2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben o koförü

bende de aynı dert en son salih uyuttu ben alıp odasına koydum.uyusun ne olurrrrrrrrrrr.bu gün uyumadı doğru dürüst

kaydirigubbakcemile3 çok fenasın kızım ya k harfini unutmuş sadece kaydirigubbakcemile3

teruku unutamıyorum hatta topiğimizin geyiği oldu terukk :))

facete baktım fotolara önce demişsin babaanne hala
sonra ananeciğimle demişsin
sonra babaanneciğmle yazmışsın ayıp olmasın diye cimi ekledin heralde babaanneye laelaelaelaelae

bizimkide uyuyo dizi başladığından beri
oğlum bana yamuk yapmıyo her cuma akşamı uyur sağolsun öpüyorum kendilerini..

kaydirigubbakcemile3 çok fenasın kızım ya k harfini unutmuş sadece kaydirigubbakcemile3
beni niye böyle savunmadın hiç:umursamaz:
facete ne lan??? he bir de halasını soracaktım gülerken zorla ağzını niye kapatmış diş teli falan mı var?? biz de amma fesatız kızcağaz dediğini pişman olacak fotoğraf ekledim diye:))
topik bi anda coştu neva uyanmaz inşallah

salifonun horlama sesi taa buraya geliyor yan odadaki neva'yı uyandırmaz inşallah..bir de ev tam kebapçı gibi kokuyor.iştahım açıldı inan ki..nevamın genzi yanmıyordur inşallah odasının camı açık mecburen üff üşütürse kendimi hiç affetmem kaka ben ne olucakmafoldumben

kizim varya algida secicilik super, nasil bildin:kedi:

facete ne lan??? he bir de halasını soracaktım gülerken zorla ağzını niye kapatmış diş teli falan mı var?? biz de amma fesatız kızcağaz dediğini pişman olacak fotoğraf ekledim diye:))

supersiniz yaa, tel yok ama ayni seyi bende hep soyluyorum, neden biri gulerken dislerini gostermezki??

nurdan seçiciliğe gerenk yok ben de ilk öyle düşündüm..kabak kimin ortada yafrum

özlem gelmiş geçmişi okuyor sanırım. ebrar06 kimdi? ben tanıyamadım.tanıdığım biri miydi acaba?

kizlar siz biara eldiven konusundan bahsetmissiniz birde kilotlu corap..
ben hala eldivenleri cikaramiyorum hem ciziyor hem bura soguk elleri buz gibi oluyor..napsam bilmiyorum kesif yapmasinida istyorum elleriyle..

birde erkek cocuklara da kilotlu corap giydiriyormusunuz?? ben iki alt ayakli penyeyi ustuste giyidiriyorum yada tulumun icine bir alt ayakli penye giydiriyorum..

o zaman düzelmiş olur opuyorumnanaktan
dido seni tazeye karşı savunamam başedemem o gadınla lülülülülülü

ben külotlu çorap giydirmedim daha aslında tereddütteyim senin gibi soğuk olunca iki tulum giydiriyorum ama eldiven konusunda çıkarmalısın bence
emzirirken benim mememi yada elimi tutuyor böyle bi duygu yok yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…