- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
ben memnun kaldım evrim. koltuk altı baya azaldı dört seans sonunda. ama yine de çıkıyor. ama eskisiyle kıyaslanamaz. ama diğer taraf iki buçuk seans oldu. reglime denk geldi bazen nama o da eskisine göre çok iyi. orayı da dörde tamamlayacağım bakalım alacağım var. ama devam edemeyeceğim artık. ankaraya gidip gelmiyoruz eskisi gibi. bir de ev aldık borçlandık malum.. geçen bi fırsat sitesinde gördüm dört seans çeşitli paketler oluşturmuşlar. normalde bin lira ama 89 tl ye veriyorlardı. istanbulda sekiz farklı poliklinkte geçerliymiş kart. istanbulda olsam alırdım.. sen ne durumdasın?
ıkıncı seansın bıttı.. ben 10 seans gıdecegım Fatmacım, sımdıden bıle oldukca memnunum desem yalan olmaz ki... bu konuda oldukca sıkıntılı bır ınsan ıdım.. ınsanın vucudunun sureklı temız olması ne kadar guzel bır duygu ımıs..
Herkese selam beni merak eden oldumu acaba 2haftadan belkide fazla zamandir giremiyorum bende bunu merak ediyorum. evde net bozuk teldende giremiyorum.simdilik calisir gibi hmn girip yazayim dedim.kuzum biraz keyifsiz oksuruyo ben de hastayim ama yatmaya zamanim yok
Neler oldu nisan ayinda gun bulusmasi yapacaklardi istanbul annelerinoldu geriye donup bakamiyorum simdilik.
Bh arada mayis bulusmasinin tarihini bana biri bildirirmi lutfen
Sana ve kuzuna cok gecmıs olsun arkadasım..