- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
Evrimcim canım çok geçmiş olsun
Esrako sanada şimdiden iyi yolculuklar
bende bi soru sorucaktım özellikle senden cevap bekliyorum ayyakkabı konusunda nehir kilolu ayakları da buna göre tombul tabanı falan hiç kıvrımlı değil mesela hipp in parmak boyasında ayak izi alıyoruz ya düm düz çıkıyo üst kısımlarıda şiş şiş dün ayyakkabı almaya gittik açık spor tarzı çok güzel ayakkabı vardı pumanın ama yayıldı hiç şekilli durmadı mecburen yine ilk adım tarzı bi şey aldım. böyle spor tarzı şeyler alamıyorum illaki ilk adım tarzında bişey alıyorum. sizdede aynı şekilmi ayakları şişmi tombikmi doruyo ayakkabı ilk adım tarzı mı giydiriyosun yoksa herşekil giydiriyomusun????
fotolarına baktım şimdi bantlı ayyakkabı falandA giydirmişsin ama nehirin ki gibi şiş durmamış onları büyükmü alıyosun ön kısmı tam oturuyomu.
bu arada ben 59.7 yim 200gr gitmiş büyük başarı
aslında pazr 59.3 tüm ama akşam fazla kaçırdım hemen etki etti
eskiden birer ikişer giderdi kilolarım şimdi gram gram zor gidiyo
esra tickerına bakıyorumda sende güzel kilo veriyosun
bide evrimle senin avantajın spor yapıyosunuz vücudunuz sıkılaşıyo benim vüdum hiç sıkı değil geçen gün akşam bi mekik çektim karın kaslarım acayip acımış dün akşam çekemedim.
herkese selam!
ankaradayım :) ama bu sefer ankara bize pek yaramadı gibi.. bi kere hava berbat. eve tıkıldık kaldık. hoş istanbulda da öyleymiş. cumartesi günü ada merdivenlerden uçtu, ömrümden ömür gitti.. o kadar seri hareket etti ki, fırladığım halde yetişemedim. allahtan sadece 3-4 basamak düştü, asıl uzunmerdivenlerin de ilk basamağından düşmüştü ki ensesinden tuttum. ordan yuvarlansaydı, aman yarabbi düşünemiyorum bile.önlem alıyorduk tabi ama dalgınlığa geldi ne yazık ki..
arkasından pazar akşamı mümüklendik,hafif ateş, peditus, serum fizyolojik filan filan.. burun tıkanıklığı tabii en kötüsü.. neyse bugün daha iyiyiz ama bu sefer de annem hasta oldu..(((( evden daha adımımı atamadım.... neyse biz böyleyiz işte...
eee daha gün resimleri yoooooookkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! hani nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeee?????????
nurdandan haberi olan var mı? dün ameliyat olacaktı.. rahatsız etmemek için arayamıyorum...ama meraktayım..
oyle arkadasım.. eskıden agzımı az tutsam yetıyordu.. sımdı resmen yırtınıyorum.. pilates de tek basına yeterli değil aslında, ustune bır de yurusem sahane olurdu ama olmuyor ıste. Yıne de pilates benım ıkı beden ıncelmeme sebep oldu,buna bıle sukurler olsun.
nur maşşallah kuzularına ikiside çok tatlı çok hoşuma gitti fotolarını görüncetşk ederim arkdaşlar yorumlarınız içinn
allah kavuştursun biranönce sağ salim.annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
geçmiş olsun evrimcim.ohh ne güzel inceliyorsun.bide kilolar gitmeye başladımı tamamdır.yaza hazırsın.darısı benim başımaaSelamlar Ciğerler,
Ozgurun eve getırdıgı nezle Kuzey ı dolastıktan sonra bana da ugramadan edemedı.. halıyle naz nıyaz yıyen Kuzey tamamen yemeden elını ayagını cektı, ustune bır de ıshal eklenınce oldukca şenlikli günler gecırdık dıyebılırım.. neyse ki ben de ıyılesmek uzereyım.. Kuzey ıle son demlerımızı yasıyoruz.. bıtse de rahatlasak.. ne pis bir hastalık su nezle.. sankı temızı var da :)) benımkısı de laf ıste :<))
Antalya da yaz gözünü kırpıştırıyor.. :)) zaten bir aydır asagı yukarı yasıyorduk.. sımdı ıyıden ıyıye hıssettırmeye basladı kendını..
Dırenen kılomun belini nasıl kıracagım bılmıyorum.. Allahtan pilates yapıyorum da en azından vucut daralmaya devam edıyor. Resmen yaglar yapışmıs, ne cok sevıyorlarmıs benı yaf.. nası yapısmıslar, bır turlu ayıramıyoruz kendılerını.. yıne de pes etmıyorum, söke söke bitireceğim bu işi.
esracım allah içinize sindirsin.biran önce kızına kavuşman dileği ile.ama çok zordur eminim.ben geçen gece rüyamda umreye gittim çınarı 1 haftalığına bırakıp.rüyada bile çok etkilendim.iki gun kaldı yarın aksam yani gece yarısı gidiyoruz. içim pir pir hem heyecanlı mutlu hem endiseliyim. kızımı çok ama çok ozliycem. koca 5 gun gormeyecegim. hani nerdeyse dun bir an boyle pisman ol dum rezervasyon yaptıgıma diyebilirim bir kaç saniyelikde olsa aklımdan bu fikir geçti:) allah baska ayrılık vermesin keyfi seyler bunlar tabiki.
çok geçmiş olsun.bieyerlerine bişey olmamıştır umarım.adanınherkese selam!
ankaradayım :) ama bu sefer ankara bize pek yaramadı gibi.. bi kere hava berbat. eve tıkıldık kaldık. hoş istanbulda da öyleymiş. cumartesi günü ada merdivenlerden uçtu, ömrümden ömür gitti.. o kadar seri hareket etti ki, fırladığım halde yetişemedim. allahtan sadece 3-4 basamak düştü, asıl uzunmerdivenlerin de ilk basamağından düşmüştü ki ensesinden tuttum. ordan yuvarlansaydı, aman yarabbi düşünemiyorum bile.önlem alıyorduk tabi ama dalgınlığa geldi ne yazık ki..
arkasından pazar akşamı mümüklendik,hafif ateş, peditus, serum fizyolojik filan filan.. burun tıkanıklığı tabii en kötüsü.. neyse bugün daha iyiyiz ama bu sefer de annem hasta oldu..(((( evden daha adımımı atamadım.... neyse biz böyleyiz işte...
eee daha gün resimleri yoooooookkkkk!!!!!!!!!!!!!!!! hani nerde nerdeeeeeeeeeeeeeeee?????????
nurdandan haberi olan var mı? dün ameliyat olacaktı.. rahatsız etmemek için arayamıyorum...ama meraktayım..
selam iyiyiz fatmacım annen geldi bıraktın buraları:)merhaba arkadaşlar
nasılsınız?
geçmiş olsun nurdan umarım sonuçlar iyi çıkar.bende seni düşünüyordum ameliyatını dün diye biliyordum .içimden tamda grev ver dedim.ama çok şükür pazrtesiymiş.ameliyat oldum nihayet pazartesi günü, iyi geçti.. parçalar patolojiye yollandı, izmirde annemin dizinin dibinde oğlumla dinleniyorum..