2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..
ankara buz gibi dünden beri kaloriferi yaktık..yusufa torba tulum aldım..gazmanya oğluma çok iyi geldi ..üstünü açmaya uğraşıyor tepiniyor açamıyor..ilk gün zorlandı çok dağınık yatıyordu ..ama ikinci gün alıştı gibi..her saat başı uyanmıyor..ilk defa 4 saat aralıksız uyuduk bu mucize bizim için..nasıl dinlendim anlatamam..böylece yusufta memeden kesildi..emmeye kalkan çocuk gibiydik emzikliler gibi yazdım evrim güldü:)) meme diyeyim bari..v"

sanada günaydın..oğlun için ok iyi olmuş..herşeyi yeni öğreniyorlar ne kadar mutlu olmuş eğlenmiş....

geçmiş olsun...

tatlım 9 dan 1 kadar çalışıyom.saol cnmmm
geçmiş olsun tatlım .benim kızda alıştı önceden feryat figan ağlıyordu napalım mecbur onlar için herşeyyy
günaydınnnn tatlımm....aaa değişikklik olur bizde mi alsak.ne güzel bi kardeş olunca evde değişik şeylerle oynama fırsatıda doğuyor aslındaa...
günaydın tatlımmmm.bende uyk tulumu almak istiyorum bi araştırem bakem.torba tulum farklı mı ki?

......................... Aynı msj

Son düzenleme:

TATLIM SUÇLUDA OLUYOSUN KABAHATLİDE AMA NAPALIMMM

benim çalışmam biraz zorunlu yoksa bilemiyorumda ama evdede olsam çalışmaya alışkın olduğumdan duramayadabilirim.annemde teşvik ediyor beni çalı çalış diye boşuna mı okudun diyor

ben evlenince hemen çocuk yaptım 2 yaşına kadar bakıp ssonra işe girerim diyordum dediğin gb boşunamı okuduk bende hep öyle diyorum inş.yakın zamanda iş bulurum kpss le atanamadım olmADI bu yıl tekrar deneyeceğim sonrası için iyi olucak emeklilikte hem kendi paran gibisi varmı yaa bu zamanda 2 kişi çalışması şart artık şu zamlara baksana aldığımz herşeyin yüzde ellisinden fazlası zammm sigaraya yine zam allahtan içmiyorm ama eşim içiyo valla sigara içenlerin vay haline paramı yetişir artık yazık çöpe atar gb inş. içen herkeste bırakır

günaydın tatlımmmm.bende uyk tulumu almak istiyorum bi araştırem bakem.torba tulum farklı mı ki?

torba tulum alt tarafı torba gibi ayak bölümü yok ..ayaklı tulumumuz vardı çok terletiyordu çorapsızda ayakları terliyordu..bunda çoraba gerek yok ayak bölümü komple kapalı..bebesh..pta indirim var bal istersen..

içim cız etti.. sızde de sut düt demek :)

Hocam gozunuz aydın.. sana bır onerım olacak nacızane; adı UMCA SOLUSYON ,eczanelerde bulunuyor, tamamen bıtkısel,sabah oglen aksam 30 ar damla ıcersen gırıbı başlamadan kovarsın kuzu. cocuklar ıcın dahı kullanılabılıyor, evden eksık etme derım.

ya sen onu emzıklı dıye yazdıgında ben O nu,lohusa olarak algıladım ıyı mı :)))

sıgara hem ınsan bedenıne, hem de butceye gercekten külfet.

dısarıda ınanılmaz bır fırtına var.. Kuzey ın bır turlu acılmayan burnundan dolayı berbat bır gece gecıren Evrim.. ustune de adet oldun mu?? bır de aksama yemege mısafır gelecekse.. dadından yenmez bır gun benı beklıyor demektır..

herkesı cok cok operum...

umcayı doktor yıllar önce tubaya önermişti..imuneks almıştık biz hap şeklide oda kırp yemeklerine katıyordum günde 1 adet..e iyi etkiyi bıldırcın yumurtasında gördüm..soğuk algınlığı öksürüeğe birebir..

yardıma geleyim..ihtiyacın var belliki..nüsgar beni alıp antalyaya atarmı..bi koşu yok uçuş gelirim giderim..

evrim bu arada kışa kaç kiloyla merhaba diyosun ..sen ne derdindesin ben ne soruyorum ..

Geçmiş olsun Evrim, çok kötü burun olayı..çabucak geçsin dilerim. Zaten yemeyen çocuklar bir de hasta olunca şahtı şahbaz oldu durumu yaşanıyor.
Bizimki de sadece su ve zorla verdiğim ilaçlarla günü geçiriyor. Çok üzülüyorum...
UMCA önerin için teşekkürler, bitkisel bir ilaçmış, geçen gün kullanan bir arkadaşımdan da duydum da adını unutmuştum sen yazınca tam denk geldi, alacağım sağolasın.
Sen ne yaptın KUZi için doktora gidecektin bir gelişme var mı?

merhabaa, kış geldi resmen yaa donuyoruzzz bu sene çok erken geldi sankim. accuk sonbahar yaşıayydık iyiydi de. birden ani soguk brrrrrrrrrrrrrrrr..afikde farkında dün dışarı çıkarken ben montunu veriyorum giysin diye oda olmaşş kar montumu ver sogguk sogukk diyor.sıpaa!!

uyarıldıgı halde kasıkladıgına gore.. amca, marazlı bır tıpmıs demek ki :))
ayy buna çok guldum hee

ayy kıyamamam. annecim diyip ses gelmeyince canım annecim bizdedevar. bayılıyorum cilveli konuşmasına..

geçmiş olsun pukkett. etrafımızda ahep salgın var.
petekler yandı içimiz ısındı ohhh

bizde buyuteçi denedik daha önce hatta akif abartıp elinde markete gitik manav kısmında tek tek sebzeleri inceledik.Allahdan market çalılanları artık tanıyorda bolbol şımardı.bakalım annecim böcek varmıymış dedikçe kahkahalarla baktı ne anladıysa artık!!

anaam ben afiki düşünemyiorum bile asla ayatmaz akifdeli yatar battaniyesi bile ayagına gelince tepniri açamazsa sinir olur uykudan uyanır ben torba tulum alamam ya.biraz agır yorgan örtunce bişle tepinemiyor diye çıglık kavga kıyamet. düşünemiyorum biziz..
ama size iyi gelmiş demek yusuf üşütünce sancılandıgı için uyanıyordu belkide.
kesintisiz uykular hep sizinle olsun deryacım..
biz tam kesintisiz uyku moduna gecices derken kardeş sırası gelecek belkide nasip olursa.

geçmiş olsunn kolay gelsinn vaaaaaaaayyy haline..

evrim bu arada kışa kaç kiloyla merhaba diyosun ..sen ne derdindesin ben ne soruyorum ..
evrim en son 52 oldu galiba derya:)))))))))))))))))))))

bi kaç zamandır canım sıkkın.
pek keyfim yok.
abim ve eşi..abimin işden çıkarılmasıyla başgösteren sıkıntıları halen devam ediyormuş hatta buyuyerek. abim 5 ay işsiz kaldıkdan sonra yeniden çalışmaya başladı herşey yolundaydı bizce ama onlar içleirnde sorunlarını çözmemişler. ve abimin eşi çok küçük ayrıntılara takılmış durumda. off önce babam gitti konustu sonra yengemin abisi. bakalım ne olcak çok gerginim stresliyim uykularım kaçıyor iştahım gidiyor.
Allah kimsenin aile birliğini bozmasın huzur bi ailede olması gereken mutlak unsur. Allah kimsenin huzurunu bozmasın.abimle konusunca abim çok haklı. yengem ailesine farklı anlatıyor belliki. abimi dinleyen ailesi kendi kızlarını suçlu buluyor. off ne zor bi durum ya sadece dua edebiliyoruz.
ama şunu biliyorumki bir aile kızına boşanma konusunda destek veriyorsa onun aileyi kurtarma çabası hiç olmuyor.

GÜNAYDINNN
gülicim inşallah düzelir abinle yengenin arası
evrimcim geçmiş olsun hazır bi şeyler söyleyiverseydin ben artık öyle yapıyorum takılmıyorum temizlikmiş yemekmiş şu facete paylaşılan şey var ya temizlikle ilgili o beni anlatıyo
KIZLARR markafoni colins ürünlerinde acayip indirim yapmış iki tane pantolon aldım tanesi 17.90 a bi bakın

günaydın ..
GÜLİ abinlere üzüldüm..kızn ailesi boşanmayı destekliyorsa diyecek birşey yok..mutsuz bir evliliğide sürdürmek yanlış sanırım işin birde bu yüzü var değilmi..olmuyorsa olmuyordur..ama tabikide gönlümüz herşeyin yoluna girmesinden yana..sen sıkma canını eminim yengen senin kadra stres yapmıyordur..
torba tuluma gelince yusufta pek memnun değil aslında gece uyanıp aç aç diye tepniyor..ağır yorganda aynı herşeyi denedim..yok üsüt başı açık olucak ozamanda üşüyor..kaloriferin yanında yatıyor ama üstünü açınca üşüyor..(
uykusuz geceler bizimle değil yani güli iilk gün uyuduk dünde bugünde sürekli uyandık..
EVRİM 52 Mİ DEDİN VAY VAY VAY ÇITIR ÇEREZ OLMUŞ YANİ..maşallah diyelim..ben 58 de karar kıldım onada 2 kilocuğum var..38 bedençok rahat oluyor 36 ya da inmeye niyetim pek yok açıkçası..soran olmadı ama ben yazayım dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…