2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hünerli bayanları bilirsiniz sanırım hepiniz sitesi vardır blogu vardı acayip sevdiğim bir hatundur
benden bıkmıştır zırt pırt mail atarım soru sorarım esrako misali
neyse kurabiye kursu açmış geçenlerde mailleştik haftaya cumartesi kursuna gideceğim
o hatunla tanışmayı acayip istiyorum
bilmeyenler varsa goggla hünerli bayanlar yazsın sitesi çıkar müge ismi ben böyle bir hatun görmedim sofraları yemekleri tarifleri bambaşkadır portakal ağacını sollar yaneeee

süper bir çözüm buldum arkadaşlar
geceleri horultu sesinden uyuyamıyorsanız tıpkıı benim gibi size bir öneri süper işe yarıyor
vicksler varya şu iğrençç kokan burun açıcı zımbırtı kürdanın ucuna alın adamın burnuna sokun çok içeri değil tabiki delikten hafif içeri
il tepki bir anda o keskin kokunun sersemliği size gözlerini pörtleterek bakacak sonra tekrar uyuma moduna geçip horlayacaktır
yılmayın!!
sonra diğer burun deliğine aynı şekilde uygulayın
aynı tepkiyi verip söylene söylene kıçını dönüp uyuyacaktır ancak bu sefer o iğrenç koku ile temas etmemek için horlamayacaktır :KK53:
Allah iyiliğini versin emii.öle bı okuyorum kı dıyorum bı çözüm bulmus galıba.vicks in etkısıyle horlama kesılıyo sandım :)) süperrmiş :))
evet hatun beni gaza getirmek için sürekli çaba harcadı diyete gir zayıfla sen ne güzel hatunsun yakışıyormu sana böyle kilolar daha nelerrrr nelerrrr
benimse bir kulağımdan girip ötekinden çıkıyordu ama artık bende zayıflama kararı aldım
emzirmeyi bıraktığımdan beri 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu
pazar gününden beri karıkoca diyete başladık diyet derken çok sıkı olmasada yediklerimize çok dikkat ediyoruz sık ve az yiyorum yağlı yemiyorum kızartma hamurişi vs yok akşam sadece salata yiyorum vs
gün içinde spor yapıyorum
havalar ısınsın yürüyüşe gideceğim
hergün yeşil çay içiyorum
altın çilek zayıflama hapı aldım 6 gündür kullanıyorum
mayısta kavitasyona başlıyorum
lahana-maydanoz-limon kürü yapıyorum günlük
e daha ne olsunnnnnnnnnn
bende zayıflarım değilmiii a dostlarrrr
pztsi tartıldım 78 kgyum
haftada bir tartılacağım bakalım sonuçlar ne olacak
ticker yapmayı unuttum daha doğrusu kilo tickerı yapmadım hiç biri bana hayrına yaparsa pek bir mesud olurum
öperim hepiniziiii

benıde bı gaza getıren olsa öpecem alnından... yok anacım ben gaza maza gelemıyorum 76 kıloyummm!!!!! bıde su zayıflama haplarındanda alamıyorum emzırdıgım ıcın... spora yazılamadım bayanlara özel saatşerı sabahın köründe var sadece falan falan. Hakanı ıkna edebılırsem yürüyüşe başlıycam Şevvale bakacak. off offf bıktım şu yagşardan anacımm yaa

Slm canlarım, iki haftadır yazamadım ama bu iki haftayı ne siz yazın ne ben anlatayım, ömrümden ömür gitti..
O kadar çok şey üst üste geldi ki...
Nihayet evimi tuttuum, şuan temizlik yapılıyor, yavaş yavaş eşya alıp döşiycez.. şuan sadece yatak odası aldık..

18 nisan ameliyat oluyorum, geçen hafta sonu izmire doktora gittik, adam biyopsi bile yapmama gerek yok çok iyi yakalanmış bu dua et dedi, 6 ay geç kalınca kanserle gelirdşn dedi.. bakalım ameliyattaki parçanın durumuna göre karar vericekler...

Bir önceki hafta sonu hani güne gidememiştim ya o iki günde deli gibi ev baktık tibetle neyse bulduk, Beykoz-Kavacıktayız artık..güzelce bir ev, sonra salı günü Tibet izmire ben Parise gittim 4 günlüğüne, sora izmire doktora, bu hafta eşya ev ile ilgili işler derken, birde toplantılar, mesailer, Tibeti doğru düzgün görmedim, evn beyaz eşyalarını gecenin 10nunda alabildik hep sıra sıra.. Bugün Tibet gitti brüksele ameliyatıma gelicek bir daha.. İşten ayrıldı orda, burda bakıcak bişiler, hayırlısı..
Haa bu arada geçen hafta nerdeyse boşanıyorduk o ayrı konu..

Offff Kİ ne off benim bu çilem ne zaman biticek bilmiyorum..

Allaa allaaa.. aynısı bızde de oldugundan berı bız uyku tulumunu gıydıremıyoruz desem.. zaten cok heveslı degıldı gıydırrıken.. bır gun bır aglamaya basladı gıydırırırken ama nasıl aglama.. bır daha tovbe dedık..
dün yatırmadan önce giydirdik. baya üzerinde durdu ama zaten gece iki buçukta uyudu. deli etti. sabah darıl darıl bi arkadaş aradı dokuzda uyardı beni. ne şanssızım bu konuda. bu ayrı konu neyse. ben tulum giydirmeden yatıramam canım. yiğit hiç ama hiç üzerini örttürmüyor çünkü..
süper bir çözüm buldum arkadaşlar
geceleri horultu sesinden uyuyamıyorsanız tıpkıı benim gibi size bir öneri süper işe yarıyor
vicksler varya şu iğrençç kokan burun açıcı zımbırtı kürdanın ucuna alın adamın burnuna sokun çok içeri değil tabiki delikten hafif içeri
il tepki bir anda o keskin kokunun sersemliği size gözlerini pörtleterek bakacak sonra tekrar uyuma moduna geçip horlayacaktır
yılmayın!!
sonra diğer burun deliğine aynı şekilde uygulayın
aynı tepkiyi verip söylene söylene kıçını dönüp uyuyacaktır ancak bu sefer o iğrenç koku ile temas etmemek için horlamayacaktır :KK53:
ilahiii esra ne güldürdün :)
fatmacım bizdede bu tarz krizler olabiliyor heleki alt değiştirmede vs son zamanlar sapıttı resmen bende sıyırcam onunla birlikte
adam asla pijama giydirtmiyor
gün içinde kaka yapmasın diye gözünün içine bakıyorum resmen çünkü alt değiştirme dakikaları kabus oldu
geceleride bazen çok fazla ağlayarak uyanıyor ben gün içinde tv izlemesinin etkisi olduğuna inanıyorum
demek herkes yaşıyor. aman bi daha olmasın beni çok korkuttu yaa.. alt değiştirme olayı bizde bi iki ay önce vardı. sinirden oturup ağladığımız bilirim babannesiyle. inşallah sizinki de geçer esracım.
Slm canlarım, iki haftadır yazamadım ama bu iki haftayı ne siz yazın ne ben anlatayım, ömrümden ömür gitti..
Nihayet evimi tuttuum, şuan temizlik yapılıyor, yavaş yavaş eşya alıp döşiycez.. şuan sadece yatak odası aldık..

18 nisan ameliyat oluyorum, geçen hafta sonu izmire doktora gittik, adam biyopsi bile yapmama gerek yok çok iyi yakalanmış bu dua et dedi, 6 ay geç kalınca kanserle gelirdşn dedi.. bakalım ameliyattaki parçanın durumuna göre karar vericekler...

Bir önceki hafta sonu hani güne gidememiştim ya o iki günde deli gibi ev baktık tibetle neyse bulduk, Beykoz-Kavacıktayız artık..güzelce bir ev, sonra salı günü Tibet izmire ben Parise gittim 4 günlüğüne, sora izmire doktora, bu hafta eşya ev ile ilgili işler derken, birde toplantılar, mesailer, Tibeti doğru düzgün görmedim, evn beyaz eşyalarını gecenin 10nunda alabildik hep sıra sıra.. Bugün Tibet gitti brüksele ameliyatıma gelicek bir daha.. İşten ayrıldı orda, burda bakıcak bişiler, hayırlısı..

nurdan çok zor bi hayat. rabbim yardımcın olsun. inşallah ameliyatın güzel geçer. eşinle arandaki neyse çözülür hallolur. son söylediğin cümleyi aklımdan geçirdim okurden. baktım ki sonunda sen de söylemişsin. sabır canım sabır sonunda herşey çok güzel olacak inşallah..

FATMA geçmiş olsun..bizde alt değişirken feryat figan kopuyor anlamdım gitti..
TÜLİN geçmiş olsun..okadar insanın arsında yapacağını yapıyorlarya ne denriki artık..
PERVİN nerdesin gerçekten..
NURDAN BU KAOS NİYE NE OLDU BÖYLE ..
EVRİM seni aradım ve telefonunu 2 kere açan oldu ama ses yok..kuzey mi açtı diye bekledi,m ama tık yok..60 görmüşsün hadi gözün aydın..Mantar bilgin için teşekkürler..
GÜLİ 2 gündür rahatsızım kuzu seni akşam yusuf çaldırmış aramış daha doğrusu bajım baktım ..şu an bu mesaj anlamsız geleblir ama birşeye ihtiyacın olmadığı için geri dönüş yapmadım..anladın sen..
VE HESRA diyete başlamış :KK70::KK16:horlamaya çözüm bulmuş...:KK60::KK53:

FATMA geçmiş olsun..bizde alt değişirken feryat figan kopuyor anlamdım gitti..
TÜLİN geçmiş olsun..okadar insanın arsında yapacağını yapıyorlarya ne denriki artık..
PERVİN nerdesin gerçekten..
NURDAN BU KAOS NİYE NE OLDU BÖYLE ..
EVRİM seni aradım ve telefonunu 2 kere açan oldu ama ses yok..kuzey mi açtı diye bekledi,m ama tık yok..60 görmüşsün hadi gözün aydın..Mantar bilgin için teşekkürler..
GÜLİ 2 gündür rahatsızım kuzu seni akşam yusuf çaldırmış aramış daha doğrusu bajım baktım ..şu an bu mesaj anlamsız geleblir ama birşeye ihtiyacın olmadığı için geri dönüş yapmadım..anladın sen..
VE HESRA diyete başlamış :KK70::KK16:horlamaya çözüm bulmuş...:KK60::KK53:

derya ben de anlamadım niye böyle oldu ne zaman feraha çıkıcam ben..artık dayanıcak gücüm kalmadı..bunda da vardır bir hayır belki ne biliyim..

gerçekten çok önemli birşey inşallah günün birinde emreyide o şekilde görürüm.

fatma çok geçmiş olsun.allah korumuş gerçekten.benimde dün akşam felaket bişey geldi başıma sen anlatınca yazmak aklıma geldi.akşam ben mutfakta bulaşık yıkarken oturma odasında ablam kardeşim annem teyzem ve eniştem oturuyorlar çınarda onların yanında.kuduruyor falan sesini duyuyorum.oturma odasındada bizim bilgisayar var ve fişleri taktığımız uzatma kablasu 7 li düğmeli bşey.sen çınar bilgisayar masasının altına geç kaş göz arasında yerden kalem bul ve o prize sokmasıyla asfalyalar attı.koşturdum hemen oturma odasına kimse çınarın kalem soktuğunu anlamamış bir aldım kucağıma elinde kalem.çıldırıyordum allahım korudu allatantan hemen ceyranlar kedildi kesilmeseydi hepimisin gözü önünde düşünmek bile istemiyorum.

hoşbulduk canım sanada çok geçmiş olsun.allah korumuş nasıl bir korku atlatmışsınız kendine ve bebişine iyi bak.

cok sevındım sızın adınıza,ohh keyfını cıkarın ailecek

ahh şu televızyon.... maalesef nekadar zararlı oldugunu bılsemde benım cogu zamanlar kurtarıcım oluyor...
özellıkle kayyu... her sabah yarım saat boyunca basından hıc kalkmadan izliyor ve yemek yerken ve gun ıcınde aklına tekrar gelırse yıne ızlemek ıstıyor... yemekle kayyu olayyını acayıp baglamıs durumda! annecım yemek yıycez dedıgımde "kayyu kayyu" cıglıkları yukselıyo odadan.
ama doktorunun ıyı nıyetle söledıgıne emınım Güli,senıde takdır edıyorum ama maalesef bende tv y kısıtlamayanlar bölümüne gırıyorum.
fakat şu bıkac gundur dısarı cıktıgımzdan cok az izliyor.bu iyi bişe bizim açımızdan
Maalesef tv olayina o kadar karsiydimki arada bi izletiyordum simdi istahsizligimiz cogalinca mama sandalyesi tv mama uclusu olusturuyoruz:KK43:
Bizimki de mahalle ahaline sarılmayı çok seviyor. Sayesinde tanımadığım esnaf kalmadı. Kaç yıldır aynı yerdeyim ama Elif sayesinde bir çevrem oldu resmen yeni yeni.:KK9:
Ama vurma olayu henüz yok bizde ne desem bilemedim ama bazen istenmeyen davranışı görmezden gelmek en iyisi oluyor. Tabi önce bir açıklama yapıp sonra devam ettiği takdirde....
Ya masallah kuzulari okuyorumda benimki nie boyle yabanimi oluyor yoksa disari cikiyoruz komsular sevicek hemen bana kaciyor bacagima sariliyo.sikca disariya cikartmaya calisiyorum ama...

akif okulu çok seviyor birsürü cıvılcıvıl çocuk hareket ses gümbürtü tabii.
evin yakında i.ö.o var.
her sabah babannesi götürüyor tenefus saati gidiyorlar ablalarıyla abileriyle çıldırıyor.
birileri sürekli ismini sorması ona soru yöneltmesi etrafında ilgi olması çok hoşuna gdiyor.
vaktiniz varsa sizde götürün .
ben de mutlaka deniycem. Bu hosuma gitti yakinimda yurume mesafesinde az uzak olsada bi okul var esasinda sitede anaokulu var ozel oraya soksammi acaba sahibi ne der?su akifim bize azcuk yakun olsaydi keskemmm:))

azcık resim ekliyekde sayfalar ilerlesinn

ayakları üşüyen akifin ısıtma sistemi!!
dışarda bisiklet turu

Eki Görüntüle 169869 Eki Görüntüle 169870 Eki Görüntüle 169867 Eki Görüntüle 169868
Masallah Afikeee daha oncedende dedigim gibi hayraniyim onu canim benim yaa kucuk adam
Bu yaz ben de boyle bir bisiklet almayi dusunuyorum gecen sene herkesin elinde goruyordum cocuklarini gezdiriyorlardi sonradanda bisiklet oluyorlardi bazilari bu dami oyle gulegule kullansin bu arada
Herkes guli diyor sana kisaltmami cnm yazarsan sevinirim

evrim hatunu sağolsun haber verdi pazar arabası içinde lego parçaları oyuncak var bimde
anama aldırdım çok beğenmiş kaldıysa gidip bakın derim 13 tlymiş
hayirli olsun yahoya

Evet esracim esimde almis anemlerde biraktik oraya gidince oynar die birde bebek vardi onuda almis kadikoydende bir puset almis bebegi icin evde gezdiriyo mutlucuk oldu

Yazdığın iyi oldu merak ediyordum ben de seni kendi adıma...
teşekkür ederim..

selamlar edacım
geçmis olsun hayırlısı olsun , hayat senin hayatın daha dogrusu sizin karı koca bir kararınız saygı duymaktan baska yapacak birsey yok gonul isterdiki seklinde konusuyoruz bizler , kendi namıma kırdıysam uzduysem cidden ozur dilerim bu ruh halindeki bir insanı biraz olsun kıran biri olmayı asla istemem,
özür dilenecek bi durum yok esracım çok teşekkür ederim..

edacım, bu konu hakkında daha önce özellikle bişey yazmak istemedim. çünkü eminim ki çok karmakarışık bir haldeydin. bir de açıkcası ben bu konunun sadece anne ve babanın kararı olması gerektiğini düşünüyorum. işin maneviyatından çok, o çocuğun büyüyeceği ortam ve imkanlar daha önemli benim için. e bunu da yalnızca o aile bireyleri bilebilir. siz de bir karar vermişsiniz. mutlaka ki sizin için en doğru olan buydu demek ki.
lütfen buraya yazmaktan vazgeçme. kırgınlıkların oldu muhakkak ama sebep bu olmasın noolur..
bende böyle düşünüyorum gizemcim.. çok teşekkür ederim..

merhabalar hoşgeldin.

hayırlısı olsun eda. inşallah sizin için en doğru kararı vermişsinizdir.

fatmacım teşekkür ederim..

hep aklımdaydın ne yaptın dıe... bılmıyorum msjımda senı kıracak bişe yazdıysam kendı adıma özür dilerim. kımseyı yargılamak,degerlerını,inanclarını sogulamak bize düşmez.herkez kendıne göre dogru olanı yazmıstır mutlaka,kımsenın kötü nıyetle bıse yazıdıgnı sanmıyorum.ama senı üzmüş.. cok üzüldüm,zaten konu hassas... neyse gecmıs olsun..
özür dilenecek bi durum yok tuğbacım teşekkür ederim..

yorucu gecmıs gunlerın.kolay gelsın Nurdancım amelıyatın ve sonrası cok ıyı gececek ınsallah.hayırlısıyla atlatırsın ınsallah.evınde hayırlı olösun canım

Afikin resımlerını yenı gördüm yakısıklı sıpa

gecen hafta dr.a gttk boyu uzamış 80 cm 11 kiloymuşuz normal dedi ama bi idrar tahlili alamadık akşama kdr bekledik 5-6 kez taktık çocuk istemiyo eli orda çıkarıyo ensonunda uyuydu tamam şimdi oldu dedik kapanma saati geldi evegeldik tam o bantı çıkardım elime işedi yazık yavrum tutmuşçişini korkmuş...

nurdan ck gçmş olsun ameliyat olucakmışsın ve telaşınız falan allah yardımcın olsun evinizde hayırlı olsun sende artık istanbuldasın ne güzel...
esra saol iyiyimiş lenanın boyu kilosu ama tahlil alamadık alamıyoruz nasıl olucak bilmem biraz zaman geçsin unutsun bakalım..

tv konusuna değinilmiş d-smartın luli kanalı eğitici die orayı izletiyorduk sadece ama artık o kanalı hç istemiyor..calliu takıntısı başlamıştı ama yumurcak tv felaket bişey şimdi sadece trt çocuk onu izletiyoruz - cauliıu cd si aldık - barneyve arkadaşlarını ona bayılıyor-gece bahçesini çok seviyordu ama kalkmış yayıldan oyuncağını ve gecelik pijamsını aldık yoksa her sabah rüyamda bıga bıga gördüm diyordu igılpigıl yani...bukadar iştahımız düştü gene eskisi kadar yemiyor ve seçmeyede başladık

Kızlar bu ay adetim bir hafta gecikti. Normalde günü gününe regl olan biri olarak hemen alarm durumuna geçtim. Bu gün dayanamayıp eczaneden bir hamilelik testi aldım veee sonuç pozitif.
İNANAMIYORUM. yeniden hamileyim :KK49: :KK49: İstediğimiz bir bebek. Kemal de çok heyecanlandı. Bu hafta doktora giderim. Aslında gözümü korkutmuyor değil. Daha yeni yeni rahatlamaya başlamışken sil baştan olacak. Ama yine de istiyoruz.

Geçmişe bakmadan sizinle paylaşmak istedim. Sizler nasılsınız bir bakayım.

Kızlar bu ay adetim bir hafta gecikti. Normalde günü gününe regl olan biri olarak hemen alarm durumuna geçtim. Bu gün dayanamayıp eczaneden bir hamilelik testi aldım veee sonuç pozitif.
İNANAMIYORUM. yeniden hamileyim :KK49: :KK49: İstediğimiz bir bebek. Kemal de çok heyecanlandı. Bu hafta doktora giderim. Aslında gözümü korkutmuyor değil. Daha yeni yeni rahatlamaya başlamışken sil baştan olacak. Ama yine de istiyoruz.

Geçmişe bakmadan sizinle paylaşmak istedim. Sizler nasılsınız bir bakayım.

çok sevindim belmacım, hayırlısı olsun..çok güzel bir zamanlama beraber büyüyecekler ne güzel..

Belmacığım hayırlı olsun... çok güzel bir haber..allah gönlüne göre eylesin herşeyi...

Nurdan canım çook geçmiş olsun...
inş. huzurlu sağlıklı mutlu günler seni bekliyor...
herşey güzel olacak...

nurdancım çok sevindim. ev filan deyince türkiyeye döndüğünden bu yana ilk kez böyle sevindim senin için. herşey güzel olacak....

X