2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dün gittik arkadaşlar test için. beşte kaldırdık işte sabah. oraya gidince uyuttuk. uyuyunca sol kulağa taktılar cihazı. sol kulak geçti şükür sorun yok. fakat sağ kulağa cihazı değirir değirmez uyanıyor yiğit hemen. beş kere uyuttuk uyuttuk yeniden denedik ama bir türlü yaptırmadı ağladı. uyuması şartmış. gözü bile hareket etmemeliymiş. onun için de bugün gelin dedi. ama bizim gitmemiz imkansız. yaz tatiline erteledik. kadın da dedi zaten bence sorun yok diye. yine de siz yaptırın içiniz rahat etsin diye. bizde konuştuk eşimle.bir buçuk ay var zaten tatile. bekleyeceğiz iki ay yani. konuşmada bir değişiklik olmazsa tekrar götüreceğiz. şimdilik zamana bıraktık yani yaz tatiline kadar ve çok fazla takmamaya karar verdik. bakalım hayırlısı..

fatmacım bence de en dogru karar ı vermissiniz kesinlikle aceleye gerek yok insalah yaza kadar dili çozulur

bak ece biz 5 gun gititk tatile donduk resmen fiillere geçmis arada diyordu tabi ama yani 5 gunde bu kadarmı fark olur inanamadık yaa hani biz her gun goruoyruz idtye degil yani her yeni dedgi lfta iboyla birbirimez bakarız farkındaız neler diyor neler diyemez biliyoruz yani
aa iannamadık geldik habire kalk kalk diyor kalkiyim diyorr birin kaldırmak isterken biryerden .onun harici uyu uyu dior uykusu elince ki e ee diyordu baska simdi aklıma gelmeyen 5 gunde inanılmaz edgisim olmus dedik annemle kayınvald cir cir konusa konusa çocugun beyni yikandi heralde yanlarında kala kala dedik :))

herkese slm diecem ama topiğe ne olmuş böle kimse kalmamış...
geçen hafta çarşamba günü yiğiti sünnet ettirdik okadar kolay geçtiki çok şükürr bunuda atlattık...

bu aralar keyfim yerinde gelecek sene temmuzda burdan taşınıoruz dün amcası ile konuştuk bize gelmilerdi oda tamam dedi nerde isterseniz oturun dedii... normalde çıkmazdım sonuçta kendi evimiz ama dayısıgille aynı yerde oturmak istemiyorum artık bir bir yaptıklarını anlattım amcaya hak verdi şimdi yeni eve geçme hevesi içerisindeyim ve herkese uzak bu ev...vede çok güsel 5+1 olacak yada en üst kattan dübleks 2 seçim yapacağım bu akşam ama biz hep gökhala hayal ederdim sinema odası yapalım die şimdi 5+1 dede yapabilioz allam biran önce 2012 nin temmuzu olsun...

Son düzenleme:
bizim mustide kendini aştı valla bana göre en geç musti konuşr derdim amaa hepsi ayrı ayrı sonuçta ne zmn dilleri çözüleceği belli dedil.. ben şimdi herşeyi rahatlıkla anlıyorum anlatıoda hele bi yiğişşş kuşş diyişi varr bitirio benii

bizim mustide kendini aştı valla bana göre en geç musti konuşr derdim amaa hepsi ayrı ayrı sonuçta ne zmn dilleri çözüleceği belli dedil.. ben şimdi herşeyi rahatlıkla anlıyorum anlatıoda hele bi yiğişşş kuşş diyişi varr bitirio benii

musti yiğit paşalar

Eklentiler

• $19042011731.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $mustafa&yiğit759.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 31
bizimkilerin son halleri

Eklentiler

• $19042011726.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $19042011725.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 32
evet canım çok farkediyor zaman. bir ayda neler değişiyor bu dönemlerde. o yüzden hele bi yaz tatili gelsin diyorum artık. kendi annemin daha faydalı olacağını düşünüyorum her konuda. eceye yeni aldığın elbisesi pekyakışmış bu arada :)
sünnet olmuş yiğit hayırlı olsun nur. darısı başımıza. biz de kararsızız bu yaz yaptırma konusunda bakalım. inş herşey dilediğiniz gibi olur ev konusunda da..

NURCUM, çok guzel olmus meleklerın yaaa :)) mest oldum resmen, masallah kuzularıma.

Herrseyın gonlunce olmasına cok sevındım arkadasım.

Sunnetınız de hayırlı olsun, kazasız belasız atlatmıssın, ne guzel..

Fotografları koymakla ne ıyı ettın.. gozumuz gonlumuz acıldı.

Fatmacım,

Gercekten ertelemekle ıyı yapmıssın.. en azından ıcınızde rahat ettı bı nevı.. durup dururken tatsızlık ıste.

Lazer ıle ılgılı soyledıklerıne katılıyorum.. yıllardır cekılen sıkıntıyı dusundukce ınanamıyorum su halıme.

Kimseler gelmıyor olabılır ama benım ıcın manevı bır degerı var buranın.. kolay kolay vazgecemem ben kıymet verdıgım seylerden.. ıkı kelam yazan da olsa ben yazacagım acıkcası.

NUR bugün aklımdaydın ..maşallah kuzulara bayıldım sünetinizde hayırlı olsun..taşınma işinede sevindim..neşen ve heyecanın yazılarına yansımış..

fatma azda olsa için rahatlmıştır..ertelemende iyi olmuş..bazı doktorları anlamıyorum hemen şunu yaptır bunu yaptır..en az 3 doktor aynı şeyi diyecekki yaptırayım kızımda çok çektim her denilene gitmemek gerek ama kulak arıdada yapmamak gerek..

NURRRR inanmıyorum bayıldım abi kardeşin uyumuna maşalah çok tatlılar.. sünnetinizde hayırlı olsun bi aksilik olmadan atlatılmış yeni ev heyecanı çok iyi olmuş senin için gelir canım bi bakmışsın 2012 temmuz gelmiş sen içine bile taşınmışsın bizede haber edersin...

FATMA bence böyle şeylere daha erken bera testi falan hemen yaptırmamakla en iyisini yapıyorsun çünkü verilen komutları falan yapıyor bi sorun olsa onları da yapmaz allah korusun...kaçırdığım yerler var yiğit kuş cümlemi kurmuyor yoksa sadece birkaç kelimemi söylüyor sorun neydi tam olarak...

ESRAKO ece ayrı bi dünya facede gördüğüm için resimleri ayrıca yorum yapmıyorum maşallah kıyafeti nasıl taşıyacağını biliyor bu fıstık...

bana gelince pek tadım yok.. nete her zaman giremiyorum yeni işten hayır haber yok 3 ay oldu inceleme bitmiş imzadaymış olumlu olumsuz hiçbirşey söylemiyor ankara beklemedeyiz hala( benim yerine yeni personel alındı bende ona iş öğretmekle meşgulüm, tek pc var bu sorunu daha önce abiylede yaşamıştık malesef.( şimdide aynı yeni eleman iş yaptığı için o oluyor genelde pc başında bende gün içinde çok az girebiliyorum fırsat bulduğum ilk an oturuyorum pc başına...

SELİN pazar gecesi hastalında gece 3 gibi bi öğürtü sesi oldu hemen arkasından ağlama selin odasındaydı hemen koştuk selini öğürmeye çalışıyor ama kusamıyor hemen aldım kucağıma sonra aklıma dedim şunun ateşine bi bakayım hayır olsun hastamı oldu falan diye bi baktım başı yanıyor hemen dereceyle falan ölçtük 38.7 idi şurup falan içirdim fayda etmedi 2 saat hiç düşmedi ateşi ne yaptıysam en sonunda fitil koyduk biraz düştü rahatladı... pazartesi sabahı işe gitmedim öğleden sonra dr. a götürüm dedim uyuyordu selin uykusunda kafasını bi elledim yine ateş gibi atletle yatıyordu sadece hemen ölçtüm 39.2 idi kaptığım gibi koştum dr. a baktı boğaz enfeksiyonu olmuş kızarıklık varmış antibiyotiğe başladık şükür şimdi daha iyi en azından ateşi yok iştahsızlık tavan... bizden haberler böyle...

arkadaşlarr yorumlarınız için çoookk tşk ederim

EVRİMM canım arkadaşım zaten topiğin anasısın sen bizi terk etme sakın kışa tekrar eski halimizi alırız..

DERYACIMM canım çok haklısın heycan yazıma yanzımışki evi 5+1 yazıp koca ev yapmışım keşke öle olsa ama 4+1 hehehe heycandan hepinizden dua istiyorum evliliğim için kendim için oara bana okadar ii gelecek ki...

SİBELL ben o pamuk selini yerim yaaa saol cnm yorumun için...

dün akşam evin planına bakmaya gittik en üst kat 4+1 eğer teras yapılırsada dübleks olarak yapılaakmış amaa ben sırf burdan uzaklaşmaya seviniyorum gökhanın samimi bi arkadaşı var ailece görüştüğümüz onun babası yaptırıo ve karşılıklı anlaştıkyani bizim karşı komşumuz olacaklar evde bu senenin 12 ayında teslim ediolarmış yani temmuza bile kalmıo kış olduğu için 1 2 ay bekleyip içini yaptırıp seneye nisan mayıs gibi geçersiniz dediler ooookadarrrr mutlu oldum kiiiiiiiiiiiiiiii...amaaaa

gökhanın dayısı çok garip bi insan dün demişki ben 3+1 değiştirdim 4+1 den aldım demiş ben oraya taşınacağım demiş oda ters tepki vermiş gökhan dioki amcamları bile caydırır dio ama bu sefer sesiz kalmam dio bizden ne istio bu adam anlamadım nasıl davranacağımı şaşırdım valla uzak olunca hiç bişeye karışamıyacakya çatlıo sanırımkii gökhanın gilin yanında çalışıo dayısı para cebinden bile çıkmıo.. zaten evi beton karşılığı veriolar olmadı dio gökhan burayıda sattırırız dioo nasıl sinirlerim bozuldu şimdi bize tirip atıoo çokta umrumda topik sinerjisine inanıyorum bana dua edin ne olur burdan gidiyim taşınacağım ev buraya okadar uzakki bunlar bi dağda biz bi dağda olacağızz rabbim bir an önce çıkarsın bizi burdan..

Son düzenleme:
Nur eyvaaah 4+1 in isi hic biter mi sana. Saka bir yana ugurlu gelsin yeni olacak evin.Yigit mustiyi yetismis masallah ikisine de. Sunnetiniz de hayirli olsun

Fatma Derya cok guzel ozetlemis katiliyorum ona. Biz de konusma konusunda ayniyiz ama endiselenmiyorum her seyi algiladigi icin. Tv izletmedik cok fazla 16 ayliga kadar yanindaydim, 7/24 ilgilendim, surekli konustum, kitap okudum, hala konusmuyorsa yapisal diye dusunuyorum, elbet konusacak birgun

Sibel öyle arada kalmak da kötü değil mi..Sonuçta olucak işin değil mi, olmama ihtimali varmı ki?? Selin de Ruzy gibi galiba ne bulsa önce kafaya geçiriyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…