoruz.
ama şunu biliyorumki bir aile kızına boşanma konusunda destek veriyorsa onun aileyi kurtarma çabası hiç olmuyor.
GÜNAYDINNN
gülicim inşallah düzelir abinle yengenin arası
evrimcim geçmiş olsun hazır bi şeyler söyleyiverseydin ben artık öyle yapıyorum takılmıyorum temizlikmiş yemekmiş şu facete paylaşılan şey var ya temizlikle ilgili o beni anlatıyo
KIZLARR markafoni colins ürünlerinde acayip indirim yapmış iki tane pantolon aldım tanesi 17.90 a bi bakın
bi kaç zamandır canım sıkkın.
Pek keyfim yok.
Abim ve eşi..abimin işden çıkarılmasıyla başgösteren sıkıntıları halen devam ediyormuş hatta buyuyerek. Abim 5 ay işsiz kaldıkdan sonra yeniden çalışmaya başladı herşey yolundaydı bizce ama onlar içleirnde sorunlarını çözmemişler. Ve abimin eşi çok küçük ayrıntılara takılmış durumda. Off önce babam gitti konustu sonra yengemin abisi. Bakalım ne olcak çok gerginim stresliyim uykularım kaçıyor iştahım gidiyor.
Allah kimsenin aile birliğini bozmasın huzur bi ailede olması gereken mutlak unsur. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.abimle konusunca abim çok haklı. Yengem ailesine farklı anlatıyor belliki. Abimi dinleyen ailesi kendi kızlarını suçlu buluyor. Off ne zor bi durum ya sadece dua edebiliyoruz.
Ama şunu biliyorumki bir aile kızına boşanma konusunda destek veriyorsa onun aileyi kurtarma çabası hiç olmuyor.
birsens gunaydın
ece nin de bas parmak tırnakları o sekilde merak etme heralde olan birsey ikisindede olduguna gore en azından.
Sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah...gunaydınlarrrrrr
belma dogum yapmısss face de gorenler gormustur gerci tuylerim diken diken oldu ya sabah okuyunca. Berra dunyaya gelmis 7 hafta evvel herhangi bir saglık sorunu yoktur umarım gule gule buyut belmacım gozun aydın. tekrar aynı heyecanlar nasıl ozendim simdi varya sana .
Elif in de öyle oluyor özellikle baş parmak merak etme birsens.günaydın kızlarrrr
hayırlı cumalarrrrr
bişi sorcam size benim kızımın sadece ayak başparmaklarının tırnakları kırılıyo ve kırık kırık sanki çıkıyor.
acaba vitaminsizlikten mi oluyor doktora götürcem bide sormak istiyorum vitamin ilacı kullanıyor musunuz ne kullanıyorsunuz acaba?
Kac gundur agzımın tadı yok.. dilimden dokulesı yazılası yok.. yıne de sorumluluk gıbı hıssettım, yazdım basladım.. gelıp ıkı kelam da olsa etmelıyım ıstedım.
Bıraz yemeye baslayan oglum,dişlerimizin hepsı bı anda cıkma kararı aldıgı ıcın, tekrar yemeyerek hayatımıza devam edıyoruz.
Ordan burdan surdan.. ıste boyle..
bu arada 52 kılo degılım ben, 42 kıloyum artık.. yasuyoırum ama ölüyüm..
bu sehır efsanelerıne ınanın arkadaslar, belkı ınanırsam gercek olur :))
Selamlar,
Benim de herkes gibi içim çok karanlık bu günlerde. Şehitlerimizin üzüntüsü tazeyken üzerine eklenen deprem. Hele bu kış vakti ne halde olduklarını düşünmek hem acı veriyor hem vicdan azabı.
Allahım hepsinin yardımcısı olsun. Bir de ortalıktaki ilahi adalet yerini buldu sesleri sussun artık. İnsanlığımdan utanmak istemiyorum artık