2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi an gözumde canlandı abi kardeş evin içinde hop oyan buyana koşuşturup çarpışışmaları . ayy şahane yavvv.
musti yiğite nasıl?
gecen bana arkadaşım geldi 9 aylık kızı var. akif ona karşı çok farklıydı yani gözunu burnunu falan ellemek istedi. kalk kalk diye elinden çekiştirdi. öpmeye çalışırken mıncıkladı falan hatta onun yaptıgının aynısını yapmaya çalıştı. bebek aguu aguu diyor akif hemen anne aguu falan demeye başladı.
kendisinden küçük bi çocukla ilk defa karşılaştı tepkileri farklıydı .kıskançlık yaptı hatta. bebek emerkne oda emmek istedi.bebek bizde diye babannesine gitmedi.
valla musti için zor oluyor güli bazen çok belli edio kıskandığını ama bir öpüşü var yiğiti görmeye değer hani böle bebişin yüzünü iki elimizin arasına alırızya öle tutup öpüo ve uyanıpta ağlayınca yatak odasına koşuo küccük ağlıo die ya yiğiş dio ya bebiş dio ama en cok küccükk dio:) ama en ufak anlarda vuruyu bacaklarından tutup kucağına almak istio arabalarını getirio oyna die anlatmayla bitmio:))
NUR maşaallah :nazar:ne kadar güzel bu çocuklar ya rabbim nazarlardan esirgesin..küçük paşa ne kadar ballanmış..:nazar:

Onu bunu bılmem ama cok guzel olmus :) defalarca baktım,hay masallahhh yaa.. Allah nazarlardan saklasın,gercekten cok guzel yavruların var Nurum.

Belmacım.. kalp atısları falan, aman okudukca bı garıp oluyorum :)) senın heyecanını hıc dusunemıyorum.. herseyın gonlunce gececegı bır surec olsun canım arkadasım.

Esrakocum, beklıyorum senden bı ucuncu.. bu kıskanmalar hayra alamet degıl :))

canım arkadaşlarım çok saolun içtennn yorumlarınız için:KK48:

efrim tikir yapsana sende bi ben beceremedim zaten adaşta o kadar uğraştu halbuseeee

yavrularına bayıldımmmm musti ayrı yiğit ayrııı oyy oyyy maşallah subhanallah
uzaktan bakınca güzelde işin içine girmek nasıl olur??
belmadanda alırız artık böyle çift beybi fotolar

gülicim gözün aydın annenler geliyomuş
bi ara afik diğer çocuklara göre daha sakin diyoduk ya ben sebebebini buldum:)))
BURÇLARR Afik bizimkilerden daha geç doğduı o bir başak bizimkiler aslan
aslan burcu son cümleye dikkat

BAŞAK
Başak burcu zekidir, dikkatli ve aktifdir, aynı zamanda da kibar, sakin ve huzurludur.

Herşeyin zamanlı olması ve mükemmel olması başak burcunda doğan bebek için çok önemlidir ve beslenme, banyo ve oyun gibi olaylar hergün aynı zamansal sırayı izlemelidir.

Başak burcu çocukları diğerlerine göre daha kısa zamanda sorumluluk duygusu kazanırlar ve daha kısa zamanda yetişkin hale gelmek isterler, erişkin gibi davrandıklarının başkaları tarafından vurgulanılmasından hoşlanırlar. Örnek aldıkları kişiler anne ve babalardır elbette.

Başak burcu çocuğu her zaman ciddiye alınmak ister ve ufak yaşlardan itibaren kendi ayaklarının üzerine basabilmeyi arzular. Çok düzenlidir ve daha ufak yaşlardan itibaren kendilerini ve diğerlerini organize etmeyi severler. Ancak aslan burcu gibi bunu bir patronluk anlayışı içinde yapmazlar. Keskin bir zekaları vardır ve kendilerine birşeyi yanlış yaptıklarını bir kez söylemeniz yeterlidir. Bu "hatayı" gurur meselesi yaparlar ve asla tekrarlamazlar.

Giyinmeye ve güzel görünmeye meraklıdırlar. Bazen yabancılara karşı çekingen olsalar da dost olarak gördükleri kişilere olumlu duygularını göstermekten kaçınmazlar. Yıllar geçtikçe onun sizin en iyi dostunuz haline geleceğinden emin olabilirsiniz.

Başak Burcu Bebeğinin;
En sevdiği cümle: "benim yaptığım gibi yap!"

İyi yönleri: zeki, temiz, uyanık, mükemmelliyetçi

Olumsuz yönleri: kolay sinirlenir, çok aşırı titiz, "doğuştan kavgacı"

ASLAN

Aslan Burcunun en sevdiği cümle: "patron benim!"
İyi yönleri: eli açık, kibar, sadık, espriden ve eğlenceden hoşlanan, geniş fikirli, karizmatik
Olumsuz yönleri: aşırı gururlu, aşırı "patron", kibirli

Aslan burcunda doğmuş olan bebeğiniz evin yönetimini doğduğu andan itibaren kısa zamanda ele alacaktır. Aslan burcu, burçlar arasında en cömert olanıdır, canlı, şen ve hayatı hafife almayı bilen bir burçtur. Ancak yoluna çıktığınızda bir kükremeyle karşılaşmayı da göze almalısınız.

Aslan burcunda doğan çocuklar doğuştan "aktördürler" ve sahnede başrolü oynamayı ve çevrelerinde drama ve heyecan yaratmayı severler. Daha ufak yaşlardan itibaren kendilerine bir imparatorluk kurarlar ve arkadaşlarına hükmetmeyi ve lider rolü oynamayı severler. Onun bu özelliklerini takdir etmeli ancak ona her zaman patron olunamayacağını göstermelisiniz. Bunu yaparken asla başkalarının yanında onun hatalı olduğunu göstermemelisiniz.

Aslan burcu çocukları doğuştan getirdikleri bir asalet duygusuna sahiptirler ve ne kadar ufak olurlarsa olsunlar egoları ve gururları kolaylıkla kırılabilir. Aslan burcu bebeği arkadaşlığı sever ve etrafındakilerin ilgisini çekmek için elinden geleni yapar.
Bazen sizin sabrınızın sınırlarını zorlamak için özel bir çaba gösterdiğini hissedebilirsiniz

Deryacan.. tikirinin fostosunu yiyim ben senin, sana bişi olmasın :)) gırerız dı mı cecik incecik.. yazık bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18:

Ha bu arada Esrakocum, kılolardan durum acılmısken durum degerlendırmesı vereyım sana, dıyet ve pilates ile basenlerden 5.5 cm vermısım arkadasım.. belden 3.5.. falan fılan gıdıyor ıste.ha kılo dersen aynıyım 59 :)) ama sıkılasıyorum.. durum boyle degısık halde ıste :)

efrim tikir yapsana sende bi ben beceremedim zaten adaşta o kadar uğraştu halbuseeee

hah iste al bendende o kadar ben usendim ilk diyete baslarken olcu almadım çok pismanım nerem kac cm ne kadar inceldim hic bilmiyorum gorenler surekli kilo vermissin diyor ama ben yerimde sayıyorum son bir aydır falan . duzgun diyet yapmadıgımdan tabi ama ufalıyorum bunu bariz hissediyorum neyse yavas olsun benim olsun giden kilolar napalım :)

tebriklerimi sunuyor devamını bekliyorum senden :)

uçuncu zor be anam adam evi terkeder muhtemelen :))

bu ticker olayı niye olmadı linki de saklamadın dimi sen simdi tekrar yapmak gerekecek sakladıysan linki uzerinde yine konusalım msn e girdigin zaman. niye olmasın yani .

ayy aktivite yazamamıştım konuşulduğu zaman içimde kaldı.
biz dışardan reklam magnetlerni topluyoruz dominosun tüpçülerin sucuların falan onları eline veriyoruz buzdolabına yapıştırıyor yapıştırıp söküyor sürekli bide buzdolabında resimler olurya kendi yapıştırdığımız onlara bakmayı seviyor bakıp kim olduklarını söylüyor baba anne dede gibi kendinede bebek veya neyir diyo
diğer aktivitelerimiz aşşağı yukarı aynı tekerlemeler kutu kutu pense
bide bu aralar en çok sevdiği oyuncak kitap şeklinde puzzle hem içindeki massalları okuyoruz hemde yerleştirmeye çalışıyo yanlış olsada çaba sarfediyo.

annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.

gözün aydın gülistancım. darısı başıma inşallah..

nur nur nur
maşallah oğluşlar ikisi de çok şeker. yiğit ne kadar büyümüş değişik geldi gözüme. gözlere zaten bayıldım tekrardan maşallah..

Deryacan.. tikirinin fostosunu yiyim ben senin, sana bişi olmasın :)) gırerız dı mı cecik incecik.. yazık bizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18:

Ha bu arada Esrakocum, kılolardan durum acılmısken durum degerlendırmesı vereyım sana, dıyet ve pilates ile basenlerden 5.5 cm vermısım arkadasım.. belden 3.5.. falan fılan gıdıyor ıste.ha kılo dersen aynıyım 59 :)) ama sıkılasıyorum.. durum boyle degısık halde ıste :)

yime yime kilo yapar öyle herşeyi yemiyoruz artıkın değilmi..:))):KK8::KK19:
girerz gireriz hemde çok yazık hele bana iki çocuk ve felaket biçimde hastayım geberiyorum resemn. sinüzit faranjit :KK43::KK43:((.bir hafta oldu düzelemedim diyet araya gitti..:KK53::KK53:

benim de annem geldi bugün yuppyy :) gülistan sana darısı başıma derken bu kadar çabuk olacağını hiç tahmin etmiyordum :)
bu arada yiğit paşamın saçlarını kestirdik. adam oldu :) güncel fotolardan bi ara yükleyeceğim inşallah..

Nurr cok guzeller maşşalah.Rabbım bahtlarınıda güzel etsın ınsaallah
annem babam bu gece yola çıkıyolar inşallah.
sagsalim gelirler yarın sabah geliolar.hazırlık yapıyorum. tatlı börek falan işte. heycanlıyım mutluyum sevinçliym. özlemişim öyle işte.
hadı gözünaydın canım,doya doya hasret gıder annenlerle
ece yi neyle besliyorum sormussun yanıtlayayım
sabah bulamac yemesi epey kalori almasını saglıyor

kahvaltı : 2 kk kutusu kadar beyaz peynir, 1 yumurta , 1 tatlı kasıgı yer fistigi ezmezi, 1 tatlı kasıgı dovulmus ceviz, 1 tatlı kasgı dovulmus findik. 1 cay kasıgı tereyag

ogle yemegi bir buyuk kase yemek ne varsa yanınd bir kiçuk kase yogurt. yemekler mutlaka etli ama.

ikindi meyva : 1 kuçuk muz, 1 kivi, 1 kuçuk elma yada armut, 1 de portakal ın suyu, 1 yk pekmez

aksam : oglenkine benzeyen bir yemek ve yogurt yine

yatmadan evel : 3 yk ile hazırlanmıs kasık maması bir bardak sut le hazırlıyorum

ece sut içmiyor çunku o yuzden peynir yogurt bol.

sabah verdigimiz 6-7 bebe biskuvisinide kaldırdı dr fazla kilo almasın diye.

ha tum bunlar haricined arada kekirde diye çekirdek getriyor dolaptan onu yiyor kuru yemis yersek ondan tırtıklıyor pialv makarna yiyor biz yemek yerken falan ama toplasan 1 yemek kasıgı ancak eder geveliyor yani. bu sekilde

Esracım valla maşallah ne guxel yıyor Ece...
Şevval okadar meyve yese zaten baska bıseye gerek kalmaz :)) şaka bı yana,diyom galıba benı emdıgı ıcın ıstahı kesılıyo.hoş zayıf degıl 1.5 ay önce 12.800 du ama bukadar cesıt yemıyo tek sorun o.yogurt sever corba sever ama et tuketemıyoruz.balık tavuk sevmıyo anca corbanın içinndeyse ve kaybolmussa...

Merhabalar, karanlık çook yağmurlu bir hava var burda (istanbul da).
Ev nasıl karanlıktı sabahleyin içim sıkıldı. Tabi yağmur da lazım ama çocukla dışarda gezmek imkansız oluyor böyle havalarda içerde patlıyor bizimki de.
Herkes zayıflama derdinde bende de bir iştah regl öncesi tatlı krizi üzerinize afiyet. Aldım başımı gidiyorum. Biri beni durdursun... :KK45:
Ses seda yok burda da.
birsens senin kuzunun adı neydi bir hatırlatıver bana, siz nasılsınız:44:

Son düzenleme:
Ohhh fatma ve güli annelerinin sıcacık kollarına attılar kendilerini ne mutlu.:nazar:
Bol bol hasret giderin ne güzel. Hakikaten insan evlet dahibi olunca onların kıymetini daha iyi anlıyor.
Ne büyük bir iş yapmışlar,...

Selamlar Ciğerler,

Ozgurun eve getırdıgı nezle Kuzey ı dolastıktan sonra bana da ugramadan edemedı.. halıyle naz nıyaz yıyen Kuzey tamamen yemeden elını ayagını cektı, ustune bır de ıshal eklenınce oldukca şenlikli günler gecırdık dıyebılırım.. neyse ki ben de ıyılesmek uzereyım.. Kuzey ıle son demlerımızı yasıyoruz.. bıtse de rahatlasak.. ne pis bir hastalık su nezle.. sankı temızı var da :)) benımkısı de laf ıste :<))

Antalya da yaz gözünü kırpıştırıyor.. :)) zaten bir aydır asagı yukarı yasıyorduk.. sımdı ıyıden ıyıye hıssettırmeye basladı kendını..

Dırenen kılomun belini nasıl kıracagım bılmıyorum.. Allahtan pilates yapıyorum da en azından vucut daralmaya devam edıyor. Resmen yaglar yapışmıs, ne cok sevıyorlarmıs benı yaf.. nası yapısmıslar, bır turlu ayıramıyoruz kendılerını.. yıne de pes etmıyorum, söke söke bitireceğim bu işi.

Mayısın ortasında Fatoşa gıdıyorum 10 günlüğüne..

Atacagım kendımı dısarılara.. Kuzey ı de babannesının kucagına.. vay anasını yaa.. :)))

düşünüyorum,heyecanlanıyorum..

yaza da Fatoş ıle Pınu gelecek zati.. bı sekıl nefes alacagım gibi.

Ben boyle dıyorum da Kuzey ın dili olsa asagı yukarı o da aynı seyı derdı herhalde :))

yıne de ıyı kı var.. o olmasa nasıl yasanırdı merak konusu.

yime yime kilo yapar öyle herşeyi yemiyoruz artıkın değilmi..:))):KK8::KK19:
girerz gireriz hemde çok yazık hele bana iki çocuk ve felaket biçimde hastayım geberiyorum resemn. sinüzit faranjit :KK43::KK43:((.bir hafta oldu düzelemedim diyet araya gitti..:KK53::KK53:

dıyetısten kadıncagız baktı benımle bas edemıyor.. :)) proteın dıyetı verdı, bu sekıl metabolızmayı canlandıralım dedı.. ıyı dedım ben de :)) bakalım sonuc verecek mı??

X