- 30 Ekim 2008
- 3.424
- 0
- 37
valla musti için zor oluyor güli bazen çok belli edio kıskandığını ama bir öpüşü var yiğiti görmeye değer hani böle bebişin yüzünü iki elimizin arasına alırızya öle tutup öpüo ve uyanıpta ağlayınca yatak odasına koşuo küccük ağlıo die ya yiğiş dio ya bebiş dio ama en cok küccükk dio:) ama en ufak anlarda vuruyu bacaklarından tutup kucağına almak istio arabalarını getirio oyna die anlatmayla bitmio:))bi an gözumde canlandı abi kardeş evin içinde hop oyan buyana koşuşturup çarpışışmaları . ayy şahane yavvv.
musti yiğite nasıl?
gecen bana arkadaşım geldi 9 aylık kızı var. akif ona karşı çok farklıydı yani gözunu burnunu falan ellemek istedi. kalk kalk diye elinden çekiştirdi. öpmeye çalışırken mıncıkladı falan hatta onun yaptıgının aynısını yapmaya çalıştı. bebek aguu aguu diyor akif hemen anne aguu falan demeye başladı.
kendisinden küçük bi çocukla ilk defa karşılaştı tepkileri farklıydı .kıskançlık yaptı hatta. bebek emerkne oda emmek istedi.bebek bizde diye babannesine gitmedi.
NUR maşaallah ne kadar güzel bu çocuklar ya rabbim nazarlardan esirgesin..küçük paşa ne kadar ballanmış..
Onu bunu bılmem ama cok guzel olmus :) defalarca baktım,hay masallahhh yaa.. Allah nazarlardan saklasın,gercekten cok guzel yavruların var Nurum.
Belmacım.. kalp atısları falan, aman okudukca bı garıp oluyorum :)) senın heyecanını hıc dusunemıyorum.. herseyın gonlunce gececegı bır surec olsun canım arkadasım.
Esrakocum, beklıyorum senden bı ucuncu.. bu kıskanmalar hayra alamet degıl :))
canım arkadaşlarım çok saolun içtennn yorumlarınız için