- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
NURR maşakkla yavruların çok güzel olmuş, allah nazarlardan saklasın..
EVRİMM süper kiloloar gidiyor, benimde artık başlamama gerek ama direncim düşmesin diye başladım, bıraktım..
GİZMOO adaya çok geçmiş olsun, iyiyim arkadşım sağol..
geçen sene daha kolay vermiştim..bu sene sporsuz çok zorluyor..ve kuzu bende hastalandım..hemde ne hastalık..halada düzelemedim..sizde çok geçmiş olsun.şimdi daha iyisinizir inşallah..bi ara telde konuşalım dostum..
daha kötüsü yusufta iştah sıfır..çok kötü durumdayız..sadece mama içiyor onuda uykusunda gündüz felaket geçiyor..ne yapacağımı şaşırdım..octamar şurup aldım..birde pediasur mama iyice zayıfladık..doktora gideceğiz durum değerlendimesi için kilo alamadığı gibi veriyor diyince çağırdı bakalım ne olacak..of çilem of bitecek elbet..
ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
Yavrus konusmustuk yaa.. sen de hasta ıdın, annenlerde ıdın :)
ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
çok geçmiş olsun canım. inşallah sonuçların da güzel çıkar. tadını çıkar anne yanında olmanın :)ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..
esracım demek vardın. tabi ki zorlukları var ama yeni bir ülke görmek gerçekten çok güzel. anlattıklarını neredeyse bire bir yaşadım. okudukça kendimi dinler gibi oldum :) ama ben o zamanlar bekardım çocuk yok daha rahattım yani :) inşallah çok güzel zaman geçirirsin. keyfini çıkar.selamlar herkese diycem ama zaten pek kimse yok:)
yorgunluktan oluyoum ama iki dk maillerime bakmaya diye girdim sizlerede bir selam yazayım dedim
dun gece zaten yolculuk vardı uyuyamadık dogru durust ucakta tam dalmısım ucagın tekerler yere degdi odum koparak uyandım. baska bir ulkeye ayak basmak tabiki çok guzel ama ulkem gibisi yokya burda en meshur caddelere bakınca kendmi nisantasında rumeli caddesinde gibi hissediyorum
hersey pahalı zara c a vs magzaları var tr ile aynı hatta biraz dah ayuksek fiyatlar
bakınıp yiyip içip suya 2 euro verip dolanıyoruz:) çok yorucu ne yesek diye bakınmaktan saatler geçiyor onumu yesek bunda domuz eti varmıdır yok içinde ne vardır derken bugun sekerim dustu bayılcaktım bir ar asokaklarda hem yorgunluk hem aclıktan
cocuklarmı ozellikle kizimi çok ozledimm telefonda bir annee diye bagrısı var kulaklarımda hala sesi
otelin internetinden kullanmaya basladık bugun aksam tabiki o da parayla ama en azından berke yarın kamera acacak onları goreceim
benden haberler boyle arada girip bakıyorum herkes iyidir insallah
günaydıınn.
kendimkendime oldu ama bi gele olursa diye yazdım..
annemlerin gelişiyle ilgili güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. hasret gideriyoz full time. annemler 4 gun yok. dayı teyze amca ziyaretindeler.
ev birden bomboş kaldı yaa insan kalabalıga kolay alışıyorda yalnızlıga alışmak pek zor!
eminim çok yakışmıştır akifimize. güle güle giysin...giyince de nazar değmesin inşallah..ayy 2 gundur güneşle uyanmak ne kadar güzel. Allahım yagmur karanlık gökyüzü kasvetli hava. sıkıcıydı yaa.
çok şükür güneşi gördük.annemlerin şansına dışarı çıkamadık henuz.havalar artık dahada ısınır inşallah.
düğün için akifime beyaz gömlek papyon ve pantolon aldım ya çok güzel oldu.
pantolon askısı bulamadım. hep hayvanlı figürlü var lacivert yada siyah bulamadım. gören varmı ?tek renk şeklinde gördüyseniz hangi magazada bana bi söyleyin hele!
ayy 2 gundur güneşle uyanmak ne kadar güzel. Allahım yagmur karanlık gökyüzü kasvetli hava. sıkıcıydı yaa.
çok şükür güneşi gördük.annemlerin şansına dışarı çıkamadık henuz.havalar artık dahada ısınır inşallah.
düğün için akifime beyaz gömlek papyon ve pantolon aldım ya çok güzel oldu.
pantolon askısı bulamadım. hep hayvanlı figürlü var lacivert yada siyah bulamadım. gören varmı ?tek renk şeklinde gördüyseniz hangi magazada bana bi söyleyin hele!
yarın istanbula geliyoruz. bir gece kalacağız. pazar akşam olmadan döneceğiz inşallah. yani plan bu bi aksilik çıkmazsa. sizlerle görüşmeyi isterim ama geçen seferden biliyorum ki benim geldiğim taraf hiçbirinize uymuyorsadece esraya uyuyordu ama o da yurtdışında bu arada akraba ziyareti için geliyoruz... gelmişken de ikeayı ve istinye parkı dolaşmayı istiyoruz. bakalım. fırsat bulursak..
hemen bakayım doner donmez bende bir ugrarayım bime sagolasın canımmbimde oyuncak!!!
saolsun evrimciğimin hatırlatmasıyla bime koşup geldim,
bugun çeşit çeşit oyuncak gelmiş.
ama ben davul aldım.23 nisan gösterisine gidices yarın inşallah. tam süpper oldu.
müzik aletleri seti var
ışıklı helikopter var. evrim hleikopterden almışkuzeypaşa begenmiş oynormuşş tavsiye etti.
bul tak kamyon var.
kız bebek anneleri çok güzel bi set var adını bilmiom ama bence adı kokoş set!
vakti olan bi gidip baksın:)
heee bide polo şeker vardı biz lisedyken alırdık hep. ortası delik nanelibi şeker. ondan gelmiş 3lü paket:)aldım tabikim
ayy yerim ben bunu yaa nasılda guzel olmuss