2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:KK8: topik canlanmış çoook sevindimmmm:KK8: :KK8:
valla başka topikleri gezmeye başlamıştım
Nur maşşallah yiğitle mustafaya çok tatlılar evinde hayırlı olsun inşallah çabuk biterde taşınırsınız bir an önce
Selinede maşşalah sibel bende seni merak ediyodum özellikle iş durumunu sabahtan akşama kadar pc nin başında niye yazmıyoki diye düşündüm yapmışsın zaten açıklamasını Seline çooook çoook geçmiş olsun 2 3 hafta önce bizde yaşadık yüksek ateş 39 küsurlara çıktı en iyi etki eden şey fitil oldu şurup murup hikaye

Evrim, benim için de manevi değeri çok buranın.
İlk doğumlar başladığında aldığım her haberde gözlerimden nasıl yaşlar süzüldüğünü nasıl unuturum. Her seferinde ben doğurmuşum gibi mutlu oluşumu, onca paylaşım. Zaman zaman en özelimizi bile yazdık burada.

KK bakımdayken bir parçam eksik gibi gelirdi, o gün gergin bile olurdum o derece yani... KK bağımlılığı bu aslında. Bence yine herkes okuyor ama yazmıyor sadece eskisi gibi. Ben mesela:)

Bahanem var ama. Bilgisayarımın ekranı açıkta, gelen geçenden rahatsız oluyorum, hızlıca okuyorum kaçıyorum. Bazen cepten okuyorum.

günaydın....fırsat bu fırsat pc bana kaldı geçtim başına :))

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim şükür atlattık daha iyi selin:)

AYÇAM o kadar tabiri caizse moktan bi durumdayımki anlatamam bi yandan işten çıkma psikolojisi bi yandan ortada hissediyorsun kendini fazlalık gibi çünkü işleri çocuk yapıyor kendimi fazlalık gibi hissediyorum... işin olmama durumu derken burdaki şartları taşıdım işim oldu gibi dosyalar şuan bakanlıkta inceleme aşamasında 3 ay oldu ses seda yok imzadaymış orda herşeyi tek tek inceliyorlar yazdığımız metinde satır atlamak bile iptal sebebi metni sınavdan sonra kontrol etme imkanımız olmadı insan düşünüyor ya satır atladıysam ya olmazsa vs diye her ihtimal aklına geliyor ister istemez hayırlısı artık hakkımızda en kısa zamanda olumlu yada olumsuz birşey çıksında rahatlasak böyle hergün acaba bugün haber gelirmi diye beklemekten bunaldım.. ay çok uzun oldu :)))

NURDANIM seni gördüğüme sevindim nasılsın iyimisin... teocuk nasıl çok özledim ikinizide:)

SERNİ merak etmişsin arkadaşım teşekkür ederim burdayım fırsat buldukça girmeye çalışacağım...

bugün hep kendimden bahsediyorum ama idare edin artık:) hiç yazmamaktan iyidir sanırım...cumartesi günü kadın doğuma randevum var keyfim pek yerinde değil aslında geçen ay gittim yeniden dondurdu yaramı 1 ay sonraya yeniden çağırdı işte o 1 ay bu cumartesi yeniden dondurabilirim dedi habire dondurması kafamı karıştırmıyor değil dondurma işlemi bitmeden smear falanda yapmıyor bilmiyorum birazda canım ona sıkkın inşallah olumsuz bi durumla karşılaşmayız.....

NURRRR inanmıyorum bayıldım abi kardeşin uyumuna maşalah çok tatlılar.. sünnetinizde hayırlı olsun bi aksilik olmadan atlatılmış yeni ev heyecanı çok iyi olmuş senin için gelir canım bi bakmışsın 2012 temmuz gelmiş sen içine bile taşınmışsın bizede haber edersin...

FATMA bence böyle şeylere daha erken bera testi falan hemen yaptırmamakla en iyisini yapıyorsun çünkü verilen komutları falan yapıyor bi sorun olsa onları da yapmaz allah korusun...kaçırdığım yerler var yiğit kuş cümlemi kurmuyor yoksa sadece birkaç kelimemi söylüyor sorun neydi tam olarak...

ESRAKO ece ayrı bi dünya facede gördüğüm için resimleri ayrıca yorum yapmıyorum maşallah kıyafeti nasıl taşıyacağını biliyor bu fıstık...

bana gelince pek tadım yok.. nete her zaman giremiyorum yeni işten hayır haber yok 3 ay oldu inceleme bitmiş imzadaymış olumlu olumsuz hiçbirşey söylemiyor ankara beklemedeyiz hala:KK43:( benim yerine yeni personel alındı bende ona iş öğretmekle meşgulüm, tek pc var bu sorunu daha önce abiylede yaşamıştık malesef.( şimdide aynı yeni eleman iş yaptığı için o oluyor genelde pc başında bende gün içinde çok az girebiliyorum fırsat bulduğum ilk an oturuyorum pc başına...

SELİN pazar gecesi hastalında gece 3 gibi bi öğürtü sesi oldu hemen arkasından ağlama selin odasındaydı hemen koştuk selini öğürmeye çalışıyor ama kusamıyor hemen aldım kucağıma sonra aklıma dedim şunun ateşine bi bakayım hayır olsun hastamı oldu falan diye bi baktım başı yanıyor hemen dereceyle falan ölçtük 38.7 idi şurup falan içirdim fayda etmedi 2 saat hiç düşmedi ateşi ne yaptıysam en sonunda fitil koyduk biraz düştü rahatladı... pazartesi sabahı işe gitmedim öğleden sonra dr. a götürüm dedim uyuyordu selin uykusunda kafasını bi elledim yine ateş gibi atletle yatıyordu sadece hemen ölçtüm 39.2 idi kaptığım gibi koştum dr. a baktı boğaz enfeksiyonu olmuş kızarıklık varmış antibiyotiğe başladık şükür şimdi daha iyi en azından ateşi yok iştahsızlık tavan... bizden haberler böyle...
dün aklımdaydın epeydir görüşemiyoruzda..geçmiş olsun..havalar hala dengesiz olunca hastalıklarda kesilmiyor..
işindende hayırlı haberin gelri inşllah..

Nurr masallah bebiklerine çok güzeller... Yeni eviniz hayırlıu olsun...

seni bir türlü arayamdım :KK43:(( nasılsın son durumun nedir?burdada bunalrı sormak anlamsız ne zaman gelip bakacaksın yanıt verceksin..kusura bakma nurdan son 2 aydır evde durumlar terleli eşimle ve ailemle bile yakınımda olmalrın arağmen ayda 1 belki görüşebiliyorum..kimseye ne dönebiliyorum nede zaman ayırabiliyorum..bu konuda en şanslı evrim ..en azından onunla iki kelam etme vakti oldu..
bunlar bahane değil ama yazmak istedim..

seerni maşallah çıtır olmuşsun.
nur evin hayırlı olsun stres yapma herşey istediğin gibi olsun canım benim..

DERYAM sende inan hep aklımdasın görüşemedik evet epeydir kuzularla uğraşmaktan hiçbirşeye vakit kalmıyor... öyle bi durumki bi an aklına geliyor hadi şu işimi yapıp bitireyim öyle ararım rahat rahat konuşuruz diyorum sonra kalıyor aklıma yeniden geldiği zaman uyğun bi zaman olmuyor geç bi vakit oluyor böyle işte en kısa zamanda araşalım konuşmak bile rahatlatıyor insanı senle :))

Oğlumun içine denız baykal kactı, her seye muhalefet.. tek derdı dısarısı.. hep kendı ıstedıgı olsun, vayyy sıkıysa yapma, bı baslıyoo yaygaraya, adamın emrinde emir eri mısalı yasıyoruzz yaf :)
cok yasa emi,iyi guldum yanı :)) durumlar aynı arkadasım,dedıgı olmasın yere uzanıyo ellerını yuzune kapaklayıp guya kusup aglıyo.5 dakıka yanına gıden olmassa basıyo cıglıgı busefer gercekten aglıyo.bazı gunler gece oldugunda, Hakanla ıkımızın dılı dışarda bı halde yataga gıdıyoruz yorgunluktan.tutturdumu tutturuyo ,aslan burcu işte dedıgım dedık!!
dün gittik arkadaşlar test için. beşte kaldırdık işte sabah. oraya gidince uyuttuk. uyuyunca sol kulağa taktılar cihazı. sol kulak geçti şükür sorun yok. fakat sağ kulağa cihazı değirir değirmez uyanıyor yiğit hemen. beş kere uyuttuk uyuttuk yeniden denedik ama bir türlü yaptırmadı ağladı. uyuması şartmış. gözü bile hareket etmemeliymiş. onun için de bugün gelin dedi. ama bizim gitmemiz imkansız. yaz tatiline erteledik. kadın da dedi zaten bence sorun yok diye. yine de siz yaptırın içiniz rahat etsin diye. bizde konuştuk eşimle.bir buçuk ay var zaten tatile. bekleyeceğiz iki ay yani. konuşmada bir değişiklik olmazsa tekrar götüreceğiz. şimdilik zamana bıraktık yani yaz tatiline kadar ve çok fazla takmamaya karar verdik. bakalım hayırlısı..
ertelemekte ıyı etmıssınız hem bır kulagındanda emın oldunuz,iiçiniz rahat etmıstır.
herkese slm diecem ama topiğe ne olmuş böle kimse kalmamış...
geçen hafta çarşamba günü yiğiti sünnet ettirdik okadar kolay geçtiki çok şükürr bunuda atlattık...

bu aralar keyfim yerinde gelecek sene temmuzda burdan taşınıoruz dün amcası ile konuştuk bize gelmilerdi oda tamam dedi nerde isterseniz oturun dedii... normalde çıkmazdım sonuçta kendi evimiz ama dayısıgille aynı yerde oturmak istemiyorum artık bir bir yaptıklarını anlattım amcaya hak verdi şimdi yeni eve geçme hevesi içerisindeyim ve herkese uzak bu ev...vede çok güsel 5+1 olacak yada en üst kattan dübleks 2 seçim yapacağım bu akşam ama biz hep gökhala hayal ederdim sinema odası yapalım die şimdi 5+1 dede yapabilioz allam biran önce 2012 nin temmuzu olsun...
sünnetınız hayırlı olsun Nurcum,evıde tasır şu dayıdan kmlerce uzaga gıdersınız inşalah.ailece huzurunuz kaçmamış olur
musti yiğit paşalar

bayıldım bayıldım bayıldım.maşalaah Nur cok guzeller cokkk.Yiğit boy falan atmıs. siması buyumuş bi tipe bürünmüş.Mustım zaten yakısıklı.öpüyorum hepiizi

Kimseler gelmıyor olabılır ama benım ıcın manevı bır degerı var buranın.. kolay kolay vazgecemem ben kıymet verdıgım seylerden.. ıkı kelam yazan da olsa ben yazacagım acıkcası.

manevı degerı benım içinde cok buyuk.her nekadar eskısı gıbı yazısmıyor olsakta tamamen asla kopamam burdan.anacım face cıktı mertlık bozuldu :)) orda görüşüyoruz, herkezden haberdarız dıe burası ıssızlastı.malüm bıde sıpalarımız buyudu.Şevval uyanıkken mümkün degıl pcyı acıyım.amaaa seviyorum agustos analarımınn hepisiniiiii

Ruzgar bu aralar cok sIk kaka yapiyor. Dun 5 kere yapti mesela. Gunde ortalama 3 kez diyebilirim. Bana cok fazla geliyor bu. Sizlerde durum nasil merak ettim
Bakici biraz yedirmeye merak, onunla ilgisi var galiba

arkadaşlar aranızda dış gebelik durumunu yaşayan var mı? ben de ondan şüphelendiler. dün hastanede yattım. iki gündür çok zor günler geçiriyorum. inş dış gebelik değildir. dualarınızı bekliyorum..

Nurr masallah bebiklerine çok güzeller... Yeni eviniz hayırlıu olsun...
nurdannn sen neler yapıyosun ev işini ne yaptın yerleştinmi bir yere teo yu bakıcıya vericektin ne oldu.telefonla belki arkadaşlara anlatıyosundur ama merak ettim işte bende
seerni maşallah çıtır olmuşsun.
nur evin hayırlı olsun stres yapma herşey istediğin gibi olsun canım benim..
canım ya sorma çıtır olmasına oldumda bu seferde kansızlık devreye girdi daha doğrusu kanda demir eksikliği çıktı alt seviyelerde o yüzden bu aralar kırmızı et pekmez ağırlık veriyim diyorum.sen bu konulardan anlıyosun vitamin almakmı iyi yoksa doğal yollamı hallediyim? ferritin seviyesi 11 le 300 arası ref. değer benim 15 alt seviyelerdeyim yani
Ruzgar bu aralar cok sIk kaka yapiyor. Dun 5 kere yapti mesela. Gunde ortalama 3 kez diyebilirim. Bana cok fazla geliyor bu. Sizlerde durum nasil merak ettim
nehir 2 kez yapıyor hep aynı saatlerde.çocukların metobolizması bize göre daha hızlı o yüzden daha sık kaka yapıyor olabililer.
arkadaşlar aranızda dış gebelik durumunu yaşayan var mı? ben de ondan şüphelendiler. dün hastanede yattım. iki gündür çok zor günler geçiriyorum. inş dış gebelik değildir. dualarınızı bekliyorum..

mumyy geçmiş olsun tatlım yaa hiç başıma gelmedi dışardan duydum ama net bir bilgim yok hiç çok çok çok geçmiş olsun inşallah yanılıyorlardır.

ece de bolca yapıyor ayca ama 5 kez falan olmadı hiç miktarları az az mı acbaa ama ece de iki uçkez yapıyor ortalama iki diyeilirim amabolcay apıyor bez doluyor
ne kadar çok yeese aynen okadar çok kaka yapıyor

ablam geçirdi dıs gebelik yani bir hastalık gibi yazdım geirdi derken nasıl denir bilmiyorum epeykorkmustuk amatesbit etmeside zor sıkı takip gerektiriyor ne soruyosun bu konuda epeya rastırmıstım o zamanlar ama direk soru sorarsan daha kolay anımsar yanıtlarım yani

ibo ana net book almıss nasılsevindim anlatamam epeydir istiyordum minik tek bana ait hafif soyle rahat tsasıyabileceğim birsey olsun diye sagolsun almıs dayanamadı pazara kadar aksam berke tutmus ece de ucundan tutmus getirdiler verdiler nasıl duygulanıyorum yaher anneler gununde tabi normal laptop dan biraz daha agır ama olsun
dunde berke okulda kermes kuruldu ordan bana yuzuk secmis almıs tahmini tam elime oldu onuda çıkarmıorumhiç bir hevsle getirdi tası dusmek uzreymis eve gelince farketmis uhu ile yapıstırmıs ki hep bu tarz isleri bize yaptırır ben yapamam der yanına dokulenleriislak mendille falantemizlemis inanamadım yani bir heve verdi yuzume bakıyor boyle begendimmi diye mimi k yakalamak için canım benim yaa

benim durumum bir ay öncesine dayanıyor aslında. bir ay önce acayip midem bulanmış ve çok karnım ağrımıştı bir hafta sürmüştü. doktora gitmiştik apandisten şüphelenmişlerdi. bu hiç aklımıza gelmemişti. on üç gündür reglim bitmedi ve her gün ağrılı. bende kadın doğum hastanesine gittim. ordaki doktor alttan ultrasonla baktı ve gebelik testi istedi. sonuç pozitif çıktı. beta hcg değerim 2700. ama biliyorsunuz spiral vardı. beni acil başka hastaneye gönderdi. orda baktılar. gebe gözüküyorum ama ortada kese yok yani rahim içinde. spirali çıkarttılar ve beni acil hemen hastaneye yatırdılar. kütahyadana annemi çağırdık başımda kaldı. bir sürü kan aldılar. sürekli serum. bir sürü testler. ertesi günü hcg değirim 2850 ye çıktı. dış gebelik yüzde doksanbeş dediler. parça aldılar rahimden. ve kürtaj yaptılar. ama bayıltmadan bağırta bağırta ağlaya ağlaya... anlatamam öyle zordu ki. şimdi evdeyim. ptesi gideceğiz tekrar. dış gebelik çıkarsa ya ilaç tedavisi ya ameliyat. iç kanama geçirme riskim var. çok moralim bozuk.... dualarını esirgemeyin en kolay biçimde atlatayım bu durumu. inş dış gebelik değildir :KK43:

benim durumum bir ay öncesine dayanıyor aslında. bir ay önce acayip midem bulanmış ve çok karnım ağrımıştı bir hafta sürmüştü. doktora gitmiştik apandisten şüphelenmişlerdi. bu hiç aklımıza gelmemişti. on üç gündür reglim bitmedi ve her gün ağrılı. bende kadın doğum hastanesine gittim. ordaki doktor alttan ultrasonla baktı ve gebelik testi istedi. sonuç pozitif çıktı. beta hcg değerim 2700. ama biliyorsunuz spiral vardı. beni acil başka hastaneye gönderdi. orda baktılar. gebe gözüküyorum ama ortada kese yok yani rahim içinde. spirali çıkarttılar ve beni acil hemen hastaneye yatırdılar. kütahyadana annemi çağırdık başımda kaldı. bir sürü kan aldılar. sürekli serum. bir sürü testler. ertesi günü hcg değirim 2850 ye çıktı. dış gebelik yüzde doksanbeş dediler. parça aldılar rahimden. ve kürtaj yaptılar. ama bayıltmadan bağırta bağırta ağlaya ağlaya... anlatamam öyle zordu ki. şimdi evdeyim. ptesi gideceğiz tekrar. dış gebelik çıkarsa ya ilaç tedavisi ya ameliyat. iç kanama geçirme riskim var. çok moralim bozuk.... dualarını esirgemeyin en kolay biçimde atlatayım bu durumu. inş dış gebelik değildir :KK43:
merhaba canım..öncelikle çok geçmiş olsun..iki kez dış gebelik yaşadım bri betüşümden önceydi ve sonu ameliyatla sonuçlandı..anladığım kadarıyla maalesef sende dış gebelik geçiriyorsun. benimki tüpteydi ve sağ tüpümüde kaybettim.ikinciside betüşüm 15 aylıkkendi şükür o bari ilaç vedeğerin düşmesi takibiyle kendiliğinden sonlandı..durmdan iki gün arayla beta hcg me bakıldı.. şükür değerim gün gün düştü en sondda metotaraks iğne oldum ve bitit şükür:KK43:dualarım seninle inş seninkide ameliyata gerek olamdan kendiliğinden sonalnır.. çok geçmiş olsun .sıkma canını. ilaçlada olsa biter inşş..

E zaten kurtajj olmussun, bır daha ne amelıyatı olacaksın.. spıral varmıs, nasıl olur yaaa!! e neye guvenılecek ki peki..

Çok uzuldum okuyunca, Allah yardımcın olsun Fatma.. ne tatsızlıktır. Bır an once bıtsın sıkıntıların ınsallah.

Esrako, hedıyelerını gule gule kullan arkadasım..

Berke nın ruh halını ne kadar guzel anlatmıssın.. cok hoşuma gıttı.

fatmacım çok çok geçmiş olsun canım evrim telefonda söyledi çok üzüldüm acil şifa versin rabbim inşallah ameliyata gerek kalmadan atlatırsın :KK43:(

bugün son gün buluşması yaptık nurişimi gördüm sonunda acayip özlemişim yaa
mekan süperdi veletler acayip eğlendi biz rahattık bundan sonra böyle mekanlar keşfetmeliiii

X