2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibel güzel soru sormuşsun benimde merak ettiğim bir konu
ben hafta sonundan bahsediyim
pazar:sabah 7de kalkıyoruz kalkarkalkmaz 1 2 saat oyun oynuyoruz.8.30 9 gibi kahvaltı yapıyoruz.bazen 9 da tekrar yatıyor o zamanda biz kahvaltı yapıyoruz biraz etrafı topluyoruz 11 gibi uyanıyor.hava güneşliyse parka gidiyoruz oyun oynuyor gelince kendi işlerimizi hallediyoruz pazara falan gidiyoruz oda bizimle geliyo etrafa bakınıyo sonra ya avm ye yada misafirliğe falan gidiyoruz.yada bize gelen oluyo çocuklu bi yere gidersek mutlu oluyo çocuksuz biyere gidersek sıkılıyo hemen kalkıyoruz .öğle yemeği genelde dışarda geçiyo veya önceden haszırladıklarımdan yiyoruz akşam bişeyler hazırlamaya giriyorum babası ilgileniyo sonra akşam yemeği biraz tv oyuncaklarla oynama meyve hazırlama onlarla oynama biraz yeme içme en son muhallebi veya süt sonra gece uykusu 10 gibi ben sallayarak uyutuyorum.
hafta içi annemin apt.ında iki çocuk var.ikiside iki yaşlarında genelde onlarla görüştürüyo
ama bitanesi çok hırçın başta ondan dayak yedi şimdi tam senin anlattığın gibi önüne geleni parçalıyo.
hafta içi bi ara annem kuzenime götürmüştü kuzenimin kızını iki eliyle tutmuş sallayıp sallayıp duvara yapıştırmış.kız çok kötü vurmuş başını
yazın kuzenimin kızı ona yapıyodu resmen intikam almış.kendilerini mi koruyolar yoksa öğrendiklerini yapıyorlar anlamadım.

Esrako ve diger istanbul anneleribir daha ki gorusmelerinizde bizde Duru kizimla katilmak istiyorusssss
Uzun ara verdim amaaaaan neler kacirmisiz yahuu

Anne kiz patliyoruz biz burada sabahtan aksama kadar saklambac kovalamaca sitedekilerdende hayir yok
Kuzenimin cocuklariylada bir araya geldigimizde Durudan yasca buyukler anlasamiyorlar tam firlama hepsi :)))

Resimlerinizi bir gordum bayildim sizlere masallah kuzulariniza ve muhabbetinize...

birdahaki gün bende canım 19 mart cumartesi senide beklerim gelmek istersen özelden yaz adres tel bilgileri gönderyim sana

eda kaşınıyosun sen bence :) geçen ayda böyle bi tehliken vardı değil mi? içini rahatlatacak sonucu alırsın inşallah :)

eda bencede kasınıyorsun niye bizlerin boyle heyecanları olmuyor çunku saglam saglam onlemler alıyoruz :)
sen bir bakıma istiorsun galiba yanlısmı anlıyorum ??

yok yok kaşınmıyorum geçenki bu işte sadece bir kez oldu yaa sadece kontrol edilememiş tek gece onun devamında bu regl dönemim gecikti az önce test yaptım yok gibi ama yok değil ikinci çizgi.. neyse kan testi yaptırıp öğrenicem..
yok esracım istemiyoruz henüz çok erken olduğunu düşünüyoruz.. esasında bizde sağlam önlemler alıyorduk ama dediğim gibi ilk kez oldu malesef.. neyse..

:KK43:( kuzum Ayşe Duru düştü...
akşama dogru babasını beklemek için hep camın onunde kalorifer peteginin ustune cıkartırım onu sıkı sıkı tutarım bu aksamda oyle bakarken nasıl oldu anlamadım bırakmışım canım benim ya tutayım dedim elimden yelegi kaydı once petege dustu sonrada yere...gümm diye ses cıktı...aklım çıktı
aldım yerden cok uzun sure koynumdan cıkarmadım cok zor tuttum kendimi aglamamk için ya
Allah'ım koruyor meleklerimizi...
Sonrada babası geldi onunla oynarken ayagı halıya takılıp sehpaya vurdu başını... :KK43:(

inşallah bundan sonra senden güzel haberler duyacağız hep
bu arada nasıl birşeyler olduğunu hissettin
Allah korusun herkesi tabii ama bilinçli olmakta fayda var
hiç bir belirtisi yok canım ben tamamiyle şans eseri öğrendim smear yaptırdığımı unuttum altı ay önce bi gidip yaptıryım dedi, öyle işte...

Nurdan bizi habersiz bırakma, aklımdasın dualarımız da seninle. ne yapılması gerekiyosa yap bitsin gitsin canım.

pervin'le kızlar ne zaman buluşacaktı?
inşallah cnm

Nurdancım çok çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda çok iyi haberler alırız senden.. Dualarım seninle.
sağol ayşinim
aksam aylardan sonra ilk kez sinemaya gidiyorum
ozcan deniz in ya sonra filmine.
buram buram ask filmine bir adet iki çocukl kadın ve bir adet hamile kadın olarak arkadasımla gidiyoruz ne tezat dimi: )) giden varmı aranızda begenildimi diye merak ediyorum ben ozcan deniz hastası oldugumdan dusunmeden gidioyrum :)
ben bayıldım haftasonu tibetle gittik,süperdi
Kesinlikle ok haklisin Esracim ama genelde cogumuz bunu erteleriz tipki meme kontrolu gibi onu da ihmal etmemek lazim.onumuzdeki hafta benimde gidip smear testi yaptirmam lazim

Nurdancim coook gecmis olsun insallah atlaticaksin

......Bu arada smear testini adetin bitiminden hemen sonrami yaptirmak en dogrusiydu hatirlayamadim ben ........
evet cnm, gerçi ben hormonlu spiralden dolayı adet olmuyorum ama adet sonrası gidiliyor normalde

akşama dogru babasını beklemek için hep camın onunde kalorifer peteginin ustune cıkartırım onu sıkı sıkı tutarım bu aksamda oyle bakarken nasıl oldu anlamadım bırakmışım canım benim ya tutayım dedim elimden yelegi kaydı once petege dustu sonrada yere...gümm diye ses cıktı...aklım çıktı
aldım yerden cok uzun sure koynumdan cıkarmadım cok zor tuttum kendimi aglamamk için ya
Sonrada babası geldi onunla oynarken ayagı halıya takılıp sehpaya vurdu başını... :KK43:(

oy çok geçmiş olsun canım ya

hiç bir belirtisi yok canım ben tamamiyle şans eseri öğrendim smear yaptırdığımı unuttum altı ay önce bi gidip yaptıryım dedi, öyle işte...

inşallah cnm

sağol ayşinim

ben bayıldım haftasonu tibetle gittik,süperdi

evet cnm, gerçi ben hormonlu spiralden dolayı adet olmuyorum ama adet sonrası gidiliyor normalde

sağol canım verdiğin bilgiler için bende bir randevu alıp gideyim ihmal ettim biraz

geçmiş olsun güzel kadın !!!! iyi ve güzel ve tertemiz haberlerle dön ...

yok yok kaşınmıyorum geçenki bu işte sadece bir kez oldu yaa sadece kontrol edilememiş tek gece onun devamında bu regl dönemim gecikti az önce test yaptım yok gibi ama yok değil ikinci çizgi.. neyse kan testi yaptırıp öğrenicem..
yok esracım istemiyoruz henüz çok erken olduğunu düşünüyoruz.. esasında bizde sağlam önlemler alıyorduk ama dediğim gibi ilk kez oldu malesef.. neyse..

ikinci cizgi yok degil gibi derken silik mii? ne diyorsun amanınn kan testi yaptırdınmı peki sonuçç ??

off çok geçmis olsunya nedir yine topigin sinerjisi is basında tum bebikler patır kutur biryerlere duser oldu

gunaydınlarr

aksam film harikaydıı bayıldım ilk kez bir filmde ara verildi isiklar yandı aa ne çabuk oldumm. inanılmaz keyifli eglenceli sahneleri var yani romantizm den çok komedi var asllında ama ikinci yarıda agladık çok duygsaldı. ozellikle evlenip karılarının isini meslegini hiçe sayan eslerin mutlaka goturulmesi gerekli . bencil erkeklerin izlemesi gereken bir film

gunaydınlarr

aksam film harikaydıı bayıldım ilk kez bir filmde ara verildi isiklar yandı aa ne çabuk oldumm. inanılmaz keyifli eglenceli sahneleri var yani romantizm den çok komedi var asllında ama ikinci yarıda agladık çok duygsaldı. ozellikle evlenip karılarının isini meslegini hiçe sayan eslerin mutlaka goturulmesi gerekli . bencil erkeklerin izlemesi gereken bir film

hımm tavsiyelerini ciddiye alacağız

mucizee burayı okuduğunu bildiğim için yazıyorum yeni bi kitaba başladım ve elime aldığımda okumaya başladım sen geldin aklıma ve birgün yazmıştın yaa ALDIĞIM HAVAYI NEFESE ÇEVİRİYORUM çok hoşuma gitmişti okurken hep sen geçiosun vee manalı sölzer var seninde hoşuna gideceği için yazmam gerektiğini hissettim..kitap tam senlik tavsiye edrim arkadaşım

herşey insanoğluna feda iken,
insanoğlu ise kendine cefa olmuştu..

sen teninle hayvan,ruhunla meleksin.
bunun için hem toprağa hem feleğe gidersin...

esra bende merak ediyorum o filmi gitmek şart oldu o zaman madem güzel.

meltem nice güzel yıllara canım

eda silik ikinci çizgi mi? ben gece cıkıp kan testini yaptırmıştım :) haber ver bize.

duru ya da cok geçmiş olsun. onun bi yeri acıyor bizim yüreklere hancerler girip cıkıyor. düşmeden büyüseler keşke ama yok öyle bi ihtimal ebrucum işte.

ikinci cizgi yok degil gibi derken silik mii? ne diyorsun amanınn kan testi yaptırdınmı peki sonuçç ??

off çok geçmis olsunya nedir yine topigin sinerjisi is basında tum bebikler patır kutur biryerlere duser oldu

eda silik mi dedin
amanın bir an önce kan testi şart olmuş

silikdi sabah bi tane daha yaptım muhtemelen pozitif.. ama doğurmak istmiyorum hastane araştırdım bu sabah pazartesi gidip kan testi falan yaptırcam.. allahım isteyen herkese versin ama isteyenlere versin.. dibe vurdum moralim bozuk yani ilke için aylarca uğraştık şimdi bi kerede oldu çok üzgünüm..ile 3-4 yaşlarında olsaydı doğururdum ama şimdi olursa onada ilkeyede gerektiği gibi bakamayacağım annemde yok yanımda yardımcı olacak kimsede yok yine öyle biri olsa düşünürdüm doğurmayı ama hiç cesaretim ve manevi yönden gücüm yok..

offf çok üzüldüm edacım, yok diye geçmişti içimden ama varsa da karar senin karanın. hayırlısı ne ise o olsun canım

silikdi sabah bi tane daha yaptım muhtemelen pozitif.. ama doğurmak istmiyorum hastane araştırdım bu sabah pazartesi gidip kan testi falan yaptırcam.. allahım isteyen herkese versin ama isteyenlere versin.. dibe vurdum moralim bozuk yani ilke için aylarca uğraştık şimdi bi kerede oldu çok üzgünüm..ile 3-4 yaşlarında olsaydı doğururdum ama şimdi olursa onada ilkeyede gerektiği gibi bakamayacağım annemde yok yanımda yardımcı olacak kimsede yok yine öyle biri olsa düşünürdüm doğurmayı ama hiç cesaretim ve manevi yönden gücüm yok..
edaaa canım neler hissettiğini okadarr ii anlıyorum kii 2 ay boyunca sürekli ağladım şimdi diorum ki yine o zmana gitsem yine ağlarım diorum doğurana kadarda alışamadam kendi içimde şimdi yiğiti severkende amannn ben senin için mi ağladım diorum:) olurya kan testinde çıkarsa bi düşün derimm benim senin üzerinde asla bişi deme hakkım yok sadece aynı şeyleri yaşıyan biri olarka bi düşün derim eğer şimdi geldiyse vardır bi hayır inan bak çok zorlanıyorum ama tek istediğim mustinin konuşması inanıyorumki o konuşsa buladar zor olmaz ki ilke dahada büyüyecek doğduğunda yanında annende olsa bilmiyorum ama bir yere kadar yardım eder zamnla alışıp başa çıkarsın.. bak şimdi ne annam ne kayın validem var birde son hafta sürekkli yemekli misafirim var anneleri gittiği için ben yemeğe çağırıyorum eğer olursa bebiş bi düşün hayatı senin ellerinde olacak canım arkadaşım..bende zorlanıyorum ağlıyorum yıpranıyorum ama annelik duygusu öne çıkıo..

eda bu arada benim hamile kaldığım aydasın geçen sene martın 11 de öğrenmiştim bende:KK43:

nurcum ne güzel yazmışsın, bende şimdi şöyle bi düşündüm ya hamile kalsam diye de :)) seneye 3 yaşına girecek en rahat dönem der hep esrako diye düşünüp polıyannacılık yapar doğururdum :) ama tabi cok zor sen cok daha iyi biliyosun. okumuştum ayça'nın paylaştığı blogta Allah dağına göre kar verir'i , Allah karına göre dağ verir diye değiştirerek yazmıştı o anne. Yani edacım bence sana da karına göre dağ verecektir Allah kendini üzme moralini bozma. yine söylüyorum kendi hayatınız için en doğrusu ne ise o kararı verecek olan sizsiniz.

Son düzenleme:
esra bende merak ediyorum o filmi gitmek şart oldu o zaman madem güzel.

meltem nice güzel yıllara canım

eda silik ikinci çizgi mi? ben gece cıkıp kan testini yaptırmıştım :) haber ver bize.

duru ya da cok geçmiş olsun. onun bi yeri acıyor bizim yüreklere hancerler girip cıkıyor. düşmeden büyüseler keşke ama yok öyle bi ihtimal ebrucum işte.

çok teşekkür ederim canım ya çok incesin

ay ben beklemeyim kendimi atardım bir hastaneye test yaptırmak için
Allah hayırlısını versin
eşin ne diyor bebek konusunda istiyor mu
karar eşinin ve senin umarım en hayırlı kararı verirsiniz
bu arada Nur da güzel şeyler yazmış maddi durumunuzu bilemiyorum ama dediğim gibi son söz sizin

edaaa canım neler hissettiğini okadarr ii anlıyorum kii 2 ay boyunca sürekli ağladım şimdi diorum ki yine o zmana gitsem yine ağlarım diorum doğurana kadarda alışamadam kendi içimde şimdi yiğiti severkende amannn ben senin için mi ağladım diorum:) olurya kan testinde çıkarsa bi düşün derimm benim senin üzerinde asla bişi deme hakkım yok sadece aynı şeyleri yaşıyan biri olarka bi düşün derim eğer şimdi geldiyse vardır bi hayır inan bak çok zorlanıyorum ama tek istediğim mustinin konuşması inanıyorumki o konuşsa buladar zor olmaz ki ilke dahada büyüyecek doğduğunda yanında annende olsa bilmiyorum ama bir yere kadar yardım eder zamnla alışıp başa çıkarsın.. bak şimdi ne annam ne kayın validem var birde son hafta sürekkli yemekli misafirim var anneleri gittiği için ben yemeğe çağırıyorum eğer olursa bebiş bi düşün hayatı senin ellerinde olacak canım arkadaşım..bende zorlanıyorum ağlıyorum yıpranıyorum ama annelik duygusu öne çıkıo..

nurcum ne güzel yazmışsın, bende şimdi şöyle bi düşündüm ya hamile kalsam diye de :)) seneye 3 yaşına girecek en rahat dönem der hep esrako diye düşünüp polıyannacılık yapar doğururdum :) ama tabi cok zor sen cok daha iyi biliyosun. okumuştum ayça'nın paylaştığı blogta okumuştu Allah dağına göre kar verir'i , Allah karına göre dağ verir diye değiştirerek yazmıştı o anne. Yani edacım bence sana da karına göre dağ verecektir Allah kendini üzme moralini bozma. yine söylüyorum kendi hayatınız için en doğrusu ne ise o kararı verecek olan sizsiniz.

empati kurarsam
evet zor
çalışarak çok zor
ama aldırmak da zor bence

X