2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah Dilek, ne zor insanın en değerlisini hiç tanımadığı birine emanet etmek.

damla hocam geldim gumburgumbur sorularımla..

şu puzzle işini anlamadım nekıvrak zeka yaff sendeki nerden ne bulmuşsuun bi daha anlatıver hele.
ama kendini kaybetmeden zor olanını değilde kolay olanı 3 parçalı elmayı anlat yada resmeyleyiver..

tangiçecek tozuyla renk vermek mi aboww.annelik demek herşeyden faydalanmak demekmiş şaşdım valla!

tekerlemeler ve hareketlerininden daha fazla örnek yada mumkunse internet sitesi istiyoruz

bidee taş toplayıp resim çizmek..
ayyyy sen daha çok yazsana bakk biz çıldırdık oyun diye evde ne mandal kaldı ne gölge oyunu ..

lütfen gel ve yaz.
ayrıca akıllı bıdık denizi öperem nanaklardan tombalak.buyumuşde mutfakda masayerleştirip bulaşık dolabı olmuş süpper ya...bizdede buna benzer şey şöyle pazardan gerçek tencere tipinde ama minyatür bqaya çelik gibi tencere aldık tahta kaşık aldım kepğçesi falan var ben yemek yapatkenoda hemen kendi eşyalarını çıkarıp piş pişş dior yemek pişiyormuş yani..

çaçaaaaaam haydi hayırlı olsun inşallah rüzgara iyi bakacak merhametli dikkatli ve egitici birisidir.umarım gözun arkada kalmadan işe gelirsin.Rüzgar mutlu huzurlu sende için rahat olursun. haydi bakalım!

damla hocamın tekerlemelerine bende bayıldım ciddden insan tıkanıyor bir yerden sonra nasıl oyalayacağını ama buluşlarda güzel yaratıcılık bunlar..

AYÇA hayırlı olsun bakıcınız inş.iyidir tahmin edebiliyorum tanımadığın birine çocuk bırakmak inanılmaz zor olur ama çalışıyorsnda çağren yok işte ben sırf bu yüzden çalışmayı erteledim...

FATMA güzdüz az uyusun lenada gündüz ne zaman çok uyusa aynı oluyor ama biz hepimiz 12 de uyusun die ışıkları kapatıp yatıyoruz bir süre sonra oda yatıp uyuyor

fatmacım,
uyku konusunda eger bi kaç gun daha böyle devam ederse siz kesin tavrınızı koymalısınız.
belli bi saatte pijamlar giyilip ışıklar kapatılsın yada uyku öncesi ne yapılıyorsa hikaye kitabı falan neyhse yani ona uyku vakti oldugunu hatırlatack unsurları tamamlayın ilk gun yada 2.ci gun bişey farketmeyebilir ama sabırla bunu bir kaç gun devam edin.
ev halkının uyması gerekn kuralmış gibi. bu saatte uyku zamanı herkes uyur mjını verin. anlamaz zannetme bir iki gun sonra bunun bir rutin oldugunu ve onunda uygulaması gerektiğini anlar ama hep aynı aşamalr ve aynı saatte. deneyin sonuç alırsınız mutlaka.baktın uyumuyor yatakda ışıklar kapalı fısıltıyla hikaye anlat en sevdiği şeyi anlat ama içinde uyku hali olsun.
ben mesela o durumlarda mahallede bi köpek vardı her markete giderken görürdü. şimdi o köpeğin sahipleri taşındı köpeğidegötürdüler afik bi kaç gundur köpeği yerinde göremiyor ve soruyor köpek nerde diye benm kurtarıcımda o köpek. köpeği gidiş hikayesini anlaıtorum ve sonunda oda uyuyor bak herkes uyumuş arkadşlarını sayıyorum bir bir,
çağan uyumuş yahya uyumuş hasan uyumuş abi uyumuş kuşlar uyumuş balıklar uyumuş gibi gibi..
send ebu örnekleri tanıdıgı kişi ve hayvanlarla çogaltabilirisin ses tonu mutlaka fısıltı olmalı ve uyumak uyku saati gbii bişeyler söyle..

aman ne çok yazmışım öyle işte! geçiçi bir durumdur merak etme. özellikle sen hamilelik döneminde sürekli gece uykusuz değildiysen(2 de 3 de değilde normal satte uyduysan) korkma gecer.

ya dogru diyorsun çok dogruuu ama yani boyle 7/24 d iyet moduna bir geçemedim hep kacamak yapıyorum boyle olunca aylar geçiyor iki kilo verdiimle kalıyorum sinirim bozuluyor aslında
yapmam gerek yapıcam dun hiç aykırı birsey yemedim insalah bugunde

yaaaa yazınca nasıl utandımmmm:) hain zaten sende utanayım diye yazdın dimi ortalık yere: ))
ya ben arayana donmemezlik asla yapmam bakma ismim esra ama her esra aynı degil dimi mutlaka donerim benn :))))
cuma lavaboda faladım heralde aramıssın cuma zaten çok yogun gunum odeme gunumuz donemedim aksam falan aklımdaydı arayacaktım ha simdi ha sonra derken araya hatasonu girdi unuttumm tamamen yazını gorunce aklıma geldi kusura bakma valla kasti degil.
bim oyuncaklarınımı diycektin yane onun için aramıstın dimi ?

.ben artık senden kaptım surekli bim de neler var her hafta bakıyorum gormustum ama çok oyunca oldu koyacak yer kalmadı diye artık pek almamaya çalııyromu çok cazip birsey olmadıkca
diye konusunda
sen aslında tam kararla başlamıyosun tipik her pazartesi diyete başlama gunu gibi oluyor.
ben farkındayım sen yazdıkça Allahım şu kız bi dikkat etse bi tutsa kendini mis gini olcak diyorum ama dedimya tam başlamıyosun.umarım bu defa kesin devam eder...
oyuncak konusunda valla bende artık seçiciyim ama bime güzel şeyler geliyor genelde inceleyip begenirsem alıyorum ama bunun içinde lego oldugunu bilmiodum evrim söyleyince koştum gittim aldım.

dönememen konusunda valla utandırma niyetim yokdu mutlaka unutmuşsunrud haklısın 2 çocuk sorumluluklar daha fazla falan.
takıldım sadece :)
insanlık hali olur bazen..bende evrime çok dönemediğim olmuştur yogunlukdan. asla kasti değildir.
no problem yani..

Ayçacım bakıcınız hayırlı olsun, inşallah istediğin gibi biridir.. nasıl buldun??
ben şimdi düşünüyorum kara kara.. haftasonu temiziğe gelen kadının yanına yardıma gelen kadın bakıyormuş çocuk ama içime sinmedi pek safça biri..yaşıda var, genç dinamik güzel bişi gerek teoşa.. enerjisini alır götürür, ananenin ahı gitti vahı kaldı:KK43:(

GUNAYDINLAR

ayca bakıcınızh ayırhlı olsun ya insallah içinize siner rahatca emanet edersiniz
kamera vs birsey yaptıracakmısın ?

bu arada waikiki internet magazası acılmıs acılısa ozel %10 indirim ve 50 tl uzeri kargo ucretsiz hos beden bulmak zor su an kalmamıs çogu sey aama yinede bakmak isterseniz diye soylemek istedim

nurdan cım sakın!
eve temziliğe giden birisne baktırma.
yani hiç biş bulamazsam çocuk bakarım zihniyetinde olanlara asla guvenme.
bunu sanırım gizemde yaşamıştı. oda sana aynı şeyi söyler.
ben aycaya bi site vermiştim orda çocu bakımı için ücretsiz ilan veriliyor. esrakoda internetten buldu ilanla.
referanslarına bakarsın.ona göre karar verirsin.
esrako bi siteye ilan vermişti..

esrako bu lcw den haberim vardıama lcw nin ürünlerini ben asla denemeden alamıyorum.
mesela alışverişe gittiğimde askıdan bi dunya şey begeniyorum yıgıyorum elime atıyorum 20 tane mi begendim deneme odasında giyinmeye başlayınca üzerimde duruşunu begendiğim ANCAK 7-8TANE oluyor o yuzden denemeden alamam ya..

biz guneşlide(basın expres yolunda) fabrika magazası var hep ordan alıyoruzz normal magazlardan daha uygun oluyor ..

ben zaten lcw sitesini daha çok çocuklara indirimli urun alabıliriz diye soylemistim kendim için de baktım ama dedigin gibi bende alamam giymede
ama sabah ece ye yazlık kisa kollu triko hirkalardan aldım 6,9 7,5 falan gibi komik rakamlara beden zor buldum hani bazılarnıda bulamadım ama seneye vs diye de aldım ustunden bired yeni acılıs %10 indirimi var

nurdan cım sakın!
eve temziliğe giden birisne baktırma.
yani hiç biş bulamazsam çocuk bakarım zihniyetinde olanlara asla guvenme.
bunu sanırım gizemde yaşamıştı. oda sana aynı şeyi söyler.
ben aycaya bi site vermiştim orda çocu bakımı için ücretsiz ilan veriliyor. esrakoda internetten buldu ilanla.
referanslarına bakarsın.ona göre karar verirsin.
esrako bi siteye ilan vermişti..

ah kesinlikleeeee!!! üstelik benim bulduğum kadın üst komşuma yıllardır temizliğe gelen, 4 çocuk büyütmüş filan biriydi. aylıklı iş arıyordu. ama sonra anladı ki kendi de yapamayacak. aman nurdancım, bu işi yapan firmalar var, internetten de bulabilirsin. sen arayıp şu şu şu özelliklerde diyosun, verebileceğin rakamı söylüyosun, sana bir kaç aday gönderiyorlar. esra da sahibinden. com a ilan vermişti. işi çocuk bakmak olan birini bul derim ben de...

ayçacım, inşallah herşey iyi olur canım.. hayırlı olsun..

pagezr.jpg
[/URL][/IMG]

kendimi çok başarılı buldum çok oldu resim yüklemeyeli vayy nerdeyse tek seferde bravo bizzat şahsıma buda sana finkiiii beni çözemedin ama ben efrimi çözüyodum az kalsın arada nası yazmış hoop diye :)))

Bugün bakıcımız başladı. Öğle arası eve bıraktım onu. İlk izlenim olarak iyiydi. Rüzgar 5 dk. kadar yabancılık yaptı sonra beraber oynadılar. Bakalım anneanne 10 üzerinden kaç puan verecek. Şimdi telefonla arayıp da soramıyorum ikisi de evde.
ayçacım hayırlı olsun bakıcınız. inşallah herşey iyi gider.
Fatmacım, niye o kadar geç uyuyor ya. Gündüz mü çok uzun uyuyor.
hayır canım gündüz üç saat filan uyuyor. bilmiyorum yani uzun mu sence nasıl?
FATMA güzdüz az uyusun lenada gündüz ne zaman çok uyusa aynı oluyor ama biz hepimiz 12 de uyusun die ışıkları kapatıp yatıyoruz bir süre sonra oda yatıp uyuyor
hepimizi seriliyoruz yerlere ama o cin gibi devam ediyor ya anlamadım gitti..
fatmacım,
uyku konusunda eger bi kaç gun daha böyle devam ederse siz kesin tavrınızı koymalısınız.
belli bi saatte pijamlar giyilip ışıklar kapatılsın yada uyku öncesi ne yapılıyorsa hikaye kitabı falan neyhse yani ona uyku vakti oldugunu hatırlatack unsurları tamamlayın ilk gun yada 2.ci gun bişey farketmeyebilir ama sabırla bunu bir kaç gun devam edin.
ev halkının uyması gerekn kuralmış gibi. bu saatte uyku zamanı herkes uyur mjını verin. anlamaz zannetme bir iki gun sonra bunun bir rutin oldugunu ve onunda uygulaması gerektiğini anlar ama hep aynı aşamalr ve aynı saatte. deneyin sonuç alırsınız mutlaka.baktın uyumuyor yatakda ışıklar kapalı fısıltıyla hikaye anlat en sevdiği şeyi anlat ama içinde uyku hali olsun.
ben mesela o durumlarda mahallede bi köpek vardı her markete giderken görürdü. şimdi o köpeğin sahipleri taşındı köpeğidegötürdüler afik bi kaç gundur köpeği yerinde göremiyor ve soruyor köpek nerde diye benm kurtarıcımda o köpek. köpeği gidiş hikayesini anlaıtorum ve sonunda oda uyuyor bak herkes uyumuş arkadşlarını sayıyorum bir bir,
çağan uyumuş yahya uyumuş hasan uyumuş abi uyumuş kuşlar uyumuş balıklar uyumuş gibi gibi..
send ebu örnekleri tanıdıgı kişi ve hayvanlarla çogaltabilirisin ses tonu mutlaka fısıltı olmalı ve uyumak uyku saati gbii bişeyler söyle..

aman ne çok yazmışım öyle işte! geçiçi bir durumdur merak etme. özellikle sen hamilelik döneminde sürekli gece uykusuz değildiysen(2 de 3 de değilde normal satte uyduysan) korkma gecer.
gülistancım çok teşekkürler. çok güzel bilgiler. denemeye çalışacağım. fakat bizim yiğit mesela bizi konuşurken dinlemez ki. kucağımızda durmaz. bizle yatmaz vs vs... yani fısıltı filan hiç ona sökmez meela. ışıkları kapattığımızda gidip açıyor. bu evin ışıklarına çok rahat yetişiyor. zaten uyurken bişi okuma filan yaptırmıyor. dinlemiyor yani bizi hiç. hep kendi bildiğinde. hala ayakta sallayarak uyutuyoruz..

X