2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tesekkur ederım arkadaslarım ilginize alakanıza, gecmıs olsun dıleklerınıze, dıyetıme verdıgınız destege :)

Nurdanum, hadı gozun aydın.. patolojı raporların da gelsın.. bu mesele kapansın ınsallah. Çok çok gecmıs olsun arkadasım.. Rabbım senı evladına bagıslasın, sesını duyayım en kısa zamanda.

Cizocan, gecmıs olsun kuzuna.. hava hakıkaten sansına bu hafta boyle.. yıne de Ada nın ilgisini paylasabılecek bırılerı var yanında, bu da guzel.

Yavrus konusmustuk yaa.. sen de hasta ıdın, annenlerde ıdın :)

Antalya Antalya olalı boyle Nısan ayı gecırmıyordur herhal.. soguk, yagmurlu :)) sevıneyım mı uzuleyım mı bılemedım.. Tusı adaddaadddaaa Edi diye tutturmasa bana sahane :)

ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..

hep aklımdasın ama rahatsız etmemek adına arayamadım..anneciğinin kanatları altındayken görüşelim ozaman..
sonuçların umduğunuzdan iyi gelir inşallah..

ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..

nurdan cok geçmis olursun patoloji sonuçlarıda insallah guzel çikar. bol bol dinlen .

selamlar herkese diycem ama zaten pek kimse yok:)
yorgunluktan oluyoum ama iki dk maillerime bakmaya diye girdim sizlerede bir selam yazayım dedim
dun gece zaten yolculuk vardı uyuyamadık dogru durust ucakta tam dalmısım ucagın tekerler yere degdi odum koparak uyandım. baska bir ulkeye ayak basmak tabiki çok guzel ama ulkem gibisi yokya burda en meshur caddelere bakınca kendmi nisantasında rumeli caddesinde gibi hissediyorum
hersey pahalı zara c a vs magzaları var tr ile aynı hatta biraz dah ayuksek fiyatlar
bakınıp yiyip içip suya 2 euro verip dolanıyoruz:) çok yorucu ne yesek diye bakınmaktan saatler geçiyor onumu yesek bunda domuz eti varmıdır yok içinde ne vardır derken bugun sekerim dustu bayılcaktım bir ar asokaklarda hem yorgunluk hem aclıktan

cocuklarmı ozellikle kizimi çok ozledimm telefonda bir annee diye bagrısı var kulaklarımda hala sesi
otelin internetinden kullanmaya basladık bugun aksam tabiki o da parayla ama en azından berke yarın kamera acacak onları goreceim

benden haberler boyle arada girip bakıyorum herkes iyidir insallah

günaydıınn.
kendimkendime oldu ama bi gele olursa diye yazdım..

annemlerin gelişiyle ilgili güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar. hasret gideriyoz full time. annemler 4 gun yok. dayı teyze amca ziyaretindeler.
ev birden bomboş kaldı yaa insan kalabalıga kolay alışıyorda yalnızlıga alışmak pek zor!

nurdancım geçmiş olsun canm umarım sonuçlar istediğiniz gibi çıkar. tertemiz olumlu..
aradım tlf kapalıydı mj bırakdım.

gizeemcim adaya çok geçmiş olsun Allah korusun ya artık çok hızlı ve hareketliler.Allah beterinden korusun canım.bi ankara buluşması yaparsınız herhalde artık.gun resimlerini sormuşsun kimse nie eklememiş bende merak ettim. yaff hep nesrinin makineyle çektik malumnesrin internete gircekdeee foruma gelcekdeeeeeee resim yukl,cekdeeeeee falan filan yani..
ama gun çok guzeldi afiki evde ananeye bırakıp gittim ben.o yuzden biraz erken ayrıldım ama herşey güzeldi.yeri gelmişken yazayım

melekcim güzel evsahipliğin için çok teşekkürler he ne kadar kardeşini külkedisi gibi kullansanda:))
ayy yaprak sarması bile yapmıştı ama midemde bi tane bile yiyecek yer kalmadıgından tadına bile bakamadım.tavuk gögsüde çok güzeldi zaten onun yuzunden sarma yiyemedim..ellerine saglık canım.

gune damgasını vuran bebek Kıvançtı. aman allahım nasıl güzel konsuyor. mavimavi masmavi diye şarkı bile söylüyor. hee bide bi top oynaması var yani topa vuruşu resmen ben buyuyunce futbolcu olcam diyor. sol ayak çalıştırmaya başlamışlar dilekle eşi.süpper ya kıvanç havadaki topa vuruyor yani yok böyle bişey görmedim ben .maşallah diyorum.
esracım hamarat hatun kurabiye kursuna gitti ya hepimize bebek kurabiyesi yapmış özenerek birsürü zaman ayırmış canım benim çok güzeldi .çok teşekkürler tekrar.
gizem ve esrako ada ve ece nin yoklugu belliydi. ben afikide götürmeediğim için çok sakindi.

esrako ayy gitmişsin..iyi eglenceler.bol bol resim çek.araştır gez ögren.bizede selam vermen iyi olmuş..demek su 2euro hönkk diyorum..

ayy 2 gundur güneşle uyanmak ne kadar güzel. Allahım yagmur karanlık gökyüzü kasvetli hava. sıkıcıydı yaa.
çok şükür güneşi gördük.annemlerin şansına dışarı çıkamadık henuz.havalar artık dahada ısınır inşallah.
düğün için akifime beyaz gömlek papyon ve pantolon aldım ya çok güzel oldu.
pantolon askısı bulamadım. hep hayvanlı figürlü var lacivert yada siyah bulamadım. gören varmı ?tek renk şeklinde gördüyseniz hangi magazada bana bi söyleyin hele!

çok geçmiş olsun canım. inşallah sonuçların da güzel çıkar. tadını çıkar anne yanında olmanın :)
esracım demek vardın. tabi ki zorlukları var ama yeni bir ülke görmek gerçekten çok güzel. anlattıklarını neredeyse bire bir yaşadım. okudukça kendimi dinler gibi oldum :) ama ben o zamanlar bekardım çocuk yok daha rahattım yani :) inşallah çok güzel zaman geçirirsin. keyfini çıkar.
aynısını bugün de ben yaşayacağım gülistan. annem bugün gidiyor benim de rabbim kavuştursun artık tekrardan...
eminim çok yakışmıştır akifimize. güle güle giysin...giyince de nazar değmesin inşallah..

yarın istanbula geliyoruz. bir gece kalacağız. pazar akşam olmadan döneceğiz inşallah. yani plan bu bi aksilik çıkmazsa. sizlerle görüşmeyi isterim ama geçen seferden biliyorum ki benim geldiğim taraf hiçbirinize uymuyor sadece esraya uyuyordu ama o da yurtdışında bu arada akraba ziyareti için geliyoruz... gelmişken de ikeayı ve istinye parkı dolaşmayı istiyoruz. bakalım. fırsat bulursak..

şu alışveriş günleri muhabbeti var ya istanbulda hep duyuyoruz televizyonda. o gerçekten avantajlı mı arkadaşlar yani uygun şeyler var mı? gelmişken faydalansam :)

fatmacım alışverişde 2.ci ürünler indirimli. genelde 2.cisi %30 falan.

bimde oyuncak!!!
saolsun evrimciğimin hatırlatmasıyla bime koşup geldim,

bugun çeşit çeşit oyuncak gelmiş.
ama ben davul aldım.23 nisan gösterisine gidices yarın inşallah. tam süpper oldu.

müzik aletleri seti var
ışıklı helikopter var. evrim hleikopterden almışkuzeypaşa begenmiş oynormuşş tavsiye etti.
bul tak kamyon var.
kız bebek anneleri çok güzel bi set var adını bilmiom ama bence adı kokoş set!
vakti olan bi gidip baksın:)
heee bide polo şeker vardı biz lisedyken alırdık hep. ortası delik nanelibi şeker. ondan gelmiş 3lü paket:)aldım tabikim

Yirim ben bu Afikin fafyonunu :)) kocaman olmuslar da hazırlanıp dugunlere gıdıyorlar yaa.. çok yaşa sen Gülican :)))

Bence MIGROS A bakmalıydınız.. hatta okursanız yarın muhakkak gıdın.. oyuncaklarda yuzde 50 ındırım var.. Kuzey e kocaman bır uzaktan kumandalı araba.. cok ıstedıgı o sensörlü kedisini, bir de uzaktan kumandalı helıkopter aldık.. gercekten cok guzeller..

Kuzey e bugun resmen 23 Nısan oldu.. neye bakacagını, neye sevınecegını sasırdı.. hele kedısını gordu resmen çığlık attı :)) onu boyle mutlu gormek ne kadar guzel.

gülican, afike bayıldım. yakışıklı herüf!!
canım, tek renk askı gördüm ben pançoda. bilgin ola....

ya ne guzel ist da gunes acmıs burası bugun yagıslıydıçok kasvetliydi semsiyeyle bir suru yol yurumek ayrı bir zahmet di yarın arada gunes acacakmıs insallahh,

yaa sansa bak neyse arada geliyorsunuz nasılsa bir sonrakine insallah

hemen bakayım doner donmez bende bir ugrarayım bime sagolasın canımm

ayy yerim ben bunu yaa nasılda guzel olmuss
askı boynere falan baktınmı duz renk askı demistin ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…