2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

niyesimi var beaa
babaanne işte sil gitsin ona cim yazarsan halayada halacım yazmak durumunda kalcan falan boşver onları

ben külotlu çorap giydirmedim daha aslında tereddütteyim senin gibi soğuk olunca iki tulum giydiriyorum ama eldiven konusunda çıkarmalısın bence
emzirirken benim mememi yada elimi tutuyor böyle bi duygu yok yaaa

ben burda kalorifer yakmaya basladim dusun o kadar soguk..usumuyormu yahya nin elleri, buz gibi oluyor teo nun..

nurdan benim deli kızım da çok çiziyordu..hatta aramızda espri yapıyorduk biz uyuduktan sonra it dalaşına gidiyor bu kız diye.tırnaklar da abartısız 2 günde uzuyor ama ben ısrarla takmadım şimdi çok azaldı çizmesi..motor becerileri gelişsin salıver elcikleri..nevanın eller de soğuk burası sıcak olmasına rağmen.uyurken ısınıyor uyanınca hep soğuk

didom horlama sesine alışkın olmana sevindim yabancılık çekmezsin gelince :roflol:

yahyanında üşüyordu bende zaman zaman kalorifer yakıyorum ama ısnıyor hem en azından ara ara çıkar ne bilim bizimkide çizdi bikaç defa gözünün yanını yanak falan ama artık çizmiyor benim memeleri tırmalıyo it

ya bennn offf
bide kayınvalideme diyorumki ben oğlumu evlendirmicemmm
oda diyor olurmu öyle şey biz nasıl evlendirdik
e evlendirmeseydin sende dedim

ya bi dakka ben orayida kacirdim simdi "didocum" sen "esracim"a mi gidiyorsun??

bi kerede dedimki özellikle göğüs yaralarım azgın olduğu zamanlarda ben böyle çile çekicem ama evlenip gidicek elin kızına masajlar bile yapıcak acaba ben sırtımı ovala desem ovalıcakmı diye ne alakaysa -tatlicadiarzu-

it deme kiz yerim ben onun gulusunu, gamzesini..iyi barim cikariyim; gunudz bi iki saat cikariyorum ama korneasini cizecek yakinda...

nurdan ne yapacağını düşünüyor şimdi cim mi eklese cim mi çıkarsa..hay Allah insan her istediğini söyleyebilse ve yazabilseççgerçi teo karar verecek cim mi değil mi? en iyisi hiç bişe yazmamak belki

evet evet evetttt bize geliyoooo hihoyyyt
artık dönüşümlü yazarız size yada elif masa üstü pcden girersin sen kk ya
:roflol:

bizimki viziklar birazdan eli kulagindadir, deli gibi ac kalkicak..acken gozu donuyor...

didom horlama sesine alışkın olmana sevindim yabancılık çekmezsin gelince :roflol:

ya bennn offf
bide kayınvalideme diyorumki ben oğlumu evlendirmicemmm
oda diyor olurmu öyle şey biz nasıl evlendirdik
e evlendirmeseydin sende dedim
herşeye bir cevabın var de mi? çok fenasın sen çok
ya bi dakka ben orayida kacirdim simdi "didocum" sen "esracim"a mi gidiyorsun??
aynen öyle canım sen de gelsene? bırak kaynananı tibetle atla gel
delü
ayni seyi bende soyledim kaynanamin yaninda, bi tuhaf oldu:))
al işte bir tane daha..demek ki taaaa el kadar bebekken başlıyor bu çözümlenemeyen ana-oğul düşkünlüğü.kızmayın kaynanalarınııza artık.

bu arada esra salifoya dedimki biz yahyayla nevayı banyo yaptıracağız.soyunmasın kızım yahya'nın yanında dedi olmaz dedi..çok güldümkaydirigubbakcemile3

adaş bana msj atmış saat 7 de ben şimdi gördüm yuh yanee bana
nazanlaştım bende ne msj görüyorum ne arama :1rolleyes:

hahahaaa süper namuslu nevam köylü güzelim
doğru demiş salifo bizde bezleri ile yıkarız :roflol:

tam geçmişi bitirdim derken benim cadı koca iiiiiii diye ses çıkardı gel demek istiyor galiba :))
umarım herkes iyidir bu buluşma olayını çok kıskanmaya başladım cananda geliyor ama ben gelemiyorum yaa(
bebişlerin hepsi birbirinden şeker maşallah hepsine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…