Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de fena halde kabızım. Öyleki canım bile yanıyor wc seanslarında. Oysaki doğumun akabindeki günlerde o kadar rahattım ki.. Bu kadar çok su içerken nasıl kabız olmayı beceriyor beden anlayamadım gitti. Kayısı kurusu yiyip üstüne 1 lt su deviriyorum yine de bana mısın demiyor.. :çok üzgünüm:
Kızlar ben de fena halde kabızım. Öyleki canım bile yanıyor wc seanslarında. Oysaki doğumun akabindeki günlerde o kadar rahattım ki.. Bu kadar çok su içerken nasıl kabız olmayı beceriyor beden anlayamadım gitti. Kayısı kurusu yiyip üstüne 1 lt su deviriyorum yine de bana mısın demiyor.. :çok üzgünüm:
al benden de o kadar...sanirirm cogu kisi cekiyor kabizlik ha??
Hayatımda ılk kez kabızım.. benım gıbı bır su kurbagası bıle kabızsa.. hersey beklenır artık bır de göbeğim var demiş miydim?? ha bır de hıc bu kadar cok terledıgımı, terlememın bende ınanılmaz derecede rahatsızlık uyandırdıgını da yazmıs mıydım?? (
Hayatımda ılk kez kabızım.. benım gıbı bır su kurbagası bıle kabızsa.. hersey beklenır artık bır de göbeğim var demiş miydim?? ha bır de hıc bu kadar cok terledıgımı, terlememın bende ınanılmaz derecede rahatsızlık uyandırdıgını da yazmıs mıydım?? (
Ne tesadüf ki aynı dertlerden muzdaribiz. Terlemek beni de çok rahatsız ediyor. Boynumdan terliyorum, oluk oluk akıyor resmen.. Emzirdiğimiz için böyle sanırsam.. :uhm:
birde bisey sorucam sizin veletlerde uyku siarsinda cok gerinip hareket ediyormu, bizimki 2 sn durmuyor, habire geriniyor, kollar eller, kafa...derin uykuda bile..