Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatmaa mayısdaki gunumzuu dışarda brunch yapıcas
sende o zamana denk getirmeye çalış hep berabergörüşürük.
mayısın 21inden önce olacagı kesin ona göre yanii
hmm bılgı ıyıymıs.aslında mantıklı dökülen sulu gıdayı önce baska bı bezle cekmek.yoksa kusuyor demen gıbıHalıya geçen hafta bir bardak çay döküldü bir haftadır onu silmekle meşgulüm.
Arkadaşlar sakın dökülen sıvıya ıslak deterjanlı bezle müdahale etmeyin. Acayip leke kusuyor halı. Küçük bir leke koskoca oldu (popom kadar oldu diyebilirim ). Silidikçe büyüdü.
İnternetten de baktım ne kadar cahilmişim. Çayı önce kuru bir havluyla bastırarak halıdan emdirip. Ondan sonra deterjanlı bezle silmek gerekirmiş aklınızda olsun. Benim gibi yaparsanız leke çıkmış gibi oluyor önce. Ardından kuruyunca daha büyük bir leke ortaya beliriyor. Halı sürekli kusuyor yani lekeyi .Aman beter bir durum, acayip sinir oldum.
sefan olsun,sınayamya gıtmeyeleı uızun zaman oldu ve şu sıra en cok ızlemeyı ıstedıgım fılm ask tesaduflerı sever ve ya sonra.şimdi ne desem bilmem ki esram... doktor böle didi işte..
yok canım ben de öyle dedim de diilmiş. erken gelişim gösteren çocuklarda olabilirmiş...
bilemiyorum ki belmacım... hayatımda ben de yemediğim için bu konuda pek bilgim yok..
nassı yaaaa! boşuna mı çekildi diş şimdi!!!! haydaaaaa!!!! amcam implant cerrahisinde uzman diş hekimi ama ankarada maalesef esracım. yoksa gözüm kapalı git derdim.. bu arada geçmiş olsun..
bu akşam sinemaya gittik. annem burda ya ohh misss... ben de evrim gibi bir rüyadayım... yahu bu aşk tesadüfleri sever ne güzel filmmiş!!!! bayıldım bayıldım.. sonunda hüngür şakır ağladık tabii.. ama tam bizim gençliğimizin geçtiği zamanların ankarasını gösteriyor ara sıra. başrol oyuncuları da bizimle nerdeyse yaşıt. yani eskiden hep gittiğimiz yerleri, yaptığımız şeyleri izledik. nasıl keyifliydi beaa!!! çok özledim ben ankarayı çooooooooooooooooookkkkkkk!!!!!!
formundasın Esracım :))sorularım :)
1-gune geliyormusun simdi sen cambaz yani ebru :)
2-evrim hatunu kaç kilo verdin sir gibi saklayıp sonra 10 kilo verdim heyooo diye yazmak içinmi :))))
3-elif yokoldu yine nerelerde
4-ayca kac disin eksik senin ??
5-sibel araba nasıl gidiyorr :)
6-meltem yuvayamı veriyorsun ece yi 700 tl çok iyi rakam tam gun için.
7- yine ebru çay kasıgı ile mi yediriyorsun yogurt vs kusuyormu buyuk kasık verince ?
simdilik bu kadarrr :))
evet burdada havalar şahanee.sokakalardayız bızde.ufaktan esıyor ama olsun.önce 12 gıbı cıkıp yoruluyoruz sonra eve dönüp uyutuyorum birde 4 den sonra cıkıyoruz.tek posta yetmıyo artık :)) cok sevıyorum baharıı güneşi içim kıpırr kıpırrr,özlemısım vallahavalr ne kadar güzel yavvv.her sabah ve ögleden sonra sokak maceralarımız başladı. ve tabikii yaz saati uygulamasına başladı oglum.
sabah 7 deuyanmaya başladı. ama şikayetçi değilim böyle daha iyi oldu. erken kalkınca vakit çok artıyor
yaa neguzell amaaaaa.atlıyım hemen bende gelmek ıstıyorum :))... Esradakı gune yetısemıyorum,Hakan nısan mayıs gıbı gıderız dedı.mayısın kacında brunchınız?fatmaa mayısdaki gunumzuu dışarda brunch yapıcas
sende o zamana denk getirmeye çalış hep berabergörüşürük.
mayısın 21inden önce olacagı kesin ona göre yanii
guldurduysem ne mutlu bana:)ayy esrakooo sabah sabah çok güldüm ya...
ayrıca berke nin sivri zekasınada bayıldım demek dün yediği için bugun meyve yemek istemiyor kurnaz ya cevaba bak.
Allah kolaylık versin sana berke eceden daha çok ugraştırıyor belliki..
ama zaten gunde de sen masada sürekli berke peynir ye berke tabagını bitir berke sundanda ye.. gibi gibi..
havalr ne kadar güzel yavvv.her sabah ve ögleden sonra sokak maceralarımız başladı. ve tabikii yaz saati uygulamasına başladı oglum.
sabah 7 deuyanmaya başladı. ama şikayetçi değilim böyle daha iyi oldu. erken kalkınca vakit çok artıyor
ya fatmacım insan gelmeden evel bir yazmazmı bu durumu telleselim vs dun ogleden sonra sokaklardaydım bolcada vaktim vardı tuh artık (esrako esracım ya mesajını okuyunca öyle üzüldüm ki bilemezsin. çünkü ben dün sabah 9-10 civarı bir bakmıştım görememiştim. sonrasında sen yazmışsın hemen. ama ne yazık ki benim bakmaya fırsatım olmadı bi daha. gerçekten çok uygunmuş durumlar görüşmek için.. kaçırdım fırsatı
kötü olmuş.bizde denk gelıyoruz arada hasta arkadaslarla, kımse bız kadar ınce fıkırlı olmuyor maalesef.inş kapmamıstır mıkrobusorma tuba cım ne formumdayım :)
evdeki çocuklar hasta senenin son gunlerinde vuruludk bizde
sabaha klıma geldi nasıl hasta ettim nerden bulastı diye kara kara dusunurken
ctesi gunu holdingd en bazı arkadaslarla toplastık birinin evined bir suru çocuk mini mini ece ve uzeri yaslarda allahım kapıdan girdim daha arkadaslardan biri opmiyim gribim dedi ben im bir rengim attı o anda
sonra baktım obur arkadas solgun duruyor ne is boyle vs dedik hastalıktan yeni çıktım dedi ikinci darbe bana. ) sonra baktım birinin sumukleri akıyor çocukalrdan annesi siliyor dedi antibiyoti kullanıyoruz ama hala geçmedi allahım sana geliyorum dedim o an yani çocukları toplayıp kendimi disarı atasım geldi ama yapamadım. oburu yin aksam atesliymis ama burnu akmıyormus bulastırmaz modunda anne ya nasıl insanlar ne bicim vicdansızlık hasta hasta oyle bir gruba girilirmi off yanii.
insan demezmi belki getirmem o zaman ece siz giderdim yani
çok sinirliyim kizginim içimde kaldı.
ilahı Esraa cok hoşsunpazar gunu sehirfirsatından aldıgımız bir masaj kuponumuz vardı ggunu bitmek uzere onu kullanalım dedik
sabah ece yi annemlere biraktık berke evde kaldı gittik etiler maya sport center diye biryer oraya. zaten heryer ultra luks tipler aynen oyle arabalar falan neyse :)
bu arada sabahtan randevu saatini kaydırmak istediler dedik bebegimiz var olurdu olmazdı o arada bir ara olmuyor gibiydi yani ptal ediyordum hepten ibo konusuyor telde demisler iboya esinizede erkek masorumuz var sayet isterseniz uygun saatte sizi alalım dondu bana sormazmı erkek masor olursa sana hani varmıs yer diy or :) ay dedim sacmalama kafayımı yedin sen kapattı telefonu dedim delimisin bana donup bunu soruyorsun xl mıyız biz :)) ya ne bilim bir anda falan oylesine o tomatik dondum sana yok tabi istemem vs vs:)
neyse gittik iste genc bir çocuk bize soyunma odaları burası dedi içerde varmıs bornoz falan ama bunları anlatmadı ayrıldık iboyla kadınlar erkekler seklinde:)
bornozlar var ama minicikk giydim azıcık egilsem hersey meydanda neyse ana kapıdan adam bekiliyor bizi dusunyorum adamın yanına bu kılıktamı çıkıcam utan sıkıl vs çıktık iboda giyinmis mini bornozu daha beter benden durumu boy uzun tabi:)
neyse uzak dogulu bir hanım daha eklendi dordumuz odalara ulasmaya çalısıyorz heryer karanlık yanlarda minik mumlar onumuzu zor goruyouz girdik bir odaya aaa baktım ortada arada perde falan yok kimse demedi aynı andamı yaptırmak istersiniz aynı odada olurmu vs insanlar hep boylemi anlamadım ama baktım kadın turkce de bilmiyor elk ol kem kum bana dedi havlu tutuyor iste yandaki erkek masor gormesin diye ben bornozu çıkardım yattım ytaga o saskınlıkla ters yatmısım birde rezillik :) iboyla yan yana yataklarda yatıyoruz onun erkek benim kadın masor ama ne farkeder ustumde havulu ama ara ara herbir yerim acılıyor kadın yaparken. allahtan içerisi epey karanlık mumla aydınlanıyorda adam dedim goremez sonra dedim aman gorurse gosun ibo ses etmiyor ben ne geriliyorum :)
neyse bu sekil masaj yaptırdık bir ara yuzumude kapattı kadın havlu ile aklımdan bin tane sey geçti simdi napacaklar bize falan diye:) sessizlik hafiften bir uzak dogu muzigi çalıyor :) mumlar yanıyor yine kokular kokuyor:) degisik bir anı oldu cidden masaj denen olay muhtesem harika olagan ustu vs degilmis medikal masaj yaptırıyoruz hep boyun sırt agrıları için ama bu bali masaji da aman aman birsey degilmis dedim hep ozenirdim yaptırayım diye dahada yaptırmam:))
çıktık ordan iboya dedim ne is ya hiç sesini çikarmadın falan arkadaslarla bulustuka rkadasın kocası ben kabul etmezdim asla dedi falan ibo sesini çikarmadı:)
buketcim ben on parmak bakmadan yazdıgım için hemen yazıveriyorum dusundugum an herseyi o yuzden uzun detaylı oluyor mesajlarım .) sagolasın
eskiden bende çekinirdim agda vs alıstım artık simdilerde epilasyonda her sefer baska kızlar denk geliyor hepsine heryerimi acıyorum
bugune bugun basur dan dahi ameliyat olmus insanım e cesitli kadın dogum dr larına gittim hamile kalmaya çalısma doneminde ondanda artık çekinmiyorum aştım kendimi:)
Meltem çok saol ya. sen Küçük şeyler akademisi deyince buradaki 3 şubeyi de aradım 24 ay öncesi almıyoruz dediler. Senin söylediğin kreşi aradım bugün . Yarın akşam görmeye gitcez Barışla.
Güliz bahar yorgunluğu olabilir, mevsim geçişi malum.
İlahi Esra, masaj macerana bayıldım ve çok güldüm.
Barış da olsa aynı tepkiyi verirdi eminim:) Yahu kıskanmaz mısın beni be adam derim hep.
Soruna cevap veriyorum. 2 sağda yanyana 1 solda topalm 3 dişim eksik:)))
Gizem, bakarsın Ankarada yaptırırım implant, özelden adını verir misin bana. Amcan mıydı, karıştırım şimdi.
esra benim de bir masaj kuponum var eşim okusa yazdıklarını hayatta yollamaz beni arızaya geçer o derece yani
çok sıvı tüketen bebekler için molfix bir ürün çıkarmış, hiç molfix kullanıpta memnun olan var mı aramızda? alperen cok sıvı tüketiyor her öğünde 300 cc komposto ya da meyve suyu içiyor. son zamanlarda geceleri ıslanıyor üstü başı, gece yarısı uyanıp bez değiştiriyorum.
bir yarışma var da canım biz burda birinci olduk bölge olarak oraya gönderdiler. ama ben sanıyorum ki hani hep orda işimiz gücümüz olacak yarışma ile ilgili. gidince bi baktım ki boş vaktim var o ara hemen yazayım belki uyar birinize diye düşündüm. anlık gelişti yani olaylar. dün zaten yoğunlaştık. ama pazartesi öğleden sonra tüm gün boştum yani bende inan çok üzüldüm eceyi görmeyi çok isterdim. yiğit yoktu yanımda benim. yalnızdım yani.ya fatmacım insan gelmeden evel bir yazmazmı bu durumu telleselim vs dun ogleden sonra sokaklardaydım bolcada vaktim vardı tuh artık (