2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Fatoş gecen gun ntv de bır dıyetısyenden turhan otu dıye bır bıtkı duymus, ozellıkle kılo vermesı duran ınsanların metabolızmayı canlandırması ıcın kullansın falan demıs.

Pazar gunu 3 buyuk aktar, bır buyuk mıgros, bır pazar aktarına sordum.. hıc bırınde yok.. bır de bana soruyorlar, ne ki bu, gelen gecen bugun bu otu sordular dıye :))))

Ozgur bugun aktarın bırıne sormus, elınde bıtmıs adamın haftaya gelecekmıs yenı mahsul.. dedım vay anasını.. herkes ntv ızlıyormus Antalya da o an sanırsam :)))))

evrim geçmis olsun aile boyu hasta olmussuuz :KK43:
orda sıcakların baslaması ne hoss ben artık bunalımın dibine vurmak uzereyim her sabah kapkara havaya uyanmaktan meger gunes ne moral deposu birseymis.

iki gun kaldı yarın aksam yani gece yarısı gidiyoruz. içim pir pir hem heyecanlı mutlu hem endiseliyim. kızımı çok ama çok ozliycem. koca 5 gun gormeyecegim. hani nerdeyse dun bir an boyle pisman ol dum rezervasyon yaptıgıma diyebilirim bir kaç saniyelikde olsa aklımdan bu fikir geçti:) allah baska ayrılık vermesin keyfi seyler bunlar tabiki.

Evrimcim canım çok geçmiş olsun
Esrako sanada şimdiden iyi yolculuklar
bende bi soru sorucaktım özellikle senden cevap bekliyorum ayyakkabı konusunda nehir kilolu ayakları da buna göre tombul tabanı falan hiç kıvrımlı değil mesela hipp in parmak boyasında ayak izi alıyoruz ya düm düz çıkıyo üst kısımlarıda şiş şiş dün ayyakkabı almaya gittik açık spor tarzı çok güzel ayakkabı vardı pumanın ama yayıldı hiç şekilli durmadı mecburen yine ilk adım tarzı bi şey aldım. böyle spor tarzı şeyler alamıyorum illaki ilk adım tarzında bişey alıyorum. sizdede aynı şekilmi ayakları şişmi tombikmi doruyo ayakkabı ilk adım tarzı mı giydiriyosun yoksa herşekil giydiriyomusun????
fotolarına baktım şimdi bantlı ayyakkabı falandA giydirmişsin ama nehirin ki gibi şiş durmamış onları büyükmü alıyosun ön kısmı tam oturuyomu.

Esrakoya sordum ama fikri olanda yorum yapabilir tabi zaten kimse girmiyo forum a fikri olanı bulmak bilen zor:KK43:((((

bide aldığım ayakkabıyı koymak istedim

Beyaz 503265 B 5004 / 503265 B 5004 / Polaris / Mağazalar / FLO Online Ayakkab
bide bunu denedik orada ama üst kısımları çok şiş şiş durdu yada bir numara büyüğünü deneyincede ön kısımları boş kaldı.
Beyaz 901 B 1528 / 901 B 1528 / Balloons / Mağazalar / FLO Online Ayakkabı Al
pumanın modelini koymamışlar üst kısmı açık spor şeklindeydi en çok o hoşuma gitti netten baktım bide 100 lirayı geçik çocuk modelleri orda 70 küsurdu

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

seerni,
pöfff yine kaldım tek başına ya artık kimse uğramıyo ıssız kaldı topikimiz:2:

bu arada ben 59.7 yim 200gr gitmiş büyük başarı
aslında pazr 59.3 tüm ama akşam fazla kaçırdım hemen etki etti

Evrimcim canım çok geçmiş olsun
Esrako sanada şimdiden iyi yolculuklar
bende bi soru sorucaktım özellikle senden cevap bekliyorum ayyakkabı konusunda nehir kilolu ayakları da buna göre tombul tabanı falan hiç kıvrımlı değil mesela hipp in parmak boyasında ayak izi alıyoruz ya düm düz çıkıyo üst kısımlarıda şiş şiş dün ayyakkabı almaya gittik açık spor tarzı çok güzel ayakkabı vardı pumanın ama yayıldı hiç şekilli durmadı mecburen yine ilk adım tarzı bi şey aldım. böyle spor tarzı şeyler alamıyorum illaki ilk adım tarzında bişey alıyorum. sizdede aynı şekilmi ayakları şişmi tombikmi doruyo ayakkabı ilk adım tarzı mı giydiriyosun yoksa herşekil giydiriyomusun????
fotolarına baktım şimdi bantlı ayyakkabı falandA giydirmişsin ama nehirin ki gibi şiş durmamış onları büyükmü alıyosun ön kısmı tam oturuyomu.

canım ece nin ayaklarıda tombul ama aynı zamandada buyuk. su an 23-24 numara giydigi ayakkabılar ama giydirince oyle yayılma garip goruntu vs olusmuyor. o boyalardan yaptıgımızda ayak oyugu çukuru çok belli orası boyanmadı vs ben bastırdımda boyandı
duz tabanlık olabilir pek çok çocukta oldugu gibi bendede varmıs mesela çocukken. hatırlarım ilkokulda tum ayakkabılarım içe bastıgımdan yamulur çok utanırdım birini evinde ayakkabı çıkaırınca sonra bir anda kendi duzeldi.

kuçukken kiyamamıs babam o bileklikli kalın kutuk gibi ayakkabılardan giydirmeyi istemisler almıslar amab en çok aglayınca falan giydirmekten vazgeçmisler
yani sen yine gozun ustunde olusn ilerde dr a vs goturursun belki ama çok da takma diyorum. zamanla birazda duzeliyor bu tarz sorunlar. hos belkide dgildir tombul ayakları diye yayılıyordur ayakkabı.

berke de bende ilk anne olmanın heyecanı ile aykkabı ne alacagız hangi marka vs çok takılmıstım su anda pek çogunuzun endiseleri gibi. ama sonra baktım hiç birsey olmuyor herde uygun fiyat hosuma giden ayakkabı bulsam aldım giydirdim hiçde birsey olmadı bu kadar ince eleyip sık dokumamaya karar verdim. ece ye de 10 tl ye de keten ayakkabı alıp giydiriyorum sandalet vs pazardanda alıp giydiriyorum yani

bu arada ben 59.7 yim 200gr gitmiş büyük başarı
aslında pazr 59.3 tüm ama akşam fazla kaçırdım hemen etki etti

tebrikklerr ne guzell massallah.

saol canım verdiğin bilgiler için çocuk doktoruna sordum bi şeyi yok dedi ama ileride bide ortapediye gösteriyim.

eskiden birer ikişer giderdi kilolarım şimdi gram gram zor gidiyo
esra tickerına bakıyorumda sende güzel kilo veriyosun
bide evrimle senin avantajın spor yapıyosunuz vücudunuz sıkılaşıyo benim vüdum hiç sıkı değil geçen gün akşam bi mekik çektim karın kaslarım acayip acımış dün akşam çekemedim.

eskiden birer ikişer giderdi kilolarım şimdi gram gram zor gidiyo
esra tickerına bakıyorumda sende güzel kilo veriyosun
bide evrimle senin avantajın spor yapıyosunuz vücudunuz sıkılaşıyo benim vüdum hiç sıkı değil geçen gün akşam bi mekik çektim karın kaslarım acayip acımış dün akşam çekemedim.

oyle arkadasım.. eskıden agzımı az tutsam yetıyordu.. sımdı resmen yırtınıyorum.. pilates de tek basına yeterli değil aslında, ustune bır de yurusem sahane olurdu ama olmuyor ıste. Yıne de pilates benım ıkı beden ıncelmeme sebep oldu,buna bıle sukurler olsun.

herkese selam!
ankaradayım :) ama bu sefer ankara bize pek yaramadı gibi.. bi kere hava berbat. eve tıkıldık kaldık. hoş istanbulda da öyleymiş. cumartesi günü ada merdivenlerden uçtu, ömrümden ömür gitti.. o kadar seri hareket etti ki, fırladığım halde yetişemedim. allahtan sadece 3-4 basamak düştü, asıl uzunmerdivenlerin de ilk basamağından düşmüştü ki ensesinden tuttum. ordan yuvarlansaydı, aman yarabbi düşünemiyorum bile.önlem alıyorduk tabi ama dalgınlığa geldi ne yazık ki..
arkasından pazar akşamı mümüklendik,hafif ateş, peditus, serum fizyolojik filan filan.. burun tıkanıklığı tabii en kötüsü.. neyse bugün daha iyiyiz ama bu sefer de annem hasta oldu.. :KK43:(((( evden daha adımımı atamadım.... neyse biz böyleyiz işte...

eee daha gün resimleri yoooooookkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! hani nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeee?????????

nurdandan haberi olan var mı? dün ameliyat olacaktı.. rahatsız etmemek için arayamıyorum...ama meraktayım..

herkese selam!
ankaradayım :) ama bu sefer ankara bize pek yaramadı gibi.. bi kere hava berbat. eve tıkıldık kaldık. hoş istanbulda da öyleymiş. cumartesi günü ada merdivenlerden uçtu, ömrümden ömür gitti.. o kadar seri hareket etti ki, fırladığım halde yetişemedim. allahtan sadece 3-4 basamak düştü, asıl uzunmerdivenlerin de ilk basamağından düşmüştü ki ensesinden tuttum. ordan yuvarlansaydı, aman yarabbi düşünemiyorum bile.önlem alıyorduk tabi ama dalgınlığa geldi ne yazık ki..
arkasından pazar akşamı mümüklendik,hafif ateş, peditus, serum fizyolojik filan filan.. burun tıkanıklığı tabii en kötüsü.. neyse bugün daha iyiyiz ama bu sefer de annem hasta oldu.. :KK43:(((( evden daha adımımı atamadım.... neyse biz böyleyiz işte...

eee daha gün resimleri yoooooookkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! hani nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeee?????????

nurdandan haberi olan var mı? dün ameliyat olacaktı.. rahatsız etmemek için arayamıyorum...ama meraktayım..

geçmiş olsun..havalr berbat ..dün aklımdaydın gelmişsin ama durumlar iyi değil..adacığada geçmiş olsun kaza atlatmışsınız..annend ehastalanmuış toptan hepiniz egeçmiş olsun..
damla hojamd ankaradamıki.?.havalar hastalık yine görüşemeyceğiz ..

oyle arkadasım.. eskıden agzımı az tutsam yetıyordu.. sımdı resmen yırtınıyorum.. pilates de tek basına yeterli değil aslında, ustune bır de yurusem sahane olurdu ama olmuyor ıste. Yıne de pilates benım ıkı beden ıncelmeme sebep oldu,buna bıle sukurler olsun.

geçen sene daha kolay vermiştim..bu sene sporsuz çok zorluyor..ve kuzu bende hastalandım..hemde ne hastalık..halada düzelemedim..sizde çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisinizir inşallah..bi ara telde konuşalım dostum..:KK9::KK70:
daha kötüsü yusufta iştah sıfır..çok kötü durumdayız..sadece mama içiyor onuda uykusunda gündüz felaket geçiyor..ne yapacağımı şaşırdım..octamar şurup aldım..birde pediasur mama iyice zayıfladık..doktora gideceğiz durum değerlendimesi için kilo alamadığı gibi veriyor diyince çağırdı bakalım ne olacak..of çilem of bitecek elbet..

Son düzenleme:
ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..

NURR maşakkla yavruların çok güzel olmuş, allah nazarlardan saklasın..

EVRİMM süper kiloloar gidiyor, benimde artık başlamama gerek ama direncim düşmesin diye başladım, bıraktım..

GİZMOO adaya çok geçmiş olsun, iyiyim arkadşım sağol..

tşk ederim arkdaşlar yorumlarınız içinn
nur maşşallah kuzularına ikiside çok tatlı çok hoşuma gitti fotolarını görünce
annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
allah kavuştursun biranönce sağ salim.
Selamlar Ciğerler,

Ozgurun eve getırdıgı nezle Kuzey ı dolastıktan sonra bana da ugramadan edemedı.. halıyle naz nıyaz yıyen Kuzey tamamen yemeden elını ayagını cektı, ustune bır de ıshal eklenınce oldukca şenlikli günler gecırdık dıyebılırım.. neyse ki ben de ıyılesmek uzereyım.. Kuzey ıle son demlerımızı yasıyoruz.. bıtse de rahatlasak.. ne pis bir hastalık su nezle.. sankı temızı var da :)) benımkısı de laf ıste :<))

Antalya da yaz gözünü kırpıştırıyor.. :)) zaten bir aydır asagı yukarı yasıyorduk.. sımdı ıyıden ıyıye hıssettırmeye basladı kendını..

Dırenen kılomun belini nasıl kıracagım bılmıyorum.. Allahtan pilates yapıyorum da en azından vucut daralmaya devam edıyor. Resmen yaglar yapışmıs, ne cok sevıyorlarmıs benı yaf.. nası yapısmıslar, bır turlu ayıramıyoruz kendılerını.. yıne de pes etmıyorum, söke söke bitireceğim bu işi.
geçmiş olsun evrimcim.ohh ne güzel inceliyorsun.bide kilolar gitmeye başladımı tamamdır.yaza hazırsın.darısı benim başımaa
iki gun kaldı yarın aksam yani gece yarısı gidiyoruz. içim pir pir hem heyecanlı mutlu hem endiseliyim. kızımı çok ama çok ozliycem. koca 5 gun gormeyecegim. hani nerdeyse dun bir an boyle pisman ol dum rezervasyon yaptıgıma diyebilirim bir kaç saniyelikde olsa aklımdan bu fikir geçti:) allah baska ayrılık vermesin keyfi seyler bunlar tabiki.
esracım allah içinize sindirsin.biran önce kızına kavuşman dileği ile.ama çok zordur eminim.ben geçen gece rüyamda umreye gittim çınarı 1 haftalığına bırakıp.rüyada bile çok etkilendim.
herkese selam!

çok geçmiş olsun.bieyerlerine bişey olmamıştır umarım.adanın
merhaba arkadaşlar
nasılsınız?
selam iyiyiz fatmacım annen geldi bıraktın buraları:)
ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
geçmiş olsun nurdan umarım sonuçlar iyi çıkar.bende seni düşünüyordum ameliyatını dün diye biliyordum .içimden tamda grev ver dedim.ama çok şükür pazrtesiymiş.
teo nasıl seni görünce neler yapıyor

X