- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
Çok şükür, benim de artık ağlayan - sızlayan, gece uyutmayan bir oğlum var hihoyyyt buna şükretmeme şaşırmayın :) Ööööyle balık gibi uyuyordu oğlum sürekli. :çok üzgünüm: İnsan çocuk mu doğurdum, balık mı besliyorum, diyor... 2 gecedir ne tam dalabiliyor, ne tam uyanabiliyor. o yüzden biraz huysuz, tam uyanamadığı için tam ememiyor da! Memeyi alıp hemen uykuya dalıyor, ama yatağına bırakınca uyanıyor. Gece biraz yamuluyoruz Onur'la ama olsun zevkli =) Sanırım gece - gündüz farkının fark ettirilmesi gerekiyor. Bunun için çalışmaya başladık bugünden. Bir de doğum yapınca biraz kafeine saldırmıştım, eski moduma dönsem iyi olacak =) Hatta rezene falan içeyim di mi a.s
PERVİN VE EVRİM, şu göbeklerinizi gerçekten merak ediyorum. Bu kadar dert ettiğinize değiyor mu gerçekten. 3 haftada mucize bekliyorsunuz. Durun bari 40 ınız çıksın yaf! Ne dedi Derya, 1 ay demedi mi? klava: geliyo oklava !!!
PERVİN VE EVRİM, şu göbeklerinizi gerçekten merak ediyorum. Bu kadar dert ettiğinize değiyor mu gerçekten. 3 haftada mucize bekliyorsunuz. Durun bari 40 ınız çıksın yaf! Ne dedi Derya, 1 ay demedi mi? klava: geliyo oklava !!!