2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

offf çok üzüldüm edacım, yok diye geçmişti içimden ama varsa da karar senin karanın. hayırlısı ne ise o olsun canım

teşekkür ederim gülizcim..

nurcumm çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsın evet seninde dediğin gibi ilke 2 yaşını 2 ay geçmiş olacak doğduğunda ama gelecek olan bebeğimle yeteri kadar ilgilenemeyeceğim ilke için planlarım var hiçbirini gerçekleştiremeyeceğim ben buna hazır değilim nur sende değildin biliyorum amaben senin kadar cesur değilim sanırım. herşey alt üst olacak hem gelecek olan bebeği istediğim imkanlarıda sunamayabilirim dolayısıyla ilkenin imkanlarıda bölünecek hiç bişey istedğim gibi olmayacak neticede.. böyle bişeyin başıma geleceğini asla tahmin etmezdim belki dediğin gibi bundada vardır bi hayır şimdi geldiğine göre ama ben cesaret edemem buna.. gerektirdiği gibi büyütemeyeceksem ona istedim imkanları sunamayacaksam hem maddi hem manevi yönden henüzde daha çok erkenken büyümeden kalbi atmadan çözmek istiyorum.. çok teşekkür ederim desteğin için..

eda bu arada benim hamile kaldığım aydasın geçen sene martın 11 de öğrenmiştim bende
valla nur ben hamile kaldığım günü bile biliyorum 10 şubat perşembe.. ama son adet tarihine göre 27 ocak oluyo adetin başlangıcı.. bakalım pazartesi kan testi ve ultrasona gircem..

meltemcim gebelikten emin olmak için kan testine muhakkak gerek var ama benim adetim şaşmaz 3 gün öne atardı şimdi 5 gün geçti iki tane gebelik testide biri silik diğeri daha net çiftçizgi dolayısıyla eminim.. eşim de benim gibi düşünüyo yani henüz erken bide böyle kazara bi çocuğum olsun istemem hiç bi zaman bilerek isteyererk hazır olduğumda olsun isterim .. yaa neyse..

hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız..

eda ya tuylerik diken diken oldu yemin ederim
her zaman bakamayacak olan asla ikinci yapmasın derim iki çocuklu hayat zorlu guzel çokg uzel ama zorlu ruhen hazır olmayan yapmasın sakın derim
ve maddi manevi imkanı olmayan.

ama olana da asla e peki o zaman aldır diye yorum yapamam pek çok arkadas gibi.
bu konuda dini inanclarımda çok baskın normalde yakınen tanıyanlar bilirler tum gorevlerimi yerine getirmem ama ben boyle bir gunaha giremezdim su an olsa allah korusun allah isteyene versin ama aldırırım diyemiyorum bilmiyorum allah o ikilemde birakmasın ama sunu biliyorum ikinciye kazayla hamile kalmıs ve dogurmus tum arkadasalrım iyiki dogurmusuz diyorlar kimse ilerde pisman olmaz kimse sadece su ara sok yasarsın belki dogumdan biraz sonra nur gibi bunaldıgın olur ama ilerde eminim iyiki dogurmusum diyeceksin.v e karnında bir can var buna kıymak gelecek planlarından daha mı onemli ?
hayat ne getirir ne goturur bilinmezki ac acık olmadıktan sonar mutlaka onunda yiyecek ekmegi vardır bu dunyada. allah rızkını verir diyerek planlı durumu hiç olmayanların çocuk yapmasına kesinlikle karsıyım ama artık allah vermis sana bunu . o sana artık allahın bir emaneti yaa off disardan soylemesi çok kolay gibi gorunuyor eminims en neler hissedioyrsun su an ama yapma nolur aldırmaa...

meltem bende sprial taktırmadım erteliyorum hep boyle rahatda geldi acı cekmek taktırmakla ugrasmakta istemiyorum vs ama odum de kopuyor hiç sansa birakmıyorum isimi ama yani meryem ana bile hamile kaldıktan sonra bende bu kadar saglamcı olarak bile hamile kalabilirim spiralle kalanlar da bu kategoride zatn olabilior hersey ama sıkı onlem almak gerek asla istemiorsakk olduktan sonrası manevi olarak çok zorr dusunmek bile istemiyorum

Nurdan bizi habersiz bırakma, aklımdasın dualarımız da seninle. ne yapılması gerekiyosa yap bitsin gitsin canım.

pervin'le kızlar ne zaman buluşacaktı?

nurdancım cok uzuldum canım yasadıgın sıkıntılardan dolayı...umarım hersey cok yoluna gırer bebeim..iyi haberlerini bekliyorum

bugun bulustuk canım foto ekliycem

eda hakkından hayırlısı olsun ama zerre kadar dini inancın varsa sakın aldırma derim ... dogurup bunalıma girmek aldırıp bunalıma girmekten iyidir (sahsi fikrim )

mesacının orjinalini okuyamadım ama milletin donuna el atmıssın sekerim.. biliosun ben hamileligimden beri emrahınkileri giyiyorum oyle dantelli araya kacan vs hic tarzım deil .. ikimiz onunkilerle idare edios devir tasarruf devri

sizler benim istanbuldaki sanslarımsınız.. sizi tanıdıgım icin mevlaya nekadar sukretsem azdır..ikinizede cok ama cok tesekkur ederim hersey icin canlarım

nekadar dombiliyim gordunuzmu :)) bakuye gider gitmez icabına bakmam lazım zayıf geldim tombul gidiorum :))

günaydınnnnnn
pervin fotolar çok güzel ne mutlu sana istanbuldanda iki dostun olmuş.
edaa şok oldum ya ne zor bi ikilem her ay adetim geç gelir.ve her ay ya hamileysem diye düşünürüm Allah kimseyi bu ikilemde bırakmasın...ama anladığım kadarıyla siz daha sonrası için bebeği zaten düşünüyormuşsunuz.o zaman niye şimdi olmasın bide şöyle bi durum var o bebeği aldırırsan belki daha sopra sen istediğin zaman bebeğin olmaz sonuçta kürtajında böyle bir etkisi var.

bende smear testi yaptırdım ama sonucu almaya gitmedim artık devlette bile yapıyorlar.ben test için gitmiştim bide smear yapalım dedi doktor.bide sonucu alsam iyi olacak.
ayşin devanınm avm macerasını okudum çok kötü bi durum ya çok üzüldüm geçmiş olsun
cambaz senin bebişinede geçmiş olsun

bonus kafanın saçlarına bittim bittim dönüp dönüp bakıyorum.
bu arada ecenin de kıyafeti çok hoş etek çok yakışmış

günaydın..
EDA bu senin ve eşinin kararı diyemeyeceğim..kusura bakma hamile kalma riski varken hazırlıksız yakalandık diyerek 5 dk için bir canı hiçe sayamazsın bu kadar basit değil....seni yargılamak sorgulamak hakkım değil ama görmezden gelip yada sizin kararanız diyerek suça ortak olamktan kendimi sıyırmaycağım..kalbi, atmadan bu işi bitireyim demişsin kullar yaratılmadan ruhları yaratılır..o zaten var edildi bile..maddi manevi kaldıramam sözüde yanlış klişe bir laf gibi gelebilir ama her kul kendi rızkıyla yaratılır ve gelir..buna sen karar veremezsinki..zaten ilk 6 ay senin sütün onun için verilmiyormu?..yazacak çok şey var ama işin özü verilen canı almak basit gibi görünsede vebali cezası çok büyük..çekeceğin vicdan azabıda yıllar yılı yakanı bırakmaz ..her gün şimdi dursaydı şu kadar olcaktı .....gibi devamlı onunla zaten yaşayacaksın yaşatılacaksın..3 günlük dünya hayatında ahiretide düşünerek karar verin..

PERVİN bebeğim herzamanki gibi çok güzelsin..Sevdiğim kadınlar bir arada toplanmış çok özendim heves ettim bende orda sizlerle orda olmak isterdim
..KUZUCUKLAR bal gibi hepsi ayrı tatlı..
toplantıda nenelerde mi varmış oh oh aile boyu tanışma maşallah ..

Bu hafta bebeklerin düşme haftasımı ya ..hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun..rabbim daha kötülerinden korusun..Nazar sizlerinde değer onun için her akşam uyuturken 7 felak 7 nas 1 ayetel kürsi okuyun öpmeden yatırın anneleri..

Son düzenleme:

sorma sorma tüm çamaşırlarımızı cup larıyla ortaya döktük. .EE evrim sordu bizde kuzu kuzu yanıtladık.

MERYEM ana örneğini o anlık örnek olarak yazdığını biliyorum ESRAKO ama o bile kaldıktan sonra bende kalırım derken kendini yüceltip onu küçümsemiş gibi bir cümle olmuş..Kİ onun gebeliği hiçkimse ile kıyaslanamaz değilmi..?

Son düzenleme:
SİBELÜM bizim bir günümüz şu şeklide geçiyor..
sabah 7.30 uyanış 8 gibi kalkış..
9 kahvaltı..kahvaltı hazırlanana kadar ablayla full kudurma kovalamca bağırtı çığırtı..
13 de öğle yemeği 14 de uyku..bazen 1 saat bazen 2-2.5 saat günde bir kere uyuyor..
kalkış 16.30 gibi meyve saati..
sonra kendi halinde takılır sıkılrsa yakama yapışır o anda neyle oynamak isterse onunla oynanır bazen kucak kucağa otururuz onu ister bazen cam önünde dışarı seyrederiz..geleni geçeni anlatırım oda dinler arada he hö kendince bişeyler der..
sonra ablamızı okuldan alma vakti 17 30 17 45. gibi komşuya yusufu bırakırım orda takılır..
18.05 gibi eve abalmızla dönünce yine sabahki fasıl bağırtı koşuturmaca boğuşma şeklinde oynarlar.. sonra babamız gelir sırayla onun sırtına çıkarlar ..evde bir kaç tur atılır..akşam 19.00 de yemek yenir önce bizim yemeklerden hafif birer lokmacık tadına bakar..yusuf akşam 8 de yer..sonra 21.300 gibi akşam uykusu..ortalama günümüz böyle geçer..

deryacım bazı konularda kalbimden gecipte yazmadıklarımı yazmıssın cok tsk ederim..evet ben kvaldemi goturdum esra annesini. gulininkvaldesi zaten alt katında oturuyor

seda 60a cıktım tekrar ama problem deil bakuye donunce veririm cunku psikolojim cok musait suanda. acayip yeniledim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…