2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
hadı büyük gecmıs olsun canım.inş sonuclarda cok ıyı cıkacak
Antalya Antalya olalı boyle Nısan ayı gecırmıyordur herhal.. soguk, yagmurlu :)) sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım.. Tusı adaddaadddaaa Edi diye tutturmasa bana sahane :)
hele burası hele burası... donuyoruz,burnumuzu evden dısarı cıkarmak ne mumkun.kış gerı geldı buralara
selamlar herkese diycem ama zaten pek kimse yok:)
yorgunluktan oluyoum ama iki dk maillerime bakmaya diye girdim sizlerede bir selam yazayım dedim
dun gece zaten yolculuk vardı uyuyamadık dogru durust ucakta tam dalmısım ucagın tekerler yere degdi odum koparak uyandım. baska bir ulkeye ayak basmak tabiki çok guzel ama ulkem gibisi yokya burda en meshur caddelere bakınca kendmi nisantasında rumeli caddesinde gibi hissediyorum
hersey pahalı zara c a vs magzaları var tr ile aynı hatta biraz dah ayuksek fiyatlar
bakınıp yiyip içip suya 2 euro verip dolanıyoruz:) çok yorucu ne yesek diye bakınmaktan saatler geçiyor onumu yesek bunda domuz eti varmıdır yok içinde ne vardır derken bugun sekerim dustu bayılcaktım bir ar asokaklarda hem yorgunluk hem aclıktan

cocuklarmı ozellikle kizimi çok ozledimm telefonda bir annee diye bagrısı var kulaklarımda hala sesi
otelin internetinden kullanmaya basladık bugun aksam tabiki o da parayla ama en azından berke yarın kamera acacak onları goreceim

benden haberler boyle arada girip bakıyorum herkes iyidir insallah
tatılın tadını cıkar... ama nasıl özledıgını tahmın edebılıyorum.hele Ece nası özledı kımbılır

Afikime neguzelde yakısmıs papyonnn.damatla yarıs var desene düğünde :))

ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
canım çok çok geçmiş olsun temiz çıkar inşallah sonuçların ameliyatın nasıl geçti sadece rahim ağzı alındı dimi?
selamlar herkese diycem ama zaten pek kimse yok:)
yorgunluktan oluyoum ama iki dk maillerime bakmaya diye girdim sizlerede bir selam yazayım dedim
dun gece zaten yolculuk vardı uyuyamadık dogru durust ucakta tam dalmısım ucagın tekerler yere degdi odum koparak uyandım. baska bir ulkeye ayak basmak tabiki çok guzel ama ulkem gibisi yokya burda en meshur caddelere bakınca kendmi nisantasında rumeli caddesinde gibi hissediyorum
hersey pahalı zara c a vs magzaları var tr ile aynı hatta biraz dah ayuksek fiyatlar
bakınıp yiyip içip suya 2 euro verip dolanıyoruz:) çok yorucu ne yesek diye bakınmaktan saatler geçiyor onumu yesek bunda domuz eti varmıdır yok içinde ne vardır derken bugun sekerim dustu bayılcaktım bir ar asokaklarda hem yorgunluk hem aclıktan

cocuklarmı ozellikle kizimi çok ozledimm telefonda bir annee diye bagrısı var kulaklarımda hala sesi
otelin internetinden kullanmaya basladık bugun aksam tabiki o da parayla ama en azından berke yarın kamera acacak onları goreceim

benden haberler boyle arada girip bakıyorum herkes iyidir insallah
iyi tatiller esrakocum bol bol gez fotolarına baktım faceden çok güzel...
burayıda hiç boşlamıyosun maşallah
bimde oyuncak!!!
saolsun evrimciğimin hatırlatmasıyla bime koşup geldim,

bugun çeşit çeşit oyuncak gelmiş.
ama ben davul aldım.23 nisan gösterisine gidices yarın inşallah. tam süpper oldu.

müzik aletleri seti var
ışıklı helikopter var. evrim hleikopterden almışkuzeypaşa begenmiş oynormuşş tavsiye etti.
bul tak kamyon var.
kız bebek anneleri çok güzel bi set var adını bilmiom ama bence adı kokoş set!
vakti olan bi gidip baksın:)
heee bide polo şeker vardı biz lisedyken alırdık hep. ortası delik nanelibi şeker. ondan gelmiş 3lü paket:)aldım tabikim
ayy ben o setten almak istiyodum yolum bime düşmedi hiç yarın görürsem alırım bu ara sırf nehire çalışıyoruz zati
düğün öncesi akif:)

]

maşşalah afik paşaya kimin düğününe gidiyosunuz ben kaçırmışım annenlerde düğün için mi geldi?

bugün öğleye kadar çalıştım annem nehiri stada götürdü bayram için ama tören yapılan yer değişmiş üzülmüşler. uydur kaydır bi yere taşımışlar bide şimdiye kadar yolumuzun hiç düşmediği bir yer bayram göremedi kuzucum.
23 nisan etkinlikleri vardı bi parkta ona götürdük öğleden sonra biraz açıldı. baya kalabalıktı ama bizimkiler diğer çocuklar göre küçük kalır daha çok ilk okul öğrencilerine göre etkinlikler vardı

efrimm antalya genelde yağmurludur ama bu mevsimde böyle yağmur benide şaşırttı biz eskiden 23 nisanda denize girerdik:)))

efrimm antalya genelde yağmurludur ama bu mevsimde böyle yağmur benide şaşırttı biz eskiden 23 nisanda denize girerdik:)))

Sogukkanlı bır ınsanım ama geldıgım yere de getırdım galıba :)) bır de bana Nısan da buraya yaz gelıyor falan dıyordunuz.. apar topar 34 beden oldum sızın yuzunuzden :)))))))))))

Seda Mıgros a gıtmedınız galıba :)) Antalya orada ıdı bugun de, resmen talan etmişlerdi oyuncak reyonunu, o kadar dıyeyım sana.

evrim napıyosun ne yaptınız bugün??
buralar iyice ıssızlaştı kimse yok diye çıkıyodum seni gördüm

canım biz cam piramitin ordaydık migrosa gitmedik nehir alışveriş merkezinde durmuyo doğru düzgün bizi çıldırtırdı artık... ama oyuncaklarda indirim olduğunu bilseydim uğrardım yarına devem edermiki??

neee neeeeeeeeeeee sen nediyon 34 bedenmi yok artıkkk

evrim 59.3 59.5 arasıyım şu an ama belim hala 70 santim bide düşük bel falan giydiğim zaman fırtlıyo bi görsen iğrenç ya ben mikini giymek istiyorumm bu halde hayatta giyemem
eşim diyo yazın denizde verirsin panik yapma ama denize nasıl gitcem ben bu haldeee:KK14:

evrim 59.3 59.5 arasıyım şu an ama belim hala 70 santim bide düşük bel falan giydiğim zaman fırtlıyo bi görsen iğrenç ya ben mikini giymek istiyorumm bu halde hayatta giyemem
eşim diyo yazın denizde verirsin panik yapma ama denize nasıl gitcem ben bu haldeee:KK14:

o fırtlıklar zaten var ya.. sırf onlardan kurtulabılmek ıcın sopa ıle her gun yanlara yatıyorum.. vucutta heryer erıyor,mubareklerde tık yok.

Derya nın ısrarı ıle Leslie ye baslayacagım bu hafta.. bakalım sonuclar nasıl olacak. Oldukca fazla kalorı harcanıyormus,duzenlı yuruyemedıge gore bence de en ıyısı ev ıcınde boyle olacak.

bim oyuncaklarını ben de takip ediyorum. çalgı seti vardı aldık ondan ama üfleyemiyor henüz yiğit çalamadı üflemeli olanları :KK43: migros oyuncak indirimini de kaçırdım ne yazık ki :KK43: iş işten geçtikten sonra duydum..

istanbul çok yorucu geçti. yiğit çok üzdü. ikeayı doğru düzgün dolaşamadık bile. hemen çıkmak zorunda kaldık. yine de bikaç çerçeve ve ayna almayı başarabildim.. avize alacaktım uygun bulamadım. vakitte az olunca.. onu da tekzenden aldık. henüz takmadık hiçbirini. yeni aldığımız halıları bekliyorum. hala gelmedi bi hafta oldu deli etti beni.. bu arada halılar annemin, avize ise kız kardeşimin ev hediyesi :)

ogluma yaptıgınız güzel yorumlarınız için teşekkür edriz teyzeleri..

sedacım düğün amcamın torununun.annemlerde düğün bahanesiyle bana gelmiş oldular.
bizde akraba çok düğün dernekhiç bitmez çok şükür. annemlerde her yıl hem ziyaret hem ticaret hesabı...:)

gülimmmm
yerim ben papyonlu afiki
ykmde andywowoda var düz askı birde pançoda var bi bak istersen tatlım
bu arada beni aradın ama dönemedim numaramı değiştirdim hattı kapattık dışarıya diğer numarada açılmadı açılsın arayacağım seni bebem

gün fotolarını ekleyemedim bi türlü imageshack hata veriyor
tekrar deneyeceğim ilerleyen günlerde
herkesler iyidir umarım
bende zayıflama modunda ilerliyorum başarılı olacağım inşallah
zayıflamalıyım zayıflamalısın zayıflamalıııı

bi ara bu konu geçmişti arkadaşlar ama yoğun dönemimde pek katılamamış kaçırmıştım. şimdi yiğit için bu testi yaptırmamız istendi. konuşmadığından dolayı. aramızda yaptıran var mıydı? ben hemen yaptırmak istemiyorum ama... kararsız da kaldım yani. fikriniz nedir? benim için çok önemli...

Güli maşallah Afik e :nazar: küçük bir adam olmuş çok tatlı gerçekten..

Fatma, Bera testi hiç duymamıştım şimdi internetten baktım işitme testiyle ilgili birşeymiş. Elif de konuşma anlamında yaşıtlarından geri ama doktor henüz bu tip bir test istemedi bizden. İki yaşına kadar gözlemleyelim ilerlemesine bakarız dedi. Sizin doktor istedi sanırım, inşallah dili çözülür ksa zamanda Allah yardımcımız olsun..

herkese merhabalar
yurdum topraklarından seslenmek ne guzel.
hersey iiyi hos ta insanı evi gibi memleketi gibi yokmus yani yurtdısı bikaçg un guzel buna karar verdik.
istanbul harika bir sehir biz harika bir sehirde yasıyoruz avrupanın en guzel sehilrlerinden birinde istanbuldan farklı aman aman bir guzellik gormedim gercekten kendimizi sanslı hissederek donduk.
turkiyenin pekçok sehri çok guzel tabiki heryyer istanbul gibi deil ama yurdum gercekten çok guzelmis.
sulu yemek yemeyi ozledim gunlerdir burger king yiyoruz onların yemeklerini bortu bocekleri yiyemedik maalesef.

fatmacım isitme testi vs için erken oldugun dusunuyorum yigitin konusması ne derece tabi bilmiyorum tam olarak ama etrafımdaki birçok ailede bu tarz gecikmeler oldu 3 yasına kadar bile yani bekleyenler var
yigit soylediklerinizi algılıyor yapıyormu kendi konusmasada en onemli kistas bu sanıyorum bizim dr da bunun uzernide çok duruyor. sizi duyup duymadıgını anlamak içinde bu yeterli olsa gerek

X