nurcum ne güzel yazmışsın, bende şimdi şöyle bi düşündüm ya hamile kalsam diye de :)) seneye 3 yaşına girecek en rahat dönem der hep esrako diye düşünüp polıyannacılık yapar doğururdum :) ama tabi cok zor sen cok daha iyi biliyosun. okumuştum ayça'nın paylaştığı blogta okumuştu Allah dağına göre kar verir'i , Allah karına göre dağ verir diye değiştirerek yazmıştı o anne. Yani edacım bence sana da karına göre dağ verecektir Allah kendini üzme moralini bozma. yine söylüyorum kendi hayatınız için en doğrusu ne ise o kararı verecek olan sizsiniz.
offf çok üzüldüm edacım, yok diye geçmişti içimden ama varsa da karar senin karanın. hayırlısı ne ise o olsun canım
teşekkür ederim gülizcim..
edaaa canım neler hissettiğini okadarr ii anlıyorum kii 2 ay boyunca sürekli ağladım şimdi diorum ki yine o zmana gitsem yine ağlarım diorum doğurana kadarda alışamadam kendi içimde şimdi yiğiti severkende amannn ben senin için mi ağladım diorum:) olurya kan testinde çıkarsa bi düşün derimm benim senin üzerinde asla bişi deme hakkım yok sadece aynı şeyleri yaşıyan biri olarka bi düşün derim eğer şimdi geldiyse vardır bi hayır inan bak çok zorlanıyorum ama tek istediğim mustinin konuşması inanıyorumki o konuşsa buladar zor olmaz ki ilke dahada büyüyecek doğduğunda yanında annende olsa bilmiyorum ama bir yere kadar yardım eder zamnla alışıp başa çıkarsın.. bak şimdi ne annam ne kayın validem var birde son hafta sürekkli yemekli misafirim var anneleri gittiği için ben yemeğe çağırıyorum eğer olursa bebiş bi düşün hayatı senin ellerinde olacak canım arkadaşım..bende zorlanıyorum ağlıyorum yıpranıyorum ama annelik duygusu öne çıkıo..
nurcumm çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın evet seninde dediğin gibi ilke 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak doğduğunda ama gelecek olan bebeğimle yeteri kadar ilgilenemeyeceğim ilke için planlarım var hiçbirini gerçekleştiremeyeceğim ben buna hazır değilim nur sende değildin biliyorum amaben senin kadar cesur değilim sanırım. herşey alt üst olacak hem gelecek olan bebeği istediğim imkanlarıda sunamayabilirim dolayısıyla ilkenin imkanlarıda bölünecek hiç bişey istedğim gibi olmayacak neticede.. böyle bişeyin başıma geleceğini asla tahmin etmezdim belki dediğin gibi bundada vardır bi hayır şimdi geldiğine göre ama ben cesaret edemem buna.. gerektirdiği gibi büyütemeyeceksem ona istedim imkanları sunamayacaksam hem maddi hem manevi yönden henüzde daha çok erkenken büyümeden kalbi atmadan çözmek istiyorum.. çok teşekkür ederim desteğin için..
valla nur ben hamile kaldığım günü bile biliyorum 10 şubat perşembe.. ama son adet tarihine göre 27 ocak oluyo adetin başlangıcı.. bakalım pazartesi kan testi ve ultrasona gircem..eda bu arada benim hamile kaldığım aydasın geçen sene martın 11 de öğrenmiştim bende
çok teşekkür ederim canım ya çok incesin
ay ben beklemeyim kendimi atardım bir hastaneye test yaptırmak için
Allah hayırlısını versin
eşin ne diyor bebek konusunda istiyor mu
karar eşinin ve senin umarım en hayırlı kararı verirsiniz
bu arada Nur da güzel şeyler yazmış maddi durumunuzu bilemiyorum ama dediğim gibi son söz sizin
empati kurarsam
evet zor
çalışarak çok zor
ama aldırmak da zor bence
meltemcim gebelikten emin olmak için kan testine muhakkak gerek var ama benim adetim şaşmaz 3 gün öne atardı şimdi 5 gün geçti iki tane gebelik testide biri silik diğeri daha net çiftçizgi dolayısıyla eminim.. eşim de benim gibi düşünüyo yani henüz erken bide böyle kazara bi çocuğum olsun istemem hiç bi zaman bilerek isteyererk hazır olduğumda olsun isterim .. yaa neyse..
hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız..