2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim durumum bir ay öncesine dayanıyor aslında. bir ay önce acayip midem bulanmış ve çok karnım ağrımıştı bir hafta sürmüştü. doktora gitmiştik apandisten şüphelenmişlerdi. bu hiç aklımıza gelmemişti. on üç gündür reglim bitmedi ve her gün ağrılı. bende kadın doğum hastanesine gittim. ordaki doktor alttan ultrasonla baktı ve gebelik testi istedi. sonuç pozitif çıktı. beta hcg değerim 2700. ama biliyorsunuz spiral vardı. beni acil başka hastaneye gönderdi. orda baktılar. gebe gözüküyorum ama ortada kese yok yani rahim içinde. spirali çıkarttılar ve beni acil hemen hastaneye yatırdılar. kütahyadana annemi çağırdık başımda kaldı. bir sürü kan aldılar. sürekli serum. bir sürü testler. ertesi günü hcg değirim 2850 ye çıktı. dış gebelik yüzde doksanbeş dediler. parça aldılar rahimden. ve kürtaj yaptılar. ama bayıltmadan bağırta bağırta ağlaya ağlaya... anlatamam öyle zordu ki. şimdi evdeyim. ptesi gideceğiz tekrar. dış gebelik çıkarsa ya ilaç tedavisi ya ameliyat. iç kanama geçirme riskim var. çok moralim bozuk.... dualarını esirgemeyin en kolay biçimde atlatayım bu durumu. inş dış gebelik değildir :KK43:

neden kürtaj yapılki dış gebelikse tüptedir gebelik ve kürtaj çözüm değil....çok geçmiş olsun..okuyunca çok üzüldüm..bayıtlmadan kürtaj çok kötü..ruhsal eziyeti beden eziyet canım ya:KK70:..öncelikle moralini yüksek tutmaya çalış:KK70:..inşalah herşey yolunda gider inşallah ameliyata gerek kalmaz..

................................

Eklentiler

• $011.jpg
    $011.jpg
    150,9 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Fatma çok geçmiş olsun, Spiralle bu şekilde halam hamile kalmıştı ve sonladırıldı hamilelik. Allah yardımcın olsun...
Anneler gününüzü kutlar. Minicik yürekleriyle hayatımıza tarifsiz güzellikler katan yavrularımızla mutlu ve sağlıklı nice böyle özel günler dilerim

merhaba canım..öncelikle çok geçmiş olsun..iki kez dış gebelik yaşadım bri betüşümden önceydi ve sonu ameliyatla sonuçlandı..anladığım kadarıyla maalesef sende dış gebelik geçiriyorsun. benimki tüpteydi ve sağ tüpümüde kaybettim.ikinciside betüşüm 15 aylıkkendi şükür o bari ilaç vedeğerin düşmesi takibiyle kendiliğinden sonlandı..durmdan iki gün arayla beta hcg me bakıldı.. şükür değerim gün gün düştü en sondda metotaraks iğne oldum ve bitit şükür:KK43:dualarım seninle inş seninkide ameliyata gerek olamdan kendiliğinden sonalnır.. çok geçmiş olsun .sıkma canını. ilaçlada olsa biter inşş..
iki kez mi geçirdin ya çok geçmiş olsun :KK43: nasıldı hcg değerlerin ilkinde ve diğerinde? inş benim de ilaçla geçer :KK43: çok teşekkür ederim canım...
E zaten kurtajj olmussun, bır daha ne amelıyatı olacaksın.. spıral varmıs, nasıl olur yaaa!! e neye guvenılecek ki peki..

Çok uzuldum okuyunca, Allah yardımcın olsun Fatma.. ne tatsızlıktır. Bır an once bıtsın sıkıntıların ınsallah.
kürtaj başka evrim ihtimallerden biriydi sanırım. yani bozulmuş bir rahim içi gebelik. ama asıl sıkıntı dış gebelik ihtimali ve o çok yüksek bir ihtimal :KK43:
fatmacım çok çok geçmiş olsun canım evrim telefonda söyledi çok üzüldüm acil şifa versin rabbim inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın :KK43:(
teşekkürler esracım.. amin.
neden kürtaj yapılki dış gebelikse tüptedir gebelik ve kürtaj çözüm değil....çok geçmiş olsun..okuyunca çok üzüldüm..bayıtlmadan kürtaj çok kötü..ruhsal eziyeti beden eziyet canım ya:KK70:..öncelikle moralini yüksek tutmaya çalış:KK70:..inşalah herşey yolunda gider inşallah ameliyata gerek kalmaz..
bilmiyorum ki derya.. ne derlerse yapıyoruz. moralim gerçekten çok bozuk :KK43:
Fatma çok geçmiş olsun, Spiralle bu şekilde halam hamile kalmıştı ve sonladırıldı hamilelik. Allah yardımcın olsun...
Anneler gününüzü kutlar. Minicik yürekleriyle hayatımıza tarifsiz güzellikler katan yavrularımızla mutlu ve sağlıklı nice böyle özel günler dilerim
Eki Görüntüle 191564
spiral bu ihtimali artırıyormuş ne yazık ki :KK43: çıkarttılar zaten..

yiğitin ateşi de kırk :KK43: kendimi unuttum ona üzülüyorum..
her ne kadar çok kötü bir anneler günü geçirsem de, hepimizin anneler günü kutlu olsun..

fatmacım allah yardımcın olsun ne diyim arkadasım anlattıgın uzre buyuk ihtimalle disgebelik gibi duruyor umarım tupunu vs kaybetmeden sonlanır kendilginden gebelik, spiralle de boyle sorunlar olabiliyor ama çok dusuk ihtimaller maalesef sana denk gelmis.
simdi ne zamana kadar neyi bekliyorsunu surec olarak ne yapılıyor yani ?

yiğitin ateşi de kırk :KK43: kendimi unuttum ona üzülüyorum..
her ne kadar çok kötü bir anneler günü geçirsem de, hepimizin anneler günü kutlu olsun..

canım yaa öyle düşünme beraber daha ne güzel anneler günü yaşayacaksınız kim bilir..
moralini yüksek tut yiğitin ilaçlarını fitil dr ne verdiyse verirsin bir şekil geçer ateşi bu mevsimlerde çok yaşıyoruz böyle sorunlar ki bizimkilerinden en hassas zamanları
benim ilk anneler günüm berbattı bebeğimi kaybediyorum sandım o kadar kötüydü ateş neki hala hatırlayınca kötü oluyorum.bugün sıradan bi anneler günü geçiyoruz Allahıma binlerce kere şükür ama kızım sabah en sevdiğim hediyesi ni verdi anladı sanki anneler günü olduğunu yatakta beraber yattık sarıldı annem diye öptü en güzel hediye daha ne olsun
kocamda anneler günü hediyesi diye bi şey almayı beceremiyo gittim bir hafta önce alışveriş yapttım sen bana hediye almıyosun bari buda anneler günü hediyesi olsun dedim bi şey demedi ruhsuz:KK43:
Esracım hediyelerini güle güle kullan berkoşa da maşallah ne kadar düşünceli

Son düzenleme:
günaydınlar...

hamileliğimin ilk gününden itibaren yanımda olan bu süreci birlikte paylaştığımız canım annelerimim ağustos annelerinin anneler gününü kutluyorum... en güzel hediye benim için kızım... cumartesi akşamı migrenim tuttu erkenden yattım sabaha kadar uyanmadan sabah selin uyandı yanımıza geldi anne çooookkk dedi..eşim gülmeye başladı gece boyu seline annecim seni çok seviyorumu öğretmeye çalışmış ama selin sadece uyanır uyanmaz anne çokk dedi en güzel hediye buydu benim için:)) sonra babasıyla çiçek almışlar çiçeğide selin getirdi öptü bana verdi allahım o an dünyalara bedeldi..herşey güzeldi gün boyu ama akşama yine selinin ateşi çıktı dolven şurup verip uyuttum ama gece boyu biz hiç uyumadık gibi birşey oldu sık sık ateşini kontrol ettik bakalım bugün durum ne olacak inşallah yine boğaz enfeksiyonu değildir...

FATMAAAA canım büyük geçmiş olsun... o illet dış gebeliği ben yaşadım biliyorsundur belki... uzun bi konu ve burda eskisi gibi denk gelemiyoruz istersen telden yada özelden konuşalım...

bende cumartesi dr. a gittim. şükür yeniden dondurmadı yaramı iyi olmuş dedi çok sevindim:)) smear yapmadı birkaç ay sonra kendim gidip yapmasını isteyeceğim.. bir daha ne zaman geleyim dedim senede 1 kez kontrol dedi dr. dan mutlu bi şekilde ayrıldım...

Eskişehirdeki LCW de şu anne kız tşörtlerine baktım eskişehirin hiçbir şubesine bu sene gelmemiş çok şaşırdım ve üzüldüm:KK43:( dr dan çıkınca bi hışımla almak için gittim bulamadım sağlık olsun seneye gelir belki:))

sibelcim kadın dogumcudanda mutlu ayrılmıssın çok sevindim.
bu ara yine ateselr çıkmaya basladı yaz gelemedi ondan boyle hepsi hasta hep. cok geçmis olusn
esinede bravo valla guzel incelikler yapmıs
hiç dusunmeyeno kadar çok es varki gercekten takdire sayanhareketler bunlar
senin adına çok sevnidim

ESRACIM çok teşekkür ederim bu konudalarda çok düşüncelidir cidden eşim:)

FATMAya rastlarmıyım diye sık sık girip çıkıyorum ama hala girmemiş çok merak ettim... ben geç kaldığımdan ötürü tüpümün birini kaybettim 6 hafta 4 günlüktü... ve artık patlamıştı karın içi kanamam başlamıştı allah korusun çok tehlikeli bi dönemde farkedilip ameliyata alındım acilen....fatmacım mutlaka bi başka dr. a git böyle beklemeyle olmazki dış gebeliğe nasıl kürtaj yapılıyor oda ayrı bi muamma bu gebelik tüplerde oluyor oda erken dönemde ilaç tedavisiyle sonlandırıyorlar ilerlemişte laparoskopiyle amileyat dahada ilerlemişte artık son evde tüpü alıyorlar.... biran önce başka bi dr. a git canım detaylarını tam olarak bilmiyorum senin ama inşalllah sorunsuz bi şekilde atlatırsın....

uzun zamandır gelmiyordm buralara.ne zaman gelsem bomboş oluyor çünkü.nitekim yine öyle.yazıp çıkıyormuş herkeşler sibel öyle dedi.
Fatma AAllah şifa versin sana ve yiğite.
Anneler gününüz kutlu olsun.
neva midesini üşütmüştü çok hastalandı dün eskişehirden dönüş yolunda.çok feciydi perişan olduk.
hepinize sevgiler....

didoş geçmiş olsun canım ya eskişehirdemiydiniz tatile mi gittiniz niye yazmıyon ya bari yazıp yazıp çık sen de bizim gibin

günaydınlar...

hamileliğimin ilk gününden itibaren yanımda olan bu süreci birlikte paylaştığımız canım annelerimim ağustos annelerinin anneler gününü kutluyorum... en güzel hediye benim için kızım... cumartesi akşamı migrenim tuttu erkenden yattım sabaha kadar uyanmadan sabah selin uyandı yanımıza geldi anne çooookkk dedi..eşim gülmeye başladı gece boyu seline annecim seni çok seviyorumu öğretmeye çalışmış ama selin sadece uyanır uyanmaz anne çokk dedi en güzel hediye buydu benim için:)) sonra babasıyla çiçek almışlar çiçeğide selin getirdi öptü bana verdi allahım o an dünyalara bedeldi..herşey güzeldi gün boyu ama akşama yine selinin ateşi çıktı dolven şurup verip uyuttum ama gece boyu biz hiç uyumadık gibi birşey oldu sık sık ateşini kontrol ettik bakalım bugün durum ne olacak inşallah yine boğaz enfeksiyonu değildir...

FATMAAAA canım büyük geçmiş olsun... o illet dış gebeliği ben yaşadım biliyorsundur belki... uzun bi konu ve burda eskisi gibi denk gelemiyoruz istersen telden yada özelden konuşalım...

bende cumartesi dr. a gittim. şükür yeniden dondurmadı yaramı iyi olmuş dedi çok sevindim:)) smear yapmadı birkaç ay sonra kendim gidip yapmasını isteyeceğim.. bir daha ne zaman geleyim dedim senede 1 kez kontrol dedi dr. dan mutlu bi şekilde ayrıldım...

Eskişehirdeki LCW de şu anne kız tşörtlerine baktım eskişehirin hiçbir şubesine bu sene gelmemiş çok şaşırdım ve üzüldüm:KK43:( dr dan çıkınca bi hışımla almak için gittim bulamadım sağlık olsun seneye gelir belki:))
çok teşekkür ederim sibelcim. bilmiyordum senin dış gebelik geçirdiğini.. arayacağım zaten konuşuruz. ilgin için çok saol canım..
fatmacım yigitin atesi dustumu nasıl oldu
düşmedi esracım düşmedi :KK43: nasıl üzülüyorum. nasıl kötü görsen. kafasını kaldıramıyor. iğne vuruluyor sabah akşam. yemek yedirmek zaten ağlata ağlata. fitil ağlata ağlata.. harab oldu yavrukuzum :KK43:
ESRACIM çok teşekkür ederim bu konudalarda çok düşüncelidir cidden eşim:)

FATMAya rastlarmıyım diye sık sık girip çıkıyorum ama hala girmemiş çok merak ettim... ben geç kaldığımdan ötürü tüpümün birini kaybettim 6 hafta 4 günlüktü... ve artık patlamıştı karın içi kanamam başlamıştı allah korusun çok tehlikeli bi dönemde farkedilip ameliyata alındım acilen....fatmacım mutlaka bi başka dr. a git böyle beklemeyle olmazki dış gebeliğe nasıl kürtaj yapılıyor oda ayrı bi muamma bu gebelik tüplerde oluyor oda erken dönemde ilaç tedavisiyle sonlandırıyorlar ilerlemişte laparoskopiyle amileyat dahada ilerlemişte artık son evde tüpü alıyorlar.... biran önce başka bi dr. a git canım detaylarını tam olarak bilmiyorum senin ama inşalllah sorunsuz bi şekilde atlatırsın....
benim kaç haftalık olduğunu filan söylemiyorlar ki sibel. bilmiyorum bile. ama hcg değerlerim 4000 e kadar cıktığına göre en az 5 haftalık gibi duruyor. şu anda acil görmüyorlar. patoloji sonucunu görmemiz şart diyorlar. burda bi özel hastaneden geldik bi saat önce. doktoruyla uzun uzun konuştuk. bütün kağıtlarımızı gösterdik. yapılan her işlemi anlattık. yapılan herşey doğru diyor. bu süreç böyle işliyor diyor. patoloji görmeleri şart. şu an dış gebelik tanısı kesinleşmemiş diyor. kesinleşmeden ameliyat ya da tedavi yapılamaz diyor. kürtaj mutlaka yapılmalıydı diyor. ve de kesinlikle orda devam edin özellerde perişan olmayın diyor. böyle işte...hatta yatmalısın hastaneye dedi.
uzun zamandır gelmiyordm buralara.ne zaman gelsem bomboş oluyor çünkü.nitekim yine öyle.yazıp çıkıyormuş herkeşler sibel öyle dedi.
Fatma AAllah şifa versin sana ve yiğite.
Anneler gününüz kutlu olsun.
neva midesini üşütmüştü çok hastalandı dün eskişehirden dönüş yolunda.çok feciydi perişan olduk.
hepinize sevgiler....
teşekkürler.

bildiğiniz hamile gibiyim. midem bulanıyor, uykum geliyor, halsizim.. arada sancı şeklinde karnıma ağrı saplanıp geçiyor. kanamam devam ediyor :KK43:(
yiğit kuzum ateşler içinde. ilaçlar biraz hafifletiyor sonra hemen yine çıkıyor. ve bugün dördüncü günü :KK43:(
rabbim bizi böyle imtihan ediyor heralde. ailece hepimiz çok yıprandık. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.. dualarınızı bekliyorum..

fatmacım çok geçmiş olsun ne zorlu bi süreç yaşıyorsun hem kendin hem evldaın.Allah şifa versin.
okuyunca çok üzüldüm. umarım kısa zamanda atlatırsın.dualrım seninle arkadaşım.
yiğitin ateşi düşmüyorsa enefksiyon falan olmasın tahlil yapıldımı?

bugun fırsat buldukça girip okuyup yazarım inşallah.

Nur resim eklemiş ne iyi etmiş çok tatlı olmuş bu sıpalar maşallah ya.
yiğit epey buyumuş.
ev meselesi işallah gönlune göre olur Nur.

esrrako hediyelerini iyi gunlerde kullan. berkenin duygusal tarafına bayılıyorum maşallah.

sibelcim demek selin çook dedi oyy maşallah pamuk kuzuma.senin işin içinde hep dua ediyorum az kaldı hayırlısıyla şu belirsizkden kurtulursun inşallah sende. canımm

belma girmemiş yine. bakk merak ediyorumseni.:26:

damla hocam da hepden terki diyar eylemiş durumda..

pervinim zaten ugramıyor bile..

minnak tubam nerlerde isatanbula gelecekdi yalan oldu. pofff...

evriim evrim incecik hatun kaç beden oldun canım sen.
XS giymeye başladınmı?

afikede babası annemm demeyi ögretti.
ben tabi mest olmuş halde dinliyorum..
şükürler olsun anne oldum bu duyguyu bana en derin hallerde yaşatan evledım var.
buna değer biçilemez...

bildiğiniz hamile gibiyim. midem bulanıyor, uykum geliyor, halsizim.. arada sancı şeklinde karnıma ağrı saplanıp geçiyor. kanamam devam ediyor :KK43:(
yiğit kuzum ateşler içinde. ilaçlar biraz hafifletiyor sonra hemen yine çıkıyor. ve bugün dördüncü günü :KK43:(
rabbim bizi böyle imtihan ediyor heralde. ailece hepimiz çok yıprandık. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.. dualarınızı bekliyorum..

Fatma gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Geçecek inşallah en kısa zamanda.Çocuk hasta oldu mu, insan kendini unutur. Aman sen unutma kendini, Allah ikinize de şifa versin en kısa zamanda.

X