- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
hadı büyük gecmıs olsun canım.inş sonuclarda cok ıyı cıkacakameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
hele burası hele burası... donuyoruz,burnumuzu evden dısarı cıkarmak ne mumkun.kış gerı geldı buralaraAntalya Antalya olalı boyle Nısan ayı gecırmıyordur herhal.. soguk, yagmurlu :)) sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım.. Tusı adaddaadddaaa Edi diye tutturmasa bana sahane :)
tatılın tadını cıkar... ama nasıl özledıgını tahmın edebılıyorum.hele Ece nası özledı kımbılırselamlar herkese diycem ama zaten pek kimse yok:)
yorgunluktan oluyoum ama iki dk maillerime bakmaya diye girdim sizlerede bir selam yazayım dedim
dun gece zaten yolculuk vardı uyuyamadık dogru durust ucakta tam dalmısım ucagın tekerler yere degdi odum koparak uyandım. baska bir ulkeye ayak basmak tabiki çok guzel ama ulkem gibisi yokya burda en meshur caddelere bakınca kendmi nisantasında rumeli caddesinde gibi hissediyorum
hersey pahalı zara c a vs magzaları var tr ile aynı hatta biraz dah ayuksek fiyatlar
bakınıp yiyip içip suya 2 euro verip dolanıyoruz:) çok yorucu ne yesek diye bakınmaktan saatler geçiyor onumu yesek bunda domuz eti varmıdır yok içinde ne vardır derken bugun sekerim dustu bayılcaktım bir ar asokaklarda hem yorgunluk hem aclıktan
cocuklarmı ozellikle kizimi çok ozledimm telefonda bir annee diye bagrısı var kulaklarımda hala sesi
otelin internetinden kullanmaya basladık bugun aksam tabiki o da parayla ama en azından berke yarın kamera acacak onları goreceim
benden haberler boyle arada girip bakıyorum herkes iyidir insallah
Afikime neguzelde yakısmıs papyonnn.damatla yarıs var desene düğünde :))