kaydirigubbakcemile3 çok fenasın kızım ya k harfini unutmuş sadece kaydirigubbakcemile3
beni niye böyle savunmadın hiç:umursamaz:kaydirigubbakcemile3 çok fenasın kızım ya k harfini unutmuş sadece kaydirigubbakcemile3
facete ne lan??? he bir de halasını soracaktım gülerken zorla ağzını niye kapatmış diş teli falan mı var?? biz de amma fesatız kızcağaz dediğini pişman olacak fotoğraf ekledim diye:))teruku unutamıyorum hatta topiğimizin geyiği oldu terukk :))
facete baktım fotolara önce demişsin babaanne hala
sonra ananeciğimle demişsin
sonra babaanneciğmle yazmışsın ayıp olmasın diye cimi ekledin heralde babaanneye laelaelaelaelae
topik bi anda coştu neva uyanmaz inşallah
teruku unutamıyorum hatta topiğimizin geyiği oldu terukk :))
facete baktım fotolara önce demişsin babaanne hala
sonra ananeciğimle demişsin
sonra babaanneciğmle yazmışsın ayıp olmasın diye cimi ekledin heralde babaanneye laelaelaelaelae
facete ne lan??? he bir de halasını soracaktım gülerken zorla ağzını niye kapatmış diş teli falan mı var?? biz de amma fesatız kızcağaz dediğini pişman olacak fotoğraf ekledim diye:))
supersiniz yaa, tel yok ama ayni seyi bende hep soyluyorum, neden biri gulerken dislerini gostermezki??
nurdan seçiciliğe gerenk yok ben de ilk öyle düşündüm..kabak kimin ortada yafrum
zeksü olduğunu sanıyordur öyle ya da özgüven eksikliği bilmiyoruk
bence babaannedeki cimi sil