Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar güzel anneler ve güzel kadınlar :)
Hayatımdaki köklü değişikliklerin bir ksımını tamamladım geldim. Daha yapmam gereken çok şey var amaa sanıyorum bundan sonra bir nebze daha rahat bir hayatım olacak. En azından daha sık girip okuyacağım sohbetlerinizi (diye ümid ediyorum :) )
Herkes iyi mi ?
Çok özledim hepinizi ve sohbetlerinizi..
Biraz bakındım foruma yavruların fotoğraflarını göremedim hiç. Resim koymuyor musunuz artık ? Müsait olanlar azıcık resim koysalar da ekrandan da olsa sevsek :)
ne güzel ya ankaraya yerleşmişsin. hep istemişimdir.. ankara ya da eskişehir.. güle güle oturun inşallah.
Artık Ankaradayım, buraya yerleştim. Ankaradan kimler vardı aramızda ?
Sormam gereken ne çok şey var sizlere. Çok heyecanlandım birden
allah allah bizim niye ateş yaptı acaba inşallah sizin yapmaz..Benim portakal cicegimde 18 ci ay asisini vuruldu teyzeleri.hemsire ates yapmaz dedi umarim dedigi gibi olur.
Bir suru bebek vardi saglikocaginda onlari gorunce kuzumun ne kadar buyudugunu anladim ne cabuk gecmis zaman....
Artik nisanda hepatit A asimiz var.
cumartesi yeni evin temizliği ve eşyaların toplanması, pazar taşınma, pazar ve pazartesi yerleşme derken hiç giremedim arkadaşlar. zaten internetimiz de henüz bağlanmadı eve. hepinize tekrar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz, dualarınız için.. rabbim sizlere daha güzelini versin inşallah. yerleşme işi ne zor. hala bitmedi. anneme göre on gün daha bitmez diyor en az. yavaş yavaş yapacağım artık. en azından kutular filan boşaldı büyükler ortadan kalktı ya dua ediyorum yani. ama her tarafım da kopuyor. kollarım fena ağrıyor..
dün aşısını yaptırdım kuzucuğumun. daha montunu çıkarmaya başlar başlamaz yıktı ortalığı nasıl ağladı nasıl ağladı... iğneyi vurunca kastı kolunu iyice taş gibi yaptı korkudan. kim bilir nasıl acıdı bebeğimin kolu dünden beri ateşli. calpol veriyorum günde üç kez.. gelip gelip kolunu gösteriyor ağlar gibi yapıyor. yüreğim parçalanıyor..
Hayatımdaki köklü değişikliklerin bir ksımını tamamladım geldim. Daha yapmam gereken çok şey var amaa sanıyorum bundan sonra bir nebze daha rahat bir hayatım olacak. En azından daha sık girip okuyacağım sohbetlerinizi (diye ümid ediyorum :) )
Herkes iyi mi ?
Biraz bakındım foruma yavruların fotoğraflarını göremedim hiç. Resim koymuyor musunuz artık ? Müsait olanlar azıcık resim koysalar da ekrandan da olsa sevsek :)
AYŞİNCİM hoşgeldin aramıza demek yeni bi şehre taşındın hayırlı uğurlu olsun.. ne güzel seni daha sık görebileceğiz demek ki artık aramızda.. bilerde ekleriz tabiki ama sende ekle devamızın resmini görelim:))
ANKARADA derya var canım:) çok şanslısın...
FATMA yerleşme telaşı zor canım herşey bitmiş gibi gözüksede herşeyin yerli yerine oturması düzen tutturulması 1 ayı buluyor...annen gidiyormuş keşke biraz daha kalabilseydi allah kavuştursun şimdiden... yiğitede geçmiş olsun artık son aşılar büyüdükçe dahada zorlaşıyor dr. a gitmek aşı olmak..
CAMBAZ nisan ayında aşı var demişsin ne aşısı var... artık 18. ay aşısından sonra sırada hepatit a var onuda 2 yaşından itibaren diyorlar....
Yfrog Video : yfrog.com/31file23159z
Esracim cok uzun zaman oldu yazismayali artikin bende sıksık firsatim oldukca girneye calisiyorum masallah bu guzellige evun nese kaynagi cocuklarimiz susam yemesinide bayildim ayrica...
evrim kesinlikle plates yaptigin zaman hakkini veriyor hatta durusun degisip boyun uzamis gibi gorunuyorsun.en kisa zamanda benimde tekrar baslamam lazim..Bugun dıyetısyene gıtme gunum ıdı. bır haftada 1 kılo 100 gram vermısım.. begendı performansımı. pilatesin ciddi ciddi ise yaradıgını hıssedıyorum. umarım hazırana kadar bu işi bıtırebılırım. Resmen öğrenci gibiyim.. yedıklerımı yazıyorum.. degısımlerını dıkkatle takıp edıyorum. Umarım sonuna kadar boyle gıder. baslarda bıraz hızlı gıder,beklıyordum.. sonuna kadar bı tatsızlık cıkmadan oyle olur umarım.
Biraz gec bi cvp oldu ama benim kuzumunda ayni sekilde senin kuzu gibi yapildi...Arkadaşlar, geçmişe bakamadan atlıyorum ama bişey sorucam
Rüzgar az önce aşısını oldu. Ama bacaktan yaptılar, bir de ağızdan bişey verdiler. . Sonra hatırladım burda yazılanları. Kolda şiş kızarıklık oldu falan diye yazılmıştı. Yanlış aşı yapılmamıştır değil mi, yeni bir sağlık ocağıydı gittiğimiz (taşındığımız için), ilk kez gittik, abuk sabuk bir yerdi. Bütün bebiklere koldan mı aşı yapıldı... kestane kebap acele cevap:)
Brokoli masallah onlara cok zor olmali iki cocuk birden ama en guzeli kalabalik bir ailede buyumek masallahhh cok keyifli ve mutlu gorunuyorlarEki Görüntüle 142227 Eki Görüntüle 142228 sevgi dolu kardeşler:))))
allahim banada nasip etsin insallah o gunleri Durunun kendi kendine birak yataginda ugrasmadan uyudugunu gormek ne guzel olurdu.darisi isteyen herkesin basina:))şimdi annemle konuştum diyalog şu ;
annem : akşam alperen nasıldı? kaçta uyudu?
ben : 9 da yattı noldu bişey mi oldu? (kalbim güm güm)
Annem : kahvaltısını etti geldi mutfaktan memesini aldı, bende uykusu geldi diye sütünü hazırladım bir gittim ki alp yatmış horluyor.
ben : anne ateşine baktın mı?
Annem : baktım kızım iyi bişeyi yok.
18 aydır yardım almadan, son 8 aydır en az 40 dakika uğraşmadan uyumadı alp. hala şoktayım. ilk kez kendi başına uykuya daldı. devamı gelecek mi?
ayşincim hayırlı olsun yeni şehre taşınmışsın, umarım her şey istediğiniz gibi olur. deva hanım nasıl neler yapıyor? artık sık sık girebilirsin belki...
AYŞİNCİM hoşgeldin aramıza demek yeni bi şehre taşındın hayırlı uğurlu olsun.. ne güzel seni daha sık görebileceğiz demek ki artık aramızda.. bilerde ekleriz tabiki ama sende ekle devamızın resmini görelim:))
ANKARADA derya var canım:) çok şanslısın...
hayırlı olsun yeni evin yeni şehrin
8-18 yaş arası ank küçükesat ta yaşadım severim ank yı
Tunalı ya gidersen benim yerime de gez canım
Fatmacm, Gule gule mutlulukla kullanin evinizi ev degistirmek keyifli bir is benim hosuma gider farkli mekan nede olsa.Allah odeme kolayligida versinşükürler olsun aldık artık. pazar günü taşınacağız inşallah. iki gündür acayip yoruluyoruz. daha eşya toplamadık bile..
Esracim belkide donmussundur tatilden 2gundu sanirim ne yaramidir esinle beraber zaman gecirmek supersin valla.en kisa zamanda darisi benim basima:))selamlar,
aksam gidiyorum kızımı bırakıp ilk kez iki gece gormeyeceğim. gunlerdir acayip hevesliydim seviniyordum ik gun tatil yapacagız çocuksuz bas basa rahat oh diye ama su an içimi acayip bir huzun kapladı . aklıma bint ane ben çok uzaklardayken olabilecek sey geliyor. hadi onuda geçtim çok ozliycem simdiden burnumda tutmeye basladı uyuyor su an uyansın kucagımdan indirmyeceğim. gule oynaya giderim sanıyordum bırakıp keyfe rahatlıga dogru ama oyle olmadı... gidince belki acılırım belik evden çıkınca. iboya soyleyemiyorum bile sacmalama deyip kizar diye size yazayım dedim.
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versinberbat bi hafta sonu geçirdik ailecek hepimiz hastayız(( selinin sadece burnu tıkalı , ben grip gibi birşey oldum halsizim, bogazlarım acıyor, eşimin böbreklerinde taş varmış cumantesi pazar acilde geçirdik bu sabah şimdi eskişehire üroloji dr. una gidecekler... böyle yani bizden haberler....
fatmacım hayırlı uğurlu olsun.ne ara karar verdin nasıl oldu.bi dedin ev almaya karar verdik sanki para varda.bi baktım almışsın ve taşınmöışsın bile.darısı evi olmayanların başına yani benim:)))kirada oturmak çok zor yeme içme başkasının evine para ver.cumartesi yeni evin temizliği ve eşyaların toplanması, pazar taşınma, pazar ve pazartesi yerleşme derken hiç giremedim arkadaşlar. zaten internetimiz de henüz bağlanmadı eve. hepinize tekrar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz, dualarınız için.. rabbim sizlere daha güzelini versin inşallah. yerleşme işi ne zor. hala bitmedi. anneme göre on gün daha bitmez diyor en az. yavaş yavaş yapacağım artık. en azından kutular filan boşaldı büyükler ortadan kalktı ya dua ediyorum yani. ama her tarafım da kopuyor. kollarım fena ağrıyor..
dikkat et sık sık alkol ile ovala bizim beze oldu.dün aşısını yaptırdım kuzucuğumun. daha montunu çıkarmaya başlar başlamaz yıktı ortalığı nasıl ağladı nasıl ağladı... iğneyi vurunca kastı kolunu iyice taş gibi yaptı korkudan. kim bilir nasıl acıdı bebeğimin kolu dünden beri ateşli. calpol veriyorum günde üç kez.. gelip gelip kolunu gösteriyor ağlar gibi yapıyor. yüreğim parçalanıyor..
bizimde 2.hepetit amız haziranda allah nasip ederseBenim portakal cicegimde 18 ci ay asisini vuruldu teyzeleri.hemsire ates yapmaz dedi umarim dedigi gibi olur.
Bir suru bebek vardi saglikocaginda onlari gorunce kuzumun ne kadar buyudugunu anladim ne cabuk gecmis zaman....
Artik nisanda hepatit A asimiz var.
..Yfrog Video : yfrog.com/31file23159z
Esracim cok uzun zaman oldu yazismayali artikin bende sıksık firsatim oldukca girneye calisiyorum masallah bu guzellige evun nese kaynagi cocuklarimiz susam yemesinide bayildim ayrica...
evrim kesinlikle plates yaptigin zaman hakkini veriyor hatta durusun degisip boyun uzamis gibi gorunuyorsun.en kisa zamanda benimde tekrar baslamam lazim..
:))
bu e devlet şifresi neymiş. aldık bakalım nedir bi araştıralım. aktif edicem .bi bakalım..
Herkes iyi mi ?
daha biraz önce annem baktı hala inmedi dikkat ettiysen sizdede oluyormu bilmiyorum ama banyodan sonra inio torbaya sonra tekrar kayboluyor bize 2 yaşına girmeden 2 ay önce getir demişi yani hazirana kadar indi indi yoksa iğne vuracaklar inmesi için onun özel iğnesi varmış eğer iğne ilede inmezse ameliyat dedi dr güli bacım sizinki yenimi oldu bizimki 4 5 aylıkken olduşimdi bu ziyaretçiler kim acaba?
kimle başbaşayım
misafir olarak okuyorduki
defne damla
evrim?
mucize?
neyhse ben kaçar işler beni bekler pazar gunude misafirm gelcekmiş.
bu hafta içinde misafir gecen ne çok cümle kurdum yaa anaaammm
son olarak NURRR
ya mustinin yumurtaları inemmeişdide sanki doktor bişey yapacakdı dimi.
afikin yumurtalatıda genelde torbada değil yani altını açarken bacaklarını yukarı kaldırırz ya ozaman torbaya geçiyorlar.biraz araştırdımda 18 aya kadar inmesi gerekirmiş. ürologa bı muayene ettirces sanırım.size nasıl bi işlem yapılmıştı
bugun yatak odasına kafamı gömdüm arada çıkıp nefes alıyorum.
resmen bahar öncesi temizlik yapıyorum. ama yaptıkça rahatlıyorum mis gibi oldu ev.
hele kıyafetleri ayırdıkça dolap açıldı ferahladı sanki.
evrimcim kuzeyin yememesinn seni ne çok incittiğini afikin azı dişleri çıkarken 2 gun boyunca sadece .mest oluyor ya paaşşşaam deyince. çok sıpa çok. bide kaç gundur ben sruyorum
oglum seni nerenden yiyim?
hemen gıdısını gösteriyor kikir kikir başlıyor gülmeye
ben nasıl yiyim seni diyorum
ham ham ham diyor..
buyumuşde on u nasıl sevecegimizi gösterir olmuş hey allahım ne çabuk buyuduler..
dün akşam aklıma ne geldi.
bu gypsymesram gecen yıl hepimiz ve yavruları için tek tek hayvan resmleri bulup yukleyip isimlerimizi yazmıştı.
şimdi düşünüyorumda ne kadar çok vaktimiz varmış yaff.şimdi esrayı araki bulasın.
selamlar aysinSelamlar güzel anneler ve güzel kadınlar :)
Herkes iyi mi ?
sana yazdıgım seni hatırlatma yazımı okumadın sanırım meslegini vs yazmıstım sen o sun degilmi diyeFatmacm, Gule gule mutlulukla kullanin evinizi ev degistirmek keyifli bir is benim hosuma gider farkli mekan nede olsa.Allah odeme kolayligida versin
Esracim belkide donmussundur tatilden 2gundu sanirim ne yaramidir esinle beraber zaman gecirmek supersin valla.en kisa zamanda darisi benim basima:))
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin
ya bir ctesi oglene kadar kalkıp gidersem ptt ye bende alacagım ama henuz muvaaffak olamadım yarım gun acık ptt ler ben kendimi kaldırı pçıkana kadar sokaklara kapanıyor yada dısarda oluyorum yanımda nufus cuzdanı degil ehliyet oluyor birkere yalvar yakar yaptım ama vermedilerbu e devlet şifresi neymiş. aldık bakalım nedir bi araştıralım. aktif edicem .bi bakalım..
hadi hayırlısı bende almak istiyorum ama birtüelü vakit bulamıyorum.bu e devlet şifresi neymiş. aldık bakalım nedir bi araştıralım. aktif edicem .bi bakalım..
sibelcim ciğeerim.. I love you
fatma oo ne kadann hızlısın yaff valla tulininde deiği gibi bi ev bakıyos dedin bi kaç gun sonra evaldık dedin yine bi kaç gun sonra taşındık dedin süpper hız valla maşallah.
allah kolaylık versin.taşınma yerleşme poff çok zor ya. üstelik bide çocukla.inan bebek olsa daha kolay olur bırakdıgın yerde yatar acıkınca emer ama biizmkiler yerinde durmaz kuduruklar..kolay gele çogu bitmiş azı kalmış.
ayşin gelmiş sahalara geri dönmüş.hoşgeldin ayşin hayırlı olsun yeni işin yeni şehrin anakara epey sakin gelecek istanbuldan sonra .umarım mutluhuzurlu olursunuz.
deva nın inadı tüm agustos veledlerinde var.yalnız değilsin ama şiddeti bireysel farklılıklar gösteriyor.
tüliin sende ev bulmuşsun ayy hadi inşallah taşının bi an önce normal aile gibi kendi evinizde oglunuzla beraber yaşayın yaff en çokda sana yazık valla .inşallah eşin caymadan taşınırsınız.
sin sin sinerjiii topikde herkes ev bulup taşınıyor lütfen sinerji esrada benm komşum olsun yanıbaşımda ev alsın..yütfeeeeennn
üzüldüm senin için ne güzel dinlenicektin.10 gün mü kalıcak annenler.herkese ii geceler geçmişe bakamadım ben annemin kanatları altındayımm uyuyacağım diodum ama yiğit yerini yadırgadı sanırım 1 den saat 5 kadar uyandı sürekli emdi musti annemlerle yattı zaten sabahta 8 buçukta uyandı anneme kıyamadım bende kalktım 2 bebişle ne yapsın die birde sürekli misafir gelio annemler ümreye gidecekleri için yani dinlenemedim perşembe günü gökhanın dayısı yengeleri amcası k.valide annem babam hepsi ümreye gidecekler gökhanla amcasının oğlu kıbrısta kaynımla dierleri ümrecileri ankaraya kadar götürecekler hepten yanlız kalacağım perşembe gün((((
teşekkürler gülizcim. bugün daha iyi şükür. calpol verdik ama aşıdan beridir. dediğin gibi yaza yapılsa mıydı bilmiyorum ama beni aradılar sağlık ocağından gel dediler yani. olmaz heralde. gene de bir sor sen.fatmacım benim arkadaşımın oğlunda da ateş yaptı telaşlanma. ben ondan duyunca korktum çünkü aniden 39 a cıktı demişti. şimdi bekletiyorum 18. aya girdik ama doktoruyla görüşüp olursa baharda yaptıracağım, vücut direnci daha yüksek olur şimdi cevrede herkes hasta.
teşekkürler canım. çok haklısın. bir ayı bulacak gibi. annem vardı şükürler olsun. bu kez sorunsuz geçti yolculuğu. geçen sefer kardan dolayı üç saatlik yolu sekiz saatte gitmişti. mahsur kalmıştır. aşı olayı cidden daha da zorlaşıyor. ama neyse ki artık seyrek aşıları. unutmamak lazım.FATMA yerleşme telaşı zor canım herşey bitmiş gibi gözüksede herşeyin yerli yerine oturması düzen tutturulması 1 ayı buluyor...annen gidiyormuş keşke biraz daha kalabilseydi allah kavuştursun şimdiden... yiğitede geçmiş olsun artık son aşılar büyüdükçe dahada zorlaşıyor dr. a gitmek aşı olmak..
maşallah :) iki annem babam eşim ben kalabalık olunca böyle olduk meltem. yoksa nerdee...maşallah pek hızlısınız bebekle taşınmak çok zor bilirim umarım kısa sürede yerleşirsiniz
geçmiş olsun Ece genelde aşı sonrası ateşlenmez ama ateş de yapabilir panik olmana gerek yok
teşekkürler canım. amin inşallah. rabbim size de versin gönlünüze göre inşallah. gerçi ev on yıl bankanın ama :) en azından sonra bizim olacağını bilmek güzel :) kirada oturmak cidden çok zor.Fatmacm, Gule gule mutlulukla kullanin evinizi ev degistirmek keyifli bir is benim hosuma gider farkli mekan nede olsa.Allah odeme kolayligida versin
Esracim belkide donmussundur tatilden 2gundu sanirim ne yaramidir esinle beraber zaman gecirmek supersin valla.en kisa zamanda darisi benim basima:))
Cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin
inşallah istediğin eve taşınırsınız canım ya. ev istediğin gibi olunca yaşamakta o evde güzel oluyor yani. dualarım seninle inşallah olur. rahatça da taşınırsınız. çünkü çok zor.en sonunda taşınıyorum galiba.istediğim ev pazar günü itibarı ile boşaldı.emlakçı anahtar geldin ev senin dedi.dua edin biran önce taşınayım.eşim yan çizicek diye çok korkuyorum.çünkü birgün evet taşınalım diyor.birgün ailesinin baskısıyla herhalde taşınmayalım diyor deli olucam.topiğin sinerjisi.dualarınızı bekliyorum.
fatmacım hayırlı uğurlu olsun.ne ara karar verdin nasıl oldu.bi dedin ev almaya karar verdik sanki para varda.bi baktım almışsın ve taşınmöışsın bile.darısı evi olmayanların başına yani benim:)))kirada oturmak çok zor yeme içme başkasının evine para ver.
dikkat et sık sık alkol ile ovala bizim beze oldu.
aynen ya kuduruyorlar. bi de eşyalar ortada olunca yiğitin tam istediği şey yani. kayınvalidem hep yiğitle ilgilendi. sen dedik hiç bi iş yapma. yiğite bak yeter. saolsun. onlar olmasaydı iki ayda zor taşınırdım ben.. sinerjiii :) inşallah gelir diyim esra :)fatma oo ne kadann hızlısın yaff valla tulininde deiği gibi bi ev bakıyos dedin bi kaç gun sonra evaldık dedin yine bi kaç gun sonra taşındık dedin süpper hız valla maşallah.
allah kolaylık versin.taşınma yerleşme poff çok zor ya. üstelik bide çocukla.inan bebek olsa daha kolay olur bırakdıgın yerde yatar acıkınca emer ama biizmkiler yerinde durmaz kuduruklar..kolay gele çogu bitmiş azı kalmış.
sin sin sinerjiii topikde herkes ev bulup taşınıyor lütfen sinerji esrada benm komşum olsun yanıbaşımda ev alsın..yütfeeeeennn
allah kavuştursun nurcum. geçici bi yalnızlık sıkma canını.. iki minik oğluşun sana yeter :)herkese ii geceler geçmişe bakamadım ben annemin kanatları altındayımm uyuyacağım diodum ama yiğit yerini yadırgadı sanırım 1 den saat 5 kadar uyandı sürekli emdi musti annemlerle yattı zaten sabahta 8 buçukta uyandı anneme kıyamadım bende kalktım 2 bebişle ne yapsın die birde sürekli misafir gelio annemler ümreye gidecekleri için yani dinlenemedim perşembe günü gökhanın dayısı yengeleri amcası k.valide annem babam hepsi ümreye gidecekler gökhanla amcasının oğlu kıbrısta kaynımla dierleri ümrecileri ankaraya kadar götürecekler hepten yanlız kalacağım perşembe gün((((