uzunca bir aradan sonra herkese merhabalar.
ara ara okusam da pek aktif olamadım epeydir ama sizi cok özledim. bu yaz epey zor geçti bizim için. mide kanaması geçirdim, ardından eşim bel fıtıgından ameliyat oldu. en son 1 ay önce de iş yerinin merdivenlerinden düşerek kaburgamı kırdım. 1 ay evde yatmak zorunda kaldım. aslında cok acılı geçti ama şimdi düştüğüme sevinecek duruma geldim :) evdeyken her ayağa kalktığımda alperen anne işe gitme diye bacaklarıma yapışmaya başladı. sürekli beni göz hapsinde tutuyor, her an gidecekmişim gibi cocuk diken üstünde duruyordu. 2 hafta geçti hala aynı hiç elimi bırakmamalar, durum durup anne gitme demeler. dedim böyle olmayacak aradım işyerini yöneticime dedim durum böyle böyle rapor sonrası istifa edeceğim şimdiden bulun yerime birini. neyse bir süre sonra işyerinden aradılar ve home ofis çalışmayı önerdiler :) iki hafta sonra evden çalışmaya başlıyorum bilgisayara program hazırlanıyor şuanda. çok şükür sıkıntılı günler bitmiştir inşallah.
kuzucukların yaptıklarını keyifle okuyorum. ne kadar tatlı oldular, herşeyi anlayıp laf yetiştirmeler, hınzır hınzır yaramazlıklar.
Alperene gelince; aramızdaki aşka bayılıyorum, yeni sevgililer gibi sürekli öpüşüp koklaşıyoruz. en cok beni seviyo diye sevinirken buluyorum kendimi sürekli :) bu aralar eskiye nazaran daha az eziyet ediyor bana. ama hayatımda gördüğüm en pis cocuk oldu :) nerde bir çamur su ne varsa içine dalsın, kumları kafasından aşağıya döksün hatta gözüme bakıp yemeye kalksın, buzdolabından sütü alıp halıya dökmeler, yumurtaları yerlere atıp kırmalar, inadına yapıyor sanki kızdım olmadı sustum olmadı, artık sessizce temizliyorum bakalım belki bu yıldırıcı olabilir. bir yemek yiyişi var görmeniz lazım sanki ilk insan :) etrafı ve kendini pisletmeyi seviyor. ama bu aralar oyuncaklarla da ilgilenmeye başladı 15-20 dakika oyalanabiliyor seviniyorum. tv izlemek hala istemiyor bu en sevdiğim huylarından bir tanesi. bazen açıyorum pepe caliou belki azıcık ilgisini ceker diye ama asla odaklanmak istemiyor.
çıkmakk zorundayım ilk uygun fırsatta devam ederim inşallah. hepinizi cok öpüyorum...