2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ıkıncı seansın bıttı.. ben 10 seans gıdecegım Fatmacım, sımdıden bıle oldukca memnunum desem yalan olmaz ki... bu konuda oldukca sıkıntılı bır ınsan ıdım.. ınsanın vucudunun sureklı temız olması ne kadar guzel bır duygu ımıs..

Sana ve kuzuna cok gecmıs olsun arkadasım..

günaydıın herkese diycem kimsecikler yok artık.
neyhse bi gelen olurda okursa eger şayet lakin;

belmaa seni merak ediyorum bebişnasıl sen nasılsın didar nasıl?
dileekk senide merak ediyorum test sonucunu hep akşam saati aklıma geliosun eşin evdeyken aramak istemiyorum bi yazıver
meeleeek emzirmeyi bırakcakdın naptın kardeş.?yapışık eylulle nasıl geçti gunler*
fatmacım geçmiş olsun kuzuna. ama konuşma konusunda 2 yaşından önce endişelenmeyin diyor benim okudugum makaleler. gerçi sen daha iyi bilirsin doktor sizi nasıl yönlerndiirrse ama verilen komutları algılayıp hepsini yapması şahane. öncelikli olanda algılayıp yapması değilmi zaten. esrakonun yazdıklarına katılıyorumyani test sonucunda ne çıkarsa ne yapılacak gbi bilgiler dogrultusunda hareket etmek en güzeli.

bu arada esrako gelmiş. hoşgelmiş. nasıl geçti?bi kaç resim koyaydında göreydik. face eklemişsindir çokdanda ben teknolojiden uzAKDIM bi kaç zaqmandır.

evrrrrrimm esraaaaaaaa sesinizi özledim ..sıpalarınızın arka fondaki seslerini özledim ama inanın vakit çokk çabuk geçiyor bi bakıyorum akşam olmuş pofff!

lcw da anneler gunu için yine anne kız ve anne ogul kıyafetleri var.
anne ogul için aynı renk ekose gömlek var kısa kollu turkuazlı bşey hoş.bi bakın derim. birde küçük paşa yazan bi tshirt var gömlek içine combine:))

günaydıın herkese diycem kimsecikler yok artık.
neyhse bi gelen olurda okursa eger şayet lakin;

belmaa seni merak ediyorum bebişnasıl sen nasılsın didar nasıl?

Herkese merhaba, Gülim ben ölüp ölüp diriliyorum. Korkunç mide bulantıları başladı. Hafif bir grip de eklenince ben iptal oldum. Tam Didarı memeden kestiğim günün ertesi yatak döşek yatınca mecbur gene meme verdim. Ona direnmeye dermanım yoktu. Aslında hala yok. çok yorgun ve bitkin eve gidiyorum. Gündüzleri meme aramıyor ama gece oldu mu çıngar kopuyor. Doktor bir an önce kesmemi, emzirmenin düşük tehlikesini tetiklediğini söyledi. İyice yılan hikayesine dönmeden şu işi bitirmem gerek. Allahım bana güç kuvvet ver, yardım et nolur. Siz de dualarınızı esirgemeyin.

guli cim ya ozledim seni yahu geliyorsun dimi gune ?
7 si olunca yani ?
ya sen niye bir rumuzla face acmıyorsun kendin resim vs yukleme ama en azından bizlerin goruntulerini izleme imkanın olur esin bisey dermi bilmiyorum ama sen bir bilgi koymayacaksın fake hesap seklinde .
resim yuklerim simdi birkac tane senin için.
lcw yine yapmıs ha bu sefer alıcam bluzlerden insalah kızımla bir ornek

off off allah yardımcın olsun canı
demek dogruymus emzirmek ve dusuk olayı yani hep bilinen birsey buydu emzirebilirsin lafına sasırmıstım azaten senin dr mu emzirebilirsin demisti ne sanırım.

burası park guell. meshur mimar gaudi nin yaptıgı bir park ve evide bu parkın içinde

bu resim ordaki meyva sebze et halinden goruntu herkesin bayıldıgı bir resim :) herg un bunlardan yedik

Son düzenleme:
en çok hayvanat bahcesinde yanımda çocuklarım olsaydı diye uzuldum tabi kimbilir neler yapardı ece gorse bu hayvanları

limanda tekne gezisi oncesi

plajdan bir kare

bu da ece nin ispanyol d ans kıyafetli hali :) face de videosuda var ama burda yuklemedim

Son düzenleme:
belmacım bulantılar ahh ahh. yeni baştan dimi..
mide bulantısı ve kusma bebeğin canlı olduguna işarettir demişti doktorum bana malum düşük yaptıkdan sonra bu iyi bişeydi.
bende her sabah mide bulantısı ve kusma olunca seviniyordum hatta afikimle ilk mesajlaşmamızdı bulantı kusma gun içinde olmayınca annecim iyimisin nie kusmadım diye aklımdan geçirince hemen bulantı ve sonrası olurdu.. ayyy neler geldi aklıma belmaaaa

Allah yardımcın olsun memeden kesme okadar ozr değilmiş ya bak esra ve melek başardılar çocuk alışıyor memsizliğede uyutması yemesi vs ve ilk hafta depresif halleri oluyomuş.
sende biran önce başarırsın inşallah:)

guli bu arada sen memeden kestinmi ? kesmeyi dusunmuyordun sanrım 2 yasına kadar falan diyordun dimi

esrakoooooooo

teşekkür edrim resmler için
eceye ne kadar yakışmış. ten rengine çok uymuş ayy süpper ya valla bayıldım maşallah.
kocaman olmuş birden bu elbiselerle. ayy yaaa..:)

demek meyveleri öylemi satıyolar. ohh ne alala soyulmuş dilimlenmiş.:)

face konusundabenm kendi hesabım var aslında dondurdum uzun zamandır.
aydının bu konuda bi eleştiisi yok.kendi tercihim face kullanmmak.
sanal olarak vaktimi çokda harcamak istemiyorum aslında.
vaktimin bereketi gidiyor boşuna harcayınca. sonra24 saat yetmiyor.
konu uzuunnn ve derin. kısacası eski arkadaslarımdan bulacaklarımı buldum irtibatım devam ediyor.
teşekkür edrim FAKE HESAP önerin için:)

memeden kesmedim henuz eylüle kadardiye planlıyorum bi aksilik olmazsa yada kendi isteğiyle bırakmazsa..

kızlar ben geldim nasılsınız bebişler nasıl kimseyi tanımadığım için uzak kaldım ama tanışmak paylaşmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar...
aranızda beni hatırlayan var mı bilmiyorum... ara ara size bakıyorum ama benim bebeğim çok farklı olduğu için yazacak bir şey bulamıyoum...
dün gece geçmişi okurken bera testi dikkatimi çekti... allıntı yapmıştım ama cevap yazamadım...
sadece konuşmuyo diye bera testi istenmesi bana çok gereksiz geldi... bera testi algısı olmayan çocuklara yapılıyor...yani şöyle kulakta bir problem yok ama çocuk seslere tepki vermiyorsa yapılıyor...
bizim 13 mayısta randevumuz var o gün uyutulup yapılacak inşallah...
merak ettiklerinizi anlatabilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben bu mesajı 2009 temmuz annelerine yazacaktım yanlış yazmışım...

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN
İyi haftalar herkese
maibeyaz bera testi burada geçmişti zaten ve bi ara sende burada takılıyodun diye hatırlıyorum.cevap verecek kimse kalmadığındaN sana da yazan olmadı tabi.

bu arada tickerıma TİKKATT

maibeyaz bende sni hatırlıorum premature idi bebegin sanırım aslında agustosda dogacaktı ama erken dogumsdu sanırım.
ve o test evet burda konusulmustu yanlıs degil belkide karıstı mesajlar.
ama haftasonu kimseler olmuyor artıkhafta içi de çok nadir birileri bakıyor buraya kopma durumundayız ondan sanada yanıt yazan olmamıstır.

Selamlar sevgiler herkese,
Arada takip ediyorum topiği ama gerçekten çok tenha ortalık.
Belma zor gerçekten ilk aylar. Ama bir o kadar da güzel hamilelik....
Biz iyiyiz çok şükür.
Havalar güzel ve neredeyse hergün dışarı çıkabiliyoruz . Tabi park olayı çok fazla yok etrafımızda. Eğer bebek arabasına binmeye razı edersek Göztepe deki Özgürlük parkı harika oluyor . Bana da Elife de çok iyi geliyor.
Büyük şehir de çocuk olmanın en kötü tarafı doğal oyun olanlarının olmaması gerçekten de.
Balkonumuz var salonda geniş sayılır.Oraya babamız salıncak monte etti uğraştı adam. Yok ona ilgi göstermiyor bizimki. İlla parktaki salıncak olacak...
Anneler günü yaklaşıyor bakalım neler yapacak kocalarımız. İnşallah güzel sürprizler olur.

VaYYYYYYYYY Sedaaaaaa.. azimle deldin yanı arkadasım.. darısı basıma :)

Buketcım, valla anneler gunu yaklastıkca kendı adıma heyecanlanmak ne gusel bır duygu ımıs, yıllarca ne alacagım sıkıntısından sonra ıyı gelıyor bu duygu ne yalan soyleyyeımmm :)))

Heyecanımızla kalmayalım da bi de :))

Esrakocan, mıllet koptu dıye sen de kopma gozum, gel yıne duzenlı olarak, boyle boyle devam edecegız.

Oğlumun içine denız baykal kactı, her seye muhalefet.. tek derdı dısarısı.. hep kendı ıstedıgı olsun, vayyy sıkıysa yapma, bı baslıyoo yaygaraya, adamın emrinde emir eri mısalı yasıyoruzz yaf :)

teşekkür ederim esracım. sizlerin fikri tabiki benim için çok önemli. zaten o yüzden yazıyorum sorunları. doktora gittik zaten test için. anlataağım birazdan.
evkur konusunda ise bende sevmiyorum ne yazık ki ama annem ordan almak istedi. sebebi kredi kartının olmaması. evkur hem sakaryada hem kütahyada var. yani burda alıp orda ödeme yapılabiliyor. mecbur ordan aldım bende. hala gelmedi halılar ne yazık ki
di mi ya ne kadar güzel. keşke bende on seans gidebilseydim. ama ara verilse de devam edilebiliyormuş canım. inş daha sonra fırsat bulunca edeceğim ben de. hele yazın ne iyi olurdu...
haklısın gülistancım. biz de öyle yaptık bakalım hayırlısı...
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin testten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…