2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem gizemle buluştunuzmu siz oda balıkesirde şu an dimi ? bi ara buluşma lafı geçiyoduda

evet cnm 3 gün oldu sanırım gittim tombul kuş ada yı gördüm özde başka bir telden ada başka bir telden çaldı sadece dönerken öpücük atıp durdular uzaktn uzağa :)))

aynen yazdıklarına katılıyorum.çogu seye bende hep kulak tıkadım, dogru bıldıgım, dogru olduguna ınandıgım seylerı yapıyorum genel itibariyle.annelık içgüdüsü :)) asla yemek konusunda zorlamıyorum ama yıyorsa oyunla balkonda veya tv karsısında mutlaka yedırıyorum napıyım...
Bu arada hala ayağında sallayan varmı??? Ben Nehiri hala ayağımda sallayarak uyutuyorum.dana gibi oldu bacağma sığmıyo ama hala sallanmak istiyo
ahh keske dıyorum sallansa ayagımda!! hala emerek uyuyor ve ben emzırmeyı bırakınca ne yapacagımı bılmıyorum.nasıl uyuycak
yaa cok tatlılar ama yaaaa.bayılıyorum her hareketıne.bugunlerde pepeden küsme öğrendı.iki kolunu baglayıp hıhh oynamıcam işte dio yada hıh yemıcem, hıh sevmıyom işte, hıh hıh gidiyo.
hadı gözün aydın her ıkı konudada.

bacak kremlemesını bayıldım , anneden görüyo muhtemelen. bızdede var öptürme huyu.anne cinek ısıdıı,acıyoouu öp öp :)) sineklerle aramız fecı şu sıralar.tum yaz boyunca toplasan 3-5 kez belkı ısırdı sınek belkı ısırmadı.aam neret edıyo kendılerınden.kara sınegın sesını duydumu kosar yanımıza cinek ısıdıı acıyoo :))

hosgeldinn ozlemmm
aksam okudumyazını uykum vardı sabah yazarım dedim bu saat oldu amaolsunbizseniaylardır bekledik sende yanıtları biraz bekleyiver dimi ama:)) saka bir yana çok geçmis olsun ozde ye aft vitaminsizten vs cikar diye biliyorum benne zaman diyete baslasam çıkar mesela

ozde ye massallah 19 kilo nedemekyahuu boyu kac cm ?

evdeki sorunlara uzuldum katlandı desene amayapacak birseyyoksa kızınla tadını çıkarmaya bak hayatın napalım
acıyor diye elini kolunu opturuyor serseri ha yerim onu ben )

mutlu yillar azra ya ama siteme gerek yok çogu kisi yazmıyor eskisi gibi muhabet olmuyor artık burada okuyorsan goruyor olmalısın bunu

Sedacım nehir e de maşallah iyiymiş :)) Bakalım eskişehir i görmek kısmet olur herhalde 4 yıl boyunca...

Tuğba yanınca bacaklarım kaşınınca beyaz beyaz olur ya hoşlanmam krem sürüyorum dışarı çıkarken zorla elini daldırıyor krem kutusuna sürüyor geçenlerde birde halhal krizi yaşadık neden bende varmış onda yokmuş bir çene var ki sorma 100 kere tekrarlıyor takmadan çıkmadı evden :))) işim zor o uyurken makyaj yapmak hazırlanmak daha kolay yoksa ne olsa bende bende diye dikiliyor başıma :)) bizde öptürmek için herşeyi alet ediyoruz sinek ısırması bilerek kendini yere atmak v.s. ne varsa aklına gelen am durup durup benide öpüyor öptüm diyor sonrada :))

Esracım beklerim ne olacak ya zaman bol ne de olsa :)) Boyuda 98 cm oldu... Benim sorunlar boşanınca son bulur galiba yoksa işim zor...

bizde de ilk kaşıktabir inat var hala ama tadını alınca devamı geliyor sağlıklıysa no problem kilo zaten iyi birşey değil :))

hahhayni ece yemiycem diyor hatın basında gelip dikilince onu yemee goturcek anlıyor yemiycemm yemek yemiycemm ilk kasık kabus sonrası bes dk surmuyor allahtann

ehee bende banyodan sonra kremlenirim hemen yanımda dikiliyor eline degidiriyorum minik kirem kendine suruyor arada benim bacagma suruyor serseri bunlar yaaa

ece ninde boy 94 kilo 14,8 15 arası inip çikiyor bez durumuna gore:)
istanbulda kalacakmısın ? bayram donusu buralardamısın sen geliyorsun ben gidiyorum bayramda yokum kalıyorsan duzgundce biryerde bir gun bulussak:))) anlarsın ya duzgunce biryerde:))

bizde de ilk kaşıktabir inat var hala ama tadını alınca devamı geliyor sağlıklıysa no problem kilo zaten iyi birşey değil :))

hahhayni ece yemiycem diyor hatın basında gelip dikilince onu yemee goturcek anlıyor yemiycemm yemek yemiycemm ilk kasık kabus sonrası bes dk surmuyor allahtann

ehee bende banyodan sonra kremlenirim hemen yanımda dikiliyor eline degidiriyorum minik kirem kendine suruyor arada benim bacagma suruyor serseri bunlar yaaa

ece ninde boy 94 kilo 14,8 15 arası inip çikiyor bez durumuna gore:)
istanbulda kalacakmısın ? bayram donusu buralardamısın sen geliyorsun ben gidiyorum bayramda yokum kalıyorsan duzgundce biryerde bir gun bulussak:))) anlarsın ya duzgunce biryerde:))

çogunuz epeydir yazıyordunuzda çok yaramaz oldu zaptetemiyoruz vs diye ben bizimki uslu aman dilimi isirayım diyordum buraya kadarmıs:))
hatunun benzetmesni anlatayım karsı komsusu nun kizi varmıs ece ile tam aynı yaslarda ay ece çok uslu esra abla diyordu komsunun kızını gormen gerek neler yapıyor vs bugun dedi hatun da ece karsı komsunun kizi gibi oludn yani artık o masumuysal halinden eser kalmadı:)) aha dedim oderece diyorsun yani:)
kiza tum gun vurup duruyor kollarına
bugun avm ye gittik asansorden indik 5 yaslarında falan bir kiz atıldı asansore binmeye inerken ece nin kol hizasina gelme gafletinde bulundu agzını kızın bir buzusledi ece kiz vurdu bana diye diye bir hal oldu hemen uzaklastık:))

sonra yan pusette oturup sekerini yiyen çocugn seker torbasını çekistirdi allahtan alamadı yada yerlere dokemedi diyim:) bir an durmuyor evde bebek koltugunu ters cevirip ustune tirmanıyor dusersin ece bbak aglarsın diyorumh ani boyle dusersin diyip sonra dusunce yaa bak dinlemedin dusytun vs denir ya çocklara dusersin diyorum iki saniye sonra yere dusmus gibi yatıyor bakk dustum yaaaaa diyor birde ustunea alay eder gibi suratında hep muzur bir gulumseme abisinin iki yas hali gibi degil bu uysal diyordum tam oldu tatil oncesi harika oldu bu asırı yaramaz haller karalar bagladık simdiden nasıl base decegiz tatilde diye

aksam ibo geliyor diyorum ibo formunda bugun yine yemek yiyelim kalk dısarı atalım kendimizi biraz daha oyalanıyor evde ntepemize çikiyor yoksa

haa birde avm de yine magazadayım 8 y aslarında bir erkek çocguk baası ile konusuyor bu arkadan gitmis çocgun kolunu sıkıyor etini çekistirmek nasıl ama çocukta donup birsey demiyor gel buraya diye ayırdık hemen

sonrayemek salonunda oturuyoruz arka masada bir delikanlı oturmus yemegini yemis bakınıyor gitti yanina sirin sirin once çocugua sirnastı oda bunu sevdi sonraadamın sandalyesinin arkasına geçti pat pat sirtina vuruyor yapma etme hemen kalktık tabi dadandı cunku kabus gibi yaaab unlar sadece bu aksam kısacık bir iki saatte yasananlar gerisi hayal gucunuze kalmıs

ama laflar cene o kadar tatliiiki eski bbir cantam vardı ihtyiacı olanlara verirm diye çikardım baktım eline aldı gordu benim diye içine oyuncakları dolduruyor koluna takip geziyor ona verdim oynasın madem diye
ojelerime bakıp benim yok benim yok diyor dudakları buzerek:))

geçen gun çorba yapmıs babannesi dedim bakiyim diyebilcekmi arıycaz simdi babanneyi babanne çorba çok guzel olmus eline saglık dyeceksin dedim tek tek soyledim ama nasıl agzıma bakıyor ezrebrelemye çalısır gibi :) ve soyledi inanamadım babanneside anladı anlarmı dedim ama anladı allahtan:) malum herkes dilinden anlamıyo r ler y olarak çıkıyor oyle tatiliki tabi bu hal bayılıyoruz

esra bayramda nerdesin Antalyaya gelicem diyodun gerçi bende bursaya gidiyorum ama siz uzun kalırsanız belki bu sefer görüşebiliriz

ay ne kadar benziyo bu serseriler ya siz yazıyorsunuz okurken ayy aynı nehir diyip duruyorum
ilk kaşık inat bizedede var tatdırana kadar canım çıkıyo sonra yiyor
dışarı çıkcağmızda bende çanta varsa annemde ona küçük bi çanta vermiş içinde kalemleri var o da onu alıyo hemen

hayırlı olsun kardeşin için Fatma ve senin içinde hayırlı olsun kreş bakıcı derdin olmayacak en azından
teşekkür ederim.
mutlu yıllar. rabbim uzun uzun güzel ömürler verir inş. ben hatırlıyorum seni. hatırladığıma göre de cevap yazmışımdır...
teşekkürler özlemcim. eskişehir çok güzeldir. hayırlı olsun size de. şırnağa çok üzüldüm ama inşallah korkulduğu gibi olmaz sakinleşir ortalık..
hadı gözün aydın her ıkı konudada.
teşekkürler.

bu arada ilk denize gittiğimizde nehir simitle yüzmüyodu şimdi baya sevmeye başladı. ve gitmek istediği yöne ayaklarını hareket ettirerek ulaşıyo
ama pazar günü çok kötü bi şey oldu yaa akşam üzeri gittik yüzmeye çok dalga vardı nehiri soktuk ama dalgalar yüzüne geliyo diye çıkardık kumla oynuyordu plajda her tarafı kum olunca bi denize sokup getiriyim dedim eşim yüzüyodu yanımda bir kız arkadaş vardı onunla ilerledik düşersem beni tut dedim birden çok büyük bir dalga geldi biz hepimiz yuvarlandık suyun içine nehiri tutuyorum ama ayağa kalkamadım biraz su yuttu nehir ama o an aklım çıktı ya hadi 3 4 saniyede bi şey olmaz ama korkarsa (nehirin ağlarken veya canı yandığında bir katılması var donup kalıyo en çok ondan korkuyorum) bi daha giremesse diyede korktum o sırada arkadaşın eşi gelmiş yanımıza bana diyoki sen bıraksan ben nehiri çekip alıcam suyun içinden ama sen öyle sıkı tutmuşsunki alamadım dedi.Allahtan ucuz atlattık biraz su yuttu ama öyle çok ağlaması falan olmadı 1 saat sonra hiç bi şey olmamış gibi yine girdi denize:)

Son düzenleme:
kızlarrr tebrikler ve iyi dilekleriniz için çok sağolun Rabbim yavrularımızla sağlıklı mutlu uzurlu yaşam geçirmemizi nasip etsinnn.

MUMYYevt canım iyi hatırlıyorsun bir tek sen selam vermiş ve hal hatır sormuştun.çok teşekkürler tatlımm

ben haftsonu için geliyorum cnm zaten bir gün bir yerde buluşursk mümkünse idealtepe olmasın :)) hepimizde durumlar aşağı yukarı aynı desene :)

sahilde bir defada 4 çocuk birden hırpladı paylaşmayı sevmediği gibi onların kovasını oyuncaklarını aldığı için çocuklar kızdı bu da yüzlerine kum attı kovayla kafalarına vurdu ağlattı herkesi eve döndük mecburen

geçmiş olsun canım ucuz atlatmışsınız geçen kendini kucağımdan doğru yetişkin havuzuna attı bırak beni diyo neyse kuzenime verdim başa çıkamayınca kuzenimin kucağındayken denge kaybetti su yuttu sonra baya bir kustu havuza rezil olduk

Saol Özlemcim sizede geçmiş olsun aman onlara bi şey olmasında biz rezil olduğmuzla kalalım
Özdeye bak sen cadı kız olmuş paylaşmıyomu oyuncaklarını allahtan biz nehirin o huyunu aştık ama bizdede bi furkan var nehirin her gün görüştürdüğmüz arkadaşı aynı anlattığnız gibi kızıma bi şey yapacak diye aklım çıkıyo annemler dün kova götürmemiş parka onun küreğiyle oynatalım dedik çıldırdı çocuk bide hem vermiyo hemde nehirin elindekini istiyo

esra bayramda nerdesin Antalyaya gelicem diyodun gerçi bende bursaya gidiyorum ama siz uzun kalırsanız belki bu sefer görüşebiliriz

biz bu sefer marmarise gidiyoruz canım antalyadan epey sogudum denizi hep dalgalı hani kemer olursa birdaha giderim ama side vs durgun deniz deil ve eskiden neyse iskeleden atlar giderdik ece ile zor oluyor bodrum en guzeli yada marmarıs vs

nerde bu dalgalar yahu antalyada alanya falanmı ? allah korusun ben çok korkarım iki adımlık yerde insan bogulabilir yani

esracım cumartesi pazar bi dalga vardı uzun zamandır böyle dalga görmedim cumartesi nehir yoktu bizde evin yakınında bir yer var iskele tarzı atlayıp giriyosun oraya gittik orda bile rahat yüzemedim pazarda lara tarafındaydaydık gittiğmiz yer sığ bide ama bi dalga geliyo suyun içinde kalıyosun resmen zaten lara mimli bu konuda kum olduğu için ayağını kayma riski yüksek boğulma ihtimali daha fazla. Bide hortum falan çıkıyomuş önceden ben görmedim gerçi
ayy demek antalya açmadı bu sene sizi üzüldüm valla bodrumda iyi tatil geçirirsiniz inşallah

Son düzenleme:
hepimizin kadir gecesi mübarek olsun. rabbim yapacağımız tüm dua ve ibadetleri kabul etsin. günahlarımızı affetsin. bu mübarek günün hatrına evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu, güzel, uzun ömürler nasip etsin. yüzlerinden hayır göstersin. bunaltmasın... amin.

Canim arkadaslarim kandiliniz mubarek dualriniz kabul olsun bu gecenin hikmeti bereketi evimize dolsun rabbim bu gecenin hurmetine gunahlarimizi affetsin..

Güzel arkadaşlarım tatlı kuzucuklar Herkese iyi bayramlar çok çok öpüyorum herkesi
bu arada ziyaretçilerimizede iyi bayramalar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…