gunaydınlarrrr
yarın sabah bu saatlerde antalyada olacagız insallah. hala çanta toparlıyorum bitmek bilmedi aksamdan beri en sıkıcı kısmı bosaltmak daha keyifli rahat evde esyaların yerleri belli ama onumu alsam bunumu alsam kararsızlıgı beni çok yoruyor . kendi valizim hazır çocuklarınki kaldı onlarınkı daha kısa suruyor allahtan.
bir hafta tatil sonrasındaki bir haftalık ıznımde bu saglık islemler iile ilgileneceğim. aksamları arada takip ederim sizleri netbook ve vinn im yanımda olacak
iyi tatiller iyi yolculuklar esracım
benim de yolculuğun en sevmediğim tarafı valiz boşaltmak zaten yorgun argın geliyosun bide çamaşır ütüyle uğraş aman ne zor.
bi ara müsait olduğun da özelden bana numaranı atarmısın bir hafta içinde yolumuz o tarafa düşerse arayıp haberleşmek isterim seninle
tamam canım simdi atıyorum numaramı sana
benim için valiz bosaltmak daha kolay valiz hazırlamak zor hep neyi alayım neler lazım olur vs dusuncesi beynimi yoruyor listem yillardır hazır oldugu halde hersene update ediyorum ama yinede hazırlarken birseyleri unutacagım hissine kapılıyorum iki çocuk olunca gelince gerisi kolay yerleri belli evd e tıktık yerlestiriyorsun
valla super olur siz gelebilirseniz biz arabasız oldugumuz için uçak dan transfer için bile bi dunya taksi parası veriyoruz arabasız antalyada kımıldamak zor cidden çok sevinirim insallah gelme imkanınız olur
nereye gelıosun bacım sen.. tanga bıkınıme bı de ıp ekleyıp kenarlarına gıyınıp geleyım ben de yanına.. uzaktan oyle bır yaratık gorursen bıl kı benım,korkma kacma bı yere gelerem yanına hemen :))
acık adres ver bacıım.. ugrarım yakınsan sana..
bır haftadan fazladır dıyet ıznınde ıdım.. bugun tartıldım 100 200 gr oynamıs, oynuyor gıbı yapmış..
bu da demektır kı verdıgımı yagdan vermısım ben..
sahane bır sey.. aglamak ıstıyorum sayın okuyucular :)))
Pazar gunu Pınar gelıyor yanıma...
Sıtenın havuzu acılıdı ama herhalde ıcıne tas atmaya kayık yuzdurmeye falan gıderıs.. resmen hava Toroslara cıkmıssın gıbı.. :)) OZY pazartesıden ıtıbaren havanın 38 olacagını soyluyor.. saka gıbı bır sene yasıyoruz resmen... su an evde cam kapı kapalı oturuyorum desem yalan olmaz.
hehehee gellsen keske yaa bizde araba yok yoksa çok isterdim seda ve seni gormeyi
bizim otel tth pegosos world titreyengol side de .sizler oranın yerlileri olarak atlayın gelin valla biz turistiz:)
tebrik ediyorum azmine hayranım durmak yol yola devam
tatil donusu bende asılacagım tekrardan
yerimde sayıyorum en azından rahat yedigim halde almıyorum diye mutluyum
hava 38 miii dedin alahhh yasadık yani bulutlanmak istemiyorumda bu sene acayip hersene bu zamanda gideriz antalyaya ve harika olurdu endiseliydim ama bende baktım iyi gorunuyor onumuzdeki 5 gun insallah meteor sasmaz
birkez daha karar verdim iki çocukla ucakla yola çıkmaktansa araba daha rahat sanırım yol kulfet gibi geliyor insana am a evden çıkıs daha bir rahat sanırım
normalde su saatlerde yola yeni çikmis olacaktık ece ve berke arkada uyumus olacaktı bende onde uyuklar olurdum ama su an 6,30 ucagı için 5 gibi evden çıkacagız e 4 de kalkmak gerek ece nin gece yarısı uyandırılma sırasında ne reaksiyon gostereceğini bilmiyoruz çunkuzor olacak sanırım uyumasam beklesem nette takılsam falan diye dusunoyum en azından gozlerim çok yanmaz uyuyup uyanmayınca ama kararsızım
4 ziyaretci kim yahu bu saatte kimlik tesbiti yapmak istiyorum)
bır saatlık yolmuş orası.. Ozy bı aksılık cıkmazsa goturrurum senı dedı.. bı sekıl gorusuruz ınsallah.. tlf nun ben de var.. boyle bır sey olursa senı haberdar ederım,gelıyorum üstünü gıyın dıye :)))
bence uyu.. uykusuz lkalırsan ıyıce sınırlerın gerılır.. ne kadar dınlensen kar dır.. oyle dusunme, hemen uyumaya bak derım, cocuklarla basa cıkmanın tek yolu dınlenmıs sınırlerden gecıyıor, sen benden daha ıyı bılırsın ya...
ıyı yolculuklar arkadasım.. her sey gonlunce gecsın ınsallah.
uzuldum sedacım ama napalım yapacakbirseyyok sonraki antalyatatilinde insallah
geçmiş olsun fatmacım
nehirin parmağını babası arabanın kapısına sıkıştırmıştı 4 5 gün. önce şimdi tırnağı havaya kalkmış çıkcak heralde tırnağı çok kötü gözüküyo ya içim parçalandı.
saol canım doktora götürdük ilk olduğunda çıkık kırık varmı diye baktı röntgen den bi şey yok dedi. ama tırnağı çıkmaya yeni başlıyo dün farkettim sonradan çıkarmış .düşüp yenisi çıkcak heralde ama gördükçe çok üzülüyorum(
burda bir pedagog varmış. dün eşim uğramış. yiğitin konuşma durumunu sormak için. doktor yokmuş. sekreteri ile görüşmüş. bir seans bir saat sürüyor demiş. seansı 120 tl. başlarda her hafta. sonra üç haftada bir filan gidiliyor demiş. eşim bi gitsek mi diyor ama ben erken diyorum. kararsız kaldık.
:) iki kız oyy ne güzel. birbirlerine arkadaş olacaklar. tebrik ederim tekrardan. 2 yaş sendromu bizdede hafiften kendini gösteriyor gibi. bizde yazın özdereye gidiyoruz bu arada. ilk kez gideceğim bakalım. tatil dönüşü nasıl geçtiğini ve otelden memnun olup olmadığını yazarsan sevinirim. sonraki seneler için aklımızda bulunsun...
..
oglen dr a gittim adam dedi korkm a bu hucreler kansere donuscek olsa bile 5-10 senede ancak oluyor ki donuscek diyebir sey yok en iyi ihtimalle %70 maksimum ihtimalle bir sonraki smread de ütemiz çıkacak amabenim basıma gelse kolposkopi yapıp bir bakarrdım elinde imkanın var dedi
bende onu yaptırmaya karar verdim adet bitimidne uç gun sonra falan en az yapılırmıs benim son gunlerim tatil sonrasına kaldı sigorta provizyon islemini vs yapacaklar onlar o arada biyopsi falan alınırsa rakam yuksek tutabilirmis tabi acıbadem hast fiyatları zaten yuksek ama adamı çok seviyorum ona yaptıracagım bakalım tatil donusune kaldı sonuç
Dertsiz başına dert mi arıyorsun bacım? Telaş etme, daha erken. Hele 2,5 olsun, hatta 2,5 ğu 3-4 ay geçsin. Konuşur. Bu çocuklarda 1 ay bile çok fark edebiliyor. Daha erken, gönlünü ferah tut.
Sağol canım. Özderede nereye gidiyorsunuz, Paloma Sultan diye bir tatil köyü de varmış çocuklu aileler için birebirmiş.
Ne zaman donuyorsun Esracım..