2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ev almak isteyen arkadaşlar;
benim çabuk gibi gözükse de öncesi çok uzun. biz kasımdan beri filan ev bakıyoruz. hatta zaman zaman yazdığım olmuştur ama sürekli dillendirmek istemedim burda daha çok bebişlerimizden bahsediyoruz diye. en az onbeş ev baktık belki daha fazla. yani istediğin gibi bulmak çok zor. ve yorucu bir süreç. bunu beğendik hadi bu seferde bankada aksilikler oldu biliyorsunuz. kredi çıkacak çıkmayacak diye üç gün acayip gergin bekledik. çıkınca bu defa bir sürü iş. tapu, elektrik, su, telefon, doğalgaz, temizlik, ev topla, taşın, yerleştir.. evde beş kişi akşam üçlerde yatıp sabah yedide kalktık yani biran evel bitsin diye. yani demek istemem şu ki ev işine karar verince en az 5-6 ay. kollarım hala ağrıyor benim. karar vermekte çok zor almak daha zor. cepte para olsa daha kolay tabi de :) allahım hepimize versin inşallah. hepinize tekrardan teşekkür ederim mutluluğumu paylaştığınız için. önemli olan içinde sevdiklerimizle huzurlu mutlu sağlıklı yaşamak aslında..

günaydın..
AYŞİN burdayım hoş geldin..Ankarada nerdesin..EDA var başka kim vardı Damla hojam arada gelir gider..Annesi Ankarada MARI de öyle bu yaz denk gelsede bir toplansak ne kadar güzel olur..
FATMA hayırlı olsun taşınma işinde bitmiş ..güle güle otur.
TÜLİN seninde istediğin olur da taşınıp rahatlarsın inşallah..

fatmacım hayırlı olsun eviniz rabbim kiracı olan herkese ev nasip etsin

gülim sahalara döndün dimek çok özledim senüüü cumartesi görüşürk inşallahhh :13:

adaşş demek para kaybetin heee ee kumar bu haram işten kime fayda gelmişkii

deryaaa naber bu aref ne ayak yaa sen bilirsin belki sizinkilerle bağlantısı varmı bu adamın

ayşinnn ankarayamı gittin sen bebemm bi tanışmak kısmet olamamıştı artık darısı deryanın başına
adaşşın sorularına cevaplarını beklemedeyiz

Gülistan sağol, hoşbulduk :)
Evet İstanbuldan sonra buraya alışmak gerçekten zor. Gerçi ben eski Ankaralıyım, evlenmeden önce de Ankarada yaşıyordum. Ama seneler önceydi. İstanbulun tadı bir başka..

hoşgeldin ayşinn ben eda bende Ankaradayımm.. ohh ankaralılar çoğalıyoruzz bizde günler yaparız bizde kahve içmeye giderizzzz

Vallamı Çok sevindim Eda ya. İstanbulda arkadaşlarla tanışmak kısmet olmadı, burada olsun artık :)

Merhaba Esra, evet öyle oldu..
Malesef alışamadım henüz, tam 2 ay oldu buraya geleli. Pek alışacak gibide değilim, burada deniz yok
Ankaraya işimi buraya taşıdığım için geldim. Daha doğrusu çalıştığım şirketin İç Anadolu Bölge temsilciğini devraldım. Bu yüzden buradayım. Henüz evim istanbulda. Eşim de. Ben Devayı ve bavulları kaptım geldim :) Burada babamların bir evi var, orada kalıyoruz şimdilik. Bu ay evi de taşıyacağım. Eşimde bir kaç aya kadar gelecek yanımıza. İşlerini ayarlamaya çalışıyor.
Şimdilik değişiklikler bunlar.

Paylaşımın için sağol.

Vah kuzum ya.
Bu aşı 18. ayda yapılan aşı mı? ne aşısıydı adı? Ben daha yaptırmadım, normal mi acaba vücudun bu kadar reaksiyon vermesi ? Diğer aşılarda böyle olmuşmuydu?
Bizim hiç olmadı?

Allah içinize sindirsin, güle güle oturun.

Deryacım selam, hoşbuldum :)
Ankarada şimdilik Eryamandayım ama ev bakınıyorum. Ofisim Tunalıda, gidip gelmek çok zor oluyor. Tunalıya yakın bir yerlere geçicem, yavaş yavaş bakmaya başladım.

Sen nerdesin?

Toplaşalım vallahi, onu dedim işte İstanbulda kısmet olmadı bana arkadaşlarla görüşmek, burada olsun inşallah. Hem kızımın hiç arkadaşı yok, ne güzel arkadaşları olur onunda :)

ayşinnn ankarayamı gittin sen bebemm bi tanışmak kısmet olamamıştı artık darısı deryanın başına
adaşşın sorularına cevaplarını beklemedeyiz

Evet Esracım artık Ankaradayım. Valla öyle oldu ama belli olmaz dünya hali,bakarsın karşılaşırız bir gün :)

Son düzenleme:
Hadi biraz yavruların fotoğraflarını ekleyin nolur.Bakıp seviyim onları.
Deva'nın resimlerinden ekleyeyim bende, bakın teyzeleri büyümüş mü :)

AYŞİNN sen dedin diye resim eklemeye çalıştım ama yok sanırım beceremedim uzun zamandır resim eklemeyince unutmuşum:)))

Oyyy o tipi severim been :)
Ortadaki poz çok tatlı, şımarma pozu :) Maşallah Selin'e, koca abla olmuş kuzum !

Oyyy o tipi severim been :)
Ortadaki poz çok tatlı, şımarma pozu :) Maşallah Selin'e, koca abla olmuş kuzum !

sağolasın ayşinim... evet çok şımarıyor resim çekineceğini anladığı zaman hemen o pozu veriyor:))
hadi sende devayı ekle görelim:))

ÇİNGENEM ESRAM bir hışımla gelip geçmişsin.. hemen yazıp çıkmışsın... dursaydında iki kelam etseydik:))

Meltemcim çok sağol, yeni ofisim Tunalıda :) Kuğulu parkın hemen yanı. Hergün buradayım yani. Bir gün senin için gezicem o zaman, söz :)

Kıtır hala açık mı kumpirler hala aynı güzellikte mi
Ank ya gelirsem genelde esat yakınlarında oluyorum görüşmek nasip olur inş
bu arada meslek neydi senin

esat ya da ayrancı senin için güzel alternatifler olabilir

sağolasın ayşinim... evet çok şımarıyor resim çekineceğini anladığı zaman hemen o pozu veriyor:))
hadi sende devayı ekle görelim:))

Tamam ekleyeceğim, resimler evdeki bilgisayarda :)

Kıtır açık hala :) Kumpirler enfes
Evet Esat, Birlik mahallesi, belki Dikmen vadisi yakınları alternatiflerim arasında.

yarına foto eklerim söz

Bak söz verdin unutma

Hepatit A. İstege bagli olan asi 2doz yapiliyor ya benim ki 13aylikken ekimde oldu ilkini digerinide haziranda olacak 6ay arayla olmus olacak.herkesin dr.u farkli zamanlarda yapiyor demek ki

sana yazdıgım seni hatırlatma yazımı okumadın sanırım meslegini vs yazmıstım sen o sun degilmi diye
laborantmıydın bunu yanıtla hepsini dogru hatırlamısım diycem
Esra ( hay Allah beni hatirlatma yazini kacirmisim
Arkadasim hemen gecmise donup ne yazdigini okumak istiyorum ama ben laborant degilim maalesef ee o kadar ara ver sonrada beni hatirlamanizi bekle
Olacak o kadar yaniii

AYŞİN iş adresin bi özelden yaz yakında kavitasyon paketi aldım yeri tunalıda sanada uğrarım bakarsın..evde yakın aslında eryamandaymışsın bende etimesguttayım..semtlerde çok yakın yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…