Belma çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine, sağlıkla gelir meleğin inşallah...
Bugün çok güzel bir söz buldum internette hemen paylaşayım:
Bütün dünyada "bir tek güzel" çocuk vardır.... Bütün anneler de "ona" sahiptir. .. Çin atasözü
nurrr
maşallah ya ikiside çok tatlılar yiğit büymüş bile.
oda adam olmuş ya.
gözler maşallah oyy:)oda buyudu işte Nur emekliyormu?
senin için asıl zor dönem sanırım ozaman. abi kardeş evi talan ederler.:))
küçük hacı kıyafetiyle mustiye bayıldım. ne kadar güzel bi evladın var maşallah ben mustiyi bi ayrı seviom ya.. agzı burnu pek guzel maşallah..
aa estagfullah canm ya siz öyle görmüşsünüzde ondandır..canım ne kadar içten bi yorum yazmışsın saol canım benim bende seni ayrı bi seviorum hatta geçen gülizle telde kulaklarını bile çınlattık ne sabırlı eğitici bi anne die:) mustinin kıyafetini anneannemiz ümreden getirdi yiğit emeklemio canım musti evde yoksa yada uyuduğu zaman yüz üstü koyuyorumki çabalasın die:) asıl zor dönemimiz bu ay yiğiti sünnet ettirmeyi düşünüoruz bakalım ozmn ben ne yapacağım işte güli bacı
aa estagfullah canm ya siz öyle görmüşsünüzde ondandır..
aaa demek yiğitinde sunnet vaki geldi.
ozaman emeklememesi senin için daha iyiy NUr koydugun yerde kalır:)inşallah yiğitinde musti gibi zorlu olmaz sünneti kolayca atlatırsınız..
annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
bi an gözumde canlandı abi kardeş evin içinde hop oyan buyana koşuşturup çarpışışmaları . ayy şahane yavvv.zaten doğduğunda ondada sorun vardı belki hatırlarsın açmışlardı ucunu 1 yaşına kadar idare eder dediler ama biz el ayak olmadan yaptıralım dedik dediğin gibi nereye koysan orda duruo yürürse bana çok zor olur musti ile çapışırlar koşarlar filan umarım kolay atlatırız canım yaa
annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
resimler kocaman olmuş pardonn:)