- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
ben memnun kaldım evrim. koltuk altı baya azaldı dört seans sonunda. ama yine de çıkıyor. ama eskisiyle kıyaslanamaz. ama diğer taraf iki buçuk seans oldu. reglime denk geldi bazen nama o da eskisine göre çok iyi. orayı da dörde tamamlayacağım bakalım alacağım var. ama devam edemeyeceğim artık. ankaraya gidip gelmiyoruz eskisi gibi. bir de ev aldık borçlandık malum.. geçen bi fırsat sitesinde gördüm dört seans çeşitli paketler oluşturmuşlar. normalde bin lira ama 89 tl ye veriyorlardı. istanbulda sekiz farklı poliklinkte geçerliymiş kart. istanbulda olsam alırdım.. sen ne durumdasın?
Herkese selam beni merak eden oldumu acaba 2haftadan belkide fazla zamandir giremiyorum bende bunu merak ediyorum. evde net bozuk teldende giremiyorum.simdilik calisir gibi hmn girip yazayim dedim.kuzum biraz keyifsiz oksuruyo ben de hastayim ama yatmaya zamanim yok
Neler oldu nisan ayinda gun bulusmasi yapacaklardi istanbul annelerinoldu geriye donup bakamiyorum simdilik.
Bh arada mayis bulusmasinin tarihini bana biri bildirirmi lutfen
günaydıın herkese diycem kimsecikler yok artık.
neyhse bi gelen olurda okursa eger şayet lakin;
belmaa seni merak ediyorum bebişnasıl sen nasılsın didar nasıl?
günaydıın herkese diycem kimsecikler yok artık.
neyhse bi gelen olurda okursa eger şayet lakin;
bu arada esrako gelmiş. hoşgelmiş. nasıl geçti?bi kaç resim koyaydında göreydik. face eklemişsindir çokdanda ben teknolojiden uzAKDIM bi kaç zaqmandır.
olmuş pofff!
lcw da anneler gunu için yine anne kız ve anne ogul kıyafetleri var.
anne ogul için aynı renk ekose gömlek var kısa kollu turkuazlı bşey hoş.bi bakın derim. birde küçük paşa yazan bi tshirt var gömlek içine combine:))
off off allah yardımcın olsun canıHerkese merhaba, Gülim ben ölüp ölüp diriliyorum. Korkunç mide bulantıları başladı. Hafif bir grip de eklenince ben iptal oldum. Tam Didarı memeden kestiğim günün ertesi yatak döşek yatınca mecbur gene meme verdim. Ona direnmeye dermanım yoktu. Aslında hala yok. çok yorgun ve bitkin eve gidiyorum. Gündüzleri meme aramıyor ama gece oldu mu çıngar kopuyor. Doktor bir an önce kesmemi, emzirmenin düşük tehlikesini tetiklediğini söyledi. İyice yılan hikayesine dönmeden şu işi bitirmem gerek. Allahım bana güç kuvvet ver, yardım et nolur. Siz de dualarınızı esirgemeyin.
merhaba arkadaşlar...
Aranızda beni hatırlayan var mı bilmiyorum... Ara ara size bakıyorum ama benim bebeğim çok farklı olduğu için yazacak bir şey bulamıyoum...
Dün gece geçmişi okurken bera testi dikkatimi çekti... Allıntı yapmıştım ama cevap yazamadım...
Sadece konuşmuyo diye bera testi istenmesi bana çok gereksiz geldi... Bera testi algısı olmayan çocuklara yapılıyor...yani şöyle kulakta bir problem yok ama çocuk seslere tepki vermiyorsa yapılıyor...
Bizim 13 mayısta randevumuz var o gün uyutulup yapılacak inşallah...
Merak ettiklerinizi anlatabilirim...
teşekkür ederim esracım. sizlerin fikri tabiki benim için çok önemli. zaten o yüzden yazıyorum sorunları. doktora gittik zaten test için. anlataağım birazdan.fatmacım tabiki biz dr degiliz hani fikir yazıyoruz. benim çocugum boyle olsa ben hi birsey yapmaszdım
bu dediklerini yapan çocuk için bir sorunmu var diye baktırmaya hiç grek yokbence
ha sunu sorabilirsin dr a diyelim bunları yaptık allah korusun olumsuz bir sonuç çıktı yaplacak ne var ne bilim kulakta sorun çıktı diyelim hemen acil ameliyatmı olmalı yani yaptırmazsan bu testleri zaman kaybetmis oluyormusun sorun çıkarsa mesela bu onemli
yada norolojik birsey allah korusun tabi diyelim birsey var ne yapılacak ne taranıyor yani bu testlerde ?
ama tekrar diyorum bu kadar lafı anlayıp konusmayan çok tanıgdıım oldu ya ben bir arkadasın çocuklarını biliyorum ilkokula basladı ben o ara sesini duydum çocugun ha yanlız ken konusurmus biz gidince çekinip konusmuyordu ne sorsan bakıyor oyle dusun 5-6 yasındaydı okula basladı bizim yanımızda falanda konusmaya basladı . ama aile içindede 4 yyasına kadar falan konusmadı çocuk ıhıhı ellerinden tutup goturup isteklerini yaptırma vs. yani olabiiliyor birçok etkene baglı olarak yapısal olarak vs . daha çokkuçukler paniklik bir durum yokb ence
gule gule kullan geldigindet abi tamamı esyaların
evkurdanhiç hazetmem çok pahalı kim alır burdan diye dusunuyorum en çok kredi kartı olmayıp taksitli alısveris yapma zorunlulgu olan insanlar yoksa gıcık bir magaza tipik klasik ceyizci senet mantıgıı iel isliyor vs. netten bakıp alsan daha çabuk gelirdi halı vs fatma valla
di mi ya ne kadar güzel. keşke bende on seans gidebilseydim. ama ara verilse de devam edilebiliyormuş canım. inş daha sonra fırsat bulunca edeceğim ben de. hele yazın ne iyi olurdu...ıkıncı seansın bıttı.. ben 10 seans gıdecegım Fatmacım, sımdıden bıle oldukca memnunum desem yalan olmaz ki... bu konuda oldukca sıkıntılı bır ınsan ıdım.. ınsanın vucudunun sureklı temız olması ne kadar guzel bır duygu ımıs..
haklısın gülistancım. biz de öyle yaptık bakalım hayırlısı...fatmacım geçmiş olsun kuzuna. ama konuşma konusunda 2 yaşından önce endişelenmeyin diyor benim okudugum makaleler. gerçi sen daha iyi bilirsin doktor sizi nasıl yönlerndiirrse ama verilen komutları algılayıp hepsini yapması şahane. öncelikli olanda algılayıp yapması değilmi zaten. esrakonun yazdıklarına katılıyorumyani test sonucunda ne çıkarsa ne yapılacak gbi bilgiler dogrultusunda hareket etmek en güzeli.
inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin testten.Merhaba arkadaşlar...
aranızda beni hatırlayan var mı bilmiyorum... ara ara size bakıyorum ama benim bebeğim çok farklı olduğu için yazacak bir şey bulamıyoum...
dün gece geçmişi okurken bera testi dikkatimi çekti... allıntı yapmıştım ama cevap yazamadım...
sadece konuşmuyo diye bera testi istenmesi bana çok gereksiz geldi... bera testi algısı olmayan çocuklara yapılıyor...yani şöyle kulakta bir problem yok ama çocuk seslere tepki vermiyorsa yapılıyor...
bizim 13 mayısta randevumuz var o gün uyutulup yapılacak inşallah...
merak ettiklerinizi anlatabilirim...