2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bildiğiniz hamile gibiyim. midem bulanıyor, uykum geliyor, halsizim.. arada sancı şeklinde karnıma ağrı saplanıp geçiyor. kanamam devam ediyor :KK43:(
yiğit kuzum ateşler içinde. ilaçlar biraz hafifletiyor sonra hemen yine çıkıyor. ve bugün dördüncü günü :KK43:(
rabbim bizi böyle imtihan ediyor heralde. ailece hepimiz çok yıprandık. hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak.. dualarınızı bekliyorum..

Fatma gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Geçecek inşallah en kısa zamanda.Çocuk hasta oldu mu, insan kendini unutur. Aman sen unutma kendini, Allah ikinize de şifa versin en kısa zamanda.:KK56:

fatma hala geçmedimi ateşi emzirmeyi bırakmıştın di mi? mutlaka aklına gelmiştir ama yinede hatırlatıyım dedim hamileyken emzirmek zararlıya zaten konuşmuştuk yakın zamanda dış gebelik ihtimal olsada oda hamilelik sonuçta
canım ya bide aklıma takıldı geçen gün sana dedimya ateş ne ki falan diye yanlış anlama yiğitin hastalığını önemsemiyomuş gibi görünmüş olabilir. Ben senin moralini yüksek tutmak için yazdım gelip geçici bir hastalık falan demek istemiştim. yazarak ifade edilince bazı söylemler yanlış anlaşılabiliyo hatta sırf bu yüzden neyse bunu yazmıyım yanlış anlaşılır dediğim çok şey var.Yiğit kuşun iyileşir inşallah bir an önce seninde inşallah ameliyata gerek kalmdan atlatabilirsin. bizide haberdar et mutlaka

Fatma gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Geçecek inşallah en kısa zamanda.Çocuk hasta oldu mu, insan kendini unutur. Aman sen unutma kendini, Allah ikinize de şifa versin en kısa zamanda.:KK56:

Mesaj iki kere çıkmış ve sonuna da gülen surat simgelerinden eklenmiş ben eklemedim bilgin olsun, explorer kafayı yedi bir ara ben mesaj göndermeye çalışırken olmuş.....

Son düzenleme:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 6 ziyaretçi)

seerni,
bu ne ya millet kendini sakladı öyle okuyo forumu artık

teyzem nehire ben ağlıyımmı diyo nehir teyzemin yüzüne elini götürtüyo ühü ühü de diyo
bide teyzem topunu alıyo nehirin nehir ''benim'' diyo alıyo bana veriyo oynatmıyo kendide oynamıyo illa bende durcak top
teyzem beni seviyo ah canım kızım diyo ayırıyo sevdirtmiyo kendi kızını seviyo o na bişey demiyo
öle anlatıyım dedim hareketleri çok komiğime gidiyo bazen hatırladıkça gülüyorum.

fatmacım çok geçmiş olsun ne zorlu bi süreç yaşıyorsun hem kendin hem evldaın.Allah şifa versin.
okuyunca çok üzüldüm. umarım kısa zamanda atlatırsın.dualrım seninle arkadaşım.
yiğitin ateşi düşmüyorsa enefksiyon falan olmasın tahlil yapıldımı?
saolasın gülistancım. tahlil yapıldı yiğite kan tahlili. viral enfeksiyon dedi zaten. duaya çok ihtiyacımız var. çok teşekkürler..
Fatma gerçekten çok üzüldüm, Allah yardımcın olsun. Geçecek inşallah en kısa zamanda.Çocuk hasta oldu mu, insan kendini unutur. Aman sen unutma kendini, Allah ikinize de şifa versin en kısa zamanda.
aynen öyle kendimi unutuyorum canım.. geçecek inşallah bekliyoruz.
fatma hala geçmedimi ateşi emzirmeyi bırakmıştın di mi? mutlaka aklına gelmiştir ama yinede hatırlatıyım dedim hamileyken emzirmek zararlıya zaten konuşmuştuk yakın zamanda dış gebelik ihtimal olsada oda hamilelik sonuçta
canım ya bide aklıma takıldı geçen gün sana dedimya ateş ne ki falan diye yanlış anlama yiğitin hastalığını önemsemiyomuş gibi görünmüş olabilir. Ben senin moralini yüksek tutmak için yazdım gelip geçici bir hastalık falan demek istemiştim. yazarak ifade edilince bazı söylemler yanlış anlaşılabiliyo hatta sırf bu yüzden neyse bunu yazmıyım yanlış anlaşılır dediğim çok şey var.Yiğit kuşun iyileşir inşallah bir an önce seninde inşallah ameliyata gerek kalmdan atlatabilirsin. bizide haberdar et mutlaka
emzirmeyi bırakalı çok oldu 9 aylıkken bıraktı yiğit. yok canım yanlış anlamamıştım zaten. hiç aklıma bile gelmedi. yine de açıklaman çok ince. teşekkürler..

Fatmacım,

Iyı haberlerını beklıyoruz. Dualarım senınle.. Yıgıtkusuna da cok cok gecmıs olsun, Allah yardımcın olsun, bugunler de gececek,dediğin gibi..

Anneler gunumuz kutlu olsun.. Evlatlarımızla bırlıkte nıce uzun yıllar doya doya kutlarız ınsallah. Anneyız ya.. daha otesı var mı? ne mutlu bıze.

FATMAA canım okuyunca nasıl kötü oldum neler yaşamışsın canım yaa rabbim biran önce feraha çıkarsın sizi yiğit kuşada çok geçmiş olsun cnm...

Ah Gülicanım ah.. daha L dan M a transfer ettık. XS a uzun bır yol var.. o da olacak ınsallah.. ınleye ınleye olacak :)

Sibelim,

Sana da, kuzuna da cok cok gecmıs olsun arkadasım.. en kısa zamanda toparlanırsınız ınsallah.

Fatmacım,

Iyı haberlerını beklıyoruz. Dualarım senınle.. Yıgıtkusuna da cok cok gecmıs olsun, Allah yardımcın olsun, bugunler de gececek,dediğin gibi..
inşallah evrimcim.. yarın sabah erkenden gideceğiz hastaneye. patoloji sonucum da çıkmış. tekrar kan testi yapacaklar. eve dönersem yazarım. yatacak şekilde gideceğim ama.. bakalım neler olacak :KK43:(
FATMAA canım okuyunca nasıl kötü oldum neler yaşamışsın canım yaa rabbim biran önce feraha çıkarsın sizi yiğit kuşada çok geçmiş olsun cnm...

saolasın canım. inşallah..

anlamıyorum gerçekten. şu anda bile karnım seyriyor. bugün iki oldu. farklı yerlerden ama. hani bebişlerimizin ilk zamanlardaki seyremeleri var ya onun gibi.. göğüslerim iyice hassaslaştı. yeni çıkıyor gibi acıyorlar.. her gün yeni farklı bir belirti yaşıyorum. rabbim sonumu hayır etsin...

GÜLİCİM yerim ben seni allah razı olsun dualarını hissediyorum inşallah çok az kaldı hayırlısıyla sonuçlanacak güzel haberleri vereceğim size burdan...

EVRİM sağolasın kuzum geçiyor yine iyi oluyoruz yine hasta öyle böyle günler geçiyor...

FATMA dış gebelikte bi hamilelik bütün belirtiler oluyor zaten bi bebek gelişiyor dölleniyor ama rahim içinde değil tüplerde o yüzden bi yere kadar gelişiyor sonra artık gelişemeye yer kalmayınca tüplere hasar vermeye ve kanama olmaya başlıyor rabbim yardımcın olsun çok çok zor bi süreç....umarım en az sorunla atlatırsın...dualarımız seninle bu günlerde geçecek...

dün akşam kafayı yiyordum bende pazarlık gördük eve geldik aldığım meyvelerden bazısını tezgaha koydum tabağa koyup kıyayıp hazırlayım yemeğe diye düşündüm tabağı yıkarken lavabonun içine bi baktım kocaman kertenkele allahım nasıl korktum anlatamam su açıktı sudan çıkmaya çalışıyor lavabonun içinden falan bi çığlık attım eşim geldi aldı falan kaç kere lavaboyu tezgahı yıkadım bilmiyorum bi şişe cifi bitirdim...evimiz alt kat falan değil 3. kata nasıl çıktı o kertenkele bilmiyorum kapı camda açık değildi girsin aldığımız pazarlıklarlamı geldi bilmiyorum ama bütün akşam bi tedirginlikle durdum evde her an yine bir yerden karşıma kertenkele çıkacakmış gibi....selin korkunca ohoo ohhoo diye bi ses çıkartıyor benim korktuğumu görünce geldi yanıma annee ohohoho diyor ben korkmuşum onu söylüyor çok şaşırdı benim korktuğumu görünce.....

bi sorum olacak... SELİN sesli oyuncaklardan korkuyor.. hepsinden değil ama bazılarından hani şu bimden aldıklarımızdan korkmuyor, telefonu falan var şarkı söylüyor sayı sayıyor vs. ondanda korkmuyor ama böyle tavuk falan oluyor ses çıkartıp hareket ediyor öyle oyuncaklardan korkuyor onların değişik türevleri oluyor oynayan bebeklisi, askerlisi, ineklisi falan var hepsinden korkuyor...normalmi acaba bu korkusu...

iki kez mi geçirdin ya çok geçmiş olsun :KK43: nasıldı hcg değerlerin ilkinde ve diğerinde? inş benim de ilaçla geçer :KK43: çok teşekkür ederim canım...

kürtaj başka evrim ihtimallerden biriydi sanırım. yani bozulmuş bir rahim içi gebelik. ama asıl sıkıntı dış gebelik ihtimali ve o çok yüksek bir ihtimal :KK43:

teşekkürler esracım.. amin.

bilmiyorum ki derya.. ne derlerse yapıyoruz. moralim gerçekten çok bozuk :KK43:

spiral bu ihtimali artırıyormuş ne yazık ki :KK43: çıkarttılar zaten..
ancak gördüm canım.. iki kez geçiridim ilkinde değierimartmaya devam etti.. benim çok yüksek değildi ilkinde 400 civarlarındayken ameliyat oldum:KK43:ikincidede değerim düşmeye başladı.. 350leden 0 a indi.. ama iğne oldum.. kendi kendini sonalrndırmış..tek tüplüyümzaten.. biri yo.. tahminen ikincide sezerynadan sonra yapışıklık oldu .. ondan oldu.. bir daha kontrole gitmedim.. başka çocuk istemiyoruz zaten.. tabi kötü birdurum:KK43:(inş sende en azından ameliyat olmadan atlatırsın canım.. tekrar geçmiş olsun..

sonunda müjdeyi veriyorum:))) bakanlıktan dosyam olumlu bi şekilde geldi yarın yeni işime başlıyorum allahın izniyle şükürler olsun 3 aylık bekleyiş sona erdi.... iş yerinde nete giremiyorum belli yerler haricinde net engelliyor artık giremeyebilirim ne faceye ne msn ye nede buraya... fırsat bulduğum heran yine sizlerle olacağım.... allaha emanet olun kuzucuklarda sizlerde öpüyorum hepinizi:))

sibelcim burdan tekrar söyleyim.
gözun aydın hayırlı olsun devlet memurlugun.
artık rahatsın sabah 8akşam 5 ohh tatilin iznin rapor hakkın sigorta primin şuyun buyun kısacası herşeyiin bi düzende olacak inşallah. bu iş hayatına ailene yuvana mutluluk getirsin..:)
yakınımda olsan maaşını ıslatalım derdim ama uzaksın hadi yırttın bakalım:KK53:

akif de sesli oyuncaklardan korkuyor.
aynen dediğin gibi müziklilerden değilde.
mesela kendikendine konuşan bebekden
kendikendine giden ve ses çıkaran motordan korkuyor sanırım henuz sesin nerden geldiğini algılayamıyor. çünkü düğmelerine basınca ses çıkan hiç bişeyden korkmazken hiç bimudahalede bulunmadan kendikendine ses çıkaran oyuncak türevlerinden korkuyor hemde çok fena bende almıyorum.
ayyy bide akif karıncadan korktu.
neden bilmiyorum düşünüyorum ama aklıma gelmiyor ben sevimli ciic gibi anlatsamda oglum fena korkuyor cididiciddi. dışarda görüürse ve karınca yanımıza yaklaşırsa sımsıkı sarılıp kucagıma zıplıyor.
sanırım buda bi süreç gececkdir.
öyle böyle zaman geçiyor hergun yeni bişey keşfediyoruz hayat Onunla okadarzevkliki.:)
çok şükür Rabbim evlat nimetini bana nasip etti.

evlat bir nimettir dimi arkadaşlar.
asla külfet değil nimettir.

esrakonu arkadası sevgili armaganım nickli arkadas
bana yazdıgın mja çoook önceden cvpvermeye çalıştım ama özel mj kutun dolu oldugu içinbi türlü gönderemedim.
burdan yazayım. arada gelyorsun sanırım

ben evden çalışıyorum dogru ama internetten değil.
eşimin şirket tlf larına bakıyorum.iş telf larını eve sistemle kurdular evden bakıyorum .
öyle işte yardımcı olmak isterdim ama malesef konu böyle:)

Sibelll senide göremicez demekki buralarda... olsun eşinle kızınla mutlu olda gerisi boş inan kendim girmiş gibi sevindim yeni işin huzur mutluluk getirsin sana

X