Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off pinky, valla bizdede basladi o gerginlik, ne guzel iyilerdi..annemin ultraalinma mekanizmasi devreye girdi( az once yumurtladi, bi suru seye gereksiz alinmis, yanlis anlamis, napicam yaa??yani esimin yaptigi bisi de yok ne saygisizlik ne bisi..yani her evin kendine gore bi duzeni, herkesin bi huyu var..off ki ne offf..idare etmek cok zor..
göbekleriniz kaçıncı günde düştü?? bizim bugün 10.gün hala düşmedi..yavrumu yıkamak istiyorum artık..siliyorum sürekli ama yıkamak gibi olmaz tabiki..bi rahatlasa yavrum artık.
bu arada bazen imdaaaaaat diye bagırmak geliyor içimden .
sizden başka bunlaraı anlatacak kimsem yok etrafda çok sıkıldım.ayyh nolur kusura bakmayın anneler topiğine bunları yazdım ama inanın canım çok sıkkın. yani takmayay çalışıyorum annemi bu yaşdan sonra değiştiremeem diyip kabullenmeye çalışsamda olmuyor ya...
günaydın güzel anneler bizden haber vereyim biraz oğlum üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyormuş günlerdir hiç durmuyor uyumuyordu hep ağlıyordu en sonunda seside kısıldı bu üçüncü doktorumuz ve bunda sonuç aldık çok şükür dün acile götürdük yavrumu ağlayınca sesi çıkmıkyorud çok korktuk meğerse enfeksiyondanmış geniz akıntısı ve tıkanıklıktan uyumuyormuş ilaç vermediler önermedide sevindim deniz suyu kullanıyoruz mucize gibi yavrum dünden beri normale döndü uyuyor ağalmıyor rahat rahat emiyor ama henüz geçmiş değil ateşlenirse hemen getirin dedi çok üzgünüm bukadar küçük nasıl hasta ettim anlamadım
kızlar kanama bitince abdest almamız ve artık normal hayata gecmemiz gerekiomus oyle 40 gunu beklemeye gerek yokmus. ben yeni ogrendimde. gerci kanamada durmadı ama sizede diyim dedim . regl gibi kanama durunca hayat baslıo yani. cok sevindim
ayyy ayyy hatırlatma bana dünüüü hemen yazayımmm ilk araba sendromuzugypsym esram. Yahya napio maşallah yarı kırkınızda çıkmış ohh artık davetlerede gider oldunuz ne güzel gezdinmi bari olivyumda..
bebek arabasında hep uyurmuş bebekler öylemi oldu sizdede?
pervinim ben her banyoda alıyorum abdestimi ama bi gün duruyosa ertesi gün başlıyo kanamamkızlar kanama bitince abdest almamız ve artık normal hayata gecmemiz gerekiomus oyle 40 gunu beklemeye gerek yokmus. ben yeni ogrendimde. gerci kanamada durmadı ama sizede diyim dedim . regl gibi kanama durunca hayat baslıo yani. cok sevindim