2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yiğit kuşluktan Yiğit kuzuluğa terfı eden kuzuyu operım nanaklarından..

Yiğit
kuşu da büyümüş epeydir görmüyordum.

teşekkürler.. evet kuzu oldu artık :) dün parka götürmüştüm orda çektim. burda trafik park diye bi park açıldı. çok hoş. orda akülü araba bindi paşam ilk kez :) gaza basabildi çok şaşırdım :)

Belmaa ben de duyduğum kadarıyla hamileyken de emzirilebiliyormuş. Ama zaten zamanı geldi yavaş yavaş kesebilirsin de. Emzik bu yaştan sonra istesen de almaz gibime geliyor, gerek de yok ki zaten..

Ben de yeni okudum hamileyken emzirmenin zararı yokmuş. Tabi doğurana kadar emzirmeyi düşünmüyorum ama biraz daha yavaş yavaş kendimi de hazırlayarak kesebilirim. Şİmdilik gündüz emmeleri iyice azaldı bir ya da iki kez emiyor. Bir hafta içinde gündüzü emmeleri keseceğim, ikinci haftadan sonra da gece emmeyi bıraktırırım diyorum. off...

Bugün bakıcımız başladı. Öğle arası eve bıraktım onu. İlk izlenim olarak iyiydi. Rüzgar 5 dk. kadar yabancılık yaptı sonra beraber oynadılar. Bakalım anneanne 10 üzerinden kaç puan verecek. Şimdi telefonla arayıp da soramıyorum ikisi de evde.

Hayırlı olsun, uzun uzun çalışır inşallah.

Aycacım Allah yardımcınız olsun arkadasım.. evladın Allaha emanet olsun.

Nurdanum, evınız hayırlı olsun kuzum.. agzının tadı bır an once yerıne gelsın ınsallah. Dualarım senınle, bılıyorsun.

Bu arada Seda yok ne zamandır.. umarım her sey yolundadır.. olmazsa bı arayayım.

Nurcum hoşgeldın tatlım.. ıyı olmana sevındım..

Damla Hocam, terruk edıyorum emeklerınden dolayı..

Birsen arkadasım, hoşgeldın aramıza..

Dilek cıktıgın yolda Allah yardımcın olsun, her sey den once saglıgın acısından onemlı bır karar. Hamıle kalmak ıcın de verdıgın cabadan dolayı vucudun cok yıpranmıs, Esracan soylemıstı.. umarım fazla sıkıntı yasamadan atlatırsın.

Çoğu kez saglıklı bır sekılde okuyamadıgımdan hepınızden haberdarım ama anında paylasamıyorum ıste. O yuzden fırsat bu fırsat Tusı babası ıle bogusurken aklımda kalanları paylasayım ıstedım.

canım ben burdayım okuyorum sizleri ay başı işler yoğun olduğundan giremiyorum.veya bakıp çıkıyorum 13ü veya 14ünden sonra rahatlarım.

gece gec saatte uyuyan yiğit için fatmaya benim deneyip baaşarılı buldugum bi kaç tavsiyede bulundum.
üstelik özelliklede belirttim mizacı hariçindekileri değiştirebilirz diye!burda paylaştıgım seminer notlarında da vardı bu konu. mizaçda kalıtımın etkisi yogundur ve bazı yönlerini egitimle törpüleyebilrizi gibi gibi..! ve en son cümlemdede her bebek her anne farklıdır her yiğidin yogurt yiğişi farklıdır dedim.sadece tavsiye ediyorum yazdım!
herkes benm benmsediğimi benimsiycek diye bi kural yokki benm dogrularım başkasına yanlış gelebilri.
ben okudugum edindiğim bilgilerden yola çıkarak bişeyler yazıyorum.
birbirimize tavsiyede bulunuyoruz falan filan..
öyle işte
kendimi ifade edememişim.yanlış anlaşılmış
benim çocugum sakin yapıda oldugu için sizleri anlıyamıyor yada sizin açınızdan bakamaıyorumdur dogrudur. mesela evrimin iştahsızlıkla ilgili yazdıklarını tam manasıyla anlamam akifin azı dişlerini çıkarıken 2 gun bişey yememsiyle oldu yani.. onun gibi..
ama sizde bunu biliosunuz madem tavsiyelerimi kaale almayın.
bekara hanım boşamak kolaydır derler ya size söylediklerim aynen bu atasözundeki gibi bana kolay olabilir.

yaff güliii yakınımda olsaydında kaideye almama kısmını uygulamalı gösterysedim sana he bacım!!
yok bidaha tavsiyede bulunmazmışda yok yanlış anlaşılmışta
arkadaşım ben seni gayyett doğru anladım yanlış anlamadım şahsen
sadece fikrine katılmıyorum o kadar
çünkü çok zor bir çocuğum var her ne kadar sevimli vs gözüksede bana cinnet geçirtecek kadar zor bir çocuğum var
birde buna benim sabırsız mizacım eklenince hayat çekilmez hal alıyor
o inatçı ben inatçı ortaya korkunç manzaralar çıkıyor ne öğretmekten anlıyor ne konuşmaktan..
sende kendince haklısın verdğin fikirlerde gayet güzel uygulayıp başarılı olabilene ne mutlu..

Aycacım Allah yardımcınız olsun arkadasım.. evladın Allaha emanet olsun.

Nurdanum, evınız hayırlı olsun kuzum.. agzının tadı bır an once yerıne gelsın ınsallah. Dualarım senınle, bılıyorsun.

Bu arada Seda yok ne zamandır.. umarım her sey yolundadır.. olmazsa bı arayayım.

Nurcum hoşgeldın tatlım.. ıyı olmana sevındım..

Damla Hocam, terruk edıyorum emeklerınden dolayı..

Birsen arkadasım, hoşgeldın aramıza..

Dilek cıktıgın yolda Allah yardımcın olsun, her sey den once saglıgın acısından onemlı bır karar. Hamıle kalmak ıcın de verdıgın cabadan dolayı vucudun cok yıpranmıs, Esracan soylemıstı.. umarım fazla sıkıntı yasamadan atlatırsın.

Çoğu kez saglıklı bır sekılde okuyamadıgımdan hepınızden haberdarım ama anında paylasamıyorum ıste. O yuzden fırsat bu fırsat Tusı babası ıle bogusurken aklımda kalanları paylasayım ıstedım.

canım hoşbuldum teşekkürler ama kimseyi tanımadığım için keyifsiz oluyo burası

ayakkabısını giyen şevvali sarmısaklasakdamı yesek sarmısaklamasakda mı yesek..
maşallah. bayıldım bide babaya gösterme merakları yokmu bu sıpaşarın. oyy oyyy

yiğitede kocaman maşallah. boyu uzun selvi gibi delikanlı olacak annesi. ama artık kuş demeyelim yaff koç koç..maşallah.tam erkek suratlı.hani olur ya bazı çocuklar.mesela helinin oglu servan da öyleydi.delikanlı havası vardı yuzunde..

birsens zamanla keyif alırsın diyecegim bi döneme denk gelmedin malesef.
yani artık topik zaten kalabalık olmuyormuhabbet çok nadir. eskidendi o 7/24 muhabbet paylaşım geyik. artık gunde 3-5 mj anca yazılıyor.
sen yinede hoş geldin nerdensin?çalışıyosun ya işin ne?
ismin ne?
azra diye kızın vardı sanırım dimi
bak ben güli oglum afik

yani gülistan oglum mehmet akif.
falan filan..............

Son düzenleme:
Evet Güli 2008 annelerine bakardım günde 1-2 mesaj atılırdı.

Hadi hepimiz yeniden hamile kalalım yeniden eski günlere dönelim olma mı??

Hoş ben gece sohbetlerinize pek katılamazdım ama sabah kalkınca okumak pek keyifli olurdu.

ayakkabısını giyen şevvali sarmısaklasakdamı yesek sarmısaklamasakda mı yesek..
maşallah. bayıldım bide babaya gösterme merakları yokmu bu sıpaşarın. oyy oyyy

yiğitede kocaman maşallah. boyu uzun selvi gibi delikanlı olacak annesi. ama artık kuş demeyelim yaff koç koç..maşallah.tam erkek suratlı.hani olur ya bazı çocuklar.mesela helinin oglu servan da öyleydi.delikanlı havası vardı yuzunde..

birsens zamanla keyif alırsın diyecegim bi döneme denk gelmedin malesef.
yani artık topik zaten kalabalık olmuyormuhabbet çok nadir. eskidendi o 7/24 muhabbet paylaşım geyik. artık gunde 3-5 mj anca yazılıyor.
sen yinede hoş geldin nerdensin?çalışıyosun ya işin ne?
ismin ne?
azra diye kızın vardı sanırım dimi
bak ben güli oglum afik

yani gülistan oglum mehmet akif.
falan filan..............

canım adım birsen istanbul dan katılıyorum.muhasebeciyim.tanıştıma memnun oldum.

çaçaaa 2012 temmzuda falan hamile kalalım hepberaber bana uyar.
temmuzdahamile kalırsan nisanda dogar bebii. yazın sırf memeyle gecer rahat bi tatil yani:)))
(umudum dualarım düşüncelerim bu yönde Rabbim kısmet ederse.saglıkla hayırla)

valla şaka bi yana inşallah Allah nasip ederse 2.ci evladımız için mayıs haziran temmuz hummalı çalışma gerek!
sende istiyorsun dimi 2.ciyi. rüzgara kardeş olur.

Güliciğim, bazen çok istiyorum ama çoğunlukla düşünmüyorum:) şöyle diyeyim eğer devlet işine girebilirsem kesin yapıcam yaş 35'i bulmadan. Bir başvurum oldu ama sonuç çıkmadı henüz bekliyorum.

:) aynen öyle canım. zaten hali tavrı da ağır abidir yani. inşallah adı gibi yiğit bir delikanlı olacak oğluşumuz.

çaçamm herşey dilediğince olsun inşallah.
ayy ruzy nin kız versiyonu poff dehşet olur beaa:KK3:

selam arkadaslar...ben sizleri sürekli takip ediyorum ama pek yazamadim..cok sükür kaynanamlar 1 ayligina da olsa geldiler..:KK66:esimle ben kendimizi nereye atacagimizi sasirdik...cok iyi geldi gercektende...firsat bu firsat keyfini süremeye calisiyoruz bu sayili günlerin..

bu arada Hayat pazartesi krese baslayacak..ilk hafta bende kalacagim onunla..insallah cok iyi olur onun icin ve sever kresini..havalar da cok güzel buralarda..iyi olacagina inanmak istiyorum acikcasi..yoksa yalniz basima cok zor geliyordu bana..

hafta sonunu cocuklarla yalniz geciriyorum..esim kaynanamlari ablasina götürdü..yarin dönecekler..benden haberler böyle...

X