2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

he sorma pervin bir kaka yapıyor sırttan çıkıyor taa en yazık da sırtına koyduğum beyaz havlulara oluyor.takım giydirmiyorum pek o yüzden ya üste kusup ya alta mıçıp batırıyorkaydirigubbakcemile3

Bugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... :KK43:( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü:KK43:

İstanbula gitme işi hızlandırdı benim kanguruyu almamı bir yandan valizi bir yandan neva'yı nasıl tutacağım. ama alengirli geldi bu kanguru işi de durmuyor cadı yüzü bana dönük alıştırmaya çalışacağım artık zırlaya zırlaya

aynen ya benide aynı dusunce sardı dunden beri bende kanguru alıp puseti bırakma kaarı aldım yarın hallederiz

sanırım bugun salonda takılcaz kızımla cunku uyanson emziriyim yatalım die bekliorum uyanmıo .. emrah mac yapmaya gtti saat 10da o sıra emzirdim uyuttum bende sızmısım kucagımda uyumusuz bi uyandımki dorugun pozisyonlarından birinde karnımın ustunde uyuyo kafası terlemis ben sıcaklamısım ama gozumu acamıorum uykudan bende devam ettim 12de emrah geldi o gelince aldı kucagımdan koltuga yatırdı kendide azcık yanına yattı ece ara sıra acıodu gozunu sonra daldı yine.. saat 2ye gelio 10dan buyana ac bisekilde uyuyo bense uyansada emzirsem die bekliorum uyudugum icin uykumda yok napcam bilmem

butun gun huzursuzluk yaptı kasıkla o şüyüd cayından verdim kalanıda ben içtim aksamda kusburnu ictim sanırım onlar cocugu uyutuo..

Bugün 2 defa kaka yaptı sadece Doruk. Ben düzelsin diye beklerken .... :KK43:( Sürekli zırlıyor, bir tek banyo yaparken mutlu görünüyordu, bir de sabah kakasından sonra! Bütün gün de uyudu nerdeyse. Dün zinco aldım ona başladım. Ayrıca rezene, çörek otu suyu da veriyorum. Nurse vermiyorum (versem mi?) Onu mutsuz görmek ne kadar üzücü:KK43:
günde 2 kaka çok iyi be burcu.ben doktora sordum neva da 2haftadır az kaka yapıyor.önceden 6-7 defa yapardı şimdi günde 1-2 bazen gün aşırı yapıyor ama sırttan falan çıkıyor.bu kadar çok şey vermesen diyorum.Düzelecek bence üzme kendini..ben ne kadar ağladım neva'nın gazlı sancılı günlerinde
didem seninki mıcıo benimki kusuo biri alttan biri ustten calısıo:))
benimki de kusuyor emdikten sonra.peynir filan çıkarıyor..nadiren de fışkırtır tarzda kusuyor ki ben bu çocuk neden kusmuyor derdim sonradan açıldı
aynen ya benide aynı dusunce sardı dunden beri bende kanguru alıp puseti bırakma kaarı aldım yarın hallederiz

ne marka alacaksın? acaba daha rahat ayarlanan bir şey varmıdır? gerçi benim chicco ve krafttan başka alternatifim yok gibi burada

kalkacagı yok en iisi ben yanına yatayımda bugun koklasarak yatalım kızımla

benimde mothercare den baska alternatifim yok chicco var ama orda nekadar bilmiorum

biz de yıkadık nevayı da öyle uyudu..bütün gün dışarda da kucakta uyudu..işte böyle evde olsa asla uyumaz gündüz.hep gezmek olmaz ki ne yapacağız biz bu cadyla bu uyku işleri ne zaman düzene girer bilen var mı?

didoo baby ben hem puset hem arabasinin yatakli bolumunu goturmustum ana kucagi olanini, orda uyur geceleri diye..disari ciktigimiz her vakit teo kucakta tasindi, pusette durmadi, ama kanguruyla cok mutluydu, ilk kanguruda mutsuz oldu agladi koyunca sonra odugum yerde durmadim hemen yurumeye basladim, nazan vermisti o tuyoyu, iki dk sonra uyku moduna gecti, ve bunu her sefer yapti, o yuzden kangru daha pratik oluyor ve uyuyorlar ilac almis gibi..puseti cok az kullandim desem yeridir, sadece arabada bi yere giderken emniyet acisindan gecede yatak olarak kullandim, pusetinden demonte edip..

idare ediver yavrum ya..kaydirigubbakcemile3
böyle kabul ettik seni yavruş
didoo baby ben hem puset hem arabasinin yatakli bolumunu goturmustum ana kucagi olanini, orda uyur geceleri diye..disari ciktigimiz her vakit teo kucakta tasindi, pusette durmadi, ama kanguruyla cok mutluydu, ilk kanguruda mutsuz oldu agladi koyunca sonra odugum yerde durmadim hemen yurumeye basladim, nazan vermisti o tuyoyu, iki dk sonra uyku moduna gecti, ve bunu her sefer yapti, o yuzden kangru daha pratik oluyor ve uyuyorlar ilac almis gibi..puseti cok az kullandim desem yeridir, sadece arabada bi yere giderken emniyet acisindan gecede yatak olarak kullandim, pusetinden demonte edip..

peki yüzü sana dönükmüydü..benimki dışadönük duruyor bana dönük ağlıyor

Dün başladım, baktılar iyi değilim, bugün geri gönderdiler. 1 hafta daha kal, kötü olursan yine gelmezsin dediler. Oyun mu oynuyoruz anlamadım:eek:lmaz:

Çok üzüldüm canım yaa, kıyamam çok da küçükmüş:gitme:Allah şifasını versin:Saruboceq:

Biberonun sıcaklığını mümkün olduğu kadar değiştirme. Aynı kaba 4 kez sağabilirsin dediler bana hastande. Sonra da dolaba koyarsın. 1-2 gün rahat duruyor dolapta

Doğum iznimin 3 haftası var daha. Hadi bu hafta da gitmeyeceğim, 2 haftam yine yanacak. Buseye babannesiyle dedesi bakıyor

Fasulyeko, kaçakkedi, Nazan maşallah bebişlerinize, hepsi birbirinden tatlıopuyorumnanaktanKaçakkediseni yeniden görmek güzel. Miniminnacık kızını daopuyorumnanaktan

çok tatlı kızın.maşallah çok şeker gözüküyor.seni burad görmekte güzel ayrıca

çok geçmiş olsun canım.seni bayağı merak etik.şimdi iyisin değil mi?

meltem maşallah eceye çok tatlı banyo sonrasıı

nazannn çocuğu çaydanlklamı yıkadınız anacım ne alemsinizz yaa evinizde hiçmi maşrapa yok

adaşım bayıldım eceye yaa topiğimizde kız bebeklerin ablası gibi :))

şebnem hoşgeldin tatlım senide görmemiştik daha önce sende çıtır anneymişsin maşallah bebişine ne güzel toparlamış topiğimizn en minik bebişiydi sanırım ama kocaman olmuş :nazar:

Seçil nasıl yaaa doğumla ilgili miymiş, inanamıyorum yaa..

Gyps nasıl oldu görümcen..Skolyoz çok sık duyuyorum bu aralar Allah şifasını versin..

Kızlar yeşil kaka kafama takılıyordu rahatladım sayenizde..Bir de bazı ilaç kullanımlarında da kaka rengi yeşil olabiliyor. Bunu da ben ekleyeyim dedim:)) Kaşıntı için mecburen kullandığım antialerji ilaçları yapmıştı bizde..Dr başta uyarmıştı Allahtan.. Bugün ilk kez baby ve petrik gibi beline kadar yeşil kakası çıktı. Allahtan babamız evdeydi beraber yıkadık. Ben imkansız tek başıma yıkayamazdım felaket ağlıyor bizimki..Gerçi yeni yeni alışmaya başladı ilk günler gibi değil..

Kaçakkedi senin de yüzünü görmüş olduk:) Maşallah bebişine..

Evriş valla ayak parmak aralarını ben de yeni farkettim. Hava soğuk üşümesin diye banyodan sonra alelacele giydiriyorduk. Parmak araları ıslak kalıyo ve kirle doluyo ve koku yapıyo hay Allahım çocuğun ayakları kokuyo. İnce bi bezi arasına arasına sokup temizliyorum sık sık, fön makinesi de çok mantıklı, hem sesini de seviyo çocuklar heheee

Burko indiriyorum bakalım bizim "transa girdi ahha Rüzgar" dediğimiz haller mi çıkacak sizde merak ediyorum..

slm bi kaç gundur nete giriyorum ama bişey yazamadan geri çıkıyorum..

bugun kırkımz çıktı çok şükür..sabahdan önce ben banyo yaptım abdestimi aldım sonrada oglumu yıkadık duasını yapdık gezmeye gittik. çok uslu durdu maşallah benm paşam. zaten eşim hep der bu çoçuk gezenti olacak evde yaygara koparan bebek dışarda suspus.
eeee anne lkarnında alıştı bebeğim gezmeye..

gunumuz güzel geçti bakalaım gecemiz nasıl lacak... kavuşma anımızı beklişyoruz sabırsızlıkla...

gerçi korkuyorum çok acıyacak diye öyle bi anlattınızki valla ilk gece bu kadar korkmamışımdır herhalde.. bakalım kısmet..

şimdi geçmişe dönüp okuyayım biraz...

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sizlerle olmak harika ama şu an çıkmam gerek, teşekkür etmeden çıkmak istemedim.

ESRAKO, tatil hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Mesela otel odası ve bahçe odası varmış siz hangisinde kalmayı düşünüyorsunuz. vs.

bir de markas ne? memnunmusun?

babybjorn almistim yuzu bana donuktu, ilk 3 ay oyle kulllaniyorsun 3. ay sonrasi yuzu disa donuk oluyor..cok memnun kaldim..dedigim gibi ilk an agladi sinir yapti disari ciktik 100 metre sonra sizmisti..her seferindede ayni sey oldu, hatta ben iki uc kere kullanabildim annem bana birakmadi sagolsun, hergun beraber yuruyuse ciktilar, onun cocugu saniyordu millet:))

Bugün hastanedeki 4.günümüz..
Kızım 4 gün önce gece çok şiddetli ve tuhaf bir şekilde kustu. Hemen sonrasında ateşi çok yükseldi. Kaptığım gibi hastaneye getirdim, geliş o geliş.. Kızımın küçücük ellerinde serumlar, iğneler,habire ateşi yükseliyor,ağlıyor,inliyor..
Dayanamıyorum, çıldırmak üzereyim.
İlk tanı idrar yolu enfeksiyonu..
Dün böbrek enfeksiyonu dediler.. İdrar kültüründe bakteri üremesi var. Antibiyogram bekliyoruz. Böbrekte reflü de olabilirmiş. Ultrason yapılacak.
Doğumsal bir kusur olabileceği gibi, sadece idrar yolu enfeksiyonu da olabilirmiş.. Dua edin kızıma..
mafoldumbenmafoldumben

ay canım çok geçmis olsun umarım en kisa zamanda toparlar
oglumun bebekliginden beri bobrek ve idrar yolu sorunları yasadıgım için biliyorum çok zorlu olur,

kedici cok gecmiş olsun devaya cok uzuldum gercekten...

rosewind neden baygılık gecirdin uykusuzluktanmı

ESRAKO tatil planınız hayırlı olsun cnm cpk sevindim. eceyle basbasa tatil olcak belki yanlız kalma fobini atlatırsın

GYPSY yahyam nie ezik olsun ya su cocugu yerlerde surundurme:eek:lmaz:

Dide, Kadıköy Acıbadem hastanesindeyiz.
Çok teşekkür ederim hepinize şifa dilekleriniz için, dualarınız için. İnşallah kısa sürede iyileşecek kızım..

canım aman dikkat et acıbadem hastanesine bilmiyorum orada dr unuz kim su anda sizi takip eden ama malum acıbadem hastanesi para tuzagı biryere donustu gittiginde olur olmaz gerekli gereksiz tonla tahlil yapıyorlar hele ozel saglık sıgortanız varsa yani de olan çocuklara oluyor bir suru kan idrar vs vermekzorundakalıyorlar

biz bugün gezmeye gittik.aslında amacımız kanguru almaktı.sürekli araba kullanılmıyor kanguru da gerekiyor özellikle salih yokken bir dışarıya çıkayım desem arabayı aşağı indir açmam gerekiyor bu sırada neva'yo kim tutacak gibi sorunlar.neyse kk da araştırdım chiccoyu önermişler kraftınkilere de netten baktım bir kaç marka daha vardı nette ama görerek alalım dedik gittik aldık chiccodan.evde denedik neva yüzü bana dönük durmuyor kıyameti kopardı zaten hiç sevmez etrafı görmek istiyor ya omuzda taşınacak ya yüzü dışadönük olacak.kangurunun kullanma klavuzunda ise 4 aylıkken yüzünün dışa döndürülmesi öneriliyor.dışa doğru koyduğumuzda uslu uslu duruyor.ne yapsam bilmiyorum.

bir de oyun minderi aldık çok sevdi neva hatta babası içinden kucağına aldı ağladı.işte bundan

http://www.joker.com.tr/urungorselleri/ST14432BR.GIF

ya ece de durmuyor kanguruda evde denedim arkadsım vermisti markasız sıradan birsey belkide var markası benim dikkatimi cekmedi on yıllık bir urun sonuçta ama ece koyar koymaz darlandı aglamaya balsladı yuzunu disarı koyduk ondada agladı nazan demis hemen koyup yurusem sokakta taksam acaba dururmu buyuk rahatlıktı onla gezmek ama durmadı iste bizimki seninki durursa haber ver hemen yuruyunce denesene bir
oyun halisini kaca aldın yuzu koyun yatması gerek ama bizim kiz yuzukoyundanda hoslanmıyor havada birseyler asılı olanlardan almam lazım benim

zinco yu gaz içinmi verdi dr unuz tazem ? damlalıklı olanımı var birde bizde bagırsakları duzenlensin diye veriyorzu ama cay kasıgı ile seninki nasıl turuncu beyaz mı kutusu??
nurse ben veriyorum tavsiye ederim

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Sizlerle olmak harika ama şu an çıkmam gerek, teşekkür etmeden çıkmak istemedim.

ESRAKO, tatil hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Mesela otel odası ve bahçe odası varmış siz hangisinde kalmayı düşünüyorsunuz. vs.

biz clup odalarında kalacagız fiyatları daha uygun cunku ve otelden daha iyi olur dusuncesindeyim ben 2005 yılındada bu tesise gtimistim clup odalarıda gayet guzeldi ve pratik pusetle falan ozellikle altkat oülursa girpi çıkcaz bolca çunku bebekli olunca otele gir asansor bekle falan daha zamnetli olur zaten fiyat farkıda var istemedtim otel
bizim rezervasyonumuz clup odasında yani canım gelseniz ne harika olur orda tanısmıs olurduk bizde,

X