Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evrim, bebelere havyar, kuş sütü yedirip, kuş tüyü yataklarda yatırıp, altın kaplama oyuncaklarla oynatıyolar galiba!!!
ciddi misin...küçük şeyler Üstün Dökmen'in değil mi. Bizim gruba göre var mıymış. Ama çok pahalı diye duymuştum. Arkadaşın samimi mi?? Sorabilir misin benim için. 1600 falan diye duydum ama
Evrim, bebelere havyar, kuş sütü yedirip, kuş tüyü yataklarda yatırıp, altın kaplama oyuncaklarla oynatıyolar galiba!!!
ESRA cim cok tesekkur ederim mesaji kacirmisim bi aksilik olmazsa kizimla gelmek istwriz sizlerle yakindan tanisma fikri heyecanlandirdi beni dogrusu.
Ozelden adresi aliyim senden
Evrim çok şükür yazdın birşeyler.Özlemişdik seni de...
Tusinin resimlerine hasta oldum face de maşallah...
benim..
Halıya geçen hafta bir bardak çay döküldü bir haftadır onu silmekle meşgulüm.
Arkadaşlar sakın dökülen sıvıya ıslak deterjanlı bezle müdahale etmeyin. Acayip leke kusuyor halı. Küçük bir leke koskoca oldu (popom kadar oldu diyebilirim ). Silidikçe büyüdü.
İnternetten de baktım ne kadar cahilmişim. Çayı önce kuru bir havluyla bastırarak halıdan emdirip. Ondan sonra deterjanlı bezle silmek gerekirmiş aklınızda olsun. Benim gibi yaparsanız leke çıkmış gibi oluyor önce. Ardından kuruyunca daha büyük bir leke ortaya beliriyor. Halı sürekli kusuyor yani lekeyi .Aman beter bir durum, acayip sinir oldum.
şimdi ne desem bilmem ki esram... doktor böle didi işte..ya gizmooo ben arı sütü veriyorum :44:
yok canım ben de öyle dedim de diilmiş. erken gelişim gösteren çocuklarda olabilirmiş...gizmocum ya şişmanlıkdan buyumuş gibi görmüş olamaz dimi..
sıkma canını ya tsh için ilaç kullanmamsına sevindim.insan kıyamıyorya daha çok küçük...gdo bilgileri içinde teşekkürler.
.
bilemiyorum ki belmacım... hayatımda ben de yemediğim için bu konuda pek bilgim yok..Geçmiş olsun. Ben taze polen arada sırada veriyorum. Haftada bir sabah kahvaltısına bir çay kaşığı ekliyorum. Tanıdıktan alıyoruz, bir de taze olduğu acaba bişey olur mu ki..
nassı yaaaa! boşuna mı çekildi diş şimdi!!!! haydaaaaa!!!! amcam implant cerrahisinde uzman diş hekimi ama ankarada maalesef esracım. yoksa gözüm kapalı git derdim.. bu arada geçmiş olsun..selamlarr
dis teli taktırmaktan vazgctim kisa anlatmaya çalısayım berke için çok dr a gitmistik ama kendim için tek dr a gitmistim. basireti baglanır ya insanı arkadasın klingii dr u çok ovdu diye ona inandık ama iyiki sonradan endiselerimi dile getirmisim aynı seyleri iboda dusunmus birbirimize dememisiz artık kararv erdik baslıycaz falan diye
bu arada kanal tedavili ama gıkı çıkmayan 15 yıldır agzımda sakni sakin duran disimi tedavi yaptırcam ilerde sorun yaratmasın diye çektirdim :)) sinir oluyorm bunu dusundukce durduk yere simdi ona implant yaptırmam gerekiyor bos kaldı agzımda
salaklıgıma kızıyorum bu kadar arastıran ub kadar aklı basında insanim diye geçinirim ama basiret baglanması lafı bu nun için kullanılıyor olsa gerek. neyse artık
tel taktırmıycam gittigim iki dr dun falan derdin ne der gibi yaklastı bana
agzımın rahat kapanmadıın soyledim pek duzelmez bu islemlerle dedi e iyi o zaman dedim bos yere ugrasmıyım :)
simdi implant yaptırca iyi biryer arıyorum agzımda bos kalan yer için :) sinirim bozuk guluyorum habire yaptıgıma
bu arada ece ile berke hasta gibi ateslendi aksam ece hast goturduk hemen ikisinede bakıldı ikisindede kulak bogaz enfeksiyon vs yok temiz basit grip ilacları verdi dr lar berke için brun acıcı bir solusyon vs degisik yeni çikmis sinus bosaltmalaya yarıyor harika bir urun bence
ece nin sabahda hafif vardı atesi ama ilacları içmek istemiyor kusuyor iç ince habire kusuyor ust bas deisip tekrar içiriyoruz tekrar kusuyor vsvs kabuslardayım
berke beni deli ediyor hiç oz bakım nedir bilmiyor bu çocuk
sırtı terli uyanıyor geziyor evde her daim sirtin terlimi cisini yaptınmı suiçtinmi demekten yalın ayak gezmesini engellemeye çalısmaktan bıktımmmm anlatamam paralıycam berkeyi elimden alamıycak yakında biri
bu eve hastalok sokmaya hakkın yok diyorum hep ama anlamıyorr
o kar yagdıgı gunlerde bile bir geliyor okuldan beyaz bluzu camur içinde bu nasıl oldu montsuz mu çıkıyorsun diyorum soguk degildi diyor ya delircem artık. meyva yedirmee calısyorum hergun dun yedim ya diyor bugun yemiyim hergunmu yiycem of ki of yani buyu beni inanılmaz yıpratıyor her sabah okula gitme tantanası boynumun tum kasları geriliyor salanıyor cantasını hazırlamayı vs hep untuyor sorumluuk almıyor asla sarsak bir oglum var yani
çok doluyum abuk sabuk oyle yazdım elif falan okur saldırır simdi bana :))
Arkadaşlar sakın dökülen sıvıya ıslak deterjanlı bezle müdahale etmeyin. Acayip leke kusuyor halı. Küçük bir leke koskoca oldu (popom kadar oldu diyebilirim ). Silidikçe büyüdü.
İnternetten de baktım ne kadar cahilmişim. Çayı önce kuru bir havluyla bastırarak halıdan emdirip. Ondan sonra deterjanlı bezle silmek gerekirmiş aklınızda olsun. Benim gibi yaparsanız leke çıkmış gibi oluyor önce. Ardından kuruyunca daha büyük bir leke ortaya beliriyor. Halı sürekli kusuyor yani lekeyi .Aman beter bir durum, acayip sinir oldum.
nassı yaaaa! boşuna mı çekildi diş şimdi!!!! haydaaaaa!!!! amcam implant cerrahisinde uzman diş hekimi ama ankarada maalesef esracım. yoksa gözüm kapalı git derdim.. bu arada geçmiş olsun..
bu akşam sinemaya gittik. annem burda ya ohh misss... ben de evrim gibi bir rüyadayım... yahu bu aşk tesadüfleri sever ne güzel filmmiş!!!! bayıldım bayıldım.. sonunda hüngür şakır ağladık tabii.. ama tam bizim gençliğimizin geçtiği zamanların ankarasını gösteriyor ara sıra. başrol oyuncuları da bizimle nerdeyse yaşıt. yani eskiden hep gittiğimiz yerleri, yaptığımız şeyleri izledik. nasıl keyifliydi beaa!!! çok özledim ben ankarayı çooooooooooooooooookkkkkkk!!!!!!
sorularım :)
1-gune geliyormusun simdi sen cambaz yani ebru :)
2-evrim hatunu kaç kilo verdin sir gibi saklayıp sonra 10 kilo verdim heyooo diye yazmak içinmi :))))
3-elif yokoldu yine nerelerde
4-ayca kac disin eksik senin ??
5-sibel araba nasıl gidiyorr :)
6-meltem yuvayamı veriyorsun ece yi 700 tl çok iyi rakam tam gun için.
7- yine ebru çay kasıgı ile mi yediriyorsun yogurt vs kusuyormu buyuk kasık verince ?
simdilik bu kadarrr :))
sorularım :)
1-gune geliyormusun simdi sen cambaz yani ebru :)
2-evrim hatunu kaç kilo verdin sir gibi saklayıp sonra 10 kilo verdim heyooo diye yazmak içinmi :))))
3-elif yokoldu yine nerelerde
4-ayca kac disin eksik senin ??
5-sibel araba nasıl gidiyorr :)
6-meltem yuvayamı veriyorsun ece yi 700 tl çok iyi rakam tam gun için.
7- yine ebru çay kasıgı ile mi yediriyorsun yogurt vs kusuyormu buyuk kasık verince ?
simdilik bu kadarrr :))
günaydınlar:))
dünden beri kimse bişey yazmamış artık herkes sadece face e takılmaya başladı.
istanbulda olsaydım ben gelirdim fatmacım ama malesef(
inşallah gelirler yanınada bi buluşma fotoğrafı görürüz...
Fatma bana çok uzaktasın benim işyerim Fatih te
seninle tanışmayı isterdim
basınız sagolsun canım
aa ne guzel bir ugras hadi hayırlı olsun
fatmaa ozelden cep tel imi mi yazayım nasıl goruselim burnumun dibindesin ve benim persembeye kadar her ogleden sonra iznim var evdeyim yani disarlarda gezme planlarım vs var islerimi halletme ama seninle mutlaka gorusmek isterim
ogretmenevi araba ile bizim eve 5 dk mesafede ya çokk yakınn
Fatma, hoşgeldin İstanbul'a..Ben de çooooooook uzağım sana. Hoş yakındakilerle bile buluşamadım bknz Meltem.