herkese günaydın.. Kızlar haftasonu oğlum ablasının büyüteçini ele geçirdi. Allahım nasıl keyifli oynadı anlatam.. Herşeye bakıyo anne bakk.. büğüü(büyük) deyip durdu. Tavsiye ederim..çok keyif alıyorlar..
Bal konusunda yazılanları okudum teşekkürler arkadaşlar.
Hakikaten dozu kaçırıldığında dokunan ballar varmış dikkat etmek gerekir çocuk için de.
Ben denk getirirsem petekli çiçek balı alacağım dert oldu bana.
Birsens çalışmak çocukla gerçekten bu tip anlarda çekilmez oluyor. Ben de kapıyı sessizce çekip gidiyorum ve bazen ağlama sesi geliyor arkadan, eriyip bittiğim andır ama çare yok şu anda...
Bu arada grip durumu fena halde sardı beni. Burun, boğaz çok fena, ...Vucudum kırgın ve halsiz yılın ilk hastalığı bizim eve girdi maalesef.
Kaloriferler de yandı bugün ve öyle sıcak oldu ki ev. Kemiklerim ısındı çok iyi geldi.
tatlım 9 dan 1 kadar çalışıyom.saol cnmmmicim sizladı birsens yazını okuyunca çocuklu olup çalısmak zornuda olmakb irde cumartesi calısmak zorunda olmak çok feci neyseki mutlu sona az kaldı yarm gunmu tan gun mu çalısıyorsun bilmiyorum ama kolaylıklar dilerim
geçmiş olsun tatlım .benim kızda alıştı önceden feryat figan ağlıyordu napalım mecbur onlar için herşeyyybal konusunda yazılanları okudum teşekkürler arkadaşlar.
Hakikaten dozu kaçırıldığında dokunan ballar varmış dikkat etmek gerekir çocuk için de.
Birsens çalışmak çocukla gerçekten bu tip anlarda çekilmez oluyor. Ben de kapıyı sessizce çekip gidiyorum ve bazen ağlama sesi geliyor arkadan, eriyip bittiğim andır ama çare yok şu anda...
Bu arada grip durumu fena halde sardı beni. Burun, boğaz çok fena, ...vucudum kırgın ve halsiz yılın ilk hastalığı bizim eve girdi maalesef.
Kaloriferler de yandı bugün ve öyle sıcak oldu ki ev. Kemiklerim ısındı çok iyi geldi.
günaydınnnn tatlımm....aaa değişikklik olur bizde mi alsak.ne güzel bi kardeş olunca evde değişik şeylerle oynama fırsatıda doğuyor aslındaa...herkese günaydın.. Kızlar haftasonu oğlum ablasının büyüteçini ele geçirdi. Allahım nasıl keyifli oynadı anlatam.. Herşeye bakıyo anne bakk.. Büğüü(büyük) deyip durdu. Tavsiye ederim..çok keyif alıyorlar..
günaydın tatlımmmm.bende uyk tulumu almak istiyorum bi araştırem bakem.torba tulum farklı mı ki?günaydın..
Ankara buz gibi dünden beri kaloriferi yaktık..yusufa torba tulum aldım..gazmanya oğluma çok iyi geldi ..üstünü açmaya uğraşıyor tepiniyor açamıyor..ilk gün zorlandı çok dağınık yatıyordu ..ama ikinci gün alıştı gibi..her saat başı uyanmıyor..ilk defa 4 saat aralıksız uyudukbu mucize bizim için..nasıl dinlendim anlatamam..böylece yusufta memeden kesildi..emmeye kalkan çocuk gibiydik emzikliler gibi yazdım evrim güldü:)) meme diyeyim bari.. v"
uzaktayımya ondan böyle oluyor galibaa ayy çok özledim batının her toprağını hiç böyle düşüneceğim aklıma gelmezdi yurt dışında oturanlara yazık valla
ahh canım yaa kıyamam üzüldüm için gidiyordur seninde suçluluk duygusu oluşur insanda aslında bende artık çalışmak istiyorm 2 yaşına geldi benimde yaşım geçmeden başlamam gerek başvuru yapıyorm ama yokk
TATLIM SUÇLUDA OLUYOSUN KABAHATLİDE AMA NAPALIMMM
benim çalışmam biraz zorunlu yoksa bilemiyorumda ama evdede olsam çalışmaya alışkın olduğumdan duramayadabilirim.annemde teşvik ediyor beni çalı çalış diye boşuna mı okudun diyor
günaydın tatlımmmm.bende uyk tulumu almak istiyorum bi araştırem bakem.torba tulum farklı mı ki?
günaydın kızlarrrrrrrrr
Ben bugün işteyim saat 1 kadar.kızımda babasıyla evde bu sabah hiç yapmadığım bişeyi yapıp sessizce kaçtım evden.
aslında ister ağlasın ister ağlamasın öperek koklayarak yolcular beni kızım.bugün tam çıkıcağım sırada uyandı bende gözükmim dedim huysuzlanmasın
kahvaltısını hazırladım çıktım.
uyandı anneçim diye bağırdı benden ses çıkmayınca danım annecim(canım) danım annecim bağrıyo
babası yanına gitti
babasına soruyo annecimm nede
işe gitti kızım
mama alcak delcek dimi diyo
sonra hemen
baba bana düt yapppppp
oyyyy kuzummm
Bal konusunda yazılanları okudum teşekkürler arkadaşlar.
Bu arada grip durumu fena halde sardı beni. Burun, boğaz çok fena, ...Vucudum kırgın ve halsiz yılın ilk hastalığı bizim eve girdi maalesef.
günaydın..
ankara buz gibi dünden beri kaloriferi yaktık..yusufa torba tulum aldım..gazmanya oğluma çok iyi geldi ..üstünü açmaya uğraşıyor tepiniyor açamıyor..ilk gün zorlandı çok dağınık yatıyordu ..ama ikinci gün alıştı gibi..her saat başı uyanmıyor..ilk defa 4 saat aralıksız uyudukbu mucize bizim için..nasıl dinlendim anlatamam..böylece yusufta memeden kesildi..emmeye kalkan çocuk gibiydik emzikliler gibi yazdım evrim güldü:)) meme diyeyim bari.. v"
ben evlenince hemen çocuk yaptım 2 yaşına kadar bakıp ssonra işe girerim diyordum dediğin gb boşunamı okuduk bende hep öyle diyorum inş.yakın zamanda iş bulurum kpss le atanamadım olmADI bu yıl tekrar deneyeceğim sonrası için iyi olucak emeklilikte hem kendi paran gibisi varmı yaa bu zamanda 2 kişi çalışması şart artık şu zamlara baksana aldığımz herşeyin yüzde ellisinden fazlası zammm sigaraya yine zam allahtan içmiyorm ama eşim içiyo valla sigara içenlerin vay haline paramı yetişir artık yazık çöpe atar gb inş. içen herkeste bırakır
umcayı doktor yıllar önce tubaya önermişti..imuneks almıştık biz hap şeklide oda kırp yemeklerine katıyordum günde 1 adet..e iyi etkiyi bıldırcın yumurtasında gördüm..soğuk algınlığı öksürüeğe birebir..içim cız etti.. sızde de sut düt demek :)
Hocam gozunuz aydın.. sana bır onerım olacak nacızane; adı UMCA SOLUSYON ,eczanelerde bulunuyor, tamamen bıtkısel,sabah oglen aksam 30 ar damla ıcersen gırıbı başlamadan kovarsın kuzu. cocuklar ıcın dahı kullanılabılıyor, evden eksık etme derım.
ya sen onu emzıklı dıye yazdıgında ben O nu,lohusa olarak algıladım ıyı mı :)))
.
dısarıda ınanılmaz bır fırtına var.. Kuzey ın bır turlu acılmayan burnundan dolayı berbat bır gece gecıren Evrim.. ustune de adet oldun mu?? bır de aksama yemege mısafır gelecekse.. dadından yenmez bır gun benı beklıyor demektır..
herkesı cok cok operum...
dısarıda ınanılmaz bır fırtına var.. Kuzey ın bır turlu acılmayan burnundan dolayı berbat bır gece gecıren Evrim.. ustune de adet oldun mu?? bır de aksama yemege mısafır gelecekse.. dadından yenmez bır gun benı beklıyor demektır..
evrim bu arada kışa kaç kiloyla merhaba diyosun ..sen ne derdindesin ben ne soruyorum ..
ayy buna çok guldum heeuyarıldıgı halde kasıkladıgına gore.. amca, marazlı bır tıpmıs demek ki :))
ayy kıyamamam. annecim diyip ses gelmeyince canım annecim bizdedevar. bayılıyorum cilveli konuşmasına..günaydın kızlarrrrrrrrr
Ben bugün işteyim saat 1 kadar.kızımda babasıyla evde bu sabah hiç yapmadığım bişeyi yapıp sessizce kaçtım evden.
aslında ister ağlasın ister ağlamasın öperek koklayarak yolcular beni kızım.bugün tam çıkıcağım sırada uyandı bende gözükmim dedim huysuzlanmasın
kahvaltısını hazırladım çıktım.
uyandı anneçim diye bağırdı benden ses çıkmayınca danım annecim(canım) danım annecim bağrıyo
babası yanına gitti
babasına soruyo annecimm nede
işe gitti kızım
mama alcak delcek dimi diyo
sonra hemen
baba bana düt yapppppp
oyyyy kuzummm
geçmiş olsun pukkett. etrafımızda ahep salgın var.Bal konusunda yazılanları okudum teşekkürler arkadaşlar.
bizde buyuteçi denedik daha önce hatta akif abartıp elinde markete gitik manav kısmında tek tek sebzeleri inceledik.Allahdan market çalılanları artık tanıyorda bolbol şımardı.bakalım annecim böcek varmıymış dedikçe kahkahalarla baktı ne anladıysa artık!!herkese günaydın.. Kızlar haftasonu oğlum ablasının büyüteçini ele geçirdi. Allahım nasıl keyifli oynadı anlatam.. Herşeye bakıyo anne bakk.. büğüü(büyük) deyip durdu. Tavsiye ederim..çok keyif alıyorlar..
anaam ben afiki düşünemyiorum bile asla ayatmaz akifdeli yatar battaniyesi bile ayagına gelince tepniri açamazsa sinir olur uykudan uyanır ben torba tulum alamam ya.biraz agır yorgan örtunce bişle tepinemiyor diye çıglık kavga kıyamet. düşünemiyorum biziz..günaydın..
ankara buz gibi dünden beri kaloriferi yaktık..yusufa torba tulum aldım..gazmanya oğluma çok iyi geldi ..üstünü açmaya uğraşıyor tepiniyor açamıyor..ilk gün zorlandı çok dağınık yatıyordu ..ama ikinci gün alıştı gibi..her saat başı uyanmıyor..ilk defa 4 saat aralıksız uyudukbu mucize bizim için..nasıl dinlendim anlatamam..böylece yusufta memeden kesildi..emmeye kalkan çocuk gibiydik emzikliler gibi yazdım evrim güldü:)) meme diyeyim bari.. v"
geçmiş olsunn kolay gelsinn vaaaaaaaayyy haline..dısarıda ınanılmaz bır fırtına var.. Kuzey ın bır turlu acılmayan burnundan dolayı berbat bır gece gecıren Evrim.. ustune de adet oldun mu?? bır de aksama yemege mısafır gelecekse.. dadından yenmez bır gun benı beklıyor demektır..
evrim en son 52 oldu galiba derya:)))))))))))))))))))))evrim bu arada kışa kaç kiloyla merhaba diyosun ..sen ne derdindesin ben ne soruyorum ..