2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet pervin, burcu, özlem, nur , Gizem nerdeler?
Evrimi cipsiyi az da olsa görüyoruz buralarda ama onlar hepten kayboldu.
Güli de bıraktı bu hafta bizi.
Gizem Gizem ben senin güne götürdüğüm profiterol tarifinden istiyorum şiddetle, lütfen çok güzel gözüküyordu...
Tikkat tikkat toplanın artık....:KK5:

Bizimki de mahalle ahaline sarılmayı çok seviyor. Sayesinde tanımadığım esnaf kalmadı. Kaç yıldır aynı yerdeyim ama Elif sayesinde bir çevrem oldu resmen yeni yeni.:KK9:
Ama vurma olayu henüz yok bizde ne desem bilemedim ama bazen istenmeyen davranışı görmezden gelmek en iyisi oluyor. Tabi önce bir açıklama yapıp sonra devam ettiği takdirde....

Son düzenleme:
Evde 15 gündür ütü bozuk. Servise götürdük tamir edemediler Tefal in bi modeliydi.
Ben de aradaşların da tavsiyesiyle buhar kazanlı bir ütü aldım.
Nasıl bir Buhar gücü varmış bunların acayip açıyor kırışıklıkları .
Halen ütüden nefret ediyorum :KK50: ama daha katlanılabilir oldu diyebilirim.
Yeni alacaklara öneririm.

herkese selaaaaaam!
bu hafta accuk yogunumda girip yazamadım..eşimin işlerle ilgili pcde halletmem gerekenler var. tlfda bile çok musait değilim evrimle ve esrayla muhabbeti özledim.

geçmişe bakmadan bi slm vereyim didim..

pervini bende çok merak ediyorum msnden de rastlamadım hiç face de de yoksa interneti bitmiştir ozaman.
bende azeri cep tlf nosu var ama yurtdışıaraması yapamorumm malesef. neyhsem biz iç sesimizden çağıralım gelir o.temizkalpli insan hissedero..

tılin taşınmışsın gözunaydın. tabii ya böylesi daha iyi sen mutlu oglun mutlu baba mutlu. :)

belmacım oyuncaklarınız çok guzel zevkle şevkle oynasın küçük hanım.. ali baba şarkısı bizdede var ama amcasının ismi ali oldugu için ben ne zaman şarkıya başlasam amca amca demeye başlıyor.sonra hayvanları tektek sayıyoruz..

buket ütün hayırlı olsun, bende birkaç ay önce aldım buharlı büyük gelince gözüme azur serisinden aldım philpsin bu da cok iyi ama daha iyi olan bişey var ki eşim artık ütü yapıyor. ütülenecek ne kadar gömlek pantolon hariç ütülüyor herşeyi. hatta pazar akşamı aldım yeşil çayımı geçtim tv nin karşısına gurur duydum kendimle resmen :) o da ayakta 2 saat ütü yaptı sesini cıkarmadan :)

Gizemm o tarifi bende hemen istiyorummmm.

Son düzenleme:
cülüzüm vurma olayında anlatmalısın karşıısndakin canı yandıgını .
ama size falan yaptıgında tepki vermeyin.
bunlar dönem geçiş inde yasanır.eger siz tepki verirseniz sürekli hale getiri

bu arada yeni videoyu yukledim. yazı tahsıyla ilgili..

buket iyi gunlerde kullan tünü.
buhar olayı süper dimi!
off ben hala ütülüyorum afikin herşeyini.

çamşır yıka as katla ütüle zincir sürekli başa dönuyor.
gülüzeşini sana yardımından dolayı terruk ederim

oyun konusunda herksin bişeyler yazması ne iyi oldu fikir alışverişi..!

ayça nın anlattıgı strafora kurdan batırmayı yaptık. marketten tavuk aldıgımız köpük tabaklar varya ona yaptık biz. iyi bir aktivite. birde kitapda gördükleirmizi gerçek hayattakilerle eşleştirme. hani rüzgar yumurta getiriyordu ya. bu sayede akif aynı demeyi ögrendi. bişeyin aynısını bulunca hep aynı aynı diyor.

topik bombo. artık hep böyle olur.
giden gitti zaten kalan saglar bizimdir.

havalarda ısıındı artık vakti olan sokaga hava almaya çocuk gezdirmeye..

dilekcim spora diyete erbişeye başlamıssın.
tebrik ederim.
umarım saglık sorunun olmaz devam edersin.
evde destek olmazsa zaten diyet bile yapılmaz.
hele sen bi kşlo vermeye başla bak nasıl dahada hırslanacksın..

sahi nur da yok msne de girmiyo telden okuyosa oda bi iyiyim desin

Son düzenleme:
akif okulu çok seviyor birsürü cıvılcıvıl çocuk hareket ses gümbürtü tabii.
evin yakında i.ö.o var.
her sabah babannesi götürüyor tenefus saati gidiyorlar ablalarıyla abileriyle çıldırıyor.
birileri sürekli ismini sorması ona soru yöneltmesi etrafında ilgi olması çok hoşuna gdiyor.
vaktiniz varsa sizde götürün .

annemler gelcek inşallah bi aksilik olmazsa dogumgunumde burda olacklar.
babamla dogumgunlerimiz aynı:)
özledim ya. kendi seçimim tercihim üzerine istanbuldayım ama keşke yakın olaydık demiyor değilim hani
gelsinlerde accuk ahsret giderek onlar gelince ugruyayam topiğe!
anneciğim guniçin bize güzell katmerler falanda açar.

buket güle güle kullan ütünü. benim de buhar kazanlı fakat aldıktan bir ay sonra yere düşürdük. sonra randımanlı çalışmadı. fatura filan da bulamadım nerdeyse. öyle kaldı yani. çalışıyor ama içinde buhar hemen bitiyor. yazık oldu. bir sürü para vermiştik.

azcık resim ekliyekde sayfalar ilerlesinn

ayakları üşüyen akifin ısıtma sistemi!!
dışarda bisiklet turu

$Görüntü003.jpg $Görüntü020.jpg $Görüntü014.jpg $Görüntü021 (2).jpg

oyun konusunda bizim yaptıklarımız :
1. yiğitin en sevdiği şu aralar oyuncak sepetinin içindekileri döktürüyor. sonra kendi sepete giriyor. biz onu bi ileri bi geri çekiyor fış fış kayıkçı şarkısı ile. bir de döndürüyoruz sepette yavaş yavaş kutu kutu pense şarkısı ile.
2. yakalambaç, saklambaç. özellikle emekleyerek yarışıyoruz ona bayılıyor. yiğiti yicem hammm diye arkasından emekliyorum bende. öyle seviyor..
3. yastığı bir numarası. çok kıskanıyorum. ayy ayy diye yastığını seviyor. onunla güreşiyor.
4. kule yapmayı seviyor. bişileri üst üste koyarak değişik kuleler yapıyoruz. kule oyuncakları var zaten onun aralarına tabak, araba ne bulursak kule yapıyoruz öyle.
5. duvar saatimizi kırdı. onu döndürüyor sürekli parkelerin üzerinde. tıkır tıkır izliyor. bişiler tıkırdatmayı çok seviyor parkelerin üzerinde döndürerek tabi.
6. salça kutusunu çok seviyor ama şu teneke olanları değil. bidon olanlardan. görürse alamıyoruz elinden. kapağını açıp kapatıyor. bize yedirtmek istiyor kendi elleri pislenince nefret ediyor. ama biz vermezsek burnunu kıvıra kıvıra kendi parmağını batırıp yalıyor..
7. kitapların resimlerine bakıyoruz tabi. kedi resimlerini seviyor.
8. biz televizyon izlerken kapatıp lambayı da kapatıp kaçmayı seviyor. onu oyun sanıyor..
aklıma gelenler bunlar.

arkadaşlar merhaba benimde 23/08/2009 azra adında bir kızım var.buraya 1-2 sene önce kayıt olmuştum ama sizinle tanışamadık.

Güliciğim ve diğer sevgili arkadaşlarım.
Bir aktivite daha geldi aklıma. Ruzy'le başaramadık gerçi o feneri alıcam diye tutturdu.

Malzeme: 1 adet el feneri

Akşam ışıkları kapatıyorsunuz. El fenerini odadaki bir objeye tutup ne olduğunu sorabiliriz, başka bir objeyi gösterebiliriz. Offf ne fena anlattım ama anladınız siz onu:)

Çınar'ı hayal ettim de pek mutluydu hayalimde. Ne mutlu ona da sana da Tülin. Hayırlı olsun.

En büyük hayalim çiftlik gibi bir yerde yaşamak orda Ruzy'yi büyütmek. Bahçeli bir ev olsa da razıyım:)))

X