evet canım çok farkediyor zaman. bir ayda neler değişiyor bu dönemlerde. o yüzden hele bi yaz tatili gelsin diyorum artık. kendi annemin daha faydalı olacağını düşünüyorum her konuda. eceye yeni aldığın elbisesi pekyakışmış bu arada :)fatmacım bence de en dogru karar ı vermissiniz kesinlikle aceleye gerek yok insalah yaza kadar dili çozulur
bak ece biz 5 gun gititk tatile donduk resmen fiillere geçmis arada diyordu tabi ama yani 5 gunde bu kadarmı fark olur inanamadık yaa hani biz her gun goruoyruz idtye degil yani her yeni dedgi lfta iboyla birbirimez bakarız farkındaız neler diyor neler diyemez biliyoruz yani
aa iannamadık geldik habire kalk kalk diyor kalkiyim diyorr birin kaldırmak isterken biryerden .onun harici uyu uyu dior uykusu elince ki e ee diyordu baska simdi aklıma gelmeyen 5 gunde inanılmaz edgisim olmus dedik annemle kayınvald cir cir konusa konusa çocugun beyni yikandi heralde yanlarında kala kala dedik :))
sünnet olmuş yiğit hayırlı olsun nur. darısı başımıza. biz de kararsızız bu yaz yaptırma konusunda bakalım. inş herşey dilediğiniz gibi olur ev konusunda da..herkese slm diecem ama topiğe ne olmuş böle kimse kalmamış...
geçen hafta çarşamba günü yiğiti sünnet ettirdik okadar kolay geçtiki çok şükürr bunuda atlattık...
bu aralar keyfim yerinde gelecek sene temmuzda burdan taşınıoruz dün amcası ile konuştuk bize gelmilerdi oda tamam dedi nerde isterseniz oturun dedii... normalde çıkmazdım sonuçta kendi evimiz ama dayısıgille aynı yerde oturmak istemiyorum artık bir bir yaptıklarını anlattım amcaya hak verdi şimdi yeni eve geçme hevesi içerisindeyim ve herkese uzak bu ev...vede çok güsel 5+1 olacak yada en üst kattan dübleks 2 seçim yapacağım bu akşam ama biz hep gökhala hayal ederdim sinema odası yapalım die şimdi 5+1 dede yapabilioz allam biran önce 2012 nin temmuzu olsun...
NUR bugün aklımdaydın ..maşallah kuzulara bayıldımherkese slm diecem ama topiğe ne olmuş böle kimse kalmamış...
geçen hafta çarşamba günü yiğiti sünnet ettirdik okadar kolay geçtiki çok şükürr bunuda atlattık...
bu aralar keyfim yerinde gelecek sene temmuzda burdan taşınıoruz dün amcası ile konuştuk bize gelmilerdi oda tamam dedi nerde isterseniz oturun dedii... normalde çıkmazdım sonuçta kendi evimiz ama dayısıgille aynı yerde oturmak istemiyorum artık bir bir yaptıklarını anlattım amcaya hak verdi şimdi yeni eve geçme hevesi içerisindeyim ve herkese uzak bu ev...vede çok güsel 5+1 olacak yada en üst kattan dübleks 2 seçim yapacağım bu akşam ama biz hep gökhala hayal ederdim sinema odası yapalım die şimdi 5+1 dede yapabilioz allam biran önce 2012 nin temmuzu olsun...
fatma azda olsa için rahatlmıştır..ertelemende iyi olmuş..bazı doktorları anlamıyorum hemen şunu yaptır bunu yaptır..en az 3 doktor aynı şeyi diyecekki yaptırayım kızımda çok çektim her denilene gitmemek gerek ama kulak arıdada yapmamak gerek..dün gittik arkadaşlar test için. beşte kaldırdık işte sabah. oraya gidince uyuttuk. uyuyunca sol kulağa taktılar cihazı. sol kulak geçti şükür sorun yok. fakat sağ kulağa cihazı değirir değirmez uyanıyor yiğit hemen. beş kere uyuttuk uyuttuk yeniden denedik ama bir türlü yaptırmadı ağladı. uyuması şartmış. gözü bile hareket etmemeliymiş. onun için de bugün gelin dedi. ama bizim gitmemiz imkansız. yaz tatiline erteledik. kadın da dedi zaten bence sorun yok diye. yine de siz yaptırın içiniz rahat etsin diye. bizde konuştuk eşimle.bir buçuk ay var zaten tatile. bekleyeceğiz iki ay yani. konuşmada bir değişiklik olmazsa tekrar götüreceğiz. şimdilik zamana bıraktık yani yaz tatiline kadar ve çok fazla takmamaya karar verdik. bakalım hayırlısı..