- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Çok haklısın kimsenin tadı kalmadı. Allah ım 2011 yılını Ekim ayı çok kötü geçiyor ülkemiz için.
1999 da yılında Yalova da depremi yaşadım. Allah bir daha yaşatmasın bana da kimseye de.
Haberleri açtığımda yüreğim deliniyor resmen.Önce şehitlerimiz, sonra deprem...
Ben çadırda kalırken mevsim yazdı, soğuk yoktu en azından.
Düşünüyorum VAn da insanların yaşadıklarını, yaşayacaklarını içim daralıyor.
Bu arada diş olayı tamamlandı zannediyorum bizde. Hangi dişleri çıkıyor Kuzi nin ?
Herkese selam, hastaneden cuma günü çıktım, anca kendime geldim. Perşembe günü bebeğin hareketlerinin azaldığını hiç tekme atmadığını hissetmiştim. Eşime doktora gidelim dedim. Gittik ama ikimiz de bir sorun olacağını hiç düşünmüyorduk. Bebeğin suyu azalmış, su azalınca kordondan geçen kan da azalıyor. Bebek yeterli beslenemiyor ve strese giriyor. Stres de kaka yapmasına sebep oluyor. Kakasını yaptığı doğumda ortaya çıktı. Bebeğin suyu az olduğu ve kalp atışlarında ritm bozukluğu olduğu için apar topar izmitteki bir hasteneye ambulansla sevk edildim. yalovada yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş. spinal anestezi ile sezeryan oldum. Yavrum 44 cm. 1620 gr doğdu. ilk gün hariç oksijen desteği almadan kendiliğinden solunum yapabiliyor. Biraz solunum düzensizliği var ama endişe edecek boyutta değilmiş. Hergün daha iyiye gidiyor. Yutma refleksi gelişmediği için mideden boruyla besleniyor. Doktor 3 haftaya kadar düzene girer ve emzirmeye başlarsın dedi. Zaten emmeye başlayınca eve alıcaz. Ben iyiyim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Hergün süt sağıp hastaneye götürüyoruz. Kendi derdimden olan bitenden hiç haberim yok. Van depremini duydum, ALLAH yaşayanların yardımcısı olsun, ölenlere rahmet eylesin. İnşallah sizler iyisinizdir.
Herkese selam, hastaneden cuma günü çıktım, anca kendime geldim. Perşembe günü bebeğin hareketlerinin azaldığını hiç tekme atmadığını hissetmiştim. Eşime doktora gidelim dedim. Gittik ama ikimiz de bir sorun olacağını hiç düşünmüyorduk. Bebeğin suyu azalmış, su azalınca kordondan geçen kan da azalıyor. Bebek yeterli beslenemiyor ve strese giriyor. Stres de kaka yapmasına sebep oluyor. Kakasını yaptığı doğumda ortaya çıktı. Bebeğin suyu az olduğu ve kalp atışlarında ritm bozukluğu olduğu için apar topar izmitteki bir hasteneye ambulansla sevk edildim. yalovada yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş. spinal anestezi ile sezeryan oldum. Yavrum 44 cm. 1620 gr doğdu. ilk gün hariç oksijen desteği almadan kendiliğinden solunum yapabiliyor. Biraz solunum düzensizliği var ama endişe edecek boyutta değilmiş. Hergün daha iyiye gidiyor. Yutma refleksi gelişmediği için mideden boruyla besleniyor. Doktor 3 haftaya kadar düzene girer ve emzirmeye başlarsın dedi. Zaten emmeye başlayınca eve alıcaz. Ben iyiyim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Hergün süt sağıp hastaneye götürüyoruz. Kendi derdimden olan bitenden hiç haberim yok. Van depremini duydum, ALLAH yaşayanların yardımcısı olsun, ölenlere rahmet eylesin. İnşallah sizler iyisinizdir.
tel kırma slm geçenlerde bi topikte okudumda sen servet hn doğurdun
bende orda doğurdum
Evet Kolan'da.. Minnetle hatırlıyorum onu, ameliyata girmeden beni öpüp hazırlamasını unutamam, anne gibi..Ne zamandı senin doğum??
bende canım dualarla doğum yaptırışını ayy unutamam çok dua ettik birbirimize
23 ağustos 2009 cnm
Bizim 14 Ağustos idi. O zaman o civarda oturuyorsun değil mi??
Belma cığım çok geçmiş olsun.Herkese selam, hastaneden cuma günü çıktım, anca kendime geldim. Perşembe günü bebeğin hareketlerinin azaldığını hiç tekme atmadığını hissetmiştim. Eşime doktora gidelim dedim. Gittik ama ikimiz de bir sorun olacağını hiç düşünmüyorduk. Bebeğin suyu azalmış, su azalınca kordondan geçen kan da azalıyor. Bebek yeterli beslenemiyor ve strese giriyor. Stres de kaka yapmasına sebep oluyor. Kakasını yaptığı doğumda ortaya çıktı. Bebeğin suyu az olduğu ve kalp atışlarında ritm bozukluğu olduğu için apar topar izmitteki bir hasteneye ambulansla sevk edildim. yalovada yeni doğan yoğun bakım servisi yokmuş. spinal anestezi ile sezeryan oldum. Yavrum 44 cm. 1620 gr doğdu. ilk gün hariç oksijen desteği almadan kendiliğinden solunum yapabiliyor. Biraz solunum düzensizliği var ama endişe edecek boyutta değilmiş. Hergün daha iyiye gidiyor. Yutma refleksi gelişmediği için mideden boruyla besleniyor. Doktor 3 haftaya kadar düzene girer ve emzirmeye başlarsın dedi. Zaten emmeye başlayınca eve alıcaz. Ben iyiyim. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Hergün süt sağıp hastaneye götürüyoruz. Kendi derdimden olan bitenden hiç haberim yok. Van depremini duydum, ALLAH yaşayanların yardımcısı olsun, ölenlere rahmet eylesin. İnşallah sizler iyisinizdir.