2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

marketlerde de satılan savayer (kedidili) biskuvi var ya, onlardan 1 paket, 1 paket dr oetker çikolatalı sos, 1 paket dr oetker beyaz çikolatalı sos, bunlar için süt, tuzsuz soyulmuş şam fıstığı, damla çikolata malzemelerimiz. önce savayerlerin herbiri 3 e bölünüyor. sonra beyaz çikolatalı sos paket üzerindeki tarife göre pişiriliyor ve savayerler her seferde 4-5 adet olacak şekilde bu sosun içine atılıp, kaşıkla az sos da gelecek şekilde alınıyor ve tabağa diziliyor. aralarına sam fıstığı ve damla çikolata serpilerek küçük bir tepecik oluşacak şekilde katlar yapılıyor. bu şekilde savayerlerin hepsi bitecek. sonra çikolatalı sos pişiriliyor ve üzerine dökülüyor. istenirse sosun bir kısmı ayrılarak servis sırasında dökülebilir gerçek profiteroldeki gibi. dilerseniz üzerini hindistancevizi vs. ile süsleyebilirsiniz.

çok basit bir tarif bu çok da lezzetli oluyor. ama beyaz çikolatalı sos heryerde bulunmayabiliyor. migrosta genelde var.

da bunun resmini nerde gördünüz yahu! resimlerde var mıydı? ben görmemişim..

günaydın,

tülincim sürekli dır dır edip başardım ama kolay olmadı tabi pes etmedim. çook önemli bişey başarmış gibi hissediyorum kendimi :))
gerçekten çok önemli birşey inşallah günün birinde emreyide o şekilde görürüm.
dün öyle kötü bir kaza atlattı ki yiğut kuzum. marketten geldik. poşetlere geldi hemen. içindekiler çıkarmaya başladı. havuçları gördü. oturdu onları çıkartıyor. mutfak dolaplarının hemen dibinde. havuç istedi benden. hiç yapmazdı bende sevindim. hemen havucu yıkadım. yiğitin bir metre kadar üzerindeki dolaplarda bıçıklar ve kesici olanlar var. oraya kaldırmıştık. ordan soyacağı alayım diye kenardan doğru açtım. yiğitte tam altında oturuyor. kesici almamla birlikte en büyük boy kocaman bıçak dik bir şekilde yiğitin üzerine düştü hızıyla. nasıl oldu anlayamadım. tutamadım bile. tam üzerine gitti ama şükürler olsun ki yiğitin yanına düştü. rabbim korudu diyorum binlerce kez ham olsun. hayatımda hiç böyle korkmamıştım daha. ben bi çığlık attım yere yığıldım. bacaklarım tutmadı. babannesi geldi o yığıldı korkusuna benim çığlıktan bişi oldu sanmış. inanamadım. bi gelseydi allah korusun halim nolurdu. çok dikkat edin nolurr..
fatma çok geçmiş olsun.allah korumuş gerçekten.benimde dün akşam felaket bişey geldi başıma sen anlatınca yazmak aklıma geldi.akşam ben mutfakta bulaşık yıkarken oturma odasında ablam kardeşim annem teyzem ve eniştem oturuyorlar çınarda onların yanında.kuduruyor falan sesini duyuyorum.oturma odasındada bizim bilgisayar var ve fişleri taktığımız uzatma kablasu 7 li düğmeli bşey.sen çınar bilgisayar masasının altına geç kaş göz arasında yerden kalem bul ve o prize sokmasıyla asfalyalar attı.koşturdum hemen oturma odasına kimse çınarın kalem soktuğunu anlamamış bir aldım kucağıma elinde kalem.çıldırıyordum allahım korudu allatantan hemen ceyranlar kedildi kesilmeseydi hepimisin gözü önünde düşünmek bile istemiyorum.
canım ben 25yaşındayım 1 aydır çalışıyorum.özel bir şirkette muhasebeciyim.daha önce çalışıyordum bebeğim doğmadan birkaç ay önce ayrıldım işten.dediğim gibi tekrar başladım.kızım AZRA 23 ağustos doğumlu.sende kendinden ve bebişinden bahseder misin?

hoşgeldin canım

fatma tülin çok geçmiş olsun ikisi de büyük kazalar. çok dikkat etsekte oluyor bir şekilde, Allah beterinden saklasın kuzuları.

dün öyle kötü bir kaza atlattı ki yiğut kuzum. marketten geldik. poşetlere geldi hemen. içindekiler çıkarmaya başladı. havuçları gördü. oturdu onları çıkartıyor. mutfak dolaplarının hemen dibinde. havuç istedi benden. hiç yapmazdı bende sevindim. hemen havucu yıkadım. yiğitin bir metre kadar üzerindeki dolaplarda bıçıklar ve kesici olanlar var. oraya kaldırmıştık. ordan soyacağı alayım diye kenardan doğru açtım. yiğitte tam altında oturuyor. kesici almamla birlikte en büyük boy kocaman bıçak dik bir şekilde yiğitin üzerine düştü hızıyla. nasıl oldu anlayamadım. tutamadım bile. tam üzerine gitti ama şükürler olsun ki yiğitin yanına düştü. rabbim korudu diyorum binlerce kez ham olsun. hayatımda hiç böyle korkmamıştım daha. ben bi çığlık attım yere yığıldım. bacaklarım tutmadı. babannesi geldi o yığıldı korkusuna benim çığlıktan bişi oldu sanmış. inanamadım. bi gelseydi allah korusun halim nolurdu. çok dikkat edin nolurr..
okurken bıle fena oldum. zaten hep diyorum biz koruyamıyoruz cocukları,Rabbim koruyor... neyse buyuk bıse atlatmıssınız,gecmıs olsun...
benimle ilgili cevaplarınızı okudum teşekkür ederim ayrıca diğer arkadaşlarınkinide okudum muhakkak kaçrdıklarım vardır epey ilerlemiş hepsine bakamadım tek tek..

konuyu tekrar canlandırmak istemiyorum açıkcası ama bişiyde yazmak durumunda hissediyorum kendimi.. konu öyle farklı öyle kırıcı yerlere geldiki inanılmaz canım sıkıldı ve girmek görmek okumak yazmak istemedim.. beni kırmadan fikirlerini paylaşan arkadaşlarımda olduğu gibi tam tersini hissettiren arkadaşlarımda oldu.. ben burda böyle hassas yada kişiye özel konularla ilgili cevap yazarkenki gösterdiğim hassasiyeti bazı arkadaşlarımdan görememek kırdı beni.. neticede yazılı bir ortam burası yüz yüze konuşabilme imkanı bulsak muhakkak daha iyi anlayacağızdır birbirimizi ama sanal ortamda ben kimse kırılmasın diye kelimelerimi dikkatle seçerken böyle kırıcı şeylerle karşılaşmak beni üzdü..

esracım biz eşimle birlikte veriğimiz kararla bebeği dünyaya getirmeme kararımızı uyguladık..

mucize yazını okudum teşekkür ederim.. farklı düşündüğümüz noktalarda var.. mümkün olsa karşılıklı oturup konuşabilsek..

daha öncede dediğim gibi fikirlerinizi benimle paylaştığınız için kırılsamda yinede teşekkür ederim.. neticede buraya yazarak konuyu fikir paylaşımına ben açtım açmasaydım belki kendi adıma daha iyi olacaktı..

kuzuların hepsini tek tek tekk öpüyorum koklayarak.. kendinize iyi bakın...
hep aklımdaydın ne yaptın dıe... bılmıyorum msjımda senı kıracak bişe yazdıysam kendı adıma özür dilerim. kımseyı yargılamak,degerlerını,inanclarını sogulamak bize düşmez.herkez kendıne göre dogru olanı yazmıstır mutlaka,kımsenın kötü nıyetle bıse yazıdıgnı sanmıyorum.ama senı üzmüş.. cok üzüldüm,zaten konu hassas... neyse gecmıs olsun..
Tum annelere selam
Uzun zamandir girip arada bi okuyup kacmak zorunda kaliyorum yazilariniza katilmak istedgm cok sey vardi

Arkadaslar gecen gun basima gelen hayal kirikligini paylasmak istiyorum bu durumu nasil atlaticaz bilmiyorum
Cok sevdgm bir arkadasimin evinde 4yasindaki kizinin dogum gunu partisi vardi.ucan balonlar birkac anne ve kalabalik cocuklar kucuklerde vardi ama daha cok 4-5yaslar.
Ben de Duru birde kuzenimle beraber partiye gittik daha iceri girer girmez Durucuk kiyameti kopartip panik halde ustume atladi Duru koala bende okaliptus agaci pozisyonunda elinide acarak gozlerine kapatti korkudan nasil agliyor anlatamam.aldim kizimi arka odaya gittim daha onceden gittigimiz bir ev ve oyuncaklarini cok sever o evin neyse durduramadim on dk.sonra hediyemizi birakip nasil ciktigimi bilmiyorum montumu bile giyemedim ayakkabilarimi baskasi giydirdi benim dusunun.
Kizim benle beraber arada annemlerle falan ama en fazla gordugu kisi sayisi alti yada sekizdir.bu ara o kadar cok herseyden korkuyor ozelliklede yabanci erkeklerden hemen yuzunu kapiyor saklanir gibi
Duskunlugu cok artti bana tamam hep duskundu ama bu kadar degildi adim atamiyorum bir yere gittigim zaman NE YAPİCAM cok sikintim var yaa

durumlar cok benzıyor.herzaman degıl ama Şevvalın bunu yaptıgı zamanlar oluyor.dısarıdan biri görse sanacakkı ,cocugu hıc ınsan ıcıne cıkarmıyorum.aksıne hep gezıyorum hep yasıtları en fazla 2 yas üstü cocuklarla zaman gecırıyor
ama gel gör ki bazen oluyor,kıyamet kopuyor ınsan görünce.koala gıbı yapısıyo bana,hep mızır mızır falan.yabanılık dogustan bıse demekkı :)) ama azimliyim,kızımı şu yabanılıkten kurtaracagım.baya yol kat ettık ama bugunde okudu canım :))

yiğit bugün hiçbir şey yemiyor :KK43: hiç mi karnı acıkmaz hiç mi yemek yemek istemez bir çocuk şaşırıyorum.. sabah kalkınca zorla birkaç tane cici bebe yedirmiş babannesi. az önce o yedikleriyle uyudu. çok üzülüyorum çookk.. :KK43: bi derdi var da bi yeri ağrıyor da biz mi anlamıyoruz diyorum.

Ahh Fatma ahhh :)) resmen dejavu yasıyorum cogu zaman.

Tum annelere selam
Uzun zamandir girip arada bi okuyup kacmak zorunda kaliyorum yazilariniza katilmak istedgm cok sey vardi

Arkadaslar gecen gun basima gelen hayal kirikligini paylasmak istiyorum bu durumu nasil atlaticaz bilmiyorum
Cok sevdgm bir arkadasimin evinde 4yasindaki kizinin dogum gunu partisi vardi.ucan balonlar birkac anne ve kalabalik cocuklar kucuklerde vardi ama daha cok 4-5yaslar.
Ben de Duru birde kuzenimle beraber partiye gittik daha iceri girer girmez Durucuk kiyameti kopartip panik halde ustume atladi Duru koala bende okaliptus agaci pozisyonunda elinide acarak gozlerine kapatti korkudan nasil agliyor anlatamam.aldim kizimi arka odaya gittim daha onceden gittigimiz bir ev ve oyuncaklarini cok sever o evin neyse durduramadim on dk.sonra hediyemizi birakip nasil ciktigimi bilmiyorum montumu bile giyemedim ayakkabilarimi baskasi giydirdi benim dusunun.
Kizim benle beraber arada annemlerle falan ama en fazla gordugu kisi sayisi alti yada sekizdir.bu ara o kadar cok herseyden korkuyor ozelliklede yabanci erkeklerden hemen yuzunu kapiyor saklanir gibi
Duskunlugu cok artti bana tamam hep duskundu ama bu kadar degildi adim atamiyorum bir yere gittigim zaman NE YAPİCAM cok sikintim var yaa

okumaya basladıgımda oyle korktum ki, nıyeyse aklıma 50 tane senaryo yaza yaza yazının sonuna getırdım, sonra sukurler olsun dedım :))) derdımız bu olsun.

marketlerde de satılan savayer (kedidili) biskuvi var ya, onlardan 1 paket, 1 paket dr oetker çikolatalı sos, 1 paket dr oetker beyaz çikolatalı sos, bunlar için süt, tuzsuz soyulmuş şam fıstığı, damla çikolata malzemelerimiz. önce savayerlerin herbiri 3 e bölünüyor. sonra beyaz çikolatalı sos paket üzerindeki tarife göre pişiriliyor ve savayerler her seferde 4-5 adet olacak şekilde bu sosun içine atılıp, kaşıkla az sos da gelecek şekilde alınıyor ve tabağa diziliyor. aralarına sam fıstığı ve damla çikolata serpilerek küçük bir tepecik oluşacak şekilde katlar yapılıyor. bu şekilde savayerlerin hepsi bitecek. sonra çikolatalı sos pişiriliyor ve üzerine dökülüyor. istenirse sosun bir kısmı ayrılarak servis sırasında dökülebilir gerçek profiteroldeki gibi. dilerseniz üzerini hindistancevizi vs. ile süsleyebilirsiniz.

çok basit bir tarif bu çok da lezzetli oluyor. ama beyaz çikolatalı sos heryerde bulunmayabiliyor. migrosta genelde var.

da bunun resmini nerde gördünüz yahu! resimlerde var mıydı? ben görmemişim..

naptın beaaa Cizooo.. :KK43:((

fatma tülin çok geçmiş olsun ikisi de büyük kazalar. çok dikkat etsekte oluyor bir şekilde, Allah beterinden saklasın kuzuları.

Ben de nezdınde tekrar tekrar gecmıs olsun dıyeyım arkadaslarıma.

BELMA yı goren var mı aranızdaaa.. MERKÜR giderken götürmeye kalkmasın arkadasımı :KK43:((

FELMAAAA

FELMAAAAAAAAAAAAAAAAA NİRDESİN?????

Sana yazarken, Ozgur soruyorr.. Aaaa evrim, kuzey ne attı agzına?.. belma attı dıyorum, badem attı dıyecegımeee :))))

Bence de Ferfinimin ınternetı bıtmıstır.. ay sonlarına dogru oyle oluyordu onun. Yoksa kesın en azından face de olurdu.

Rejım yapan arkadaslarıma nacızane tavsıyem;

Mantar sevıyorsanız.. kalorısı cok cok az.. oldukca da doyurucu bır besın.. ozellıkle aksam yemeklerınde proteın alıyorsanız sadece, yanında garnıtur olarak ıstedıgınız kadar yapıp yıyebılırsınız. ben su ıle sote edıyorum, tam altını kapatmaya yakın ıcıne bır cay kasıgı hardal kouyuyorum.. yemesı oldukca keyıfli oluyor. 200 gr mantarda 30 kalorı var.. 200 gram mantar, bır yemek tabagı dolusu edıyor.

Meyve olarak.. ara ogunlerde 5 tane hurma yıyebılırsınız, bır meyve karsılıgı, bu da ozellıkle canınız sekerlı bır sey ıstedıgınde, ya da cayın yanında oldukca keyıflı gıdıyor.

Kendımce yasamımı kolaylastıran seylerden bır kacı bunlar.. belkı ısınıze yarar.

offf çok gecmis olsun insanlık hali ama uzme kendini allah onları koruyor merak etme

Tum annelere selam

allah allah neden oyle yapıyor acab aneten arastırdınmı neden olurmus bu yasta boyle korkular bu tarz tepkiler ?

Esrakocum.. 60 ı gordum.. bır de 50 lılerı gorsem.. cok ozledım kendılerını :KK43:
aferimmm sanaa tebrikk ederim hiç bozmadan gidiyorsun bravo ben yine arada kacamaklara basladım bugun sirkette kestane sekeri verdi akadaslar çikolatalı hemdee dedim kirk yilda bir geliyorum buraya yiyim hadi .) sabah kaç olacam bakalım

Günaydın...
Gizem çok teşekkür ederim tarif için. Kedi dili kullanmadım hiç ama başka yerlerde çok güzel tatlılar yedim kedi dilinden. Bu da onlardan birisi olacak eminim, ilk fırsatta deneyeceğim :KK56:
Evrim seni çok tebrük ederim, valla süper azimlisin. Hele bir de yaşam stili haline gelirse bu beslenme olayı, değme gitsin. Antalya sahillerinde yazın mikinin ile pozlar verirsin artık.:KK9:

canım ben 25yaşındayım 1 aydır çalışıyorum.özel bir şirkette muhasebeciyim.daha önce çalışıyordum bebeğim doğmadan birkaç ay önce ayrıldım işten.dediğim gibi tekrar başladım.kızım AZRA 23 ağustos doğumlu.sende kendinden ve bebişinden bahseder misin?
çalışmak gibisi yok. hele alışınca bıraktığında boşluğa düşüyor insan. gerçi çok özlüyoruz işteyken ama ben diyorum onun için çalışıyorum. onun geleceği için yani. ben 28 yaşındayım. 5 senelik öğretmenim. bilgisayar öğretmeni. oğlum yiğit 3 ağustos doğumlu.
fatmacım allah korumuş canım. geçmiş olsun..
teşekkürler gizemcim.
gerçekten çok önemli birşey inşallah günün birinde emreyide o şekilde görürüm.

fatma çok geçmiş olsun.allah korumuş gerçekten.benimde dün akşam felaket bişey geldi başıma sen anlatınca yazmak aklıma geldi.akşam ben mutfakta bulaşık yıkarken oturma odasında ablam kardeşim annem teyzem ve eniştem oturuyorlar çınarda onların yanında.kuduruyor falan sesini duyuyorum.oturma odasındada bizim bilgisayar var ve fişleri taktığımız uzatma kablasu 7 li düğmeli bşey.sen çınar bilgisayar masasının altına geç kaş göz arasında yerden kalem bul ve o prize sokmasıyla asfalyalar attı.koşturdum hemen oturma odasına kimse çınarın kalem soktuğunu anlamamış bir aldım kucağıma elinde kalem.çıldırıyordum allahım korudu allatantan hemen ceyranlar kedildi kesilmeseydi hepimisin gözü önünde düşünmek bile istemiyorum.
size de çoookk geçmiş olsun canım. iyi ki atmış elektrikler. allah korumuş. ne kadar dikkat etsek te ne kadar kalabalık olsa da bulundukları ortam oluyor işte. rabbim koruyor gerçekten. bi da bizim ve kimsenin başına gelmez inşallah.
aminn gülizcim.
okurken bıle fena oldum. zaten hep diyorum biz koruyamıyoruz cocukları,Rabbim koruyor... neyse buyuk bıse atlatmıssınız,gecmıs olsun...
n..
kesinlikle öyle. çok saol.
Ahh Fatma ahhh :)) resmen dejavu yasıyorum cogu zaman.

Ben de nezdınde tekrar tekrar gecmıs olsun dıyeyım arkadaslarıma.
yemek yememeleri hep dejavu ama kabus gibi evrim yaa.. geçmiş olsun dileklerin için tşkler.
offf çok gecmis olsun insanlık hali ama uzme kendini allah onları koruyor merak etme
üzülmek ne demek esra bi görseydin yığılıp kaldım elim kolum tir tir titredi. şükürler olsun bişi olmadı.rabbim hepsini korusun..

dün yiğit on iki buçukta uyudu zorla. tulumunu uyuyunca giydiriyoruz. uyanıkken istemiyor çünkü. tulumunu giydirirken belinleyerek uyandı. sonra başladı ağlamaya. ama nasıl ağlıyor. korktu mu kuzucum naptı. anlamadım. daha doğalı yiğit böyle ağlamamıştı. atıyor kendini ama böyle deli gibi. uzun süre sakinleştiremedik. ne yapacağımızı şaşırdık. katılacak diye korktuk. inşallah bi daha tekrarlamaz. iki gündür ne oluyor yiğite anlamadım. dayısı vardı dört gün kaldı. ona alıştı gidince mi böyle oldu anlamadım ki ben :KK43:

allah allah neden oyle yapıyor acab aneten arastırdınmı neden olurmus bu yasta boyle korkular bu tarz tepkiler ?

aferimmm sanaa tebrikk ederim hiç bozmadan gidiyorsun bravo ben yine arada kacamaklara basladım bugun sirkette kestane sekeri verdi akadaslar çikolatalı hemdee dedim kirk yilda bir geliyorum buraya yiyim hadi .) sabah kaç olacam bakalım

yaw o kadar da olacak canım.. oturup ta bı koca kutu bıtırmedın yaa :)) tesekkur ederım arkadasım.. ben de kacamak yapıyorum.. yoksa olmuyor :KK43:

Günaydın...
Gizem çok teşekkür ederim tarif için. Kedi dili kullanmadım hiç ama başka yerlerde çok güzel tatlılar yedim kedi dilinden. Bu da onlardan birisi olacak eminim, ilk fırsatta deneyeceğim :KK56:
Evrim seni çok tebrük ederim, valla süper azimlisin. Hele bir de yaşam stili haline gelirse bu beslenme olayı, değme gitsin. Antalya sahillerinde yazın mikinin ile pozlar verirsin artık.:KK9:

yasam stılı halıne gelmek zorunda Hocam.. bu yaglar nasıl yapısmıs anlatamam sana. o kadar zorlanıyorum ki kendılerını benden ayırmaktan.. bır daha aynı seyı yasamak ıstemıyorum. o yuzden ben bır daha boyle bır rejım yapamam.. en ıyısı boyle yasamak.. yanı dusun bu sekıl beslenerek yasamayı kabul edıyorum ama bır daha rejım yapmayı edemıyorum.

dün yiğit on iki buçukta uyudu zorla. tulumunu uyuyunca giydiriyoruz. uyanıkken istemiyor çünkü. tulumunu giydirirken belinleyerek uyandı. sonra başladı ağlamaya. ama nasıl ağlıyor. korktu mu kuzucum naptı. anlamadım. daha doğalı yiğit böyle ağlamamıştı. atıyor kendini ama böyle deli gibi. uzun süre sakinleştiremedik. ne yapacağımızı şaşırdık. katılacak diye korktuk. inşallah bi daha tekrarlamaz. iki gündür ne oluyor yiğite anlamadım. dayısı vardı dört gün kaldı. ona alıştı gidince mi böyle oldu anlamadım ki ben :KK43:

Allaa allaaa.. aynısı bızde de oldugundan berı bız uyku tulumunu gıydıremıyoruz desem.. zaten cok heveslı degıldı gıydırrıken.. bır gun bır aglamaya basladı gıydırırırken ama nasıl aglama.. bır daha tovbe dedık..

süper bir çözüm buldum arkadaşlar
geceleri horultu sesinden uyuyamıyorsanız tıpkıı benim gibi size bir öneri süper işe yarıyor
vicksler varya şu iğrençç kokan burun açıcı zımbırtı kürdanın ucuna alın adamın burnuna sokun çok içeri değil tabiki delikten hafif içeri
il tepki bir anda o keskin kokunun sersemliği size gözlerini pörtleterek bakacak sonra tekrar uyuma moduna geçip horlayacaktır
yılmayın!!
sonra diğer burun deliğine aynı şekilde uygulayın
aynı tepkiyi verip söylene söylene kıçını dönüp uyuyacaktır ancak bu sefer o iğrenç koku ile temas etmemek için horlamayacaktır :KK53:

evrim hatunu sağolsun haber verdi pazar arabası içinde lego parçaları oyuncak var bimde
anama aldırdım çok beğenmiş kaldıysa gidip bakın derim 13 tlymiş

fatmacım bizdede bu tarz krizler olabiliyor heleki alt değiştirmede vs son zamanlar sapıttı resmen bende sıyırcam onunla birlikte
adam asla pijama giydirtmiyor
gün içinde kaka yapmasın diye gözünün içine bakıyorum resmen çünkü alt değiştirme dakikaları kabus oldu
geceleride bazen çok fazla ağlayarak uyanıyor ben gün içinde tv izlemesinin etkisi olduğuna inanıyorum

evet hatun beni gaza getirmek için sürekli çaba harcadı diyete gir zayıfla sen ne güzel hatunsun yakışıyormu sana böyle kilolar daha nelerrrr nelerrrr
benimse bir kulağımdan girip ötekinden çıkıyordu ama artık bende zayıflama kararı aldım
emzirmeyi bıraktığımdan beri 3 kilo almışım acayip moralim bozuldu
pazar gününden beri karıkoca diyete başladık diyet derken çok sıkı olmasada yediklerimize çok dikkat ediyoruz sık ve az yiyorum yağlı yemiyorum kızartma hamurişi vs yok akşam sadece salata yiyorum vs
gün içinde spor yapıyorum
havalar ısınsın yürüyüşe gideceğim
hergün yeşil çay içiyorum
altın çilek zayıflama hapı aldım 6 gündür kullanıyorum
mayısta kavitasyona başlıyorum
lahana-maydanoz-limon kürü yapıyorum günlük
e daha ne olsunnnnnnnnnn
bende zayıflarım değilmiii a dostlarrrr
pztsi tartıldım 78 kgyum
haftada bir tartılacağım bakalım sonuçlar ne olacak
ticker yapmayı unuttum daha doğrusu kilo tickerı yapmadım hiç biri bana hayrına yaparsa pek bir mesud olurum
öperim hepiniziiii

melekkkkkkkkkkkkk aşağıdasın gördüm seni
sende gaz ver accuk tüyolar falan ver nasıl zayıfladın
bak yazmadan gidersen uçarım üstüne
ayrıcana güne öyle hamurişi falan getirmeyin ona göreeeeee

X