2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Esraaa hoş geldin canım memleketine fotolarına baktım şimdi çok güzell
senide zayıflamış gördüm fotolarda dedim bu kıza elin memleketi yaramamış :KK1:

yok canım ya nerde zayıflamak tum gun sokaklarda gezsek de iki ogun fast food burger king yiyince pek kilo verilmiyor ustune bir iki kilo almıs geldim eminim yarın hemen iner ama salata yemeye basladım hemen bugun gunlerdir viucutuma su bile dogru durust girmedi :)

gün fotolarını ekleyemedim bi türlü imageshack hata veriyor
tekrar deneyeceğim ilerleyen günlerde
herkesler iyidir umarım
bende zayıflama modunda ilerliyorum başarılı olacağım inşallah
zayıflamalıyım zayıflamalısın zayıflamalıııı
zayıflamalıyım zayıflamalıyım ve gercekten zayıflamalıyım.... :KK43:((
bi ara bu konu geçmişti arkadaşlar ama yoğun dönemimde pek katılamamış kaçırmıştım. şimdi yiğit için bu testi yaptırmamız istendi. konuşmadığından dolayı. aramızda yaptıran var mıydı? ben hemen yaptırmak istemiyorum ama... kararsız da kaldım yani. fikriniz nedir? benim için çok önemli...
hiç duymamıstım bu testın adını, işitmeyle ılgılı bı testmı? mesela etkı-tepkı nasıl.benım cevremdede gec konusanlar vardı hatta yegenlerımden bırı 3 yasında konustu ama bız cagırınca bakardı yada kumandayı getır dedıgımızde kumandanın ne oldugunu bılır getırırdı.ne bılıyım baban nerde,annen nerde gıbı vs sorulara ya bakarak yada parmagıyla göstererek bı nevı cvp verırdı.sadece cümle kurması ,kelıme dagarcıgını genişletmesı gec olmustu.Yiğit nasıl bu konularda

migrosta her 23 nisanda indirim oluyor oyuncaklarda,kadınlar gününde ve anneler günündede makyaj malzemelerinde oluyor.hiçbirini kaçırmamaya çalışıyorum.

esra hoşgeldin ece ile karşılaşmanız nasıl oldu çok merak ettim

fatmacım bende esraya katılıyorum.eğer sizi anlıyorsa.bu test için çok erken diye düşünüyorum.3 yaşına kadar konuşmayan çocujlar var.

Esra hoşgeldın memleketıne :)) ben en cok Ece ne yapmıs onu merak edıyorum,yoklugunuzu cok hıssetmısmı,aglamısmı, gece uyumusmu, sizi görünce ne yaptı mesela.... 5 gun uzun bı süre,sonucda ilk ayrılıkdı dımı bu

migrosta her 23 nisanda indirim oluyor oyuncaklarda,kadınlar gününde ve anneler günündede makyaj malzemelerinde oluyor.hiçbirini kaçırmamaya çalışıyorum.

fatmacım bende esraya katılıyorum.eğer sizi anlıyorsa.bu test için çok erken diye düşünüyorum.3 yaşına kadar konuşmayan çocujlar var.

Esra hoşgeldın memleketıne :)) ben en cok Ece ne yapmıs onu merak edıyorum,yoklugunuzu cok hıssetmısmı,aglamısmı, gece uyumusmu, sizi görünce ne yaptı mesela.... 5 gun uzun bı süre,sonucda ilk ayrılıkdı dımı bu

hosbulduk arkadaslar

ya ece ile ilk ayrılısımız bir haftasonu kıbrısa gitmistik oydu aslında bu ikinciydi ama uzun sureli ilk kezdi tabi.
hiç sorun çıkarmamıs biz giderken geceleri uyanma donemindeydi her gece bir iki kez kalkıyordu ilk gittigimiz gece yine uyanmıs sonra hiç uyanmamıs bizde sasırdık bizemi yapıyr vs diye dun gece baktık yine uyanmadı donem donem oluyor ece nin hiç belli olmuyor. onun dısında esyalarımıza bakıp anne baba demis hiç aglama hareketi ile olmamıs zaten geçen seferde olmamıstı bolelikle alısmıs oldu o acıdan çok mutluyum bize bagımlı olmaması en guzeli hayat ne getirir bilinmez alısın yoklugumuza kısa aralarla da olsa.
anneanne ve babanneyi çok sevdigi için onlarla tum haftasonu oynamıs onlarda mest tabi sunu yaptı buunu dedi çok eglenmisler herkes memnun çok sukur hayatından yani bu tatille ilgili olarak:)
halaları biri ki gezdirmis sitenin parkına indirmisler falan
biz yokken olan tek falso o ortanca gorumcem sitede komsunun kopegi ile hasır nesir etmis ece yi yavru kopekmis ama eli agzının içinde falanmıs kopegin orda iken bize bunları anlattı yutkunarak yaa ne hoss falan dedim yalandan ama ibonunda benimde içimiz gitti ya ısırsa ya birsey olsa
bir kere tasmasını tutmak istemis kopek bir kosmus eceyerde tabi bunu gulerek anlatıyorlar ece çok eglendi kopekle opustu hep falan diye biz sinir olarak dinledik ama birsey diyemedik biz yokken kendilerince ece yi eglendirme cabaları gostermisler ama bize gore kesinlikle yanlı
kopek kopektir hiç guvenemem kendim sever mıncıklarım ama ece ye asla elletmem çunku ece de sıkıyor hayvanları bogazlar bile yani . yapmıslar iste neyseki birsey olmamıs vukuat yok:)

biz gece geldik yine uyuyordu tabi sabah beni gordu anneeeee dedi c ıvıl cıvil bir sesle simardı yatakta atladı zıpladı vs o kadar yani aksam babasını gordu aynıs ekil babaaaa dedi kucagnıa atladı o kadar.
hep iste vs demisler bizi sordukca arada atta ya gitti demisler oyle çok yadırgamamıs
ara ara sabah uyandıgı bazı gunler odalarda bizi aranmıs o yani

ay ne güzel esra tam kıvamında yetiştirmişsin
ne çok bağlı ne çok ayrı
ya nehir biz yokken hep anne yok baba yok diyomuş pazar günüde dedi. burdayızya işte kızm diyorum nerde nerde diyo.
bizi özlüyo biz yokken heralde diye düşündüm ama yanına gidincede bize yüz vermiyo anne annesine yapışıyo gidin siz diyo ittiriyo bizi
geçen hafta iki kez falan anneannesinde kaldı eve gelmek istemedi zaten her seferinde ağlayarak geliyo hiç mutlu olmuyo bize gelirken niye böyle yapıyo anlamış değilim
bide dün çok felaket ısırdı beni etimi kopardı resmen bazende yüzüme şaplak atıyo
ya onu bırakıp gidiyoruz diye kızıyo yada anneannesine çok alışıyo onu bırakmak istemiyo

esra gerçekten bak laf olsun diYe söylemiyorum kilo vermesende sıkılaşmışsın demekki
istersen vücudunun ölçüsünü almaya başla öyle daha çok farkedilir oluyo tek kiloya bağlı kalma

Son düzenleme:
zayılicam zayıflicam diyip duruyorum ama bi icraat yok sonunda bu diyeti yapmaya karar verdim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti.html
ama benim ki biraz farklı olacak öğlen yemeğimi ekmeksiz normal yiyicem bunu da akşamları yicem
bir ay boyunca haftada 3 veya 4 yapsam yeter heralde

Ayran dıyetının aralarda meyve yıyenıne benzıyor.. bence bu karısımın ıcıne mercımek te atmalısın, yuksek proteın var, sana daha da yardımcı olur.

Dunden berıdır ben de ayran detoksunu yapıyorum, kılo sabıt kaldı, bı sekıl vucudu uyarmam lazım..

veren kadın ıyı vermıs ammmaaa hatun her gun ıkı saat spor da yapıyormus :))) bence keramet sporda, corbanın baslı basına bı ıse yarayacagını sanmıyorum :KK43:

Güli maşallah Afik e :nazar: küçük bir adam olmuş çok tatlı gerçekten..

Fatma, Bera testi hiç duymamıştım şimdi internetten baktım işitme testiyle ilgili birşeymiş. Elif de konuşma anlamında yaşıtlarından geri ama doktor henüz bu tip bir test istemedi bizden. İki yaşına kadar gözlemleyelim ilerlemesine bakarız dedi. Sizin doktor istedi sanırım, inşallah dili çözülür ksa zamanda Allah yardımcımız olsun..

herkese merhabalar
yurdum topraklarından seslenmek ne guzel.
hersey iiyi hos ta insanı evi gibi memleketi gibi yokmus yani yurtdısı bikaçg un guzel buna karar verdik.
istanbul harika bir sehir biz harika bir sehirde yasıyoruz avrupanın en guzel sehilrlerinden birinde istanbuldan farklı aman aman bir guzellik gormedim gercekten kendimizi sanslı hissederek donduk.
turkiyenin pekçok sehri çok guzel tabiki heryyer istanbul gibi deil ama yurdum gercekten çok guzelmis.
sulu yemek yemeyi ozledim gunlerdir burger king yiyoruz onların yemeklerini bortu bocekleri yiyemedik maalesef.

fatmacım isitme testi vs için erken oldugun dusunuyorum yigitin konusması ne derece tabi bilmiyorum tam olarak ama etrafımdaki birçok ailede bu tarz gecikmeler oldu 3 yasına kadar bile yani bekleyenler var
yigit soylediklerinizi algılıyor yapıyormu kendi konusmasada en onemli kistas bu sanıyorum bizim dr da bunun uzernide çok duruyor. sizi duyup duymadıgını anlamak içinde bu yeterli olsa gerek

zayıflamalıyım zayıflamalıyım ve gercekten zayıflamalıyım.... :KK43:((

hiç duymamıstım bu testın adını, işitmeyle ılgılı bı testmı? mesela etkı-tepkı nasıl.benım cevremdede gec konusanlar vardı hatta yegenlerımden bırı 3 yasında konustu ama bız cagırınca bakardı yada kumandayı getır dedıgımızde kumandanın ne oldugunu bılır getırırdı.ne bılıyım baban nerde,annen nerde gıbı vs sorulara ya bakarak yada parmagıyla göstererek bı nevı cvp verırdı.sadece cümle kurması ,kelıme dagarcıgını genişletmesı gec olmustu.Yiğit nasıl bu konularda

hosbulduk arkadaslar

ya ece ile ilk ayrılısımız bir haftasonu kıbrısa gitmistik oydu aslında bu ikinciydi ama uzun sureli ilk kezdi tabi.
hiç sorun çıkarmamıs biz giderken geceleri uyanma donemindeydi her gece bir iki kez kalkıyordu ilk gittigimiz gece yine uyanmıs sonra hiç uyanmamıs bizde sasırdık bizemi yapıyr vs diye dun gece baktık yine uyanmadı donem donem oluyor ece nin hiç belli olmuyor. onun dısında esyalarımıza bakıp anne baba demis hiç aglama hareketi ile olmamıs zaten geçen seferde olmamıstı bolelikle alısmıs oldu o acıdan çok mutluyum bize bagımlı olmaması en guzeli hayat ne getirir bilinmez alısın yoklugumuza kısa aralarla da olsa.
anneanne ve babanneyi çok sevdigi için onlarla tum haftasonu oynamıs onlarda mest tabi sunu yaptı buunu dedi çok eglenmisler herkes memnun çok sukur hayatından yani bu tatille ilgili olarak:)
halaları biri ki gezdirmis sitenin parkına indirmisler falan
biz yokken olan tek falso o ortanca gorumcem sitede komsunun kopegi ile hasır nesir etmis ece yi yavru kopekmis ama eli agzının içinde falanmıs kopegin orda iken bize bunları anlattı yutkunarak yaa ne hoss falan dedim yalandan ama ibonunda benimde içimiz gitti ya ısırsa ya birsey olsa
bir kere tasmasını tutmak istemis kopek bir kosmus eceyerde tabi bunu gulerek anlatıyorlar ece çok eglendi kopekle opustu hep falan diye biz sinir olarak dinledik ama birsey diyemedik biz yokken kendilerince ece yi eglendirme cabaları gostermisler ama bize gore kesinlikle yanlı
kopek kopektir hiç guvenemem kendim sever mıncıklarım ama ece ye asla elletmem çunku ece de sıkıyor hayvanları bogazlar bile yani . yapmıslar iste neyseki birsey olmamıs vukuat yok:)

biz gece geldik yine uyuyordu tabi sabah beni gordu anneeeee dedi c ıvıl cıvil bir sesle simardı yatakta atladı zıpladı vs o kadar yani aksam babasını gordu aynıs ekil babaaaa dedi kucagnıa atladı o kadar.
hep iste vs demisler bizi sordukca arada atta ya gitti demisler oyle çok yadırgamamıs
ara ara sabah uyandıgı bazı gunler odalarda bizi aranmıs o yani

hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için..
esracım hoşgeldin.

aslında önce konuyu tam olarak anlatmalıydım sizlere testi sormadan önce çünkü hepinizin cevaplarında da algı konusu ortak nokta arkadaşlar.
şöyle uzun uzun yazayım vaktim varken..
biz pazartesi günü yiğiti doktora götürdük. iki kez kapıdan geçerken kulağını kapının kirişine çarptı ve kulağını gösterip eliyle ııhh diyordu. bir de istanbulda yüz üstü düşüp burnu kanadı. o da telaşlandırdı beni. sağ elinin üzerinde de minik minik sivilce tarzı şeyler çıktı. yani hepsini birden bi doktora gösterelim dedik. gitmişken de konuşma meselesini soralım dedik.
kulak ve burun iyi dedi sorun yok. eline krem yazdı. olabilir arada böyle şeyler dedi. konuşma konusunda çocuk gelişimi doktoru diye ayrı bir doktor varmış ona yönlendirdi bizi.
gittik..onun ortamı çok farklı. oyun masaları oyuncaklar filan var. arkadaş gibi davrandı yiğite. bize oturun dedi siz hiç karışmayın. yiğite gel dedi sandalyeye otur. yiğit gitti sandalyeye. oturacak bana bakıyor. oturayım mı yada yardım et der gibi. neyse azcık yardım ettim çıktı. çok dedi koruyucu davranmışsınız bundan sonra böyle yapmayın. neyse.. masanın üzerine küpler koydu. kule yapalım yiğit bunlarla dedi. yiğit başladı yapmaya. yaptı kuleyi. sonra al dedi yiğit bu küpü babana götür. yiğit atladı indi sandalyeden götürdü babasına verdi. sonra anneye ver dedi yiğit bana verdi. babadan getir dedi. gitti getirdi. her yaptığında da da hıı hıı diyor yiğit. neyse... önüne kitap koydu kuş hangisi dedi resimlerden yiğit gösterdi. sonra oyuncak bebek verdi önüne saçları nerde dedi. yiğit bakıyor böyle. sonra kendi saçlarını gösterdi. doktor anladı bebeği bilmiyor. dişini sordu yiğite gösterdi güldü sonra hatta. şaşırdık biz hiç diş öğretmemiştik çünkü. bize bikaç soru sordu işte heceliyor mi bağırıyor mu filan gibi. sonra dedi ki algıları çok iyi. her söyleneni anlıyor ve yapıyor. alıcı dedi ama verici değil henüz. algıda ve kulakta problem var gibi durmuyor. ama dedi aklımızda bişi kalmasın. siz kulak burun boğaza girin bi bera testi yaptırın. bir de dedi nörolojiye götürün. bunların sonuçları ile gelin bana. size yapılacaklar listesi hazırlayacağım. ama mutlaka evde bunları yapacaksınız dedi. bol bol sakız çiğnesin dedi. herşeyi pipetle içsin dedi.neyse.bizde götürdük başka hastaneye. bera testi için gün verdi. noroloji bu yaştakilere bakmıyoruz çocuk nörolojisine götüreceksiniz dedi. o da sakaryada yokmuş. en yakın izmitte.. sonra çok araştırdım işte internetten bera testini. yarım saat ila bir saat arasında sürüyormuş. çocuk uyurken yapılıyormuş. çocuğa hiçbir zararı ya da acısı ağrısı yok. kulağı ölçüyor işte. ama kararsız kaldım. herkes erken diyor. aslında ben de erken diye düşünüyorum. en azından iki yaşına gelsin diyorum. böyle işte arkadaşlar... sabredip okuduysanız teşekkür ederim.

salounumu komple değiştirdim bu arada. eşyaların yerlerini ve yeni avizeyi taktım. bu hali çok daha hoşuma gitti. sevindirik oldum :) evkura da sinir oldum. bugün tam on gün oldu. halı siparişlerim hala gelmedi. inşallah bir sorun çıkmaz. hani gelince serdim mesela çirkin oldu ya da boyutu denk gelmedi filan değiştiririz demişlerdi ama olmaz diye korktum bu kadar gecikince..

aslında önce konuyu tam olarak anlatmalıydım sizlere testi sormadan önce çünkü hepinizin cevaplarında da algı konusu ortak nokta arkadaşlar.
biz pazartesi günü yiğiti doktora götürdük. iki kez kapıdan geçerken kulağını kapının kirişine çarptı ve kulağını gösterip eliyle ııhh diyordu. bir de istanbulda yüz üstü düşüp burnu kanadı. o da telaşlandırdı beni. sağ elinin üzerinde de minik minik sivilce tarzı şeyler çıktı. yani hepsini birden bi doktora gösterelim dedik. gitmişken de konuşma meselesini soralım dedik.
kulak ve burun iyi dedi sorun yok. eline krem yazdı. olabilir arada böyle şeyler dedi. konuşma konusunda çocuk gelişimi doktoru diye ayrı bir doktor varmış ona yönlendirdi bizi.
gittik..onun ortamı çok farklı. oyun masaları oyuncaklar filan var. arkadaş gibi davrandı yiğite. bize oturun dedi siz hiç karışmayın. yiğite gel dedi sandalyeye otur. yiğit gitti sandalyeye. oturacak bana bakıyor. oturayım mı yada yardım et der gibi. neyse azcık yardım ettim çıktı. çok dedi koruyucu davranmışsınız bundan sonra böyle yapmayın. neyse.. masanın üzerine küpler koydu. kule yapalım yiğit bunlarla dedi. yiğit başladı yapmaya. yaptı kuleyi. sonra al dedi yiğit bu küpü babana götür. yiğit atladı indi sandalyeden götürdü babasına verdi. sonra anneye ver dedi yiğit bana verdi. babadan getir dedi. gitti getirdi. her yaptığında da da hıı hıı diyor yiğit. neyse... önüne kitap koydu kuş hangisi dedi resimlerden yiğit gösterdi. sonra oyuncak bebek verdi önüne saçları nerde dedi. yiğit bakıyor böyle. sonra kendi saçlarını gösterdi. doktor anladı bebeği bilmiyor. dişini sordu yiğite gösterdi güldü sonra hatta. şaşırdık biz hiç diş öğretmemiştik çünkü. bize bikaç soru sordu işte heceliyor mi bağırıyor mu filan gibi. sonra dedi ki algıları çok iyi. her söyleneni anlıyor ve yapıyor. alıcı dedi ama verici değil henüz. algıda ve kulakta problem var gibi durmuyor. ama dedi aklımızda bişi kalmasın. siz kulak burun boğaza girin bi bera testi yaptırın. bir de dedi nörolojiye götürün. bunların sonuçları ile gelin bana. size yapılacaklar listesi hazırlayacağım. ama mutlaka evde bunları yapacaksınız dedi. bol bol sakız çiğnesin dedi. herşeyi pipetle içsin dedi.neyse.bizde götürdük başka hastaneye. bera testi için gün verdi. noroloji bu yaştakilere bakmıyoruz çocuk nörolojisine götüreceksiniz dedi. o da sakaryada yokmuş. en yakın izmitte.. sonra çok araştırdım işte internetten bera testini. yarım saat ila bir saat arasında sürüyormuş. çocuk uyurken yapılıyormuş. çocuğa hiçbir zararı ya da acısı ağrısı yok. kulağı ölçüyor işte. ama kararsız kaldım. herkes erken diyor. aslında ben de erken diye düşünüyorum. en azından iki yaşına gelsin diyorum. böyle işte arkadaşlar... sabredip okuduysanız teşekkür ederim.

hee anladım,ee algıları cok ıyı, önemlı olanda bu sanırım.konusmada geçlik genelde olan bişe zaten.cok nadır bı durum degıl.bera testı işitme testımı oluyormus.onu bebekken yaptırdık bızde.uyurken yapılıyo ama okadar uzun sürmemişti.belkı bebeklıkte olanla şimdi yapılan farklıdır
eger aklını süreklı sorular kurcalıyorsa yaptırın,için rahat edecekse yaptırın madem

Ayran dıyetının aralarda meyve yıyenıne benzıyor.. bence bu karısımın ıcıne mercımek te atmalısın, yuksek proteın var, sana daha da yardımcı olur.

Dunden berıdır ben de ayran detoksunu yapıyorum, kılo sabıt kaldı, bı sekıl vucudu uyarmam lazım..

veren kadın ıyı vermıs ammmaaa hatun her gun ıkı saat spor da yapıyormus :))) bence keramet sporda, corbanın baslı basına bı ıse yarayacagını sanmıyorum :KK43:
evet bende aynen öyle düşündüm fasulye yerine mercimek koyucam
bende günde yarım saat yürüyorum 15 dk. da egzersiz yapıyorum bu yetmezmi ( yarım saat yani 15 er dk. işe gelip giderken:KK9:)
sen detoksu yeni yapmadınmı bi daha niye yapıyosun ????

valla konu hakkında hiç bi fikrim yok o yüzden cevap yazmadım.dr nin her dediğini doğru düzgün yapmış bi de ni ye test istediki bi şüphesimi var yoksa her çocuktanmı istiyo
bu arada salonunu güle güle kullan

Sedacım,

Ben o detoksu devam ettıremedım ertesı gun.. bır ısıme yaramadı acıkcası..

Kılo hala gıtmemekte ısrar edınce dun yıne basladım.

Sevgili Fatma,

Kuzuna cok cok gecmıs olsun..

yeni cicilerini güle güle kullan.. ben o evkur ıle ılgılı cok da ıyı seyler duymamısımdır hıc.. bır daha yapma bence ordan alısverıs.

Lazer ıle ılgılı son dusuncelerını merak edıyorum.. ne durumdasın?

Son düzenleme:
ben memnun kaldım evrim. koltuk altı baya azaldı dört seans sonunda. ama yine de çıkıyor. ama eskisiyle kıyaslanamaz. ama diğer taraf iki buçuk seans oldu. reglime denk geldi bazen nama o da eskisine göre çok iyi. orayı da dörde tamamlayacağım bakalım alacağım var. ama devam edemeyeceğim artık. ankaraya gidip gelmiyoruz eskisi gibi. bir de ev aldık borçlandık malum.. geçen bi fırsat sitesinde gördüm dört seans çeşitli paketler oluşturmuşlar. normalde bin lira ama 89 tl ye veriyorlardı. istanbulda sekiz farklı poliklinkte geçerliymiş kart. istanbulda olsam alırdım.. sen ne durumdasın?

ay ne güzel esra tam kıvamında yetiştirmişsin
ne çok bağlı ne çok ayrı
ya nehir bırakmak istemiyo
benim en buyuk istegim bize asırı bagımlı olmaması idi bunuda bu sekilde saglamıs oluyoruz diye ayrıca seviniyorum. etrafımda annesi olmadan uyuyamayan babası olmanadan birsey yapamayan vs çocklar grunce panik oluyorum çunku hiç oylebir bagımlılıgı olsun istemem yada yatagı olmadan uyuyamayan o esyası olmadan kalamayan vsv s

esra gerçekten bak laf olsun diYe söylemiyorum kilo vermesende sıkılaşmışsın demekki
istersen vücudunun ölçüsünü almaya başla öyle daha çok farkedilir oluyo tek kiloya bağlı kalma

sagol canım benim :)
ya oyle diyor herkes oyle demekki
birde ben spor asırı vs yapmıyorum yaptıgımda iste haftada 4-5 gun en çok bir saat kosu bandında ytempolu yuruyus. ama benim vucut yapım bu sekil hamilelikte çok su tutuyor çok genisliyiorum sonrada hizla gidiyor ben birsey yapmasam bile . birde ikinci çocuktan sonra iyice kalıcak diye korktum ama gidiyor allahtan yas çok ilerlemeden eski halime donmem gerek. ugrasıyorum

yakın izmitte.. sonra çok araştırdım işte internetten bera testini. yarım saat ila bir saat arasında sürüyormuş. çocuk uyurken yapılıyormuş. çocuğa hiçbir zararı ya da acısı ağrısı yok. kulağı ölçüyor işte. ama kararsız kaldım. herkes erken diyor. aslında ben de erken diye düşünüyorum. en azından iki yaşına gelsin diyorum. böyle işte arkadaşlar... sabredip okuduysanız teşekkür ederim.

fatmacım tabiki biz dr degiliz hani fikir yazıyoruz. benim çocugum boyle olsa ben hi birsey yapmaszdım
bu dediklerini yapan çocuk için bir sorunmu var diye baktırmaya hiç grek yokbence
ha sunu sorabilirsin dr a diyelim bunları yaptık allah korusun olumsuz bir sonuç çıktı yaplacak ne var ne bilim kulakta sorun çıktı diyelim hemen acil ameliyatmı olmalı yani yaptırmazsan bu testleri zaman kaybetmis oluyormusun sorun çıkarsa mesela bu onemli
yada norolojik birsey allah korusun tabi diyelim birsey var ne yapılacak ne taranıyor yani bu testlerde ?
ama tekrar diyorum bu kadar lafı anlayıp konusmayan çok tanıgdıım oldu ya ben bir arkadasın çocuklarını biliyorum ilkokula basladı ben o ara sesini duydum çocugun ha yanlız ken konusurmus biz gidince çekinip konusmuyordu ne sorsan bakıyor oyle dusun 5-6 yasındaydı okula basladı bizim yanımızda falanda konusmaya basladı . ama aile içindede 4 yyasına kadar falan konusmadı çocuk ıhıhı ellerinden tutup goturup isteklerini yaptırma vs. yani olabiiliyor birçok etkene baglı olarak yapısal olarak vs . daha çokkuçukler paniklik bir durum yokb ence

salounumu komple değiştirdim bu arada. eşyaların yerlerini ve yeni avizeyi taktım. bu hali çok daha hoşuma gitti. sevindirik oldum :) evkura da sinir oldum. bugün tam on gün oldu. halı siparişlerim hala gelmedi. inşallah bir sorun çıkmaz. hani gelince serdim mesela çirkin oldu ya da boyutu denk gelmedi filan değiştiririz demişlerdi ama olmaz diye korktum bu kadar gecikince..

gule gule kullan geldigindet abi tamamı esyaların
evkurdanhiç hazetmem çok pahalı kim alır burdan diye dusunuyorum en çok kredi kartı olmayıp taksitli alısveris yapma zorunlulgu olan insanlar yoksa gıcık bir magaza tipik klasik ceyizci senet mantıgıı iel isliyor vs. netten bakıp alsan daha çabuk gelirdi halı vs fatma valla

Herkese selam beni merak eden oldumu acaba 2haftadan belkide fazla zamandir giremiyorum bende bunu merak ediyorum. evde net bozuk teldende giremiyorum.simdilik calisir gibi hmn girip yazayim dedim.kuzum biraz keyifsiz oksuruyo ben de hastayim ama yatmaya zamanim yok

Neler oldu nisan ayinda gun bulusmasi yapacaklardi istanbul annelerinoldu geriye donup bakamiyorum simdilik.
Bh arada mayis bulusmasinin tarihini bana biri bildirirmi lutfen

X