Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbula gitme işi hızlandırdı benim kanguruyu almamı bir yandan valizi bir yandan neva'yı nasıl tutacağım. ama alengirli geldi bu kanguru işi de durmuyor cadı yüzü bana dönük alıştırmaya çalışacağım artık zırlaya zırlaya
günde 2 kaka çok iyi be burcu.ben doktora sordum neva da 2haftadır az kaka yapıyor.önceden 6-7 defa yapardı şimdi günde 1-2 bazen gün aşırı yapıyor ama sırttan falan çıkıyor.bu kadar çok şey vermesen diyorum.Düzelecek bence üzme kendini..ben ne kadar ağladım neva'nın gazlı sancılı günlerindeBugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... ( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü
benimki de kusuyor emdikten sonra.peynir filan çıkarıyor..nadiren de fışkırtır tarzda kusuyor ki ben bu çocuk neden kusmuyor derdim sonradan açıldıdidem seninki mıcıo benimki kusuo biri alttan biri ustten calısıo:))
aynen ya benide aynı dusunce sardı dunden beri bende kanguru alıp puseti bırakma kaarı aldım yarın hallederiz
he nurdan erkekler için takım taklavat için özel bölmelisi var biliyon mu?? yerim seni çok hoşsun senkaydirigubbakcemile3
böyle kabul ettik seni yavruşidare ediver yavrum ya..kaydirigubbakcemile3
didoo baby ben hem puset hem arabasinin yatakli bolumunu goturmustum ana kucagi olanini, orda uyur geceleri diye..disari ciktigimiz her vakit teo kucakta tasindi, pusette durmadi, ama kanguruyla cok mutluydu, ilk kanguruda mutsuz oldu agladi koyunca sonra odugum yerde durmadim hemen yurumeye basladim, nazan vermisti o tuyoyu, iki dk sonra uyku moduna gecti, ve bunu her sefer yapti, o yuzden kangru daha pratik oluyor ve uyuyorlar ilac almis gibi..puseti cok az kullandim desem yeridir, sadece arabada bi yere giderken emniyet acisindan gecede yatak olarak kullandim, pusetinden demonte edip..
Dün başladım, baktılar iyi değilim, bugün geri gönderdiler. 1 hafta daha kal, kötü olursan yine gelmezsin dediler. Oyun mu oynuyoruz anlamadımlmaz:
Çok üzüldüm canım yaa, kıyamam çok da küçükmüş:gitme:Allah şifasını versin:Saruboceq:
Biberonun sıcaklığını mümkün olduğu kadar değiştirme. Aynı kaba 4 kez sağabilirsin dediler bana hastande. Sonra da dolaba koyarsın. 1-2 gün rahat duruyor dolapta
Doğum iznimin 3 haftası var daha. Hadi bu hafta da gitmeyeceğim, 2 haftam yine yanacak. Buseye babannesiyle dedesi bakıyor
Fasulyeko, kaçakkedi, Nazan maşallah bebişlerinize, hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktanKaçakkediseni yeniden görmek güzel. Miniminnacık kızını daopuyorumnanaktan
çok tatlı kızın.maşallah çok şeker gözüküyor.seni burad görmekte güzel ayrıca
çok geçmiş olsun canım.seni bayağı merak etik.şimdi iyisin değil mi?
meltem maşallah eceye çok tatlı banyo sonrasıı
nazannn çocuğu çaydanlklamı yıkadınız anacım ne alemsinizz yaa evinizde hiçmi maşrapa yok
adaşım bayıldım eceye yaa topiğimizde kız bebeklerin ablası gibi :))
şebnem hoşgeldin tatlım senide görmemiştik daha önce sende çıtır anneymişsin maşallah bebişine ne güzel toparlamış topiğimizn en minik bebişiydi sanırım ama kocaman olmuş
Seçil nasıl yaaa doğumla ilgili miymiş, inanamıyorum yaa..
Gyps nasıl oldu görümcen..Skolyoz çok sık duyuyorum bu aralar Allah şifasını versin..
Kızlar yeşil kaka kafama takılıyordu rahatladım sayenizde..Bir de bazı ilaç kullanımlarında da kaka rengi yeşil olabiliyor. Bunu da ben ekleyeyim dedim:)) Kaşıntı için mecburen kullandığım antialerji ilaçları yapmıştı bizde..Dr başta uyarmıştı Allahtan.. Bugün ilk kez baby ve petrik gibi beline kadar yeşil kakası çıktı. Allahtan babamız evdeydi beraber yıkadık. Ben imkansız tek başıma yıkayamazdım felaket ağlıyor bizimki..Gerçi yeni yeni alışmaya başladı ilk günler gibi değil..
Kaçakkedi senin de yüzünü görmüş olduk:) Maşallah bebişine..
Evriş valla ayak parmak aralarını ben de yeni farkettim. Hava soğuk üşümesin diye banyodan sonra alelacele giydiriyorduk. Parmak araları ıslak kalıyo ve kirle doluyo ve koku yapıyo hay Allahım çocuğun ayakları kokuyo. İnce bi bezi arasına arasına sokup temizliyorum sık sık, fön makinesi de çok mantıklı, hem sesini de seviyo çocuklar heheee
Burko indiriyorum bakalım bizim "transa girdi ahha Rüzgar" dediğimiz haller mi çıkacak sizde merak ediyorum..
slm bi kaç gundur nete giriyorum ama bişey yazamadan geri çıkıyorum..
bugun kırkımz çıktı çok şükür..sabahdan önce ben banyo yaptım abdestimi aldım sonrada oglumu yıkadık duasını yapdık gezmeye gittik. çok uslu durdu maşallah benm paşam. zaten eşim hep der bu çoçuk gezenti olacak evde yaygara koparan bebek dışarda suspus.
eeee anne lkarnında alıştı bebeğim gezmeye..
gunumuz güzel geçti bakalaım gecemiz nasıl lacak... kavuşma anımızı beklişyoruz sabırsızlıkla...
gerçi korkuyorum çok acıyacak diye öyle bi anlattınızki valla ilk gece bu kadar korkmamışımdır herhalde.. bakalım kısmet..
şimdi geçmişe dönüp okuyayım biraz...
bir de markas ne? memnunmusun?
Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dayanamıyorum, çıldırmak üzereyim.
İlk tanı idrar yolu enfeksiyonu..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma.. mafoldumbenmafoldumben
kedici cok gecmiş olsun devaya cok uzuldum gercekten...
rosewind neden baygılık gecirdin uykusuzluktanmı
ESRAKO tatil planınız hayırlı olsun cnm cpk sevindim. eceyle basbasa tatil olcak belki yanlız kalma fobini atlatırsın
GYPSY yahyam nie ezik olsun ya su cocugu yerlerde surundurmelmaz:
Dide, Kadıköy Acıbadem hastanesindeyiz.
Çok teşekkür ederim hepinize şifa dilekleriniz için, dualarınız için. İnşallah kısa sürede iyileşecek kızım..
biz bugün gezmeye gittik.aslında amacımız kanguru almaktı.sürekli araba kullanılmıyor kanguru da gerekiyor özellikle salih yokken bir dışarıya çıkayım desem arabayı aşağı indir açmam gerekiyor bu sırada neva'yo kim tutacak gibi sorunlar.neyse kk da araştırdım chiccoyu önermişler kraftınkilere de netten baktım bir kaç marka daha vardı nette ama görerek alalım dedik gittik aldık chiccodan.evde denedik neva yüzü bana dönük durmuyor kıyameti kopardı zaten hiç sevmez etrafı görmek istiyor ya omuzda taşınacak ya yüzü dışadönük olacak.kangurunun kullanma klavuzunda ise 4 aylıkken yüzünün dışa döndürülmesi öneriliyor.dışa doğru koyduğumuzda uslu uslu duruyor.ne yapsam bilmiyorum.
bir de oyun minderi aldık çok sevdi neva hatta babası içinden kucağına aldı ağladı.işte bundan
http://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST14432BR.GIF
Bugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... ( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sizlerle olmak harika ama şu an çıkmam gerek, teşekkür etmeden çıkmak istemedim.
ESRAKO, tatil hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Mesela otel odası ve bahçe odası varmış siz hangisinde kalmayı düşünüyorsunuz. vs.